Kategorie: / Doradztwo i konsulting / Pośrednictwo pracy

www.expercikariery.pl Opinie Klientów

4.89/5.00 - ilość ocen: 99
opinie o www.expercikariery.pl
5 / 5 2019-03-14

CV oryginalne, świetna jakość za przyzwoite pieniądze

5 / 5 2019-03-08

Profesjonalne podejście i terminowa realizacja, polecam!

5 / 5 2019-03-05

Jestem b. zadowolony, polecam.

5 / 5 2019-03-04

Dla mnie najważniejsze są efekty. Z nowym profilem Linked-in przygotowanym przez p. Adama, zostałam zauważona przez Headhunterów.

5 / 5 2019-02-22

Przez dłuższy czas nie dostawałem żadnych zaproszeń na spotkania pomimo wysyłania CV kilkadziesiąt razy. W końcu zwróciłem się do expertów kariery żeby pomogli mi rozwiązać problem. Najpierw zostałem poproszony o odpowiedź na szereg pytań dotyczących moich cech i kompetencji oraz wymagań stanowiska na które aplikuję. Muszę powiedzieć, najpierw wydawało mi się że wchodzimy w zbyt duże szczegóły. Efekt był jednak powyżej moich oczekiwań, już po 2 dniach otrzymałem całkowicie nowe CV z podsumowaniem atutów na pierwszej stronie. Opis mojego ostatniego stanowiska został rozszerzony i zmieniony co moim zdaniem było świetnym pomysłem bo awans w ostatniej firmie jest moim głównym sukcesem. Zostałem zaproszony na kolejne 2 i tydzień temu podpisałem umowę o pracę.

5 / 5 2019-02-21

Polecam Coaching kariery. Pomimo dość skomplikowanej sytuacji zawodowej, otrzymałem jasne i konkretne wskazówki w jakim kierunku mogę się dalej rozwijać.

5 / 5 2019-02-21

Polecam Doradztwo w karierze i wskazówki jak powinnam pokierować swoją karierą.

5 / 5 2019-02-16

Bardzo dobre CV oraz profesjonalne przygotowanie do rozmowy kwalifikacyjnej.

5 / 5 2019-02-14

Moje stare CV było bardzo chaotyczne i potrzebowałem fachowej pomocy. Po rozmowie z p. Adamem, otrzymałem nowe CV w pełni uporządkowane i podkreślone moje największe atuty z których nawet nie zdawałem sobie sprawy. Polecam wiedzę i profesjonalizm p. Adama.

5 / 5 2019-02-04

Na początku nie byłem przekonany do firm przygotowujących CV i nie wiedziałem czym różni się od szablonu który można znaleźć w sieci. Najpierw otrzymałem wskazówki od p.Anny na jakie stanowisko aplikować z moim doświadczeniem. Po 4 dniach dostałem CV ze zwięzłym podsumowaniem zawodowym, opisem doświadczenia i kluczowych osiągnięć. Nie wierzyłem że na 1 stronie można zmieścić wszystkie najważniejsze informacje, teraz widzę że można.

5 / 5 2019-01-16

Jestem b. zadowolony.

5 / 5 2018-12-22

Świetna firma, do tej pory korzystałem z gotowych szablonów cv, ale skutek był poniżej oczekiwań. Konsultant w Expertach Kariery okazał się bardzo zaangażowany: doradzał, podpowiadał,oferował różne opcje. Widać, że zależy im na klientach i znają się na rzeczy. Końcowy efekt to propozycja lepszej pracy więc bardzo polecam korzystanie z ich usług.

5 / 5 2018-12-11

Nieszablonowe podejście i nieszablonowe CV. Polecam.

5 / 5 2018-12-04

Szybko, profesjonalnie i skutecznie. Polecam !

5 / 5 2018-11-30

Trochę mało szablonów, treść merytoryczna OK.

5 / 5 2018-11-29

Mogę polecić, po wysłaniu 3 aplikacji otrzymałem pierwsze zaproszenie na rozmowę.

5 / 5 2018-11-17

Najważniejsze dla mnie że otrzymałem CV które pomogło mi zmienić pracę.

5 / 5 2018-10-12

Po restrukturyzacji w poprzedniej firmie stanąłem na tzw. "rozdrożu kariery". Odbyłem 3 sesje coachingowe z p. Anną i mogę w pełni polecić tą usługę jako profesjonalne wsparcie dla menedżera który chce na nowo zdefiniować swoje cele w karierze.

5 / 5 2018-10-11

W pełni polecam, p. Anna Mikulska ma świetne podejście i zna realia rynku, widać lata doświadczenia w HR.

5 / 5 2018-10-07

Dobra jakość CV ale mały minus za czas tj. 5 dni.

5 / 5 2018-10-06

Zamówiłem profesjonalnie przygotowane dokumenty aplikacyjne tj. CV oraz Profil na LinkedIn. Dzięki szczegółowej analizie moich kompetencji i doświadczenia przez p. Annę, udało się przygotować spójne dokumenty. Jestem bardzo zadowolony.

5 / 5 2018-09-29

Bardzo dobre CV od strony merytorycznej ale mała ilość szablonów, ogólnie jednak OK.

5 / 5 2018-09-25

Świetny Profil LinkedIn, otrzymuję kilkanaście maili od headhunterów w ciągu 3 tygodni !

5 / 5 2018-09-06

Polecam Profil Linkedin - liczba wejść po optymalizacji wzrosła o 26 procent, już w ciągu tygodnia.

5 / 5 2018-09-06

Polecam tłumaczenie CV w języku angielskim, bardzo dobra jakość pomimo specyficznego słownictwa finansowego.

5 / 5 2018-08-29

Jestem bardzo zadowolona z CV przygotowanego przez p. Adama. Zdecydowanie podoba mi się podsumowanie zawodowe i prezentacja moich atutów. Nie widziałam że tyle umiem:)

5 / 5 2018-08-28

Jestem bardzo zadowolony z usługi Profesjonalne CV, chociaż miałem na początku obawy w związku ze skomplikowaną terminologią prawniczą w moim CV.

5 / 5 2018-08-14

Usługę Profil LinkedIn oceniam jako bardzo profesjonalną i na wysokim poziomie.

5 / 5 2018-08-08

Ilość odwiedzin na moim profilu LinkedIn wzrosła o 64 procent w ciągu tygodnia. Polecam profesjonalny Profil LinekdIn !

5 / 5 2018-08-08

Bardzo dziękuję za profesjonalną obsługę i profil linkedin. W ciągu zaledwie 3 tygodni dostałem 6 ofert. Optymalizacja profilu naprawdę działa.

5 / 5 2018-07-20

Realizacja zamówienia b. profesjonalna. Po rozmowie z konsultantem otrzymałam świetne dokumenty. Dziękuje !

5 / 5 2018-07-10

Mój problem polegał na tym, że po wysłaniu 20 aplikacji w ciągu miesiąca, otrzymałem 3 odpowiedzi. Po przygotowaniu profesjonalnego CV, otrzymałem 3 odpowiedzi już po 2 tygodniach, po wysłaniu 7 aplikacji. Polecam usługę Profesjonalne CV.

5 / 5 2018-07-01

Korzystając z tzw. gotowców wysyłałam CV bezskutecznie przez 3 miesiące. Po wysłaniu CV przygotowanego przez p. Adama do 4 firm, dostałam zaproszenie na interview, naprawde polecam !

5 / 5 2018-06-29

Szybko, sprawnie i profesjonalnie. Nie wiedziałem że po 3 dniach otrzymam naprawdę dobre CV.

5 / 5 2018-06-22

Dobrze i starannie napisane CV, jednak minus za czas realizacji, spodziewałem się że będzie gotowe krócej niż w 5 dni

5 / 5 2018-06-15

Polecam CV i Profil LinkedIn, spójne, konkretne i dobrze zaprezentowane.

5 / 5 2018-06-12

Od wprowadzenia zmian na moim profilu przez expertów kariery, dostaję kilka ofert tygodniowo, polecam

5 / 5 2018-05-31

Polecam CV.

5 / 5 2018-05-21

Jestem bardzo zadowolona. Polecam Profesjonalne CV !

5 / 5 2018-05-14

Bardzo dobrze przygotowane CV oraz List Motywacyjny, szczególnie moje podsumowanie zawodowe, które w moim przypadku, lekarza stomatologa, nie jest łatwe do opisania w zrozumiały i przekonujący sposób.

5 / 5 2018-05-13

Zdecydowałem się polecić pakiet: Profesjonalne CV i Profil LinkedIn. Po szczegółowej rozmowie z p.Anną, otrzymałem CV w nowoczesnej grafice z wyraźnie podkreślonymi atutami oraz przekonującym opisem doświadczenia. Następnie zostały wprowadzone zmiany na moim profilu (bez informowania kontaktów!), także w ciągu ostatnich 2 tygodni otrzymałem 3 oferty na które będę aplikował.

5 / 5 2018-05-10

Dotychczas korzystałam z kreatora i wysyłałam aplikacje bez żadnych efektów. Po wysłaniu CV przygotowanego na zamówienie przez p. Annę, dostałam zaproszenie już po 2 tygodniach.

5 / 5 2018-05-01

Profesjonalne podejście, rzadko się zdarza konsultant który uważnie słucha i wie o czym mówi. Polecam p. Jacka.

5 / 5 2018-04-23

Profesjonalna obsługa od początku do końca. Bardzo dobre doradztwo co do wyboru CV w odniesieniu do doświadczenia zawodowego, zaowocowało super CV, bardzo dużym odzewem na aplikacje, dużą ilością pochwał CV przez pracodawców (zwłaszcza podsumowania doświadczenia oraz przejrzystości jego opisu - mimo że było to trochę skomplikowane). W ciągu 3 tygodni od pierwszego dnia wysłania aplikacji, dostałam naprawdę dobrą pracę. Zdecydowanie polecam tą firmę!

5 / 5 2018-04-20

Usługę oceniam jako profesjonalną i na wysokim poziomie merytorycznym.

5 / 5 2018-04-13

Najważniejsze że CV działa, i zaraz mam umówioną rozmowę, polecam !

5 / 5 2018-04-04

Jestem bardzo wdzięczna za pomoc, CV naprawdę skuteczne.

5 / 5 2018-04-01

Po optymalizacji mojego profilu LinkedIn, ilość odwiedzin wzrosła o 47 %. Mogę zarekomendować.

5 / 5 2018-03-29

Bardzo dobra jakość usług oraz czas wykonania. Polecam zdecydowanie.

5 / 5 2018-03-29

Po wysłaniu CV na 3 oferty, dostałem zaproszenie na rozmowę. Jestem bardzo zadowolony z końcowego efektu, ale chcę szczególnie podziękować za zaangażowanie i zarażenie optymizmem.

4 / 5 2018-03-25

Pomimo dość specyficznych terminów i określeń z racji mojego zawodu, dokument bardzo poprawny.

5 / 5 2018-03-04

Mogę w pełni polecić pakiet: Profesjonalne CV, List Motywacyjny i Profil LinkedIn. Po szczegółowej rozmowie z p. Jakciem, otrzymałem nowe dokumenty w nowej grafice, z uporządkowanym opisem i wyraźnie podkreślonymi atutami. Profil LinkedIn też znacznie lepiej wygląda.

5 / 5 2018-02-27

Zleciłam usługę Profesjonalne CV wraz z optymalizacją profilu LInkedIn. W ciągu miesiąca liczba wejść na mój profil wzrosła o 74% i dostaję tygodniowo 2-3 oferty od headhunterów. Z całą odpowiedzialnością mogę polecić tą usługę.

5 / 5 2018-02-11

Polecam doradztwo w karierze, wiedza jak poruszać się po dzisiejszym rynku pracy była bardzo pomocna.

4 / 5 2018-02-02

CV poprawne, trochę zbyt ciemne kolory.

5 / 5 2018-01-30

Polecam przygotowanie do rozmowy kwalifikacyjnej. Po próbnej rozmowie z p. Anną i p. Adamem otrzymałam zestaw praktycznych wskazówek, moich atutów i rzeczy do poprawy. Polecam!

5 / 5 2018-01-29

Polecam profesjonalne CV, fajnie napisane w nowoczesnej szacie graficznej. Dla mnie jednak najważniejsza jest skuteczność. Po 2 tygodniach od rozesłania 3 CV, dostałem zaproszenie na 2 rozmowy i właśnie podpisałem nową umowę. Polecam !

5 / 5 2018-01-18

Jestem bardzo zadowolony z CV przygotowanego przez p. Annę. Polecam!

5 / 5 2018-01-18

Korzystałam dotychczas z bezpłatnych wzorów CV, ale nie dostawałam odpowiedzi pomimo wysłania 12 aplikacji. Po wysłaniu CV przygotowanego przez p. Adama, dostałam zaproszenie już po 3 tygodniach. Polecam profesjonalne CV!

4 / 5 2018-01-14

Bardzo miła, profesjonalna i szybka obsługa.

5 / 5 2018-01-13

Jestem bardzo zadowolony z przygotowania do rozmowy kwalifikacyjnej. Pytania dość trudne i na wysokim poziomie merytorycznym.

5 / 5 2018-01-12

Moje CV było dość chaotyczne i dość długie tj. 4 strony, z powodu częstych zmian pracy. Po ok. 45 minutowej rozmowie z p. Adamem, otrzymałem nowy dokument, w pełni uporządkowane i podkreślone najważniejsze informacje. Usługę oceniam jako bardzo profesjonalną.

5 / 5 2018-01-09

Zamówiłem profesjonalne CV, mając jednak obawy czy ktoś będzie umiał przekonująco przedstawić moją drogę zawodową w specyficznych uwarunkowaniach branży budowlanej. Efekt jest taki, że po wysłaniu pierwszej aplikacji otrzymałem zaproszenie na interview i właśnie podpisałem umowę (po 4 tygodniach od wysłania CV). Zdecydowałem się napisać tą rekomendację bo nie wierzyłem że zmienię pracę tak szybko, na moim stanowisku i dodatkowo będąc po 40-tce. Polecam z pełną odpowiedzialnością.

5 / 5 2018-01-09

Chciałbym podziękować za owocną współpracę. Biorąc pod uwagę specyfikę mojej branży, przygotowanie kompletu dokumentów na pewno nie było łatwe. Po 3 tygodniach od rozesłania 3 CV miałem już 2 rozmowy kwalifikacyjne. Jeszcze raz dzięki za Waszą pracę.

5 / 5 2018-01-06

Duża wiedza p. Anny i wysoki poziom merytoryczny rozmowy, dokumenty przygotowane naprawdę dobrze. Minus za małą ilość szablonów graficznych. Ogólnie polecam.

5 / 5 2018-01-03

Polecam Profil LinkedIn, optymalizacja naprawdę działa!

5 / 5 2018-01-01

Jestem bardzo zadowolony ze współpracy.

5 / 5 2017-12-23

Po odpowiedzi na 2 ogłoszenia, dostałem od razu zaproszenie na rozmowę. Polecam Profesjonalne CV przygotowane przez p. Annę!

5 / 5 2017-12-22

Polecam Przygotowanie do rozmowy kwalifikacyjnej, jestem bardzo zadowolona.

5 / 5 2017-12-17

Polecam profesjonalne CV. Najpierw zostałam szczegółowo "przepytana" przez p. Annę, po 3 dniach otrzymałam nowe CV, z którego jestem bardzo zadowolona.

5 / 5 2017-12-03

Już po 2 tygodniach dostałem zaproszenie na interview. Mogę w pełni polecić profesjonalne CV.

