Kategorie: / Odzież i Obuwie / Dla Dzieci / Gry

Woodentoys.pl Opinie Klientów

4.00/5.00 - ilość ocen: 3
opinie o Woodentoys.pl
2019-02-02

Ludzie nie nabierajcie się na ten sklep ja jutro sprawę nagłaśniam bo czuję się oszukany.Żeby tak nabierać ludzi przed świętami nie mają sumienia dzieci czekają na zabawki a oni żyją sobie za nasze pieniądze

2 / 5 2018-11-14

Nie polecam!!! Niby po złożeniu zamówienia miły kontakt, ale potem cisza. Czekam od 1,5 miesiąca na zamówione artykuły albo zwrot pieniędzy. Niestety brak jakiegokolwiek kontaktu, próbowałam mailem, telefonicznie i przez pocztę polską; bez skutku.

2018-04-18

Jest nie w porządku, nie odpisują na y-maila, nie odbierają telefonów, wysłałam 4 tyg temu pieniądze, dotej pory nie mam towaru, ani zwrotu pieniędzy.

5 / 5 2018-04-10

super produkt

2018-02-17

Nie otrzymałam towaru w terminie 7 dni roboczych ( zgodnie z inf. sklepu przy towarze) po 3 tyg. zlecenie zostało anulowane a pieniedzy, które wpłaciłam za towar mimo regulaminowych 7 dni kalendarzowych od anulowania zlecenia również nie otrzymałam.

2018-01-19

Świetny sklep z największą ilością produktów dla dzieci. Rewelacyjny kontakt, i perfekcyjna dostawa

2017-08-19

na realizacje zamówienie czekam już 1,5 miesiaca, od 1,5 tyg przesyłka jest niby w dostarczeniu...ale nadal jej nie otrzymałam, a dzisiaj info ze sklepu że z bowodu jakiegoś pogrzebu trzeba czekać:(wszystko rozumiem ale to juz jakas kpina po prostu!!!

5 / 5 2017-04-08

Wielki wybór i produkty, których nigdzie indziej nie mogłem znaleźć! Ceny super, wysyłka porządna. Wrócę robić tu znowu zakupy dla synów.

Rzetelne opinie o Woodentoys.pl

Woodentoys.pl

Siedziba
Gdańsk

WWW
http://woodentoys.pl

Email
[email protected]

Telefon
728624069

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie