Kategorie: / Komputery / Foto / RTV / AGD / Telefony / Biuro / Dla Dzieci / Gry / Film i Muzyka

Wicomp.pl Opinie Klientów

5.00/5.00 - ilość ocen: 75
opinie o Wicomp.pl
2019-03-23

Towar bez zarzutu, mogę polecić ten sklep. Paczka świetnie zapakowana. Jedyny minus, ale mały, to trochę za wolna wysyłka.

5 / 5 2019-03-20

Dobry kontakt ze sklepem oraz szybka realizacja zamówienia.

5 / 5 2019-03-12

pozytywna

5 / 5 2019-03-01

Nie zawiodłem się na jakości usług oferowanych przez sklep. Polecam!

5 / 5 2019-02-24

Polecam wszystkim ten sklep! Bardzo dobra obsługa klienta, wszystko na czas.Rewelacyjny kontakt ze sprzedawcami. Polecam wszystkim. Na pewno jeszcze zrobię Tu zakupy! Pozdrawiam! Tomasz Ogrodnik

5 / 5 2019-02-17

Szybko, sprawnie solidnie. Polecam!

2019-02-12

Bardzo przyzwoity poziom obsługi a także jakość zakupionego towaru. Serdecznie polecam ten sklep.

5 / 5 2019-02-04

produkt zgodny z opisem, dobrze spakowany do wysyłki sprzedający informuje o wszystkim na towar nie trzeba długo czekać POLECAM

5 / 5 2019-01-28

Bardzo profesjonalna obsługa.Szybka realizacja zamówienia ,zgodna z podanym terminem dostawy towaru. Polecam ten sklep

2019-01-19

Witam, Jestem doświadczonym klientem sklepów internetowych, ale jeśli chodzi o podejście do klienta to "Wicomp" jak dla mnie to -> "REWELACJA ". Tylko odbiory własne towarów !!!! Personel: uprzejmy, uczynny, a co się w obecnych "nowoczesnych" czasach rzadko spotyka ->BEZINTERESOWNY !!! Sklep GODNY POLECENIA. A moim skromnym życzeniem jest,aby miał bogatą ofertę produktów do sprzedaży . Andrzej Ś.

5 / 5 2019-01-10

Szybka i bezproblemowa przesyłka od zamówienia do dostarczenia. Towar zapakowany w folie bąbelkowa. Zapakowana w oryginalne pudełko i ofoliowane. Polecam.

5 / 5 2019-01-02

Sklep i obsługa perfect! Można spokojnie dokonać zakupów za dużą kasę, transakcja rzetelnie przeprowadzona, super kontakt, Polecam!

5 / 5 2018-12-12

wszystko ok, polecam

5 / 5 2018-12-12

Zacznę od zastrzeżeń do sklepu: Miałem dostać numer do śledzenia przesyłki kurierskiej - nie dostałem. Ale ogólnie sprzedawca spisał się dobrze - wczoraj koło 8 doszedł przelew, dostałem info, dziś o 10 dostałem sprzęt :) UPS spisał się dobrze (a bywają z nimi problemy w moim rejonie). Cena - widziałem taniej, ale w podejrzanych sklepach, więc ogólnie też ok.

5 / 5 2018-12-12

Rewelacyjnie, szybko, profesjonalnie i tanio.

2018-12-11

Bardzo dobry sklep internetowy, łatwy dojazd do odbiory osobistego

5 / 5 2018-12-10

2 zakupy i dwie miłe niespodzianki. Miła obsługa, odbierałem osobiście w Wa-wie. Szybko, solidnie nic tylko kupować u Chłopaków.

5 / 5 2018-12-08

Chciałem pochwalić sklep za profesjonalizm i szybkość realizacji zamówienia i Miłą obsługe.Polecam

5 / 5 2018-12-07

Sklep polecam ! Sporo pozycji w atrakcyjnych cenach ! Szybka realizacja zamówienia.

5 / 5 2018-11-26

Świetny kontakt, bardzo fachowo i rzeczowo. Zadzwoniłem do sklepu przed 11 i od razu kupiłem monitor. Prosiłem o szybką wysyłkę. Monitor został wysłany przed 12. Wszystkim polecam!

