Kategorie: / Odzież i Obuwie / Dla Dzieci / Zegarki i biżuteria / Sport

Winsport.pl Opinie Klientów

5.00/5.00 - ilość ocen: 23
opinie o Winsport.pl
2019-03-03

Generalnie muszę przyznać, że transakcja przebiegła całkiem sprawnie. Przesyłka w dobrej cenie. Może jeszcze tam wrócę :)

5 / 5 2019-02-16

szybka wysyłka, polecam

5 / 5 2019-01-13

Sklep winsport.pl jest godny polecenia. Pzresyłka dotarła do mnie w trybie natychmiastowym. Jestem bardzo zadowolona z obsługi i komunikacji ze sklepem. Polecam!

5 / 5 2018-11-23

Jak najbardziej polecam:)

2018-11-21

wszystko wporzo

5 / 5 2018-11-07

Zdecydowany pozytyw za profesjonalne podejście do klienta. Towar zgodny z opisem i błyskawicznie przesłany. Dziękuję i pozdrawiam :)

2018-11-03

Bardzo duży wybór towaru.Każdy znajdzie coś dla siebie,atrakcyjne ceny i dużo promocji

5 / 5 2018-10-27

ok

5 / 5 2018-10-17

Ciekawe produkty i promocje, do tego możliwość zbierania punktów lojalnościowych, które można póxniej wykorzystać podczas zakupów. Polecam

2018-10-12

Godny polecenia

5 / 5 2018-08-16

Szybka wysyłka, dobre ceny, polecam

5 / 5 2018-07-26

Super sklep !

5 / 5 2018-07-10

Polecam paczka szybko do mnie przyszla podejrzewa ze gdybym nie zamawiala tuż przed weekendem to doszla by w dwa dni spokojnie. Co do zapakowanej paczki, no to mialam jednak zadrapania na folii co bylo pewnie skutkiem zlego przewozu przez kuriera ale gruby karton ochronil moj sprzet do slaczenia, ale gdyby to bylo cos bardziej kruchego to mozliwe ze mogloby być różnie.

5 / 5 2018-07-07

Polecam Sprzedającego !

5 / 5 2018-05-31

Wszystko zgodne z zamowieniem , szybka dostawa. polecam sprzedajacego. Jest godny zaufania.

2018-05-30

OK Nic do zarzucenia :-D

5 / 5 2018-05-19

sklep OK

2018-04-30

Dobry kontakt ze sprzedawcą. Bez problemu uzyskałem odpowiedź na nurtujące mnie pytanie. Stany magazynowe zgodne z rzeczywistością.

5 / 5 2018-03-05

Sklep godny polecenia. Szybka realizacja zamówienia.

5 / 5 2018-03-05

szybko tanio bezproblemowo ciekawy asortyment bezpłatna przesyłka od 200zł czego więcej chcieć polecam

5 / 5 2018-02-19

Pełen profesjonalizm + ciekawe wyprzedaże/rabaty.

2018-01-11

Śmiało można polecić sklep. Dobry kontakt ze sprzedawcą. Mały poślizg z wysyłką zamówienia, ale odpowiedź na maila wszystko wyjaśniła.

5 / 5 2018-01-08

Bez zarzutu. Szybka realizacja, świetny kontakt i przede wszystkim konkurencyjne ceny. Polecam!

5 / 5 2017-12-31

wszystko ok, polecam

2017-12-04

Wszystko OK!

5 / 5 2017-11-17

Bardzo profesjonalny sklep. Gorąco polecam.

2017-11-11

Świetny poziom obsługi i jakość oferowanych produktów!!!

2017-10-27

Godny polecenia

5 / 5 2017-08-24

Ok

5 / 5 2017-08-23

Wszystko ok polecam

5 / 5 2017-08-18

Wszystko ok. Szybko, towar bardzo wysokiej jakości.

5 / 5 2017-08-10

Profesjonaliści!

2017-08-09

Odesłałem przereklamowane buty Kappa jako nie odpowiadające opisowi i czekam już ponad tydziań na zwrot gotówki. Zastanówcie się czy napewno potrzebujecie cokolwiek z tego sklepu.

5 / 5 2017-06-24

Wszystko w jak najlepszym porządku, szybka realizacja, produkt zgodny z opisem, dobry kontakt!

2017-04-11

bardzo dobra

Rzetelne opinie o Winsport.pl

Winsport.pl

Siedziba
Poznań

WWW
http://winsport.pl

Email
[email protected]

Telefon
061 830 67 02

Komórka
511 418 418

Infolinia
-

Logowanie