5 / 5 2017-11-30

Dotychczas korzystałam z kreatora i wysyłałam CV aplikacje bez rezultatów. Po wysłaniu CV przygotowanego na zamówienie przez p. Annę, dostałam zaproszenie już po wysłaniu 2 aplikacji.

5 / 5 2017-11-28

Po wysłaniu pierwszej aplikacji z profesjonalnym CV przygotowanym przez p. Adama, dostałem zaproszenie na interview, mogę w pełni polecić usługę Profesjonalne CV.

5 / 5 2017-11-10

Miałam problem z napisaniem cv, które zainteresowałoby przyszłego pracodawcę z powodu wielu okresów zatrudnienia w różnych branżach. Nie wiedziałam jak opisać zwięźle swoją karierę a jednocześnie zwrócić uwagę na wartość mojego doświadczenia. Zamówiłam usługę i Experci Kariery spisali się doskonale: w przyszłym tygodniu jestem umówiona na kolejną rozmowę! Polecam każdemu kto ma problem z przekonującym ujęciem swoich dokonań w cv.

5 / 5 2017-10-28

Bardzo dobra współpraca, polecam Doradztwo w karierze!

5 / 5 2017-10-07

Polecam profesjonalne CV. Po szczegółowej analizie moich obecnych celów dotyczących nowego stanowiska, p. Adam pomógł mi opisać mojej atuty i osiągnięcia. Jestem bardzo zadowolony z efektu końcowego i polecam współpracę z p. Adamem

4 / 5 2017-09-25

Jestem bardzo zadowolana z CV przygotowanego przez p. Adama. Polecam !

5 / 5 2017-09-17

Bardzo konkrente i profesjonalne podejście. Minus za małą ilość szablonów.

5 / 5 2017-09-11

Po wysłaniu 3 aplikacji, dostałem zaproszenie na rozmowę. Polecam !

5 / 5 2017-08-22

Dość wysoka cena ale dokumenty na poziomie oczekiwań. Mogę polecić profesjonalne CV.

5 / 5 2017-07-29

Jestem bardzo zadowolona z Profilu LinkedIn, dostaję teraz 3 oferty pracy tygodniowo. Polecam !

5 / 5 2017-07-29

Profesjonalna obsługa, mogę polecić profesjonalne CV i list Motywacyjny. Najważniejsze że po wysłaniu 6 CV, dostałem 3 zaproszenia na rozmowy kwalifikacyjne.

5 / 5 2017-07-18

Potrzebowałem profesjonalnie przygotowanych dokumentów aplikacyjnych tj. CV, Listu oraz Profil na LinkedIn. Dzięki zaangażowaniu, drobiazgowej analizie moich kompetencji i doświadczenia przez p. Adama, udało się przygotować spójne dokumenty, tak więc szczerze mogę polecić.

5 / 5 2017-07-16

Wysyłałem CV przez 6 miesięcy bez efektów. Dzięki CV przygotowanemu przez p. Annę dostałem pracę w ciągu 6 tygodni.

5 / 5 2017-07-16

Trochę się obawiałem na początku bo w internecie wszyscy się ogłaszają jako "experci". Jednak CV zostało naprawdę profesjonalnie przygotowane, po szczegółowej rozmowie z konsultantem, która trwała ok. 40 minut. Widać że firma nie działa "od wczoraj". Polecam!

5 / 5 2017-07-09

Świetne CV i List motywacyjny. Na początku chciałem skorzystać z jakiegoś kreatora, ale sam nigdy bym tak tego nie napisał. Dziękuję:)!

5 / 5 2017-06-20

Pełen profesjonalizm i udany efekt końcowy, polecam profesjonalne CV!

5 / 5 2017-06-15

Pełen profesjonalizm i wysoka jakość, polecam Profesjonalne CV i profil LinkedIn.

5 / 5 2017-06-13

Żeby moje nowe CV wyglądało profesjonalnie postanowiłam skorzystać z usług Expertów Kariery. Nowe dokument zostały merytorycznie dopasowane do mojego profilu i stanowisk na jakie będę aplikował. Podoba mi się również nowy układ graficzny. Dodatkowo, na etapie rozmowy z headhunterem, CV zostało ocenione bardzo dobrze.

5 / 5 2017-06-12

Po przygotowaniu profesjonalnego CV, otrzymałam zaproszenie na rozmowę już po 3 tygodniach, po wysłaniu CV do 2 firm.

5 / 5 2017-06-12

Chciałabym Państwu bardzo serdecznie podziękować za CV, które przygotowali Państwo dla mnie w czerwcu :)Odzew na moje aplikacje był zaskakująco duży i bardzo wielu pracodawców zachwalało moje CV pod względem podsumowania doświadczenia (w początkowej części CV) oraz przejrzystego opisu doświadczenia Jeszcze raz bardzo bardzo serdecznie dziękuję za Państwa doradztwo, pracę i w efekcie super CV :)

4 / 5 2017-05-29

CV dobre merytorycznie, ale minus za małą ilość kolorów.

5 / 5 2017-05-18

Krótko, zwięźle i na temat plus nowoczesna szata graficzna.

5 / 5 2017-05-13

Zleciłam przygotowanie CV z nadzieją, że osoby profesjonalnie zajmujące się rekrutacją , potrafią zaprezentować moje doświadczenie i umiejętności w przekonujący sposób dla Pracodawców. Muszę powiedzieć że efekt był powyżej oczekiwań. Otrzymałam profesjonalnie przygotowany dokument, przejrzystą prezentację doświadczenia i podkreślone atuty.

5 / 5 2017-05-13

Po 45 minutowej rozmowie z p. Adamem na temat mojego doświadczenia i obecnych planów zawodowych, po 3 dniach otrzymałam nowe CV, z podkreślonymi najważniejszymi informacjami, bardzo przejrzyste i przekonujące. Szczerze polecam!

1 / 5 2017-04-23

Niestety nie mogę polecić tej firmy. Nie słucha klienta, zasłania się regulaminem i paragrafami napisanymi "małym drukiem" których nie widać na pierwszy rzut oka przy wyborze usługi.

5 / 5 2017-04-05

Korzystałem z usług firmy w celu uporządkowania, selekcji i syntezy moich istniejących materiałów rekrutacyjnych. Otrzymałem odświeżone i uporządkowane CV oraz materiał do profilu społecznościowego. Usługę oceniam jako profesjonalną i na wysokim poziomie merytorycznym. Przekazane materiały zostały przeanalizowane, przed przystąpieniem do pracy konsultant zebrał informacje dotyczące oczekiwań i celów, konkretnych profili ofert dla których dokumenty maja być zastosowane. Takich sesji pytań i odpowiedzi były kilka, co przekonało mnie, iż dokumenty są przygotowywane rzetelnie w oparciu o faktyczne dane i cechy, a nie składane z szablonów. Taki tryb pracy wymagał zaangażowania z mojej strony, co pozwoliło i mnie odnaleźć brakujące informacje. Reasumując, mogę szczerze polecić usługi firmy Eksperci Kariery. Tomasz

3 / 5 2017-04-05

Spodziewałam się lepszych kolorów. Merytorycznie OK.

5 / 5 2017-04-04

Zmieniając pracę po 12 latach w jednej firmie potrzebowałem fachowej porady nt. szukania pracy oraz profesjonalnego CV. Dzięki wiedzy p. Anny zostałem profesjonalnie przygotowany do spotkań z headhunterami oraz otrzymałem CV które spełnia moje oczekiwania. Po miesiącu dostałem zaproszenie na pierwszą rozmowę.

Rzetelne opinie o www.expercikariery.pl

www.expercikariery.pl

Siedziba
Kraków

WWW
http://expercikariery.pl

Email
[email protected]

Telefon
+48 506 192 012

Komórka
+48 506 192 012

Infolinia
-

Logowanie