5 / 5 2018-11-20

Z przyjemnoscia polecam ten sklep. Kupowalem dysk, co do ktorego istniala mozliwosc niekompatybilnosci z urzadzeniem, do ktorego byl przeznaczony. Dysk byl w pelni sprawny, ale faktycznie okazal sie niekompatybilny. Nie bylo najmniejszych problemow ze zwrotem. Obsluga mila i bardzo pomocna, kontakt ze sklepem bardzo dobry.

5 / 5 2018-11-08

Natychmiastowa realizacja zamówienia, bardzo dobry kontakt. Cena konkurencyjna. Polecam!

5 / 5 2018-11-01

W moim przypadku zakupy poprzez Internet w tym sklepie nie przysporzyły problemu. Konkretny i szybki kontakt przed zakupem oraz szybka dostawa towaru. Jak na pierwszy zakup - nie mam zastrzeżeń do tego sklepu.

5 / 5 2018-10-31

super

5 / 5 2018-10-17

super.:) bardzo szybka realizacja

5 / 5 2018-10-15

Jestem mile zaskoczony szybkością realizacji zamówienia.Towar otrzymałem zgodnie z zamówieniem.Szczerze polecam zakupy w tym sklepie tym bardziej,że ceny mają konkurencyjne.

5 / 5 2018-09-11

Szybka dostawa w 24h,towar zgodny z opisem.Polecam sklep w 100%.

2018-09-08

Wszystko odbyło się ok!

5 / 5 2018-09-03

Szybka realizacja zamówienia (odbiór osobisty). Jestem zadowolony z obsługi.

2018-08-10

Korzystałem już dwukrotnie i mogę spokojnie polecić. Jokości zapakowania nie oceniam, gdyż zawsze odbieram w Landzie...

2018-08-08

Cena za tablet bardzo przystepna do tego bardzo mila obsluga I mozliwa zmiana jednej pozycji zamowienia na miejscu z powodu mojej pomylki. Bez cwaniactwa, za to tanio I frontem do klienta.

2018-08-07

Błyskawicznie realizują zamówienie oraz natychmiast informują o możliwości jego odebrania. Chętnie również służą pomocą jeżeli ma się jakieś pytania. Lokalizacja koło stacji Metra Służew jest kolejnym atutem tego sklepu.

5 / 5 2018-07-30

Bardzo dobry sklep,zakupiony towar zgodny z opisem.Kontakt i dostawa OK.POLECAM.

5 / 5 2018-07-28

Wszystko super!

2018-07-20

Ocena najwyższa z możliwych. Realizacja zamówienia natychmiastowa. Dostarczony produkt dokładnie zgodny z informacjami, zamówieniem i moimi oczekiwaniami - Monitor Samsung SyncMaster PX2370. Tak nawiasem monitor rewelacja a cena zakupu - jeszcze bardziej rewelacyjna. Można tylko polecić Wicomp.

5 / 5 2018-07-01

Polecam ten sklep.

5 / 5 2018-06-29

szybka i bezproblemowa realizacja zamówienia POLECAM SKLEP

5 / 5 2018-06-23

Bardzo profesjonalna obsługa.Szybka realizacja zamówienia ,zgodna z podanym terminem dostawy towaru. Polecam ten sklep

2018-06-19

Chciałbym zawsze być tak obsługiwany !

5 / 5 2018-06-13

Bardzo dobry kontakt, szybka przesyłka, towar dobrze zabezpieczony. Gorąco polecam.

5 / 5 2018-06-02

Wszystko OK, szybka realizacja , bez zastrzeżeń, oby tak dalej

5 / 5 2018-05-25

Kupiłem dysk przenośny . Z tego co widze sklep internetowy dopiero zaczął funkcjonowac ale mają sklep stacjonarny w Warszawie wiec kupowałem bez obaw.Dysk działa, był na sklepie , cóż wiecej dodac .Polecam.

2018-05-23

Bardzo dobry przekaz informacji drogą mailową.

5 / 5 2018-05-21

Cała transakcja przebiegłą bardzo szybko, towar w stanie idealnym, bardzo dobra cena. Polecam!

5 / 5 2018-05-09

Kolejny udany zakup w tym sklepie internetowym. Polecam

5 / 5 2018-05-02

Świetny sklep. To już mój kolejny zakup, z którego jestem zadowolona. Moi znajomi również. Dobra oferta, konkurencyjne ceny, szybka dostawa, miła i fachowa obsługa. Polecam

5 / 5 2018-04-23

Szybko, sprawnie, moim zdaniem bardzo OK. Dwa dni i sprawa załatwiona. Informacja mailowa na każdym etapie realizacji zamówienia, kontakt ze sklepem - również w sobotę. Towar kupiłem w bardzo przyzwoitej cenie. Generalnie - warto polecić.

5 / 5 2018-04-21

Szybko i tanio. Polecam

5 / 5 2018-04-21

Bardzo miła obsługa i bardzo szybka realizacja zamówienia. Polecam ten sklep. Po porostu szybko i solidnie.

5 / 5 2018-04-20

SUPER, POLECAM!!!

5 / 5 2018-04-18

Wszystko jak najbardziej ok. Polecam

5 / 5 2018-04-10

Szczerze polecam.Szybkość i kompetencja.Towar zgodny idealnie zapakowany.

5 / 5 2018-04-03

Szybkie bieżące informacje o stanie realizacji zamówienia z systemu sklepu oraz bardzo szybka realizacja (w 2 dni). Towar odbierałem bezpośrednio ze sklepu. Polecam sprzedawcę.

5 / 5 2018-04-02

Same superlatywy. Błyskawiczna odpowiedź i wysyłka. Dostawa po upływie 26 h od kliknięcia zakup. Polecam ten sklep

5 / 5 2018-03-28

Odbieram osobiście, więc dla mnie liczy się dobry dojazd i brak opłat. Obsługa bardzo dobra, szybko, mile, powiadomienia na mail, cóż więcej wymagać. Sklep na dodatek tani.

2018-03-21

Otrzymałem tablet z uszkodzonym wyświetlaczem,długi czas oczekiwania na przesyłkę.

5 / 5 2018-02-10

Pełen profesjonalizm!!! Bardzo szybka wysyłka, towar idealnie zapakowany i co najważniejsze czytają wiadomości - zmieniłam dane do faktury, przyszła taka jak chciałam. Polecam wszystkim ten sklep!!!

5 / 5 2018-02-04

Szybko sprawnie dobry kontakt sklep godny polecenia.

5 / 5 2018-02-02

Polecam obsługa rewelacja szybkość realizacji również otrzymany produkt wysoka jakość mimo zmiany adresu zamówienia paczka dotarła błyskawicznie bardzo dobry kontakt ze sklepem polecam

5 / 5 2018-02-02

Zamówienie zrealizowane w miarę szybko. Towar dobrze zapakowany i sprawny. Zastrzeżenia można mieć do płatności online, w których 3% prowizję pokrywa kupujący. Natomiast wybierając płatność zwykłym przelewem, wiadomo, że trzeba poczekać do jego zaksięgowania. Czas oczekiwania rekompensuje szybka wysyłka.

5 / 5 2018-02-01

polecam, pełen profesjonalizm i szybkość działania!!!!

2018-01-24

Obsługa klienta w punkcie sprzedaży poniżej krytyki. Sprzedają towar uszkodzony lub którego nie mają na stanie. W przypadku reklamacji odkładają co 2 dni termin jej realizacji i tak wychodzi 10 dni. Jak podliczyć koszty kontaktów z nimi to lepiej kupić drożej w normalnym sklepie a nie w punkcie przypominającym bazarową budkę. Wystrzegajcie się takich sprzedawców!!!

2018-01-09

Bardzo w porządku sklep.

5 / 5 2017-12-18

Krótko i na temat. Szybka realizacja, fachowe podejście do klienta. Polecam

5 / 5 2017-12-14

Bardzo dobra obsługa telefoniczna umożliwiająca rozpytanie o sprzedawany towar. Rzetelny opis produktu. Bezproblemowy sposób składania zamówienia. Szybka wysyłka.

5 / 5 2017-12-02

Polecam wszystkim, profesjonalna i szybka obsługa. Przesyłka bardzo dobrze zabezpieczona.

5 / 5 2017-11-29

Witam. Pierwsze moje zakupy w Tym Sklepie i udane, Miła, fachowa obsługa. Dobry kontakt telefoniczny. Bardzo szybka realizacja zamówienia. Towar bardzo dobrze zapakowany i zgodny z opisem. Polecam zakupy w Tym Sklepie! Pozdrawiam. (6001)

5 / 5 2017-11-27

Mój pierwszy zakup w tym sklepie. Bez zastrzeżeń. Szybko i profesionalnie.

5 / 5 2017-11-27

Super. Niska cena, błyskawiczna reakcja. Odbiór osobisty bez dopłat w 24h od zlecenia.

5 / 5 2017-11-17

Szybka i sprawna obsługa.Sklep godny polecenia.

2017-11-16

Cena przyzwoita. Realizacja zamówienia w 24H. Towar dostarczony do punktu odbioru osobistego w następnym dniu od złożenia zamówienia. Powiadomienie mailem i telefoniczne o przygotowanym towarze. Przy odbiorze zostałem powiadomiony o warunkach gwarancji. Wszystko perfekcyjne.

2017-11-10

Błyskawicznie i bezproblemowo przeprowadzona transakcja - zdecydowanie polecam!

2017-10-30

Godny polecenia - miła i kompetentna obsługa

5 / 5 2017-10-28

Kolejny zakup i wszystko ok. Solidnie i szybko. Pozdrawiam.

5 / 5 2017-10-26

Transakcja bez problemów. Polecam.

5 / 5 2017-10-07

Wymiana dysku i klonowanie - szybko, tanio i profesjonalnie, bardzo polecam Wicomp!

2017-09-21

opinia pozytywna.Dobry zakup,godny polecenia

2017-09-07

Bardzo sprawna obsługa i bez żadnych trudności. Towar zamówiony i tego samego dnia odebrany. Tak rozumiem kupowanie przez internet.

2017-09-06

Towar zgodny z zamowieniem w dobrej cenie blyskawiczna przesylka Poczta Polska jestem pod wrazeniem.

5 / 5 2017-08-19

Bardzo szybka realizacja zamówienia (ok. 30 minut), widać, że sklep sprzedaje towary, które rzeczywiście posiada na stanie

5 / 5 2017-08-18

szybka transakcja bez zastrzeżeń. Polecam

5 / 5 2017-08-14

Polecam. Ekspresowa wysyłka

5 / 5 2017-08-06

Jestem zaskoczony szybką i rzetelną realizację mojego zamówienia. Zasada prosta dzisiaj zamawiam jutro mam u siebie

5 / 5 2017-07-28

Zakup tam przebiegł pomyślnie, polecam sklep.

5 / 5 2017-07-02

Jak najbardziej POLECAM. Towar zamówiony w poniedziałek, w środę dotarł do mnie. Przesyłka bardzo dobrze zabezpieczona i zgodna z oczekiwaniami.

5 / 5 2017-06-20

Jestem bardzo zadowolony z zakupu. Polecam!

5 / 5 2017-06-15

Szybko, sprawnie, tanio. Z pełną informacją o kolejnych krokach zamówienia.

5 / 5 2017-06-02

Wszystko w jak najlepszym porządku, towar zgodny z zamówieniem. POLECAM SPRZEDAJĄCEGO.

2017-06-01

Towar zgodny z zamówieniem. Czas realizacji zgodny z ofertą. Towar zgodny z zamówieniem. Zabezpieczenie przesyłki idealne. Minus za brak opcji : Odbiór w w punkcie Paczkomat. Nie cierpię stać w kolejce w archaicznej Poczcie. A listonosz zdziwiony że inni pracują gdy on roznosi przesyłki.

5 / 5 2017-05-26

Sklep godny polecenia konkurencyjne ceny,szybka dostawa jednym słowem WACOMP solidna firma !!!

5 / 5 2017-05-24

Ok. szybko i sprawnie

5 / 5 2017-05-19

Wszystko szybko i sprawnie,bezproblemowo,towar zgodny z opisem,miła obsługa sklepu,polecam w 100%

5 / 5 2017-05-17

Świetny sklep, cały zakup trwał bardzo szybko, polecam oczywiście.

5 / 5 2017-04-25

szybko, sprawnie i niedrogo

5 / 5 2017-04-22

Polecam. SZYBKO I RZECZOWO Wtorek godz 19 zamówienie Czwartek godz 18 dostawa UPS Zakupiłem Kamerę internetową

5 / 5 2017-03-30

Kolejny zakup. Jak zawsze profesjonalnie.

Rzetelne opinie o Wicomp.pl

Wicomp.pl

Siedziba
Warszawa

WWW
http://wicomp.pl

Email
[email protected]

Telefon
502629075

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie