Kategorie: / Zegarki i biżuteria

Wipp.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 2.82
opinie o Wipp.pl
1 / 5 2022-06-14

Zegarek

Oszuści i naciągacze. NIE polecam

1 / 5 2022-04-21

Wipp.pl, sodu.pl

Witam ten sklep to zwyczajni oszuści towar zamówiony kasa zapłacona i nic więcej, brak kontaktu. Kasa w błoto, liczą że dla 100 nikt nie pójdzie do sądu i tak biznes się kręci.

5 / 5 2022-03-17

Towaru brak, pieniądze wzięli, na maile nie odpowiadają, telefonu nie podają: dno

Towaru opłaconego nie otrzymałam (od grudnia 2021; jest marzec 2022), na maile fima nie odpowiada, telefonu nie podaje. Oszustwo zostanie zgłoszone na policję.

4 / 5 2021-02-26

Wszystko dotarło, mogliby na maile odpisywać szybciej.

5 / 5 2021-02-26

Eleganckie zegareczki, paczka szybko przyszła, porządnie zapakowana.

5 / 5 2020-05-13

Wszystko ok, paczka dotarła. Polecam! :)

1 / 5 2019-03-24

Zegarek dostałem po 6 tygodniach to nawet spoko. Ale w ciągu 3 tygodni zdążył się 4 razy przestawić (nie zatrzymał tylko przestawił wskazówkę godziny) oraz zdążyła się zerwać bransoleta.

4 / 5 2019-03-08

Dwa albo trzy tygodnie temu kupiłam chłopakowi zegarek na tej stronie i jest naprawdę spoko. Na żywo jeszcze lepiej wygląda niż na zdjęciu, a cena niska :)

1 / 5 2019-03-08

Sklep wipp.pl jest jak najbardziej okej. Paczka dotarła i wszystko się zgadza. Polecam :)

1 / 5 2019-02-18

Wszystko ok. Sklep moge polecić, drugi raz robie juz zakupy i wszystko jest okej, na paczkę druga czekałam troszkę dłużej, ale myślę, ze dla takiej ceny warto :)

4 / 5 2019-02-16

Fajnie, że robią dostawę nie tylko do Polski, ale i innych krajów. Na pewno wrócę i kupię jeszcze zegarek dla żony :)

4 / 5 2019-02-11

Jak najbardziej POLECAM. Wszystkie zegarki doszły i działają :)

5 / 5 2019-02-04

Zegarek działa, sklep na piątkę! :)

4 / 5 2019-01-30

Jest ok. ;)

1 / 5 2019-01-26

Uwaga !!!! Nie dostarczono zamówionego i oczywiście opłaconego zegarka.Zamówienie i zapłata w lipcu 2017 ,lecz do dnia dzisiejszego brak dostawy i zwrotu pieniedzy.Na maksa próbowali przeciągnąć termin , aż w końcu cisza .Brak jakich kolwiek odpowiedzi. Oszuści !!!

4 / 5 2019-01-25

Jest ok.

1 / 5 2019-01-19

Bardzo zawiodłem się na tym sklepie, zegarek dotarł uszkodzony, od prawie 2 miesięcy jest rozpatrywana moja sprawa, stanęło na tym, że od miesiąca czekam na zwrot gotówki za uszkodzony zegarek, który został do mnie wysłany. Firma jest niepoważna i zbywa klientów pisząc "Bardzo przepraszamy za tak długi czas oczekiwania, staramy się, aby pieniążki były zwracane tak szybko, jak jest to możliwe." i słyszę to już kolejny raz, mało tego odpisują na wybrane e-maile, takie które nie maja w sobie treści kiedy mogę się spodziewać jakiejś reakcji. Nie polecam, i nie dajcie się im.

4 / 5 2019-01-07

Zegarki dotarły. Można robić zakupy

1 / 5 2019-01-02

Zegarek zakupiony i dostarczony. Dnia 30.01.2018 wysłałem zwrot na adres podany mi w mailu, wraz z formularzem zwrotu. Zwrot wysłałem przesyłką poleconą. Wg regulaminu zwrot następuje w 14 dni od otrzymania go przez sklep. Dzisiaj jest 17.02.2018. Brak zwrotu pieniędzy, brak kontaktu ze sklepem, pomimo iż pisałem dwukrotnie czy zwrot dotarl. Nawet jeśli coś się przedłuża, to odpowiada sie klientowi na maile. Czuję się oszukany. Nie polecam!!!!

