Kategorie: / Zdrowie I Uroda

Wispol.eu Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Wispol.eu
5 / 5 2019-03-16

Sklep na 5 z plusem, polecam

5 / 5 2019-02-27

Świetny sklep - ceny przystępne, kontakt super, a wysyłka mega (dobrze zapakowane zamówienie otrzymałam już następnego dnia od zakupu). Polecam wszystkim! !!

2019-02-16

Bardzo miła obsługa.

5 / 5 2019-01-15

Polecam!!!!

5 / 5 2019-01-04

Wispol to moje nowe odkrycie jeśli chodzi o drogerie internetowe :) Mają dobre opisy towarów a moje zamówienie zostało wysłane błyskawicznie. Szczerze polecam.

5 / 5 2018-12-20

Bardzo profesjonalnie przygotowany sklep i doskonała obsługa.

2018-12-17

Sklep jak zawsze niezawodny.

5 / 5 2018-12-09

wszystko jak nalezy...sprawnie i bez problemow.polecam

2018-11-26

Wszystko w najlepszym porządku

5 / 5 2018-11-25

wszystko ok

5 / 5 2018-11-09

Ogólna opinia neutralna , niestety produkt okazał się wadliwy, jednak w związku z brakiem u producenta firma szybko zwróciła poniesione koszty.

2018-10-17

Brawo za polskie kosmetyki!

5 / 5 2018-10-11

Szybko sprawnie profesjonalnie

5 / 5 2018-10-04

Polecam wszystkim sama skorzystałam już dwa razy i jeszcze skorzystam.

2018-10-02

Bardzo dobre miejsce na zakupy :)

2018-09-25

Wszystko w najlepszym porządku

5 / 5 2018-09-25

Naprawdę super sklep w każdym calu. Polecam.

5 / 5 2018-09-19

Szybka dostawa,towar zgodny z zamawianym.I gratisik

5 / 5 2018-09-19

sklep jest ok .szybka realizacja.

2018-09-19

Jeśli znajdziesz coś dla siebie możesz spokojnie zamówić

5 / 5 2018-09-13

polecam

5 / 5 2018-09-10

Bez zastrzeżeń. Polecam.

5 / 5 2018-09-02

Polecam

2018-08-29

Bardzo dobra

2018-08-21

Bardzo dobra

5 / 5 2018-07-31

Jestem zadowolona z zakupu kosmetyków. Szybko mi je dostarczono. Nie musiałam długo czekać... Polecam. Naprawdę warto :)

5 / 5 2018-07-16

Polecam

2018-07-14

świetny sklep. zastrzeżenia wyłącznie do wyszukiwarki w sklepie internetowym - niewygodna, mało efektywna

2018-06-24

Witam. Wszystko doskonale zorganizowane. Informacje dotyczące transakcji wysyłane są do klienta na bieżąco. Przesyłka błyskawiczna. Bardzo dziękuję i jeszcze nie raz skorzystam u Was z oferty.

5 / 5 2018-06-14

Wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam.

5 / 5 2018-06-01

Sprawna i szubka wysyłka .Jestem bardzo zadowolona. Serdecznie pozdrawiam

2018-05-29

tWszystko w porządku

2018-05-15

Dobry

5 / 5 2018-04-25

Super

5 / 5 2018-04-12

Bardzo dobry sklep, duży wybór artykułów . Polecam!

5 / 5 2018-04-08

Polecam zakupy w Wispol.

5 / 5 2018-04-05

fajny sklep, miła obsługa, duży wybór kosmetyków, polecam

5 / 5 2018-03-30

Sklep godny polecenia, szybka wysyłka, pewne produkty i co najważniejsze nie jest drogo. Polecam :)

5 / 5 2018-03-23

Jedna z lepszych internetowych drogerii. Duży wybór towaru, przejrzysta strona, szybka wysyłka. Polecam.

2018-03-20

Błyskawiczna wysyłka, towar w bardzo dobrych cenach. Same plusy.

5 / 5 2018-03-12

Bardzo dobry kontakt, szybka dostawa, jako jedyni mieli zapach ktory szukałem od miesięcy. Gorąco polecam !

5 / 5 2018-02-26

Szybko, sprawnie i bardzo profesjonalnie!!!Polecam!

5 / 5 2018-02-17

Dobrze zaopatrzony sklep, szybka wysyłka, konkurencyjne ceny

5 / 5 2018-02-14

jak najbardziej polecam

5 / 5 2018-02-07

Polecam

2018-02-05

Sklep działa bardzo sprawnie.

5 / 5 2018-02-05

Bardzo polecam. Profesjonalna obsługa, szybki zaś realizacji zamówienia i niski koszt wysyłki.

5 / 5 2018-02-02

Kolejne udane zakupy w sklepie Wispol. Błyskawiczna wysyłka, konkurencyjne ceny. Szczerze polecam.

5 / 5 2018-01-17

Szybko i sprawnie przebiegła transakcja.

5 / 5 2018-01-11

polecam pod każdym względem bardzo dobrze.

5 / 5 2018-01-08

Szybko, sprawnie, polecam.

5 / 5 2017-12-31

Polecam drogerię Wispol. Zamawiałem już kilka razy i zawsze jest bezproblemowa obsługa a co najważniejsze na stronie jest podana rzeczywista dostępna ilość i sprzedają artykuły które rzeczywiście mają na stanie. Szczerze polecam!

2017-12-30

Plecam jak zawsze

5 / 5 2017-12-10

Błyskawiczna przesyłka, rewelacyjny kontakt z klientem, a do tego miły gratis. Polecam!

5 / 5 2017-12-04

asortyment odpowiada moim wymaganiom. szybka dostawa.

5 / 5 2017-12-03

Świetna pbsługa, szybka wysyłka i pełen profesjonalizm. Na pewno nie raz jeszcze będę robić tu zakupy.

5 / 5 2017-11-24

Serdecznie polecam szybka dostawa ,produkty bez zastrzeżeń na pewno powtórzę zakupu w tym sklepie.

2017-11-19

Transakcja przebiegła bez problemów

2017-11-18

Pierwszy raz zamawiałam z tego sklepu, aczkolwiek pewnie nie ostatni. Trochę za droga przesyłka. Poza tym wszystko w porządku.

5 / 5 2017-10-29

Super drogeria, obsluga bardzo pomocna-będę robić tu zakupy i chętnie polecę znajomym

5 / 5 2017-10-28

Sklep, towar ok, ale radzę dokładnie sprawdzać przy kasie czy w zamówieniu są wszystkie produkty. W moim zamówieniu nie było nici dentystycznej, którą zamówiłam, za którą zapłaciła i która widniała na paragonie wysłanym mailem. Poza tym bardzo długi czas realizacji zamówienia.

5 / 5 2017-10-27

szybko i sprawni. POLECAM

5 / 5 2017-09-27

Szybka dostawa produkt zgodny z opisem dobrze zapakowany

5 / 5 2017-09-26

Bardzo profesjonalna obsługa.Polecam!

2017-09-16

Bogata oferta, rzetelnie wykonana usługa, sklep godny polecenia.

5 / 5 2017-09-08

Szybko bezpiecznie zrobione zakupy.

5 / 5 2017-09-02

Wszystko super. Expressowa dostawa.

2017-07-04

Bardzo dobra

5 / 5 2017-07-03

Polecam! Niskie ceny! Duży wybór produktów!

2017-07-03

Natychmiastowa wysyłka,solidnie zapakowana;przedmiot zgodny z opisem i zamówieniem;bardzo dobry kontakt;informacja o każdym kroku transakcji.

5 / 5 2017-07-02

Polecam

5 / 5 2017-06-25

wszystko ok :) bez zarzutów !

5 / 5 2017-06-18

jestem zadowolony z obsługi i szybkości realizacji zamówienia

5 / 5 2017-05-28

Wszystko na najwyższym poziomie... polecam każdemu... na pewno wrócę!

5 / 5 2017-05-26

Jedna z lepszych drogerii internetowych. Duży asortyment, szybka wysyłka a do tego miła i bardzo pomocna obsługa. To ważne w przypadku kosmetyków. Polecam innym gorąco:))

5 / 5 2017-05-20

Wszystko ok, polecam:-)

5 / 5 2017-05-19

Świetna pbsługa, szybka wysyłka i pełen profesjonalizm. Na pewno nie raz jeszcze będę robić tu zakupy.

2017-05-18

bez zastrzeżeń

5 / 5 2017-05-15

Profesjonalnie szybko.Bardzo dobry kontakt z sprzedajacym .Zdecydowanie polecam!!!

5 / 5 2017-05-10

Produkt zgodny z opisem. Bardzo szybka realizacja zamówienia.

2017-05-07

Sklep godny polecenia.

5 / 5 2017-05-05

Super szybka wysyłka

2017-04-30

Wszystko przebiegło pomyślnie, żadnych problemów. Zamawiałam przez Inpost.

2017-04-20

Godny polecenia.

5 / 5 2017-04-12

Bardzo dobry sklep, dużo polskich marek w przystępnych cenach. Szybka wysyłka, ogólnie mówiąc sklep godny polecenia :)

2017-04-12

sklep jak sklep...srebrny pyl...hmm... coś nie wyszło srebrnie.... mimo rozjaśniacza włosów i trzymania długo farby... bardzo mały odcień tego co na obrazku a poszukuje naprawdę srebrnego mocnego koloru

5 / 5 2017-04-11

Świetna drogeria, miły kontakt, dużo produktów i szybka wysyłka. Świetny pomysł to negocjowanie cen. Jeśli udowodni się, że gdzieś jest niższa za dany produkt to Wispol też obniży cenę. Korzystałam z tego więc wiem. Sklep oferuje dużo dobrych marek i kosmetyki zza wschodniej granicy, które są świetne bo naturalne. Poleciłam już wielu osobom tę drogerię i sama korzystam z niej systematycznie. Brawo dla właścicieli!!!

2017-04-09

bardzo dobra

2017-04-08

Jest w porządku.

5 / 5 2017-03-29

polecam

Rzetelne opinie o Wispol.eu

Wispol.eu

Siedziba
Rzeszów

WWW
http://www.wispol.eu

Email
[email protected]

Telefon
177700557

Komórka
-

Infolinia
177700557

Logowanie