Kategorie: / Zdrowie I Uroda / Dla Dzieci

Wizaz24.pl Opinie Klientów

5.00/5.00 - ilość ocen: 135
opinie o Wizaz24.pl
5 / 5 2019-03-25

Bardzo dobry przepływ informacji. Szybko wysłana paczka. Bezpiecznie zapakowana. Z pewnością wrócę do zakupów.

5 / 5 2019-03-25

Polecam srserdeczn

5 / 5 2019-03-22

Szybko i sprawnie.

5 / 5 2019-03-10

Tanio,szybko,profesjonalnie

5 / 5 2019-03-09

Wszystko super

5 / 5 2019-03-03

Wszystko super.

5 / 5 2019-03-03

Wszystko przebiegło szybko sprawnie i bezproblemowo towar zgodny z opisem gorąco polecam

5 / 5 2019-03-01

polecam zakupy w tym slepie

2019-02-20

Bardzo fajna obsługa, puder zapakowany w folię bąbelkowa, przesyłka po 2ch dniach, jedyny minus to otworzony kartonik od eyelinera

5 / 5 2019-02-17

Wysokiej jakości produkty w konkurencyjnych cenach, paczka zapakowana super, szybka wysyłka i dobry kontakt. Polecam!

2019-02-16

Nie mam żadnych zastrzeżeń do transakcji. Dziękuję.

5 / 5 2019-02-09

Polecam serdecznie! Ekspresowa wysyłka towaru, szybka realizacja zamówienia.

5 / 5 2019-02-07

wszystko OK

5 / 5 2019-02-01

Wszystko super

2019-01-30

Podkład który zamówilam był po terminie, warzył się na twarzy....jestem rozczarowana

5 / 5 2019-01-26

Dobre ceny produktów, szybka dostawa, wszystko zgodne z zamówieniem. Polecam!

2019-01-26

Zdecydowanie polecam!!!!

2019-01-26

Towar zgodny z oczekiwaniami, dogodna forma dostawy, krótki czas oczekiwania, dobra cena produktu.

2019-01-25

Wszystko wzorowo!

5 / 5 2019-01-23

Przejrzysta, łatwa w obsłudze strona. Szybka transakcja. Chętnie będę kupować inne produkty.

5 / 5 2019-01-22

polecam

5 / 5 2019-01-19

Bardzo dobra cena podkłady, który stosuję od lat, mega szybkość otrzymania przesyłki! Jestem bardzo zadowolona ze współpracy ze sklepem

2019-01-08

Bardzo sprawnie i solidnie.

2019-01-07

Wszystko w jak największym porządku :). Zdecydowanie polecam !!!!

5 / 5 2019-01-05

Profesjonalna obsługa. Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie. Transakcja przebiegła szybko i przyjemnie.

2018-12-25

Wszystko na plus.

5 / 5 2018-12-17

polecam

5 / 5 2018-12-13

Jestem zadowolona z realizacji zamówienia.

5 / 5 2018-12-12

Polecam jak xawsze

5 / 5 2018-12-10

Bardzo dobra jakość produktu. Szybka wysyłka. Fachowa obsługa.

5 / 5 2018-12-10

Wszystko ok

2018-12-10

bardzo dobra obsługa.

5 / 5 2018-11-29

Wszystko ok.

2018-11-25

Transakcja przebiegła pomyślnie. Towar dobrej jakości

5 / 5 2018-11-24

Polecam jak xawsze

5 / 5 2018-11-16

Polecam. Towar dobrze zapakowany. Ceny atrakcyjne.

5 / 5 2018-11-14

Duży wybór, dobrej jakości kosmetyki i szybka przesyłka, polecam

5 / 5 2018-11-09

Towar dostarczony w ciągu 2 dni ,jestem bardzo zadowolona

5 / 5 2018-11-06

profesjonalna obsługa,dostawa szybko,w dwa dni od zamówienia !POLECAM

5 / 5 2018-11-05

Polecam

5 / 5 2018-11-01

Znakomity sklep. Polecam!

5 / 5 2018-10-30

Jestem bardzo zadowolona z obsługi.

5 / 5 2018-10-27

Szybko i sprawnie,towar zgodny z opisem.

5 / 5 2018-10-23

Bardzo szybko zrealizowane, polecam.

2018-10-23

Bez zastrzeżeń.

5 / 5 2018-10-17

Wszystko ok

5 / 5 2018-10-12

Transakcja przebiegła bez najmniejszych zastrzeżeń, realizacja zamówienia bardzo szybka.

5 / 5 2018-10-12

SUPER

5 / 5 2018-10-01

Transakcja przebiegła szybko i sprawnie. Towar dobrze zabezpieczony na czas transportu. Informacje odnośnie zamówienia przekazywane na bieżąco. Spory asortyment i konkurencyjne ceny niektórych produktów. Codziennie nowe promocje. Kontakt z obsługą klienta też na plus. Polecam.

5 / 5 2018-09-24

Super

5 / 5 2018-09-23

Jestem mega zadowolona z zakupów , które bardzo szybko do mnie dotarły . Fajnie jest kupować bez wychodzenia z domu w szczególności w takim sklepie , który dba o kupujących .

2018-09-22

Pozytywnie

5 / 5 2018-09-20

Polecam

2018-09-17

Wszystko w jak najlepszym porządku

5 / 5 2018-09-17

Super szybka przesyłka, zapakowana dobrze i produkt zgodny z opisem. Polecam

5 / 5 2018-09-15

Jak zawsze wszystko ok :).

5 / 5 2018-09-14

Polecam sklep

5 / 5 2018-09-08

Wszystko ok, produkt wysokiej jakości zgodny z opisem. Szybka dostawa. Zdecydowanie polecam.

5 / 5 2018-09-05

Dostawa expresowa. Polecam w 100%

5 / 5 2018-09-03

Wszystko zgodnie z zamówieniem, polecam

5 / 5 2018-09-01

Pełen profesjonalizm,polecam.

2018-08-30

to drugie udane zakupy w tym sklepie

5 / 5 2018-08-21

Jak najbardziej polecam!

5 / 5 2018-08-15

Super sklep..

5 / 5 2018-08-14

Szybka realizacja zamówienia, dobry kontakt ze sprzedawcą, produkty odpowiedni zabezpieczone na czas przesyłki. Polecam

5 / 5 2018-08-14

Wszystko OK

5 / 5 2018-08-13

Polecam

5 / 5 2018-08-08

Profesjonalizm w całym procesie realizacji zamówienia. Polecam.

5 / 5 2018-08-04

Polecam. Na przyszłość proszę mniej plastiku w pakowaniu :) Ale reszta super

2018-08-01

........

5 / 5 2018-07-20

Polecam, szybko, sprawnie!

5 / 5 2018-07-17

Dziekuje za mila i profesjonalna obsluge.

2018-07-08

Wszystko przebiegło sprawnie. Informacje mailowe na bieżąco. Serdecznie dziękuję.

5 / 5 2018-07-05

Wszystkio sprawnie szybko polecam

5 / 5 2018-06-22

Profesjonalna obsługa i szybka dostawa. Polecam

5 / 5 2018-06-19

Wszystko OK

5 / 5 2018-06-09

Dobra obsługa, dostawa terminowo, polecam ten sklep.

5 / 5 2018-06-08

Towar dostarczony w ciągu 2 dni ,jestem bardzo zadowolona

5 / 5 2018-06-07

Produkt zgodny z opisem. Szybka wysyłka. Dobrze zapakowana. Polecam

5 / 5 2018-06-05

Polecam serdecznie! Ekspresowa wysyłka towaru, szybka realizacja zamówienia.

5 / 5 2018-06-03

polecam

5 / 5 2018-06-02

polecam :)

5 / 5 2018-05-29

polecam

5 / 5 2018-05-24

Sprawnie, szybko i artykuł zgodny z zamówieniem. Polecam!

5 / 5 2018-05-22

Niezwykle przyjemne i bezproblemowe zakupy, duży wybór produktów. Polecam :)

5 / 5 2018-05-19

Profesjonalna obsługa. Polecam zakupy w tym sklepie.

2018-05-18

Dobrze zabezpieczone opakowanie z kosmetykami. Nie uszkodzone opakowania produktów. Produkty zgodne z zamówieniem oraz z opisem podanej na stronie.

5 / 5 2018-05-16

Sprawnie, szybko

5 / 5 2018-05-09

Super!!! Szybko, sprawnie i rzetelnie. Polecam!!!

5 / 5 2018-05-06

Super jak zawsze :D

5 / 5 2018-05-03

Polecam

5 / 5 2018-04-30

Bardzo szybka wysyłka, produkty doszły następnego dnia, byłam bardzo miłe zaskoczona tym faktem. Po otwarciu kartonika z produktami od razu zauważyłam bardzo starannie zabezpieczone produkty. Po prostu rewelacja, zamówię jeszcze nie raz. Pozdrawiam

5 / 5 2018-04-15

Dziekuje za mila i profesjonalna obsluge.

5 / 5 2018-03-31

Wszystko szybko i sprawnie. Gorąco polecam.

5 / 5 2018-03-18

Polecam

2018-03-06

Niskie ceny

2018-03-03

Wszystko wzorowo!

5 / 5 2018-03-01

Produkt zgodny z opisem. Polecam :)

5 / 5 2018-02-24

Polecam.

5 / 5 2018-02-21

Transakcja przebiegła szybko i sprawnie. Towar dobrze zabezpieczony na czas transportu. Informacje odnośnie zamówienia przekazywane na bieżąco. Spory asortyment i konkurencyjne ceny niektórych produktów. Codziennie nowe promocje. Kontakt z obsługą klienta też na plus. Polecam.

5 / 5 2018-02-17

Polecam.

5 / 5 2018-02-11

Bardzo szybka wysyłka.

2018-01-25

Jedyne problemy pojawiły sie przy odbiorze paczki. Produkt jest w dobrej kondycji oraz zostal zapakowany w bezpieczny sposób

5 / 5 2018-01-24

Polecam ten sklep

5 / 5 2018-01-19

Profesjonalna obsługa

5 / 5 2018-01-04

Towar został dostarczony zgodnie z zamówieniem. Jestem zadowolona z poziomu obsługi klienta oraz z zakupu.

2018-01-03

Wszystko na wysokim poziomie.

5 / 5 2017-12-24

Profesjonalna obsługa, towar zgodny z zamówieniem, polecam

2017-12-23

Uszkodzony towar.

5 / 5 2017-12-16

Szukałam sklepu, który będzie w stanie doręczyć mi zamawiany produkt na kolejny dzień roboczy. Jedynym ze wszystkich sklepów znalezionych w porównywarkach okazał się Wizaz24. Choć początkowo nie sądziłam, że to możliwe, kurier rzeczywiście zjawił się kolejnego dnia, bez żadnych dodatkowych opłat za przesyłkę. Paczka zapakowana tak, że nic nie byłoby jej w stanie uszkodzić, chociaż w środku były tylko produkty, którymi można rzucać i potrząsać - i nic by się im nie stało. O przebiegu realizacji zamówienia byłam informowana na bieżąco, nawet więcej niż trzeba. 5 gwiazdek to za mało, żeby ocenić ten sklep internetowy. Dziękuję za tak profesjonalną i doskonałą obsługę. Kiedy zajdzie potrzeba złożenia kolejnego zamówienia, nie będę już szukać nigdzie indziej.

5 / 5 2017-12-15

Wszystko w najlepszym porządku . Bardzo polecam!!!!

5 / 5 2017-12-03

Duży wybór produktów w przystępnych cenach. Błyskawiczna realizacja z możliwością ciągłego monitorowania przesyłki. Polecam

5 / 5 2017-11-21

Polecam, pakuja w opakowania przyjazdne srodowisku, szyba obsluga i wysylka

5 / 5 2017-11-17

polecam

5 / 5 2017-11-16

Profesjonalna obsługa, ceny konkurencyjne Polecam!

5 / 5 2017-11-08

Dobra obsługa, dostawa terminowo, polecam ten sklep.

5 / 5 2017-11-03

Polecam gorąco :)

2017-10-29

są idealni :)

5 / 5 2017-10-26

Bardzo szybko i bezproblemowo. Zdecydowanie polecam!! Sklep na bieżąco informuje o postępach w realizacji zamówienia.

2017-10-18

Naprawdę uwielbiam ten sklep

5 / 5 2017-10-12

Szybko i sprawnie.

5 / 5 2017-10-06

Bardzo profesjonalna obsługa. Zamówienie zostało zrealizowane szybko. Wszystko OK. Bardzo polecam ten sklep.

5 / 5 2017-10-04

Szybka realizacja zamówienia i przystępne ceny to plus tego sklepu

5 / 5 2017-10-03

Super sklep..

5 / 5 2017-10-01

polecam

5 / 5 2017-09-28

Wszystko ok

2017-09-24

to drugie udane zakupy w tym sklepie

2017-09-22

Otrzymałam towar zgodnie z zamówieniem, dobrze zapakowany. Mam zastrzeżenia co do terminu realizacji zamówienia Towar zamówiłam 19.02.2019 a otrzymałam 25.02.2019

5 / 5 2017-09-21

Polecam, szybko, sprawnie!