4 / 5 2018-12-18

Można robić zakupy, kupiłam w tym sklepie już dwa zegarki i wszystko jest okej. Można bezpiecznie zaoszczędzić sporo pieniędzy kupując u nich zamiast w drogich sklepach stacjonarnych, gdzie ceny są dużo wyższe.

4 / 5 2018-12-13

Tydzień temu przyszłą moja druga paczka z zegarkiem z tego sklepu, obawiałem się czy dojdzie bo przyszły w różnych terminach, najpierw pierwsza z zegarkiem za 20 zł, a potem druga już z droższym zegarkiem. Obydwa zegarki przyszły i są świetnie!

4 / 5 2018-11-25

WSZYSTKO OK.

4 / 5 2018-11-19

Wszystko ok. Polecam!

4 / 5 2018-11-05

Jesteśmy bardzo zadowoleni z tego sklepu. Zegarek bardzo przyzwoity dotarł w dogodnym terminie, dostawca bardzo uprzejmy, zegarek działa jak należy. Coś tutaj jeszcze zamówimy :)

1 / 5 2018-10-29

Zamówienie złożone 11 kwietna do dnia dzisiejszego 06 lipca bez dostarczonego towaru. Kontakt ze sklepem zerowy, nie odpowiadają na wiadomości . Zostałam bez zamawianego zegarka , i bez zwróconej kwoty za niego, jak zapewnia sklep po 60 dniach zwracają koszty zakupu

4 / 5 2018-10-27

Wszystko ok. Sklep moge polecić, drugi raz robie juz zakupy i wszystko jest okej, na paczkę druga czekałam troszkę dłużej, ale myślę, ze dla takiej ceny warto :)

4 / 5 2018-10-14

Zegarek prezentuje się świetnie na ręku, moglibyście jedynie poprawić szybkość dostawy paczek, ale tak to ok 4.5/5 :) Pozdrawiam.

4 / 5 2018-09-17

polecam ;)

1 / 5 2018-07-07

Negatywna opinia, nie sposób się porozumieć, obsługa poprzez boty, brak kontaktu telefonicznego z obsługą. Pieniądze wysłane 25.08 a sklep wysyła wciąż ponaglenia do opłaty.

1 / 5 2018-06-11

Można robić zakupy, kupiłam w tym sklepie już dwa zegarki i wszystko jest okej. Można bezpiecznie zaoszczędzić sporo pieniędzy kupując u nich zamiast w drogich sklepach stacjonarnych, gdzie ceny są dużo wyższe.

4 / 5 2018-05-30

Wszystko ok. Polecam!

1 / 5 2018-05-20

Moim zdanie do bani, minęło już ponad siedemdziesiąt dni od czasu zamówienie zegarka. Do tej pory nic się nie dzieje, ani zegarka, ani odpowiedzi na zapytania. Po prostu olewają. Nie dajcie się nabrać! /nr zamówienia19828114/

4 / 5 2018-05-20

Wszystko jest okej, paczka dotarła dobrze zapakowana. Zegarek sprawny i ładny. Polecam!

4 / 5 2018-05-15

Jakość zapakowanej przesyłki naprawdę dobra, porządnie zapakowana przesyłka tak aby zawartość nie uległa zniszczeniom. Na maile odpisują całkiem sprawnie, czas realizacji zamówienia mogliby poprawić, a jeżeli chodzi o jakość zegarka to jestem naprawdę zadowolony, zegarek świetnie się sprawuje.

1 / 5 2018-05-09

Może być, zegarek nie późni się i działa jak należy. Dobra obsługa klienta, czas realizacji zamówienia to było około 10-15 dni, więc tak okej. Paczka bardzo szczelnie i bezpiecznie zapakowana, sklep ogółem polecam osobom, które nie chcą wydawać dużych pieniędzy na zegarek, a chcą mieć ładny działający zegarek. Moja ocena 8/10.

1 / 5 2018-05-09

Zegarek w sam raz. Dostarczony w kilka dni, mogłoby być szybciej, ale zważywszy na cenę to nie można narzekać :)

5 / 5 2018-05-05

Szybko, sprawnie, świetna obsługa klienta.

1 / 5 2018-04-12

Zrezygnowałem z zakupu zegarka, ponieważ obsługa klienta była na tragicznym poziomie. 3 razy prosiłem o wysłanie faktury i podanie numeru śledzenia paczki abym mógł na bieżąco doglądać co z paczką. Dopiero po 1,5 miesiąca dostałem odpowiedź i zrezygnowałem z zakupu. Mieli mi oddać pieniądze - minęły dwa miesiące i cisza. Nie polecam, zero profesjonalizmu

3 / 5 2018-03-01

Zegarek w sam raz. Dostarczony w kilka dni, mogłoby być szybciej, ale zważywszy na cenę to nie można narzekać :)

1 / 5 2018-02-03

Można robić zakupy. Jak na takie ceny to jakość naprawdę jest EKSTRA.

