Kategorie: / Doradztwo i konsulting / Finanse i ubezpieczenia / Usługi

www.lendico.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o www.lendico.pl
5 / 5 2019-01-09

Dla mnie bomba, bez problemów i wychodzenia z domu. POLECAM wszystkim.

2018-09-21

Good

5 / 5 2018-08-27

Blyskawicznie i szybko.

5 / 5 2018-07-20

Generalnie OK. Gdyby tylko można byłoby przyspieszyć czas między złożeniem wniosku a otrzymaniem gotówki.

5 / 5 2018-04-29

Bardzo dobra obsługa telefoniczna klienta. Ngdy wcześniej nie korzystalem z pożyczek społecznościowych przez co nie byłem pewien kilku kroków podczas składania wniosku o pożyczkę i Pani na telefonie znacznie mi ten proces usprawniła :) Polecam!

5 / 5 2018-01-15

Szybka informacja zwrotna, dobry kontakt ze strony konsultantów z obsługi klienta

2017-12-12

Bardzo ciekawy sposób na oszczędzanie i pożyczanie bez pośrednictwa banków. To ma przyszłość.

2017-12-06

Korzystam z usług lendico i nigdy nie było żadnego problemu. Sympatyczni i pomocni ludzie.

2017-11-11

Do tej pory dokonałem kilku inewstycji na platformie i moje doświadczenia są jak najbardziej pozytywne. Na początku nie wszystko było dla mnie jsane, bo wejście w inwestycje może byc skomplikowane, ale obsługa klienta jest pomocna i dobrze tłumaczy. Mysle, ze warto. Na razie pieniądze na konto trafiaja na czas.

5 / 5 2017-09-15

Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z Lendico!

5 / 5 2017-07-16

Musze przyznać, że wniosek o gotówkę i jej przelew odbywa się bezproblemowo i szybko i o wszystkim jestem informowana na bieżąco drogą mailową - jestem bardzo zadowolona

5 / 5 2017-05-18

Skusilem sie po artykule w Forbes aby zainwestowac, proces jest jasny i dostalem juz pierwsza splate, polecam

5 / 5 2017-05-08

Jestem bardzo zadowolona z firmy Lendico. Pozytywnie zaskoczyła mnie profesjonalna obsługa i miła wspołpraca. Z pewnością skorzystam ponownie, gdy będę potrzebowac pożyczki. Polecam serdecznie!!!!!

5 / 5 2017-05-06

Jestem pozytywnie zaskoczony: -jakością obsługi (bardzo dobra) -szybkością działania (wysoka) -atrakcyjnymi promocjami dla inwestorów.

5 / 5 2017-04-05

Super sposób na wypróbowanie alternatywnych instrumentów finansowych przez takich "laików" jak ja. Zainwestowałam w kilka projektów pożyczkowych - proces jest prosty, a zyski zadowalające, więc zamierzam inwestować dalej. Polecam wszystkim!

Rzetelne opinie o www.lendico.pl

www.lendico.pl

Siedziba
Warszawa

WWW
http://www.lendico.pl

Email
[email protected]

Telefon
0 22 3 909 077

Komórka
-

Infolinia
0 801 044 077

Logowanie