Kategorie: / RTV / AGD / Ogród / Biuro / Dom / Dla Dzieci / Sport / Artykuły Zoologiczne / Pozostałe

Wideshop.pl Opinie Klientów

4.78/5.00 - ilość ocen: 230
opinie o Wideshop.pl
1 / 5 2022-08-15

Taczki

Jeśli chodzi o reklamację to masakra. Nie polecam! Jakość taczek jak by były z papieru a udźwig do pow. 100kg! Najlepsze że zbierałam jabłka w ogrodzie małe porzadki i przy wysypywaniu do kompostownika pękły! Wysłałam zdj opisując wszystko nawet światków na to miałam bo Panowie mi z garażem robili to tylko się śmiali jak za taką kasę taki badziew co innego jak bym kamienie wiozła choć i to nie powinny! Tani towar za cenę normalnego. O reklamacji mogę pomarzyć tak odpisali. Kupiłam drugie już w sklepie i inna bajka i jeszcze 20 zł taniej. Nie polecam!

5 / 5 2021-03-08

Kupiłem huśtawkę Hollywood. Przesyłkę dostałem zgodnie z ofertą. Nie dość, że jest to szwabska tandeta kierowana na polski rynek, to jeszcze dostałem wadliwy egzemplarz - rozdarte płótna na siedzisku i poobijany, porysowany lakier na stelażu. Jednym słowem bubel.

5 / 5 2019-03-13

Profesjonalna, szybka obsługa. Łatwy kontakt z biurem obsługi klienta. Towar otrzymałem taki jaki chciałem. Bieżąco byłem informowany o etapach realizacji mojego zamówienia.

5 / 5 2019-03-13

Wszystko ok!!

5 / 5 2019-03-11

Profesjonalna obsługa ,towar zgodny z opisem Polecam

5 / 5 2019-03-09

Profesjonalizm, szybkość, jakość. Wszystko na najwyższym poziomie. Polecam

5 / 5 2019-03-09

Super!

5 / 5 2019-03-01

Wszystko w jak najlepszym porządku

5 / 5 2019-02-21

Polecam. Szybka wysyłka i dobry kontakt ze sklepem.

5 / 5 2019-02-15

Profesjonalnie.

5 / 5 2019-02-15

Zakupy i dostawa jest zadowalająca szybka realizacja super

5 / 5 2019-02-12

Ok. Polecam :)

5 / 5 2019-02-08

Polecam sklep. Wszystko w najlepszym porządku

5 / 5 2019-02-07

Obsługa super a towar zgodny z opisem dobrej jakości

5 / 5 2019-02-04

wszystko ok

5 / 5 2019-01-27

polecam

5 / 5 2019-01-26

Bardzo dobra i szybka obsluga,polecam

5 / 5 2019-01-25

produkt dobrej jakosci, ekonomiczny i latwy w montazu

5 / 5 2019-01-24

Polecam zakupy w tym sklepie. Błyskawiczna przesyłka.

5 / 5 2019-01-23

profesjonalna obsługa,towar dostarczony szybko,w nienagannym stanie

5 / 5 2019-01-22

Super kontakt ze sklepem, pomimo że zwracałam zakupiony towar. Wszelkie formalności szybko i sprawnie łącznie ze zwrotem pieniędzy.

5 / 5 2019-01-13

Ok ok ok

5 / 5 2019-01-12

Dziękuję , wysyłka bez zarzutu .

5 / 5 2019-01-07

Polecam

4 / 5 2019-01-04

Kurier przyjechał od razu pod drzwi w dowolnej porze jemu pasującej. Firma podała po 13,00 kurier był przed 13.00.

5 / 5 2019-01-03

Profesjonalna obsługa jak najbardziej polecam

4 / 5 2018-12-20

ogólnie jestem zadowolona pomimo incydentu że przesyłka przyszła lekko uszkodzona ale sprawa została załatwiona pozytywnie bardzo szybko

5 / 5 2018-12-14

Super. Polecam

5 / 5 2018-12-09

Profesjonalna obsługa

5 / 5 2018-12-08

Całkiem OK

1 / 5 2018-11-30

Brak współpracy z firmą kurierską. Traktowanie Klienta jakby on był winien, że zamówił towar. Szkoda.

4 / 5 2018-11-20

Zgodne z opisem. Szybko

5 / 5 2018-11-18

szybka obsługa

5 / 5 2018-11-02

Bezproblemowy zakup oraz terminowa dostawa.

4 / 5 2018-10-25

Wszystko ok.

5 / 5 2018-10-23

Znakomicie

5 / 5 2018-10-21

Polecam

5 / 5 2018-10-17

Super obsługa! Szybka dostawa i przedmiot dokładnie taki jak opisano! Polecam

5 / 5 2018-10-16

Wszystko sprawnie bez problemu, zgodnie z opisem

4 / 5 2018-10-08

Świetnie

4 / 5 2018-10-04

polecam zakupy

5 / 5 2018-10-01

Jestem bardzo zadowolona za zakupu parawanu. Obsługa bardzo sympatyczna. Polecam zakupy wideshop.

5 / 5 2018-10-01

Polecam

5 / 5 2018-09-21

Towar zgodny z opisem polecam.

5 / 5 2018-09-21

Polecam

5 / 5 2018-09-21

szybko i sprawnie

4 / 5 2018-09-20

Generalnie wszystko ok, ale zakupiona ława nie ma podanych wymiarów. W ofercie podane jest 80x80, a w rzeczywistości jest 75, 5×75,5

5 / 5 2018-09-12

Jestem bardzo zadowolona. Półki przerosły moje oczekiwania, są śliczne wręcz. Błyskawiczna obsługa i transport. Oczekiwałam na sms od kuriera, jednak nie otrzymałam ale wniósł mi do domu, bo jednak są ciężkie. Polecam bardzo- pełna fachowość.

4 / 5 2018-09-07

Profesjonalna FIRMA .

5 / 5 2018-09-04

Polecam.

4 / 5 2018-09-03

Transakcja przebiegła dobrze

5 / 5 2018-09-02

Bardzo szybka realizacja zamówienia, żadnych problemów. Polecam sklep jak najbardziej!!

5 / 5 2018-09-02

Polecam

5 / 5 2018-09-02

jestem zadowolona z zakupu,szybkie zamowienie oraz dostarczenie pod wskazany adres dokladne i profesjonalne.Bardzo polecam zakupy .

5 / 5 2018-08-31

Super

4 / 5 2018-08-31

Towar i transakcja super. Niestety opakowanie wyglądało jakby próbowano je otworzyć. Było kiepsko spakowane albo uszkodzone w czasie transportu.

5 / 5 2018-08-27

Szybka dostawa, polecam

5 / 5 2018-08-23

Wszystkio super.

5 / 5 2018-08-18

Polecam zakupy w tym sklepie. Towar przyszedł bardzo szybko, zapakowany bardzo starannie dzięki czemu nie uległ zniszczeniu. Polecam.

5 / 5 2018-08-10

Transakcja przebiegała pomyślnie

5 / 5 2018-08-08

Wspaniałe...

5 / 5 2018-08-07

Jestem bardzo zadowollona z zakupów w waszym sklepie

4 / 5 2018-08-03

dobra

5 / 5 2018-08-01

Polecam

5 / 5 2018-07-29

Jestem bardzo zadowolona z realizacji zamówienia - produkt bardzo dobrej jakości, dostawa na drugi dzień od złożenia zamówienia. Szybkie udzielania odpowiedzi na zadawane pytania drogą elektroniczną. Polecam !

5 / 5 2018-07-28

Profesjonalna obsługa, szybka wysyłka . Wszystko jasne i dobrze zrealizowane

5 / 5 2018-07-27

Na pewno jeszcze nie jeden raz kupię coś w tym sklepie

5 / 5 2018-07-27

super szybka realizacja

5 / 5 2018-07-26

Wszystko Ok:)

5 / 5 2018-07-24

Oki doki

5 / 5 2018-07-24

Wszystko ok!!

5 / 5 2018-07-24

Wszystko było OKI

5 / 5 2018-07-22

Polecam zakupy w tym sklepie, czas dostawy ekspresowy, szafka dobrze zapakowana.

4 / 5 2018-07-22

Towar był zapakowany bardzo dobrze obsługa rewelacja ale towar średniej jakości w zasadzie beznadziejny. Zamówiłam parawan, którego nikomu bym nie poleciła niestety.: niestabylny, średniej jakości, powyginane rurki, Nie spełni swojego zadania. Nie polecam tego produktu.

5 / 5 2018-07-19

Profesjonalna obsługa.Polecam

5 / 5 2018-07-17

Dostawa w ciągu 24 godzin

5 / 5 2018-07-12

Wszystko ok

5 / 5 2018-07-10

Polecam zakupy, szybka realizacja.

5 / 5 2018-07-09

Polecam.

5 / 5 2018-07-09

Niespodziewanie sprawnie i szybko. Super zakup.

5 / 5 2018-07-09

Zakup szybki i zgodny z opisem. Żadnych negatywnych uwag

5 / 5 2018-07-02

Sklep godny polecenia!

5 / 5 2018-06-30

super!!!!

4 / 5 2018-06-30

Transakcja szybka i bezproblemowa.

5 / 5 2018-06-29

Bardzo profesjonalny sklep. Wszystko przebiegło szubko i sprawnie. Szczerze polecam

5 / 5 2018-06-28

POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!CIESZĘ SIĘ ŻE TRAFIŁEM NA TEN SKLEP WSZYSTKO SUPER I PRZESYŁKA SZYBKO DOTARŁA

4 / 5 2018-06-25

Polecam, atrakcyjne ceny

5 / 5 2018-06-23

Profesjonalna obsluga. Towar zgodny z opisem. Polecam

5 / 5 2018-06-22

Polecam, pełen profesjonalizm!

5 / 5 2018-06-22

Profesjonalna obsługa jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2018-06-20

Profesjonalna obsługa polecam

5 / 5 2018-06-19

Ok,POLECAM

5 / 5 2018-06-18

Wszystko ekstra !

5 / 5 2018-06-18

Wszystko OK. Gorąco polecam .

5 / 5 2018-06-18

polecam

3 / 5 2018-06-17

Przesylka doszla szybko.polecam

5 / 5 2018-06-14

ok!!!!!!

5 / 5 2018-06-13

Super

5 / 5 2018-06-12

Super

5 / 5 2018-06-10

Profesjonalna obsługa polecam ten sklep

5 / 5 2018-06-10

bardzo pozytywna

5 / 5 2018-06-02

wszystko ok

4 / 5 2018-05-24

Wszystko poszło bardzo sprawnie, towar nie jest najlepsze jakości ale za ta cenę warto.

5 / 5 2018-05-12

Doskonała obsluga, blyskawiczna wysylka, towar idealny

5 / 5 2018-05-10

Super

4 / 5 2018-05-06

Super

5 / 5 2018-05-03

Produkt zgodny z zamówieniem, wygląda na b. dobrą jakość, szybka dostawa, polecam

5 / 5 2018-05-02

Super Polecam wszystkim

3 / 5 2018-05-01

jeśli firma będzie dalej współpracował z dpd to nigdy nie zamówię nic w tym sklepie

4 / 5 2018-04-30

Profesjonalna usługa, polecam

5 / 5 2018-04-27

Dostawa w ciągu 24 godzin

5 / 5 2018-04-27

Gorąco polecam

5 / 5 2018-04-24

OK OK OK

4 / 5 2018-04-20

Niestety produkt jest dość niedokładnie wykonany, mało stabilny i bardzo słabo się poszczególne części siebie trzymają

5 / 5 2018-04-19

Ok. Dzięki.

5 / 5 2018-04-14

wszystko ok

3 / 5 2018-04-12

Wszystko ok.

5 / 5 2018-04-11

Na pewno jeszcze nie jeden raz kupię coś w tym sklepie

5 / 5 2018-04-10

BEZ ZASTRZEŻEŃ :-)

5 / 5 2018-04-08

Sklep godny polecenia.

5 / 5 2018-04-08

Szybko i bez problemów

4 / 5 2018-04-04

Szybka, sprawna transakcja

5 / 5 2018-03-29

Jestem zadowolony z przesyłki.

5 / 5 2018-03-26

Pplecam

5 / 5 2018-03-24

Wysyłka błyskawiczna, zamówiliśmy w poniedziałek a we wtorek paczka była u Nas. Towar solidnie zapakowany i przede wszystkim godny polecenia.

5 / 5 2018-03-21

Jak najbardziej polecam

4 / 5 2018-03-13

Szybka obsługa, korzystna cena, przesyłka w dobrym stanie

5 / 5 2018-03-12

Polecam stojący wieszak na ubrania. Super cena i bardzo dobry produkt

5 / 5 2018-03-12

Wszystko ok

5 / 5 2018-03-03

Zamówiona torba dotarła szybko i bez problemu, towar zgodny z opisem - pojemna i praktyczna torba!

5 / 5 2018-02-23

Profesjonalna obsługa. Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-02-22

Polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2018-02-21

super

4 / 5 2018-02-17

Towar bardzo szybko został doręczony. Polecam ten sklep.

3 / 5 2018-02-04

Transakcja przebiegła bardzo sprawnie.

5 / 5 2018-02-02

Profesjonalna obsługa polecam ten sklep

5 / 5 2018-01-31

Wszystko szybko,sprawnie,bez zastrzeżeń

5 / 5 2018-01-26

Błyskawiczna przesyłka, towar zgodny z opisem, bardzo ładnie wykonany. Jestem zadowolona z zakupu.

5 / 5 2018-01-26

wszystko przebiegło prawidłowo

5 / 5 2018-01-23

Zakup ok

5 / 5 2018-01-22

Tak jak powinno być. Polecam:)

5 / 5 2018-01-19

Wszystk OK

5 / 5 2018-01-19

Wszystko szybko,sprawnie,bez zastrzeżeń

4 / 5 2018-01-16

Polecam ten sklep

5 / 5 2018-01-16

wszystko ok

5 / 5 2018-01-12

Jestem bardzo zadowollona z zakupów w waszym sklepie

5 / 5 2018-01-11

Polecam zakupy w tym sklepie Transakcja od zamówienia po dostarczenie przesyłki przebiegła sprawnie i szybciutko Ps. Kurier troszkę się nadźwigał☺️

5 / 5 2018-01-08

Polecam! Towar zamówiony i wysłany tego samego dnia. Klateczka super:)

4 / 5 2018-01-04

Transakcja okazała się szybka i przyjemna.

5 / 5 2018-01-04

Transakcja sprawna, całość bez zarzutów.

4 / 5 2018-01-02

Super sklep

5 / 5 2018-01-02

Polecam. Szybka wysyłka i dobry kontakt ze sklepem.

5 / 5 2018-01-02

Profesjonalna obsluga,polecam!

5 / 5 2017-12-30

Profesjonalna, szybka obsługa. Łatwy kontakt z biurem obsługi klienta. Towar otrzymałem taki jaki chciałem. Bieżąco byłem informowany o etapach realizacji mojego zamówienia.

5 / 5 2017-12-30

Super

5 / 5 2017-12-17

Profesjonalna obsluga,polecam!

5 / 5 2017-12-14

Szybka sprawna transakcja

5 / 5 2017-12-13

Profesjonalna obsługa klienta, szybka dostawa

5 / 5 2017-12-08

Jestem zadowolona z zakupów

5 / 5 2017-12-08

Wszystko przebiegło pomyślnie. Polecam.

5 / 5 2017-12-03

Bardzo szybka dostawa dobry kontakt towar zgodny z opisem

5 / 5 2017-12-03

Zakupy w tym sklepie to sama przyjemność. Błyskawiczna wysyłka i doskonały kontakt z klientem. Gorąco polecam!

5 / 5 2017-11-30

Dobrze zapakowane i bardzo szybko przesłane. Produkt na stronie dobrze opisany a produkt zgodny z opisem.

5 / 5 2017-11-28

Szybko wykonane zlecenie zakupu

5 / 5 2017-11-26

Jak najbardziej polecam ten sklep

5 / 5 2017-11-23

Towar zgodny z oczekiwaniami.Na pewno polecę znajomym ☺

5 / 5 2017-11-22

Super

5 / 5 2017-11-17

Wszystk OK

5 / 5 2017-11-10

spoko ok

5 / 5 2017-11-09

Sklep zdecydowanie wart polecenia.

5 / 5 2017-11-01

Wszystko jak najlepiej

5 / 5 2017-10-31

Wszystko super

5 / 5 2017-10-27

wszystko było OK!

5 / 5 2017-10-16

Profesjonalnie

5 / 5 2017-10-09

Polecam

5 / 5 2017-10-05

Szybko i sprawnie polecam

5 / 5 2017-09-25

Produkt zgodny z opisem, szybka realizacja zamówienia, możliwość kontrolowania statusu zamówienia

5 / 5 2017-09-23

Ekspresowa wysyłka, Towar zgodny z opisem

5 / 5 2017-09-18

polecam. Przesyłka doręczona następnego dnia z samego rana:)

5 / 5 2017-09-16

Nic dodać nic ująć

5 / 5 2017-09-12

Wszystko ok bez zbędnych meili telefonów i pytań

5 / 5 2017-09-12

Wszystko ok !!!

5 / 5 2017-09-10

Jestem zadowolony

5 / 5 2017-09-09

Wszystko na piąteczke polecam

5 / 5 2017-09-07

very gut

4 / 5 2017-09-07

polecam zakupy w tym sklepie

4 / 5 2017-09-06

Brak instrukcji w języku polskim

5 / 5 2017-09-04

Polecam zakupy w tym sklepie , wieszak otrzymałam następnego dnia , jest świetny.

5 / 5 2017-08-28

super

5 / 5 2017-08-27

Wszystko super !!!!;)

5 / 5 2017-08-23

Wysyłka błyskawiczna, zamówiliśmy w poniedziałek a we wtorek paczka była u Nas. Towar solidnie zapakowany i przede wszystkim godny polecenia.

5 / 5 2017-08-17

Ok super

5 / 5 2017-08-14

Jak najbardzi3j polecam

5 / 5 2017-08-13

prawna i profesjonalna obsługa

5 / 5 2017-08-10

Super obsluga

4 / 5 2017-08-09

Polecam.

5 / 5 2017-08-06

super

5 / 5 2017-08-02

wszystko szybko sprawnie i profesjonalnie dziękuje

4 / 5 2017-07-31

szybko

5 / 5 2017-07-24

Profesjonalna obsługa,, towar okazał się bardzo rzetelnie wykonany,, szybka dostawa, polecam

Rzetelne opinie o Wideshop.pl

Wideshop.pl

Siedziba
Kielce

WWW
http://wideshop.pl

Email
[email protected]

Telefon
41 300 59 60

Komórka
-

Infolinia
41 300 59 60

Logowanie