5 / 5 2017-09-19

Transakcja przebiegła pomyślnie /jak zawsze/. Jakość produktów bardzo dobra, szybka obsługa. Sklep godny polecenia.

2017-09-05

Bez zastrzeżeń.

5 / 5 2017-09-04

Polecam

5 / 5 2017-08-27

Polecam!

5 / 5 2017-08-24

Polecam zakupy w tym sklepie, wszystko zgodnie z zamówieniem, szybko i profesjonalnie.

5 / 5 2017-08-23

Profesjonalna obsługa. Transakcja szybka. Towar zgodny z opisem. Jak najbardziej polecam sprzedawcę.

5 / 5 2017-08-22

Wszystko super

5 / 5 2017-08-05

Wszystko szybko sprawnie polecam

5 / 5 2017-08-04

szybkość i profesjonalizm polecam

5 / 5 2017-07-24

Polecam

5 / 5 2017-07-23

profesjonalnie, szybko, solidnie :)

5 / 5 2017-07-15

szybko sprawnie super

5 / 5 2017-07-14

Jestem zadowolona z zakupów. W tym sklepie znalazłam produkty, których nie mogłam znaleźć nigdzie.

5 / 5 2017-07-11

Duży wybór artykułów, szybka przesyłka. Polecam

5 / 5 2017-07-08

polecam, szybka dostawa towaru

5 / 5 2017-07-06

SUPER POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!

5 / 5 2017-07-03

Polecam, błyskawiczna wysyłka, wszystko super

5 / 5 2017-06-24

Szybka realizacja zamówienia . Towar zgodny z opisem.

2017-06-23

transakcja udana chętnie skorzystam z zakupów jeżeli będzie towar w ilości odpowiadającej zamówieniu

5 / 5 2017-06-20

Polecam!

5 / 5 2017-06-18

Solidny, pewny Sprzedawca. Przesyłka błyskawiczna, towar zapakowany profesjonalnie. Kosmetyk bardzo dobry gatunkowo. Polecam!

5 / 5 2017-06-18

Szybka wysyłka, dobre ceny, jak zawsze wszystko zabezpieczone - nic nie ma prawa się wylać :) bardzo lubię robić zakupy na wizaż24!

5 / 5 2017-06-18

Szybko, sprawnie, bezproblemowo. Dodatkowo bardzo przydatne powiadomienia SMS o zamówieni

5 / 5 2017-06-13

Bardzo polecam , tanio szybko i profesjonalnie. Każdy kosmetyk z osobna bardzo dobrze zabezpieczony przez wylaniem i uszkodzeniami, niestety jedna maska w płachcie przyszła w naderwanym opakowaniu i odrobinę płynu wyciekło na zewnątrz. mimo to gorąco zachęcam do korzystania z usług.

5 / 5 2017-06-13

Towar zgodny z opisem. Bardzo szybka wysyłka. Pełna profeska. Polecam ,)

2017-05-17

transakcja udana chętnie skorzystam z zakupów jeżeli będzie towar w ilości odpowiadającej zamówieniu

5 / 5 2017-05-16

polecam

5 / 5 2017-05-11

jestem zadowolona

5 / 5 2017-05-08

Wszystko super

5 / 5 2017-05-07

Zamówienie dotarło do mnie ekspresowo, świetna realizacja i konkurencyjne ceny produktów! Polecam! :)

5 / 5 2017-05-05

Szybko i bez problemy, produkty zgodne z zamówieniem.

5 / 5 2017-05-01

polecam,szybka transakcja i dostawa ,towar zamowiony zgody .

5 / 5 2017-04-12

Fantastyczna szybka wysyłka, obsługa na wysokim poziomie, paczka dotarła w ciągu dwóch dni w stanie idealnym.

5 / 5 2017-04-10

Polecam ten sklep

5 / 5 2017-04-03

Bardzo szybko zrealizowane, polecam.

5 / 5 2017-03-31

Szybko, sprawnie i wszystko tak jak powinno być. Polecam

Rzetelne opinie o Wizaz24.pl

Wizaz24.pl

Siedziba
Płock

WWW
http://wizaz24.pl

Email
[email protected]

Telefon
24 362-08-43

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie