Kategorie: / Biuro / Dom / Dla Dzieci

Wikam.com.pl Opinie Klientów

4.96/5.00 - ilość ocen: 72
opinie o Wikam.com.pl
2019-03-13

Świetny kontakt i ogromna cierpliwość dla marudzących i upartych klientów.Po dokonaniu wyboru błyskawiczny wydruk i dostawa. Sklep godny polecenia-jak nie mają to znajdą sposób żeby mieć.

5 / 5 2019-03-12

Jak najbardziej polecam firmę Wikam Naklejki Dekoracyjne. Najpierw bieżący stały kontakt w kwestii przeniesienia mojego wyobrażenia i pomysłu na projekt, potem perfekcyjne wykonanie naklejek, które są jak najbardziej zgodne z ustaleniami, na koniec ekspresowa wysyłka w profesjonalnej tubie zabezpieczającej naklejki przed uszkodzeniem. Nic dodać nic ująć, współpraca była przyjemnością i na pewno jeszcze nie raz skorzystam z usług firmy. Dziękuję serdecznie i pozdrawiam.

5 / 5 2019-02-25

Duży wybór wzorów i kolorów, a wszystkie naklejki dostępne od zaraz. Wspaniała obsługa sklepu, która na bieżąco informowała mnie o postępach z moim zamówieniem. Jestem zadowolona ze sklepu i polecam innym. Koniec rozmowy na czacie Aparat

5 / 5 2019-02-20

Realizacja zamówienia bardzo szybka, dopasowanie do potrzeb klienta, fachowa i miła obsługa, wysoka jakość naklejek i rewelacyjny efekt końcowy, miły dodatek- gratisy:) GORĄCO POLECAM, FIRMA GODNA ZAUFANIA

5 / 5 2019-02-02

Polecam. Zamówienie zrealizowane błyskawicznie, towar zgodny z opisem. W przesyłce gratisy :D

5 / 5 2019-01-21

Z ogromną przyjemnością mogę polecić sklep. Obsługa bardzo pomocna i fachowa, wszystko sprawnie i bardzo profesjonalnie. Nie wspominając o drobnych gratisach, które bardzo uradowały bardzo nasze dziecko - naklejki dinozaurów:)

5 / 5 2019-01-16

Wszystko ok. Szybka wysyłka, towar bardzo dobrze zapakowany. Zdecydowanie polecam!

5 / 5 2019-01-15

Bardzo dobry kontakt, gorąco polecam!!!!

5 / 5 2019-01-12

Szybka dostawa, towar bardzo dobrze zapakowany, naklejka prezentuje się rewelacyjnie. Gorąco polecam

5 / 5 2019-01-12

Super sklep, chyba jeszcze nigdy nie spotkałam się z tak pozytywnym, fachowym i niezwykle rzetelnym podejściem do klienta!!!Pełen profesjonalizm-polecam wszystkim a moje oceny są na 10+:)

5 / 5 2019-01-10

Gorąco polecam!

5 / 5 2019-01-03

Od jakiegoś czasu szukałam naklejek na pojedyncze kafelki do kuchni, ale nigdzie nie mogłam tego znaleźć, aż trafiłam na firmę Wikam, którą ce***e pełen profesjonalizm. Oferta sklepu jest ciekawa a ceny atrakcyjne. W ofercie jest różnorodność wzorów naklejek oraz bardzo bogata paleta kolorów naklejek. Współpraca z panią Krysią jest nieoceniona, wykonała Nam śliczne naklejki dostosowując je do wielkości płytki. Dzięki stałemu kontaktowi e-mailowemu na bieżąco mogłam wprowadzać niewielkie korekty do grafiki. Te piękne naklejki nadały kuchni nowego uroku i w mgnieniu oka zyskała zupełnie inny wygląd. Super! Dziękuję bardzo za gratisy! Serdecznie polecam sklep!!!

5 / 5 2018-12-23

Profesjonalnie, ekspresowo i w bardzo miłej atmosferze :)

2018-12-22

Bardzo miły i rzeczowy kontakt :) odpowiadają na każde pytanie :)

5 / 5 2018-12-15

polecam, szybka realizacja, dodatkowe naklejki w prezencie, super

5 / 5 2018-12-12

Przesympatyczny kontakt, ogromny wybór, jestem zdecydowanie na tak :) Polecam :)

5 / 5 2018-11-30

Bardzo szybka wysyłka, miły kontakt, produkt świetnej jakości. Bardzo polecam.