4 / 5 2018-02-03

Zamówiłam tam 2 zegarki, jeden dla siebie i jeden dla mojego męża. Przyszły w różnych paczkach, to jest mały minus, aczkolwiek jak za taką cenę to mi nie przeszkadza, zegarki są dobre, wytrzymałe, używam już od 2 tygodni i zegarek działa, nie późni się. Ogółem sklep mogę polecić wszystkim tym, którzy lubią robić tanie zakupy. Pozdrawiam, Halina.

1 / 5 2018-01-18

Witam. Opiszę swoją sytuację. W dniu 15.05.2018 zamówiłem zegarek o wartości 129 zł. Po 60 dniach pisze do serwisu o tym iż nie otrzymalem zakupionego towaru. Odpowiedź była taka...paczka była dostarczona pod wskazany adres w dniu 25.06.2018. Po opisaniu na wiadomosc ze nie dotarła przesyłka..opisano ze ..pewnie ktoś z członk9w rodziny odebrał paczkę. . Oznajmnilem iż nie było takiej sytuacji. Mam tylko nadzieję ze ktoś kompetentny odezwie się do mnie celem wyjaśnienia zaistniałej sytuacji. Nie skreśla serwisu. Ale miło by było otrzymać zakupiony towar. Pozdrawiam. To moze tylko moja taka sytuacja. Nie wiem o innych. Więc liczę na pozytywne rozwiązanie problemu przez ..serwiss

1 / 5 2018-01-07

Szybko, sprawnie, świetna obsługa klienta.

1 / 5 2018-01-06

Witam, przed zakupem towaru, zapytałam w e-mailu czy Firma Opes Sp. z o.o. (Wipp.pl) wystawia Faktury Vat, ponieważ potrzebuję ten towar później odsprzedać, dostała informację, że tak. Po czym zamówiłam towar i zaczęły się za przeproszeniem jaja. Pierwsza informacja była taka, że fv będzie do ściągnięcia w linku zamówienia, której tam nie było, później, że cały zespół dopadła grypa i nie ma kto mnie obsłużyć, później że faktura będzie wystawiona do 15 marca. Dnia 15.03 napisałam, gdzie mogę pobrać moją fakturę to dostałam informację, że faktura będzie dopiero 15 kwietnia. Wipp.pl ciągle odwleka termin wystawienia dokumentu sprzedaży, śmiem twierdzić, że może działać nielegalnie, nie dokumentując swojej sprzedaży. Sprawa zostanie zgłoszona to odpowiednich organów.

5 / 5 2017-12-29

Sklep na piątkę! Jesteśmy bardzo zadowoleni z zakupionych zegarków :)

4 / 5 2017-12-26

Dziś otrzymałem zamówiony zegarek. Jestem miło zaskoczony bo z zakupami w internecie to różnie bywa… Zegarek jest taki sam jak na zdjęciach, działa a dodatkowym bonusem jest bransoletka, którą dorzucili mi do paczki :) POLECAM ten sklep.

1 / 5 2017-12-23

Wszystko ok. Sklep moge polecić, drugi raz robie juz zakupy i wszystko jest okej, na paczkę druga czekałam troszkę dłużej, ale myślę, ze dla takiej ceny warto :)

1 / 5 2017-12-23

Kupiłem zegarek którego nie otrzymałem, po 60 dniach obiecano zwrot pieniędzy których również nie otrzymałem mimo maila ze pieniądze zostaly przelane!

4 / 5 2017-12-17

polecam w 100%.czas oczekiwania na zegarek około 4 tyg.przesyłka opłacona przelewem na poczcie.a sam zegarek super.po-le-cam :)

4 / 5 2017-12-14

Polecam, dostawa w ciągu kilku dni, dobra obsługa klienta, bardzo fajne zegarki. Pewnie jeszcze tu wrócę :)

2 / 5 2017-12-06

Zrezygnowałem z zakupu zegarka, ponieważ obsługa klienta była na tragicznym poziomie. 3 razy prosiłem o wysłanie faktury i podanie numeru śledzenia paczki abym mógł na bieżąco doglądać co z paczką. Dopiero po 1,5 miesiąca dostałem odpowiedź i zrezygnowałem z zakupu. Mieli mi oddać pieniądze - minęły dwa miesiące i cisza. Nie polecam, zero profesjonalizmu

1 / 5 2017-11-30

Długo czekałem na paczkę ale wszystko zgodnie z maksymalnym czasem realizacji.

1 / 5 2017-11-27

Zegarek zakupiony i dostarczony. Dnia 30.01.2018 wysłałem zwrot na adres podany mi w mailu, wraz z formularzem zwrotu. Zwrot wysłałem przesyłką poleconą. Wg regulaminu zwrot następuje w 14 dni od otrzymania go przez sklep. Dzisiaj jest 17.02.2018. Brak zwrotu pieniędzy, brak kontaktu ze sklepem, pomimo iż pisałem dwukrotnie czy zwrot dotarl. Nawet jeśli coś się przedłuża, to odpowiada sie klientowi na maile. Czuję się oszukany. Nie polecam!!!!

4 / 5 2017-11-27

Paczka szybko dotarła, dobrze zapakowana, wszystko ok. Jedyne co moglibyście poprawić to poziom obsługi klienta, dwa dni czekałam na odpowiedź, ale po za tym wszystko jak najbardziej w porządku, jak będę potrzebować kolejnego zegarka na 100% tu wrócę :)

3 / 5 2017-11-03

Długo czekałem na paczkę ale wszystko zgodnie z maksymalnym czasem realizacji.

3 / 5 2017-10-29

Może być, zegarek nie późni się i działa jak należy. Dobra obsługa klienta, czas realizacji zamówienia to było około 10-15 dni, więc tak okej. Paczka bardzo szczelnie i bezpiecznie zapakowana, sklep ogółem polecam osobom, które nie chcą wydawać dużych pieniędzy na zegarek, a chcą mieć ładny działający zegarek. Moja ocena 8/10.

4 / 5 2017-10-20

Można robić zakupy. Jak na takie ceny to jakość naprawdę jest EKSTRA.

3 / 5 2017-10-20

Zegarek przyszedł pół miesiąca temu. Robi furorę. Dzięki i polecam! :-D

3 / 5 2017-10-16

Sklep wipp.pl jest jak najbardziej okej. Paczka dotarła i wszystko się zgadza. Polecam :)

1 / 5 2017-10-03

Zamówienie złożone 11 kwietna do dnia dzisiejszego 06 lipca bez dostarczonego towaru. Kontakt ze sklepem zerowy, nie odpowiadają na wiadomości . Zostałam bez zamawianego zegarka , i bez zwróconej kwoty za niego, jak zapewnia sklep po 60 dniach zwracają koszty zakupu

4 / 5 2017-08-05

Najpierw się zmartwiłem bo nie doczytałem się, że paczka zostanie wysłana z Chin. Zamówienie złożyłem i opłaciłem w dniu 02.01.20019r. ale informacje z firmy, drogą mailową, o przyjęciu płatności i wysłaniu paczki uspokoiły mnie. Dziś , t.j. po 4-rech tygodniach, otrzymałem paczkę solidnie zapakowaną a zawartość zgodna z zamówieniem. Nie mam zastrzeżeń.

1 / 5 2017-07-11

Zakupiłem zegarek za 100 zł. Otrzymałem informacje, że paczka została wysłana 24.10.17. Dotychczas jej nie otrzymałem (3.11.17), a na wysyłane do sklepu maile nie otrzymuję odpowiedzi. Na stronie Allegro jest informacja, że niczego takiego nie kupiłem.

4 / 5 2017-06-27

Zamówiłam zegarek dla chłopaka w prezencie na urodziny byłam pewna obaw czy przyjdzie i czy taki jak na zdjęciu dzisiaj zegarek doszedł jeeeeest meeeega polecam w 100 %

3 / 5 2017-05-30

Sprawna profesjonalna obsługa. Zegarek przyszedł bardzo szczelnie i dokładnie zapakowany. Działa jak należy, nie zawiesza się, jest lekki i przyjemnie mi się go nosi na nadgarstku. Wyglądowo przypomina bardzo drogie zegarki. Polecam, jak ktoś chce trochę zaoszczędzić.

2017-04-26

Sklep wipp.pl jest jak najbardziej okej. Paczka dotarła i wszystko się zgadza. Polecam :)

2017-04-15

taka se

4 / 5 2017-03-31

Zupełnie nie zgadzam się z poprzednią opinią, u mnie wszystko było ok. Zamówiony zegarek otrzymałem w ciągu 2 tygodni od złożenia zamówienia. Kontakt całkiem okej, na moje pytanie odpowiedzieli nawet po godzinach pracy 17-18. Za co należy się plusik. Polecam zakupy na wipp

Rzetelne opinie o Wipp.pl

Wipp.pl

Siedziba
Warszawa

WWW
http://wipp.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie