Kategorie: / Odzież i Obuwie

worldbox.pl Opinie Klientów

4.94/5.00 - ilość ocen: 120
opinie o worldbox.pl
1 / 5 2021-10-17

Nie polecam! Reklamacja oraz odwołanie odnośnie butów Nike Air Max 90 została odrzucona z powodu źle dobranego rozmiaru, pomimo że jest to moja 4 para w tym rozmiarze. Jeżeli macie kupić buty za 400-500zł zróbcie to gdzie indziej! Tutaj rękojmia po pół roku użytkowania butów nie istnieje. Reklamacje rozpatruje osoba która nie ma uprawnień. Jeżeli buty rozpadają się po pół roku użytkowania świadczy to tylko i wyłącznie o wątpliwej jakości towarów sprzedawanych przez WorldBOX. (Porównując z jakością butów zakupionych wcześniej)

5 / 5 2019-03-24

Obsługa super polecam

5 / 5 2019-03-19

Polecam

2019-03-18

Wszystko bez zarzutu.

5 / 5 2019-03-12

Super obsługa. Polecam.

2019-03-09

Spoko

5 / 5 2019-03-08

Jestem bardzo zadowolony.

5 / 5 2019-02-23

Profesjonalnie

2019-02-20

No complaints , excellent value for money

5 / 5 2019-01-31

Cud miód i orzeszki. Piękne jak Bimber przy Wigilijnym stole. Polecam!

5 / 5 2019-01-30

Polecam!

5 / 5 2019-01-28

Polecam.

5 / 5 2019-01-24

Szybka dostawa, polecam

2 / 5 2019-01-22

Nie Polecam. Sklep odrzuca wszystkie reklamacje. Sprawa będzie skierowana do sądu . Szkoda nerwów

2019-01-18

Wszystko git

5 / 5 2018-12-29

Jestem w 100 % zadowolony z zamówionych butów. Polecam

5 / 5 2018-12-27

Przesyłka bez zarzutu. Szybko dostarczona.

5 / 5 2018-12-19

Polecam

5 / 5 2018-12-15

Nie mam najmniejszych zastrzeżeń, sprawnie i szybko

5 / 5 2018-12-13

Zamówienie zostało zrealizowane szybko, swietny kontakt z paniami z działu obsługi klienta. Polecam.

5 / 5 2018-12-12

Profesjonalna obsługa, transakcja przebiegła szybko i przyjemnie. Produkt zgodny z opisem. Polecam zakupy w tym sklepie.

2018-12-11

Bez zastrzeżeń

5 / 5 2018-12-07

- bezosobowa obsługa klienta (nie mogę ocenić, po prostu buty sprzedali), - szybka wysyłka, - buty dobrze zapakowane, - nie umiem powiedzieć, czy bym polecił.

5 / 5 2018-12-07

Szybko sprawnie Super !!! Polecam !!!

5 / 5 2018-12-04

Bez zastrzeżeń, super

5 / 5 2018-11-25

Polecam

2018-11-14

okokok

2018-11-09

Sklep przyjazny dla klienta.

2018-11-09

Wszystko jak należy

5 / 5 2018-11-08

Dostawa bardzo szybka, produkty w 100 % zgodne z opisem. Polecam !!!

5 / 5 2018-11-05

Szybko i sprawnie, zamówienie zgodne z opisem.

2018-11-03

Zgodnie z opisem

5 / 5 2018-10-19

Wszystko szybko i sprawnie.

5 / 5 2018-10-07

Dosyć szybka wysyłka, jak na okres przedświąteczny. Duży plus za każdy mail w zależności od tego gdzie znajduje się aktualnie przesyłka. Serdecznie polecam!

5 / 5 2018-10-01

Wszystko ok

5 / 5 2018-09-14

Polecam.

5 / 5 2018-09-06

Polecam z całego serca

5 / 5 2018-08-28

Polecam!

2018-08-26

Wszystko na najwyższym poziomie. Dziękuję.

5 / 5 2018-08-22

Przebieg przygotowania zamówienia bardzo sprawnie i szybko, ale przekazanie kurierowi i już później transport na miejsce kiepsko trwało to chyba 3 dni

5 / 5 2018-08-19

Wszystko bez najmniejszego problemu, eksprewa wysylka. Polecam serdecznie!

2018-08-12

Extra! wszystko na czas!

2018-08-12

Dostałem informację że moje zamówienie zostało przyjęte do realizacji a następnie informacja że zostało anulowane

5 / 5 2018-08-10

Polecam zakupy w tym sklepie, jakość obsługi klienta na najwyższym poziomie a dodatkowym atutem bardzo korzystne ceny i promocje

5 / 5 2018-08-05

wszystko zgodne z opisem i szybka wysyłka!

5 / 5 2018-07-27

Super

2018-07-27

5+ to może ja ocena

5 / 5 2018-07-19

Szybka wysyłka

5 / 5 2018-07-18

Towar 100% oryginalny nie można się do niczego doczepić polecam w 100% nie robią problemów ze zwrotem gdyż rozmysliłem się co do tego modelu butów pieniądze po paru dniach wrucily na kąta polecam jak najbardziej!

2018-07-15

k0z4ck

2018-07-15

Wszystko w jak najlepszym porządku

5 / 5 2018-07-09

Bardzo sprawna i przyjemna obsługa! Polecam!

2018-07-04

Wszystko w jak najlepszym porządku. Towar zgodny z opisem.

2018-06-30

Todo perfeto

5 / 5 2018-06-29

Polecam

2018-06-28

Generalnie w skrócie, warto tu kupować.

5 / 5 2018-06-19

Polecam bardzo. Wszystko super bardzo.

5 / 5 2018-06-18

Wszystko ok

5 / 5 2018-06-07

Towar dostałem w ciągu 2 dni wedle zamówienia. Szybko i sprawnie SUPER. Pierwszy zakup zadowolony w 100%. Oby tak dalej.

5 / 5 2018-06-06

bardzo ok

2018-06-05

Git :D

5 / 5 2018-06-03

Zamieniłem buty bo były za duże ale szybki kontakt i zwrot kasy bez problemu

5 / 5 2018-06-02

Polecam w 100% zakupy w tym sklepie!!!Wszystko na najwyższym poziomie.

5 / 5 2018-06-02

Jak zawsze super.

5 / 5 2018-06-01

Profesjonalna obsługa

5 / 5 2018-05-28

Profesjonalna obsługa.Polecam.

5 / 5 2018-05-22

Polecam zakupy w tym sklepie,zamowienie bardzo szybko zrealizowane

2018-05-17

Dostałem to co chciałem wszystko zgodnie z opisem.

5 / 5 2018-05-12

Produkt spełnił moje oczekiwania, w krótkim czasie znalazł się u mnie w domu! Jestem zadowolona i polecam wszystkim!

5 / 5 2018-05-11

Wszystko szybko, sprawnie nawet z podmianą numeru buta. Bardzo profesjonalnie.

5 / 5 2018-05-04

Szybko i profesjonalnie. Polecam.

2018-04-29

Wszystko sprawnie

5 / 5 2018-04-27

Szybka realizacja zamównienia

5 / 5 2018-04-26

Polecam zakup w tym sklepie.

5 / 5 2018-04-21

Polecam zakup, szybka dostawa.

5 / 5 2018-04-18

Jestem bardzo zadowolona, czytelna strona, atrakcyjne ceny, ogromny wybór, szybka wysyłka to na czym najbardziej mi zależy. POLECAM

5 / 5 2018-03-26

jak zawsze ok

5 / 5 2018-03-24

Szybka obsługa i atrakcyjne ceny

5 / 5 2018-03-24

Profesjonalna obsługa. Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie. Zawsze do niego wracam.

2018-03-23

Okejo

5 / 5 2018-03-21

Super

5 / 5 2018-03-18

Polecam

5 / 5 2018-03-01

Szybko i sprawnie.

5 / 5 2018-02-18

Szybko, profesjonalnie

5 / 5 2018-02-08

Wszystko OK. Polecam!

2018-02-07

Zbyt długie oczekiwanie na zamówienie,czas oczekiwania na paczkę przeze mnie to 7dni.

2018-02-07

Wszystko OK!

2018-02-05

Luxus

2018-02-05

Bardzo dobra obsługa zamówienia

5 / 5 2018-02-03

Wszystko w najlepszym porządku, polecam.

5 / 5 2018-01-28

Profesjonalna obsługa. Szybka wysyłka. Polecam

5 / 5 2018-01-27

Polecam

2018-01-26

Nie mam zastrzeżeń Jak na razie wszystko w porządku

5 / 5 2018-01-11

Profesjonalna i usmiechnieta obsluga

2018-01-09

Pierwsze moje zamówienie w WB i niestety taka sytuacja: brak towaru i anulowanie jednego z dwóch zamówień. Co prawda dostałem rabat -15% na kolejne zamówienie ważny 3 msce ale z wyłączeniem pewnej grupy produktów.(rabat na otarcie łez powinien być na wszystko) Właśnie skorzystałem ponownie ze sklepu bez uprzedzeń do wcześniejszych transakcji. Plusem darmowy odbiór w sklepie!

2018-01-08

Wszystko bez zarzutu.

2018-01-01

Obsluga blyskawiczna

5 / 5 2017-12-30

Wszystko sprawnie i szybko. Polecam.

2017-12-26

Świetny sklep, duży asortyment, dobre ceny i obsługa

5 / 5 2017-12-25

wszystko poszlo szybciej niz myslalem czytajac opinie innych ludzi bylem troche zniesmaczony mimo to chcialem zaryzykowac i jestem zadowolony z tej decyzji

5 / 5 2017-12-24

Super szybko sprawnie

5 / 5 2017-12-22

Jak zwykle super szybka dostawa.

5 / 5 2017-12-17

Szybka wysyłka. Produkt zgodny z opisem, polecam !

5 / 5 2017-12-12

Transakcja przebiegła szybko i bezproblemowo. Wszystko jak najbardziej na plus. Pozdrawiam

2017-11-23

Sam zakup przebiegł bezproblemowo lecz nie miałem możliwość kontaktu z kurierem, który nie dojechał na czas

5 / 5 2017-11-21

Wszystko bezproblemowo i sprawnie. Bardzo szybka wysylka. Polecam.

2017-11-19

Wszystko jak powinno

5 / 5 2017-11-11

Bardzo sprawny i szybka obsługa

5 / 5 2017-11-09

Super

2017-11-02

Wszystko git

5 / 5 2017-11-01

Szybko, sprawnie, śledzenie przesyłki bez problemów, towar dobrej jakości. Z pewnością ponownie dokonam następnego zakupu. Polecam.

5 / 5 2017-10-31

Obsługa na wysokim poziomie. Paczka była już po dwóch dniach! Polecam :)

5 / 5 2017-10-24

Natychmiastowa wysyłka, żadnych problemów ze zwrotem w przypadku błędnie dobranego rozmiaru. Polecam.

5 / 5 2017-10-16

ok ok ok

2017-10-14

Wszystko si

5 / 5 2017-10-12

Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie. Transakcja przebiegła sprawnie, odbiór w sklepie stacjonarnym na plus. Jedynie stasznie długo czekałam na skompletowanie zamówienia. Oby to był jednorazowy przypadek.

5 / 5 2017-10-08

Polecam sklep. Bez zarzutów.

5 / 5 2017-10-07

Polecam, dużo dbałość o klienta, terminowe dostawy, i produkty dobrej jakości.

5 / 5 2017-10-05

Profesjonalna obsługa, jestem bardzo zadowolona.

5 / 5 2017-10-03

Bez obaw. Polecam.

5 / 5 2017-10-01

Polecam serdecznie!

5 / 5 2017-09-29

No ogulnie essa wariaty tam pracują takie kozaczino mordeczki, kiksy elegancko szybko dotarły także bez przypału wszystko, eluwa

5 / 5 2017-09-29

Polecam .

5 / 5 2017-09-20

Szybka i przyjemna transakcja

5 / 5 2017-09-16

Polecam. Mega sklep

5 / 5 2017-09-12

Super

5 / 5 2017-09-03

polecam

5 / 5 2017-08-27

Super!

5 / 5 2017-08-22

Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2017-08-09

polecam!

5 / 5 2017-08-09

super obsługa, produkt bez zastrzeżeń - polecam! :)

5 / 5 2017-08-01

Szybko i sprawnie

2017-07-28

elagancko

5 / 5 2017-07-28

Szybka obsługa zamówienia. Jednak nie do końca podobało mi się, że zamówione 4 produkty zostały wysyłane osobnymi paczkami.

5 / 5 2017-07-23

Super ☺

2017-07-15

Przebieg realizacji zamówienia bez zastrzeżeń.

2017-07-15

Zdecydowanie polecam - to już kolejne moje zamówienie - wszystkie bez zastrzeżeń.

5 / 5 2017-07-11

wszystko super jak zawsze

5 / 5 2017-07-06

Pełen profesjonalizm :)

2017-07-04

pomylono moje zamowienie i musialem czekac na ponowna wysylke

5 / 5 2017-07-02

Ogólnie ok

5 / 5 2017-06-27

Profesjonalna obsluga. Polecam

5 / 5 2017-06-22

Szybka przesyłka, wszystko zgodne z opisem:-)

2017-06-19

wszystko odbyło się poprawnie

5 / 5 2017-06-19

Profesjonalna obsluga. Polecam kupować w tym sklepie

5 / 5 2017-06-10

Profesjonalna i szybka obsluga bez zadnych komplikacji. Polecam.

5 / 5 2017-06-08

Super.

2017-06-04

Watpie

5 / 5 2017-06-03

Ekspresowa wysyłka. Buty naprawdę super jakość. Korzystna cena. Polecam każdemu.

2017-05-30

Transakcja przebiegla pomyślnie.

5 / 5 2017-05-30

Polecam :)

2017-05-28

Sklep dostawa, towar jak w bajce!

5 / 5 2017-05-23

Wszystko tak jak w opisie. Brak zastrzeżeń. Polecam

5 / 5 2017-05-19

szybka dostawa polecam

2017-05-14

Dostałem produkt który różni się od tego na zdjęciu Logo Vans które miało być małe w lewym dolnym rogu plecaka jest duże na samym środku Nie polecam sugerowana się zdjęciem ze strony

5 / 5 2017-05-14

Świetne rabaty i super szybka paczka.polecam.rpbie zakupy i Was od dawna i nie zmienię sklepu

5 / 5 2017-05-11

Profesjonalna obsługa

2017-05-07

wszystko jak należy !

2017-05-05

Szybo i Sprawnie.

5 / 5 2017-04-30

Gorąco polecam!

5 / 5 2017-04-25

bardzo szybka wysyłka

5 / 5 2017-04-18

Wszystko super, polecam

5 / 5 2017-04-16

Wszystko ok

5 / 5 2017-04-07

Polecam

5 / 5 2017-04-02

Towar na wielki plus, natomiast realizacja zamówienia się przeciagnela o 3 dni. Tak czy owak polecam jak najbardziej

5 / 5 2017-03-28

Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie!

Rzetelne opinie o worldbox.pl

worldbox.pl

Siedziba
-

WWW
http://worldbox.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
504 075 034

Logowanie