Kategorie: / Komputery / Biuro / Dla Dzieci

Wpc-tusze.pl Opinie Klientów

5.00/5.00 - ilość ocen: 12
opinie o Wpc-tusze.pl
5 / 5 2019-02-28

Transakcja przebiegła bardzo szybko i sprawnie, obsługa wyczerpująco odpowiedziała na wszystkie moje pytania.

5 / 5 2018-10-15

Super sklep wszystko co potrzebuje do swojego biura w jednym miejscu. Jak mam czas ,aby jechać do nich na zakupy zawsze jestem mile obsłużona. Polecam w 100%

5 / 5 2018-09-29

polecam!!!

5 / 5 2018-08-25

Dobry kontakt, szybka wysyłka. Polecam.

5 / 5 2018-05-19

Sklep dla wszystkich każdy znajdzie coś dla siebie. Miła dobrze wyszkolona i szybka obsługa.

5 / 5 2018-04-08

Fantastyczna, błyskawiczna, profesjonalna obsługa. Gorąco polecam!

5 / 5 2018-03-21

Szybka dostawa, towar wg opisu

5 / 5 2018-03-13

Obsługa świetna. Pracownicy bardzo sympatyczni, pomocni, rzetelni , wiedza co robią , towar zgodny z opisem !!.Komunikacja na najwyższym poziomie!! Gorąco polecam!!!

5 / 5 2018-02-15

Rewelacja!!!Sklep i obsługa na najwyższym poziomie,a towar naprawdę najwyższej jakości.Gorąco polecam !!!

2017-12-07

WIELKI POZYTYW!!!

2017-12-05

sklep godny polecenia. a cała transakcja przebiegła jak najbardziej pomyślnie.

5 / 5 2017-12-02

szybko i zgodnie z zamówieniem

2017-09-14

Zakupionego towaru nie można dostać - informacja telefoniczna ze sklepu. Może za miesiąc, albo nie. Towar może być za 3 dni, ale prawie 2 razy droższy. ŻENADA.

5 / 5 2017-07-14

Super szybkość i miła obsługa bo miałam też kontakt telefoniczny.

5 / 5 2017-07-08

Bardzo szybka i fachowa obsługa klienta.

2017-04-29

Takie zakupy można z pełną odpowiedzialnością nazwać przyjemnością. Rzeczowe doradztwo w wyborze odpowiedniej drukarki dopasowanej do wymagań. Miła obsługa oraz wysyłka tego samego dnia co zamówienie. Czego chcieć więcej - oby tylko więcej takich firm!

Rzetelne opinie o Wpc-tusze.pl

Wpc-tusze.pl

Siedziba
Kraków

WWW
http://www.wpc-tusze.pl

Email
-

Telefon
12 422 96 41

Komórka
698 64 99 79

Infolinia
801 80 00 70

Logowanie