Kategorie: / Dla Dzieci

Wikilandia.com.pl Opinie Klientów

4.93/5.00 - ilość ocen: 56
opinie o Wikilandia.com.pl
2019-03-10

błyskawiczna przesyłka,fachowość,miły i rzetelny kontakt

2019-03-04

Bardzo udane zakupy, mimo połowy grudnia wszystko terminowo, bezproblemu dowiedziałam się od dostępność i termin dostawy - wszystko się zgadzało. Paczka nadana tego samego dnia. Zabawka rewelacyjna! Cena bardzo atrakcyjna.

5 / 5 2019-02-13

Sklep dobrze wyposażony, obsługa bardzo miła i pomocna. Realizacja zamówień szybka i zgodna z oczekiwaniami. Polecam i pozdrawiam :)

5 / 5 2019-02-09

MIŁA, SZYBKA DOSTAWA.

5 / 5 2019-02-03

Bardzo miło, szybko i na temat. Polecam, to już kolejne zakupy!

5 / 5 2019-01-30

Niesamowicie miła obsługa. Fachowe, rzetelne i uczciwe doradztwo. Pełen profesjonalizm. W życiu nikt mnie tak sympatycznie nie obsłużył. Szybka wysyłka - dbałość o szczegóły, pełne informowanie o bieżących poczynaniach. Jestem zadowolona. Kupowałam w wielu sklepach internetowych - ale ten przerasta je wszystkie i myślę, Ze bez przesady Będzie, jak powiem - uczcie się od WIKILANDIA :)

5 / 5 2019-01-21

Bardzo dobry kontakt, wszelkie informacje o przebiegu zamówienia, dostawa zgodna z deklarowanym terminem. Zabawki orginalne, dokument sprzedaży dołączony Polecam innym na 100%.

5 / 5 2019-01-17

Bardzo szybko zrealizowano moje zamówienie, o wszystkim byłam informowana na bieżąco. Zabawki dobrej jakości i cenie. Polecam innym, sama też skorzystam.

5 / 5 2019-01-06

Bardzo udane zakupy, niska cena i wysoka jakość obsługi. Polecam. Bardzo fajny sklep gdzie odbierałam zabawkę.

5 / 5 2019-01-01

Obsługa profesjonalna, szczegółowa informacja, dobry kontakt telefoniczny transakcje załatwiane bardzo szybko . Polecam ten sklep.

5 / 5 2018-11-01

Mega szybka tranzakcja... dostawa w 24 h - oby każda firma w tym kraju tak pracowała :)

5 / 5 2018-10-25

ŚWIETNY SKLEP, FAJNY KONTAKT, MOŻNA SZYBKO ODEBRAĆ, KONTAKT NAWET PÓŹNYM WIECZOREM. SUPER!!!

5 / 5 2018-10-23

Szybka wysyłka, mądre doradztwo- proste wytłumaczenie,informacje na bieżąco, towar zgodny z oczekiwaniem,o wszystkim byłem informowany na bieżąco

2018-10-15

solidna firma

2018-09-19

Dziękuję bardzo za błyskawicznie przeprowadzoną transakcję. Krzesełka do karmienia, które nabyłam są rewelacyjne. I co najważniejsze moje młodsze dziecko pokochało swój "tron". Wszystkich zachęcam do robienia zakupów w Wikilandii, a będą zadowoleni tak jak ja i moje pociechy.

5 / 5 2018-09-16

polecam gorąco sklepik - miło, sympatycznie, profesjonalnie i co szczególnie dla mnie ważne - bardzo szybko. polecam.

5 / 5 2018-08-29

Życzyłbym sobie aby inne sklepy działały tak jak działa Wikilandia. Jestem bardzo zadowolony z zakupów w Wikilandii. Oby tak dalej.

5 / 5 2018-08-08

szybka obsługa, klocki super

5 / 5 2018-08-02

Rewelacyjny sklep!!!! Przesyłka załatwiona w jeden dzień. Przychylna, miła obsługa, bardzo nastawiona na klienta i jego potrzeby. Kontakt bez zarzutu,w moim przypadku kontakt telefoniczny i gg - mms-y z wyglądem zabawki na komórkę, wszystko załatwiłam dosłownie w godzinę, paczkę kurier dostarczył na drugi dzień. Polecam z całego serca!!

5 / 5 2018-08-02

Towar zgodny z opisem i zdjęciem, osoba zainteresowana bardzo zadowolona.

2018-07-28

Transakcja przebiegła bezproblemowo

2018-07-20

Witam, zasłużony pozytyw dla sklepu za profesinalną obsługę. Towar jest bardzo dobrej jakości i co najważniejsze nie jest to towar tylko wirtualny jak często zdarza się w innych sklepach więc jak zamawiasz coś to to dostajesz. Dodatkowo bardzo elastyczne podejście do kupujacego. Wg.mnie jeden z najlepszych sklepów internetowych z którymi miałem do czynienia.

5 / 5 2018-07-18

Szybka realizacja, informacje na bieżąco, towar zgodny z oczekiwaniem. Nie mam zastrzeżeń co do obsługi i jakości.

5 / 5 2018-07-11

Profesjonalna i sprawna obsługa. Produkt zgodny z zamówieniem. Polecam!!!

5 / 5 2018-07-08

Bardzo szybka, profesjonalna obsługa. Towar otrzymałam w ciągu dwóch dni - w trakcie których na bieżąco można było sprawdzać "drogę" przesyłki.

5 / 5 2018-07-05

Bardzo dobry kontakt, konkurencyjne ceny, błyskawiczna przesyłka, towar taki jakiego oczekiwałam. Polecam!!!

5 / 5 2018-06-25

Rewelacyjna obsługa, bardzo dobry kontakt przez GG. Ekspresowa przesyłka. Polecam

5 / 5 2018-06-09

Polecam zakupy w tym sklepie: szybko, solidnie,zgodnie z zamówieniem. Żadnych problemów.

5 / 5 2018-05-25

Witam! Kupiłam krzesełko Arti Alice Cosmo 3 kolor orange. Sklep Wikilandia bardzo pozytywnie oceniam. Przesyłka została wysłana bardzo szybko, a kontakt ze sklepem był bardzo dobry - na gg szybko uzyskałam odpowiedź na moje zapytanie.

5 / 5 2018-05-11

Rewelacyjny sklep. Uzyskałam wszelkie informacje przed zakupem. Zamówiłam, towar otrzymałam szybko. Jestem zadowolona.

2018-05-02

zawsze jestem bardzo dobrze obslużona

5 / 5 2018-04-30

Pełen profesjonalizm, fachowa obsługa, niskie ceny, gorąco polecam!

5 / 5 2018-03-20

Polecam. Zakupy - REWELACJA:)

5 / 5 2018-03-17

Gorąco polecam ten sklepik. Super miła obsługa. Zabawki rewelacyjne. To nie były moje pierwsze i pewnie nie ostatnie zakupy w tym sklepie. Ponadto polecam budowle z teiffoc. Zabawa rewelacyjna:)

1 / 5 2018-03-08

nieprofesjonalne podejście, po złożeniu zamówienia zostało one anulowane bez żadnych wyjaśnień. Brak telefonu na stronie sklepu. Znalazłem go gdzie indziej i dowiedziałem się, że nie sprzedają tych klocków do odwołania i powinienem dostać wyjaśnienie. Nie dostałem żadnego maila oprócz anulowania zamówienia. Straciłem czas, dobrze że nie pieniądze.

5 / 5 2018-02-25

polecam, wszystko poszło w porządku, szybka dostawa, kontakt mailowy w razie wąptliwości. Jeszcze raz polecam.

2018-02-14

sklep godny polecenia, fachowa i miła obsługa obsługa, fajne zabawki, duży asortyment- zawsze można wybrać coś ciekawego, dostawy zawsze w terminie

5 / 5 2018-02-11

Pełen profesjonalizm, z czystym sumieiem polecam :)

5 / 5 2018-02-05

Rewelacyjnie szybka, przesympatyczna, rzeczowa, obsługa, zamówienie dziś i dziś odbiór osobisty - rewelacja!!! bardzo polecam. Na pewno odwiedzę nowy punkt w Słupnie.

5 / 5 2018-01-16

Polecam, miła fachowa obsługa, zamówienie szybko dostarczone, towar dobrej jakości.Widać ze pracownicy sklepu podchodzą do każdego zamówienia indywidualnie.Naprawdę polecam

5 / 5 2018-01-06

Naprawdę polecam zakupy w Wikilandii. Profesjonalna obsługa, żadnych problemów, czego chcieć więcej ?

2017-12-31

Obsługa miła, życzliwa oraz pomocna. Nie oceniam dostawy, bo odbierałem osobiście - produkty zgodnie z zamówieniem. Wszystko tak, jak powinno być.

5 / 5 2017-12-26

Miło, szybko i e-kontakt profesjonalny

2017-12-23

Bardzo sprawnie, miło, rzeczowo i co najważniejsze terminowo!!! Oby więcej takich sprzedawców w sieci !!!! Zdecydowanie polecam.

5 / 5 2017-11-22

Bardzo dobry zakup, towar super jakości, przesyłka na drugi dzień po zamówieniu

5 / 5 2017-11-13

REWELACJA. Szybko, miło i sprawnie. Takie zakupy to przyjemność:)

5 / 5 2017-11-06

kupiłem na prezent zestaw spidermana, szybkie potwierdzenie zamówienia i szybka wysyłka, wszystko oki.

5 / 5 2017-10-21

Szybka przesyłka, bardzo dobry kontakt, miła obsługa. Polecam!

5 / 5 2017-10-15

Expresowa przesyłka, dobrze zapakowany produkt. Jedynym słowem Profesjonalnie =)

5 / 5 2017-10-08

jestem bardzo zadowolona z dostarczonych zakupów

5 / 5 2017-10-03

Jestem w 100 proc zadowolony

5 / 5 2017-08-14

Bardzo szybka realizacja, mimo "gorącego okresu" - towar zamawiałam w grudniu. Doskonały kontakt ze sprzedawcą, zarówno przed dokonaniem zakupu jak i po dostarczeniu przesyłki do domu. Zdecydowanie polecam tego sprzedawcę.

5 / 5 2017-07-23

Polecam!!!! Rewelacyjny sklep!!!! Bardzo dobry kontakt, ekspressowe odpowiedzi na maila. Wszystko załatwiłam dosłownie w godzinę, paczkę otrzymałam na drugi dzień. Polecam z całego serca!!

5 / 5 2017-07-18

Bardzo udane zakupy, fachowa obsługa, świetny kontakt, szybka wysyłka. Polecam.

5 / 5 2017-07-05

Pełen profesjonalizm, błyskawiczna wysyłka, przemiły kontakt, polecam serdecznie :-)

5 / 5 2017-07-01

Rewelacyjna obsługa poprzez e-mail. Informacja na bieżąco co do realizacji zamówienia. Po otrzymaniu towaru pełna satysfakcja. POLECAM.

2017-06-25

Zdecydowanie polecam wszystkim zakupy w sklepie Wikilandia.com.pl.

5 / 5 2017-06-20

Super klocki, świetny pomysł na prezent gwiazdkowy, realizacja czasowa, miła obsługa.

5 / 5 2017-06-08

Wszystko odbyło się bardzo miło, szybko a zamówione zabawki najwyższej jakość. Polecam innym.

5 / 5 2017-06-06

Wszystko odbyło się błyskawicznie, gra była u mnie na następny dzień. Dobrze zapakowana. Miła obsługa. Polecam innym.

5 / 5 2017-06-06

Bardzo dobra obsługa. Towar w korzystnej cenie. Błyskawiczna wysyłka - po 2 dniach od zamówienia towar miałam już w domu. Polecam zakupy.

5 / 5 2017-06-04

Bardzo miła współpraca ze sklepem. Towar doskonalej jakości. Tani. Przesyłka ekspresowa. Polecam jak najbardziej a i sama pewnie jeszcze odwiedzę przyjazna dla Klienta stronę.

5 / 5 2017-05-18

Polecam zakupy w Wikilandii. Obsługa bardzo miła, acz ciut zabiegana - ale kto w obecnych czasach nie jest. Towar wysyłany bez zwłoki... A i ceny przyjazne. Zostały nam mile wspomnienia i Trivial Pursuit do rozkładania na stoliku...

5 / 5 2017-05-09

Bardzo miło, sympatycznie a przy tym sprawnie i szybko. POLECAM.

5 / 5 2017-05-01

Fachowa obsługa, bardzo dobry kontakt, na wszelkie pytania szybka odpowiedź, zamówiony towar zgodny z opisem a wysyłka błyskawiczna. Gorąco polecam!

5 / 5 2017-04-29

Zamówienie składało się z jednego produktu. Wszystko poszło sprawnie. Jestem zadowolona z obsługi.

5 / 5 2017-04-02

Witam, wielki pozytyw dla sklepu za fachowość, poradę oraz bardzo miłą i szybka obsługę. No i za ceny :) Mam dwójkę dzieci i pomoc przy wyborze oraz szybkość transakcji to dla mnie priorytet. A przy tym gdy można jeszcze miło porozmawiać to podwójna przyjemność z takich zakupów.

Rzetelne opinie o Wikilandia.com.pl

Wikilandia.com.pl

Siedziba
-

WWW
http://www.wikilandia.com.pl

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie