Kategorie: / Dla Dzieci / Sport

Wojosport.pl Opinie Klientów

4.14/5.00 - ilość ocen: 14
opinie o Wojosport.pl
2 / 5 2019-02-12

nie polecam, chciałem wymienić wcześniej kupione u nich buty sportowe, zgodzili się ale miesiąc minął a butów ani kasy nie widać, nie odpowiadają na emalie ani na telefony, pieniądze przepadły, nie polecam tego sklepu.

2 / 5 2018-12-03

Nie zrealizowano zamówienia z 03.03.2012 do dziś tj. do 22.04.12. Nr zamówienia 9580059. Brak kontaktu telefonicznego i e-mail owego.Zażądałem zwrotu wpłaconej kwoty i też bez odpowiedzi. Nie polecam nikomu tego sklepu.

5 / 5 2018-10-28

Pełen profesjonalizm, polecam

5 / 5 2018-10-02

Warto robić zakupy w tym sklepie. Realizacja zamówienia bardzo dobra, kontakt ok. Towar zgodny z opisem.

2018-05-25

W Wojosport dwa razy dokonywałem zakupów on-line. Wszystko OK. Towar całkowicie zgodny z obrazkami i z zamówieniem. Może za drugim razem trochę dłużej trzeba było poczekać (ponoć chwilowe trudności w asortymencie). Zdecydowanie POLECAM !

3 / 5 2018-05-13

beznadzieja prędzej do papieża się dodzwonisz zgadzam się z powyższymi negatywnymi opiniami stanowczo odradzam zakupy w tym sklepie . Klient to ich wróg!!! czekam na realizację zamówienia dwa tygodnie i nie mam towaru ani pieniędzy.

3 / 5 2017-11-25

Ponad miesiąc czekam na zamowiony i zaploacony towar. Zero kontaktu ze sprzedajacym. Telefony milcza, maile tez. Zdecydowanie odradzam.

5 / 5 2017-10-20

Polecam ten sklep. Bardzo szybka realizacja zamówienia i niskie ceny.

5 / 5 2017-09-24

dobre ceny szybka realizacja

5 / 5 2017-09-09

wysokiej jakości towar, szybka i sprawna realizacja zamówienia, polecam

5 / 5 2017-09-02

Szybka i profesjonalna obsługa

5 / 5 2017-07-28

sklep,może jest ok,towar tak samo,ale obsługa poniżej krytyki,po zamuwieniu towaru jeśli klient dodzwoni się raz to itak ma szczęście bo następnych telefonów już nie odbierają,właściciel tego sklepu powinien spławić tą całą obsługę!,chyba że taka jest polityka firmy z NIEMIŁĄ OBSŁUGĄ inaczej tego procederu nie można określić!!!

3 / 5 2017-07-15

ZGROZA!!! 42 DNI OCZEKIWANIA NA TOWAR I NIC!!!! ODRADZAM STANOWCZO,IMPERTYNENCKI SPOSÓB TRAKTOWANIA KLIENTA I BRAK TOWARU PO WPŁACIE

5 / 5 2017-06-16

UWAGA!!! SZANOWNI KUPUJĄCY, PREZENTUJĘ PAŃSTWU WZÓR *SUPER-SPRZEDAWCY* DOSKONAŁY I PRZEMIŁY KONTAKT, EKSPRESOWA REALIZACJA A TAKŻE SOLIDNOŚĆ, UCZCIWOŚĆ I PEŁEN PROFESJONALIZM, TO ZALETY CHARAKTERYZUJĄCE SKLEP. NAPRAWDĘ MEGA POZYTYW!!! POLECAM I JESZCZE RAZ POLECAM!!! TO MÓJ PIERWSZY ALE Z PEWNOŚCIĄ NIE OSTATNI KONTAKT ZE SKLEPEM. DZIĘKUJE I POZDRAWIAM

5 / 5 2017-05-29

Wszystko szybko i sprawnie, towar zgodny z opisem.Zdecydowanie polecam!

Rzetelne opinie o Wojosport.pl

Wojosport.pl

Siedziba
Gostyń

WWW
http://www.wojosport.pl

Email
[email protected]

Telefon
(65) 572 03 69

Komórka
+48601434923

Infolinia
0801 011 273

Logowanie