5 / 5 2018-11-20

Miałam obawy co do zamawiania czegokolwiek z nieznanych mi stron, zwłaszcza w ciemno wysyłać pieniążki, ale WIKAM jest solidną i super szybką firmą. Polecam wszystkim, którzy chcą rozweselić swój dom :)

5 / 5 2018-11-19

Pełen profesjonalizm! Ekspresowe wykonanie zlecenia w najwyższej staranności i jakości! Serdecznie polecam:)

5 / 5 2018-11-11

Świetna obsługa. Profesjonalny kontakt z klientem. Bardzo serdecznie polecam.

5 / 5 2018-11-10

Wiele ciekawych pomysłów, ogromny wybór, bardzo miła obsługa. Przesyłka przyjechała do mnie błyskawicznie:) Same naklejki wykonane są bardzo precyzyjnie (nawet te ogromne), jednym słowem dobra jakość:) Polecam wszystkim którzy chcą odmienić swoje mieszkanie:)

5 / 5 2018-11-08

Bardzo miła obsługa, stały kontakt ze sprzedającymi i - co najważniejsze - śliczne naklejki na ścianę ;) Produkt dotarł do mnie szybko i w doskonałym stanie. Zapakowany był naprawdę profesjonalnie. POLECAM GORĄCO!!!

5 / 5 2018-10-14

Szybka, fachowa obsługa.

2018-09-18

Szeroka oferta, wiec jest z czego wybierac, ale przede wszystkim swietna wspolpraca, Wikam nastawieni sa jak najbardziej na oczekiwania i potrzeby klienta. Sa rzetelni i w razie potrzeby realizuja zamowienia w ekspresowym wrecz tempie. Bardzo dziekuje!!

5 / 5 2018-09-07

Spotkalam sie z przemila obsluga w sklepie. Na biezaco informowano mnie o postepie w przygotowaniu zamowionych naklejek, ktore otrzymalam bardzo szybko wraz z dodatkowymi niespodziankami. Naklejki bardzo prosto aplikuje sie na sciany i kafelki, wiec rowniez bardzo polecam ten produkt. Swietnie urozmaica pomieszczenia!

5 / 5 2018-08-26

Przesyłka zrealizowana w ciągu (2 dni roboczych)!Naklejki na ścianie robią niesamowite wrażenie,profesjonalne wykonanie więc polecam sklep internetowy Wikam.Plus kilka mniejszych naklejek gratis:)

5 / 5 2018-08-25

W każdym calu OK - szybka przesyłka, bardzo dobry kontakt ze sprzedającym, towar w stanie idealnym, jednym słowem - POLECAM z czystym sumieniem!

5 / 5 2018-08-04

Jestem bardzo zadowolona,dostalam co chcialam,profesjonalna firma,polecam,bardzo dokladni,rewelacja....

5 / 5 2018-08-01

POLECAM!!!!!!!!!!!

5 / 5 2018-07-08

wlasnie urlop, wiec postanowilismy ''odkurzyc'' nasze miejsce na ziemi. tu nowa lampa, tam poleczka... fundusze, jak to zwykle bywa ograniczone, wiec wpadly nam do glowy jakies ornamenty na sciany i tak trafilismy do wikam. polecamy bardzo serdecznie. my skorzystalismy z naklejek do kuchni (filizanki), a w pokoju dziennym poszlismy w rosliny i nakleilismy sobie bambusy. wnetrza zyskaly nowy charakter, a nam sie poprawil humor, bo i koszty zupelnie przyzwoite i balaganu w domu nie ma i klei sie szybko i bez problemow. kontakt z firma tez bez zarzutow. naprawde polecamy

5 / 5 2018-07-08

Zamawiałem nalepki w różnym czasie do 17 pokoi. Wielokrotnie pozytywnie byłem zaskakiwany: ciekawe projekty, elastyczność , kreatywność, szybkość realizacji oraz dobry materiał. Wciąż wybieram tą firmę. Polecam firmę by innym też byli zadowoleni.

2018-07-08

Przesył2ka dotarła szybciej niż wiadomość od sprzedającego :). Wszystko w jak najlepszym pożądku no i ten gratis bardzo fajna sprawa.

5 / 5 2018-07-05

Bardzo dobra obsługa, szybki kontakt i wysyłka. Towar świetnej jakości. Polecam!

5 / 5 2018-05-22

Profesjonalna obsługa oraz dobry kontakt! Polecam:)

2 / 5 2018-05-21

Towar przyszedł szybko jednak nie był wykonany prawidłowo. Na wysłane zdjęcia wadliwego produktu brak reakcji producenta . Nie polecam

5 / 5 2018-05-17

byłam bardzo zadowolona, kolor dokładnie taki jak wybrałam, niespodzianka w postaci gratisów - super polecam

5 / 5 2018-05-02

Naklejki łatwe w klejeniu na ścianie. Bambus, kwiat i palma wyglądają rewelacyjnie. Polecam sklep z naklejkami WIKAM.

5 / 5 2018-04-27

Szybka dostawa, towar zgodny z opisem + dodatkowe gratisy.Polecam wszystkim!

5 / 5 2018-04-26

JEstem bardzo zadowolona ze współpracy ze sklepem WIKAM. WSzystkie zamówienia są zgodne ze zdjęciami internetowymi, a dodatkowo każde zamówienie jest realizowane bardzo szybko!! Gorąco polecam!!!

5 / 5 2018-04-23

REWELACJA:))))-OBSŁUGA,SZYBKOŚĆ DOSTAWY,SUPER NAKLEJKI-SKLEP GODNY POLECENIA

5 / 5 2018-04-15

Błyskawiczna realizacja zamówienia i wysyłka, naklejka dokładnie taka, jaką chciałam, a do tego przesympatyczny kontakt ze sprzedającym. Polecam gorąco!

5 / 5 2018-04-05

Przesyłka nadana błyskawicznie. Nalepki bardzo ładne, bardzo dobrej jakości. W przesyłce niespodzianki w postaci gratisów. Polecam z przyjemnością.

5 / 5 2018-03-31

Pierwszy kontakt ze sklepem i bardzo miłe zaskoczenie. Realizacja zamówienia natychmiastowa, a naklejki wykonane solidnie zgodnie z ofertą. Oprócz zamówionych naklejek otrzymałem kilka naklejek gratis. Polecam sklep WIKAM wszystkim chcącym uzupełnić drobnymi dodatkami wnętrza swoich domów.

5 / 5 2018-03-29

Rewelacyjna Firma! Jakość naklejek, kontakt, doradztwo, montaż.... wszystko na najwyższym poziomie. Polecam wszystkim WIKAM !

5 / 5 2018-03-16

Z pięciu czołowych sklepów internetowych z naklejkami Wikam był jedynym, który bez zbędnych dyskusji (a może lepiej kupicie wzorce gotowe?)podjął się realizacji projektu ze zdjęcia. Najszybciej, najuprzejmiej i najbardziej profesjonalnie odpowiadał na wszelką korespondencję. Okazało się, że też ma odpowiedni ploter skrawający, jak również osobę która umie go obsługiwać. Niestandardowe zlecenie pokrywające szyby szafy ściennej 2,5 m na 4 metrów zostało wykonane bezbłędnie, terminowo i w rozsądnej cenie. Wyrazy uznania.

5 / 5 2018-03-12

Przesympatyczna i profesjonalna obsługa, bardzo dobry i szybki kontakt, fachowe doradztwo! Z WIKAM nie ma rzeczy niemożliwych! Czego zapragnęłam - otrzymałam! Nawet lepiej, niż sama sobie wymarzyłam :)

5 / 5 2018-02-15

Gorąco polecam!!! Naklejki są rewelacyjne, szybka dostawa... towar idealnie zapakowany, bardzo dobry kontakt ze sprzedającym... Na pewno będę polecać swoim znajomym!! Pozdrawiam

5 / 5 2018-01-25

Szybko, solidnie, profesjonalnie. Polecam.

5 / 5 2018-01-23

Zamówiłem w tej firmie napisy oraz nr rejestracyjny na jacht wraz z oklejeniem. Jestem bardzo zadowolony z profesjonalnej i ekspresowej realizacji zamówienia oraz oklejenia. Bardzo dobry kontakt, profesjonalnie mi doradzili co do folii tak aby wytrzymała ekstremalne warunki - myślę że wystarczy mi to na lata. Polecam dla żeglarzy którzy chcą mieć profesjonalnie oklejoną łódź - i nie tylko żeglarzy bo firma ma duży asortyment.

5 / 5 2018-01-16

Super kontakt, szybka wymiana informacji i błyskawiczna realizacja zamówienia. Dodatkowo miła niespodzianka w postaci gratisów. Rzadko spotykana dbałość o klienta. Czułam się potraktowana wyjątkowo zamawiając tylko naklejki pod kontakty. Szczerze polecam i będę korzystała w przyszłości!

5 / 5 2018-01-16

Zamówiłam w sklepie Wikam szablony do malowania. Fajnie odmieniły pokój moich dziewczynek. Zgodnie z zamieszczoną na ich stronie informacją malowanie przy pomocy takiego szablonu jest dziecinnie proste, więc i dzieci uczestniczyły w "remoncie". Kontakt z firmą, dostawa i instrukcje użycia szablonów bez zarzutu. Polecam

5 / 5 2018-01-06

Życzę każdemu sklepowi takiej jakości usług.Błyskawiczna dostawa,atrakcyjna cena a do tego gratisy nie wzięte z nadwyżek magazynowych tylko tematyczne ściśle związane z tematem zamówienia.Polecam gorąco,

2017-12-31

Wszystko na najwyższym poziomie sprzedaży.

5 / 5 2017-12-15

Jestem pod wrażeniem sklepu. Super jakość towaru, szybka dostawa i miła niespodzianka w formie gratisów. Gorąco polecam.

5 / 5 2017-12-15

Bardzo miła obsługa, jakoś produktu rewelacyjna,szybka dostawa, naklejki spełniły nasze oczekiwania,

5 / 5 2017-12-08

Jestem bardzo zadowolona z zakupow w Panstwa sklepie. Profesjonalna obsluga, swietny kontakt 100% satysfakcji, naklejki dobre,trwale i ładne:) pozdrawiam

5 / 5 2017-12-08

Rewelacja, zawsze gdy myślę o malowaniu i nowych szablonach przypomina mi się miła, sympatyczna z fachowym podejściem do klienta obsługa tj. firma WIKAM /małżeństwo/, którzy widać że kochają to co robią, prowadzą tą firmę z zamiłowania. Super sklep, 100% polecam wszystkim

5 / 5 2017-12-05

Obsługa błyskawiczna, a produkt bardzo dobrej jakości w rozsądnej cenie :-) gorąco polecam zainteresowanym!

5 / 5 2017-11-24

Produkt zgodny z opisem, szybka przesyłka, niespodzianka w gratisach. Polecam wszystkim!!!

5 / 5 2017-11-19

Miła obsługa i kontakt, szybka przesyłka, same zalety. Naklejka którą zamówiłam jest super w dodatku dostała mały gratis w postaci kolejnej naklejki ( to było dla mnie zaskoczenie, gdyż nie każdy dba w ten sposób o swojego klienta) Z pewnością w przyszłości jeszcze skorzystam z usług tego sklepu. Także ogromny pozytyw i polecam wszystkim:):)

2017-11-10

zamowilam naklejki na sciane-dmuchawce.musialam uwazac bo elementy zostawaly na papierze ale efekt koncowy jest swietny.

2017-11-04

sklep godny polecenia. bardzo bobry kontakt z klientem, a produkt zgodny z zaprezentowanym na stronie www. krotki termin realizacji zamowienia i opis umozliwiajacy wlasciwe przyklejenie wybranego motywu sprawiaja, ze wspolpraca z firma wikam byla przyjemna i w razie nastepnych pomyslow na pewno skorzystam znowu z jej uslug.

5 / 5 2017-11-04

Bardzo miła obsługa, odpowiada na każde zapytanie, wyjaśnia i przesyła instrukcje działania, bardzo bardzo polecam!

5 / 5 2017-11-01

Szybka, fachowa obsługa, indywidualne podejście do klienta, pełne zaangażowanie.

5 / 5 2017-10-19

Polecam firmę Wikam, naklejki trafiły do mnie juz po 3 dniach od złożenia zamówienia :-) Same naklejki wycięte są z bardzo dobrej jakości folii, dzięki temu dobrze trzymają się ściany. Dodatkowo dostałem 2 małe naklejki gratis :-)

5 / 5 2017-10-14

Świetny kontakt ze sprzedającym,szybciutko przebiegła transakcja bez żadnych problemów.Polecam sklep z czystym sumieniem.

5 / 5 2017-10-06

Naklejki są bardzo dobrej jakości. Transakcja przebiegła pomyślnie! Stały kontakt z klientem i profesjonalna obsługa. POLECAM.

2017-09-28

Bardzo dużo wzorów do wyboru, przystępne ceny i bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. Zachęcam do zakupów :)

5 / 5 2017-09-26

Bardzo szybka wysyłka, naklejki dobrej jakości. Polecam

5 / 5 2017-09-25

Szczerze polecam! Pełen profesjonalizm. Obsługa klienta na najwyższym poziomie. Wymyśliłam sobie własny wzór naklejki na ścianę i wysłałam zapytanie do kilku firm. Odpowiedź z firmy WIKAM była najszybsza, a cena najbardziej rozsądna. Świetny kontakt mailowy, szybka wysyłka i niepowtarzalny wzór na ścianie już cieszy :)

5 / 5 2017-09-09

Polecono mi ten sklep i dlatego wybralam, ale nie żałuję. Przesyłka była szybko, naklejki fajne. Zakupiłam welurowe i takie również dostałam jeśli chodzi o gratisy. Mysle, że welurowe naklejki sa lepszym pomysłem. Zwykłe tez kupiłam i trudniej się przyklejają, ale to dlatego, że ściany mam pomalowane farba lateksową. Czekam na większy wybór naklejek welurowych, to może jeszcze cos zakupię. Jedyne co, to kolor orzechowy kwiatka, który kupiłam był zdecydowanie jasniejszy niż na wzorniku kolorów. Kolor, który dostałam był jasno rudy, ale pasował do wystroju więc OK.

5 / 5 2017-08-23

Transakcja przeprowadzona wzorowo !!! Towar w 100% spełnił moje oczekiwania. Polecam sklep WIkam jako godnego partnera w interesach. 100% POZYTYW !!!

5 / 5 2017-08-19

Polecam

5 / 5 2017-07-18

Bardzo pozytywnie oceniam nasza wspolprace. Bardzo dobry kontakt z klientem. Szybka przesylka i produkt zgodny z opisem. Jednym slowem super.

5 / 5 2017-07-14

Bardzo dobra cena i szybka dostawa. Kolor idealny i duuuży plus za gratisowe naklejki ;)

5 / 5 2017-06-19

Swietny sklep. Bardzo szybka wysylka. Naklejki na wysokim poziomie. Jakosc zapakowania bardzo dobra. Na prawde polecam.

5 / 5 2017-05-30

Wyjatkowo szybka przesylka, dobrze spakowana i pieknie wykonana naklejka, w dodatku dostalam 4 male prezenty, ktore bardzo mnie ucieszyly. Polecam!

5 / 5 2017-05-26

Polecam!! wikam idealny pod względem kontaktu, doradztwa i doboru naklejek. ludzie pracujący tam to profesjonaliści. i ta cudowna niespodzianka, gdy ujrzałam gratisowe naklejki:)

5 / 5 2017-05-12

Sklep godny polecenia! Szybka i sprawna wysyłka nawet ( poza granice kraju) Każdy sobie poradzi z ich przyklejeniem:) są super!! Upiększą napewno każdy kącik:) Satysfakcja gwarantowana.

5 / 5 2017-04-22

Witam. Jestem fanem tej firmy. Są rzetelni tj. szybka wysyłka (do 3 dni), przesympatyczne kontakt, klient nie czuje się jakby rozmawiał tylko ze specjalistą, ale także z kimś kto rozumie lub chce zrozumieć jego potrzeby, oczywiście zawsze produkt jest dokładnie takie jak na wirtualnej prezentacji lub na stronie www. Można też oczywiście liczyć na porady techniczne. I zawsze można też liczyć na jakiś mały sympatyczny gratisik:)

Rzetelne opinie o Wikam.com.pl

Wikam.com.pl

Siedziba
Bielice

WWW
http://www.wikam.com.pl

Email
[email protected]

Telefon
91 56 44 452

Komórka
661 440 819

Infolinia
-

Logowanie