Kategorie: / Dla Dzieci

Wwwko24.pl Opinie Klientów

4.78/5.00 - ilość ocen: 76
opinie o Wwwko24.pl
2019-03-17

Kontakt bardzo dobry, realizacja zamówienia godna podziwu: z Rzeszowszczyzny do Kołobrzegu w niespełna 24 godziny.

5 / 5 2019-03-17

Szybko i sprawnie - polecam

5 / 5 2019-03-16

Jestem Bardzo zadowolony z szybkości realizacji zamówienia. Zakupiony produkt otrzymałem 2. dnia od jego złożenia. Komunikacja mailowa (potwierdzeni zamówienia, informacja o wysłaniu produktu) również bardzo sprawna.

5 / 5 2019-03-15

Polecam! Przesyłka błyskawiczna, na bieżąco informacje o przyjęciu zamówienia, realizacji, wysyłce. Krogot

2019-03-03

Wszystko w jak najlepszym porzadku

5 / 5 2019-02-24

Wszystko szybko i sprawnie! Polecam

2019-02-23

ignorancji zamówiłam towar 10.12.2013 i do dnia dzisiejszego go nie mam a jest 02.01.2014 poza tym nie odbierają telefonów a informacje na maila wysyłają zdawkowe bez konkretów, pierwszy raz spotkałam się z czymś takim kupując przez internet w ogóle taka firma nie powinna istnieć.

5 / 5 2019-02-22

Wszystko szybko i sprawnie, polecam.

5 / 5 2019-02-14

Profesjonalna i czujna obsługa. Mimo, że popełniłem błąd w tytule przelewu , zamówiony towar dotarł do mnie szybko i bez komplikacji przeszkód. Dziękuję.

5 / 5 2019-01-31

Szybko,tanio, bez problemów. Polecam.

5 / 5 2019-01-22

Super gorąco polecam!

2019-01-16

rewelacja!

5 / 5 2019-01-13

Szybko, sprawnie, terminowo, zgodnie z zasadami uzgodnionymi telefonicznie. Okazuje się, że sklepy internetowe przyzwyczają nas do nowych - wyższych standardów obsługi. Tak trzymać

5 / 5 2019-01-09

Transakcja przebiegła błyskawicznie. Polecam Sprzedającego z czystym sumieniem.

2019-01-04

Sklep naprawdę warty polecenia. Wszystko zgodne z opisem, wysyłka ekspresowa.

5 / 5 2018-12-31

polecam jest ok.

5 / 5 2018-12-24

Duży pozytyw. Towar zamówiłam w nocy a na drugi dzień był już u mnie w domku. Oczywiście otrzymałam to co chciałam i w idealnym stanie. Bardzo polecam.

5 / 5 2018-12-19

Sklep OK, polecam innym kupującym

5 / 5 2018-12-13

sklep super, transakcja bezproblemowa, polecam!

2018-12-09

Kontakt ze sklepem doskonały, wszystko przebiegło pomyślnie. Jedyny, ale za to ogromny minus, to kwestia zapakowania lokówki. Uważam, że skoro jest to sprzęt wyposażony w płyty ceramiczne, to powinien być bardzo dobrze zabezpieczony, zwłaszcza, że wszyscy wiemy, ze kurierzy często rzucają, a nawet kopią te paczki aby tylko wszystko poszło szybciej. Lokówka zawinięta była w JEDEN pasek foli bąbelkowej, który właściwie nic nie chronił, bo karton był kompletnie zniszczony i zgnieciony. Rozumiem, że wina leży po stronie kuriera, który ma gdzież co wozi, ale osoby pakujące w waszej firmie powinny zwrócić większą uwagę na to CO I JAK pakują, bo tym razem lokówce nic się nie stało, ale innym razem coś się wydarzy i to będzie problem dla waszego sklepu, nie dla klienta. Mam nadzieję, że jeszcze do Państwa wrócę na zakupy i nie zdarzy się coś takiego jak z tym zgniecionym kartonem. Pozdrawiam.

5 / 5 2018-12-03

SZYBKO...SPRAWNIE...PROFESJONALNIE... GORĄCO POLECAM TEN SKLEP SATYSFAKCJA GWARANTOWANA...:)))

5 / 5 2018-11-20

Pełen profesjonalizm, szybka przesyłka, towar zgodny z opisem!

2 / 5 2018-11-12

Towar zamówiony przyjechał niekompletny. Wbrew zapewnienią na stronach sklepu nei została dołączona przejściówka z EN na PL w związku z tym bardzo potrzebny sprzet do małego dziecka nie mogłbyć uzywany. Jakakolwiek póba kontaktu ze sklepem kończyła się niepowodzeniem (ZERO kontaktu!!) na formularz ze sklepu oraz kilka emaile żadnych opdowiedzi, Przy próbie połączenai telefonicznego po kilku sygnałach moje połaczenia zostały odrzucane przez odbiorcę. Do tej pory nei otrzymałem żadnej informacji, nie przysłąno brakującej cześci nie ma kontaku ze sklepem. Stanowczo nie polecam tego sklepu ponieważ towar przesyłany jest niekompletny i brak jakiegokolwiek kotaktu ze sklepem. Typowy sklep liczący na naiwnośc klientów.

5 / 5 2018-11-08

Wzorowo. Wysyłka ciśnieniomierza krwi natychmiast po zakupie, kurier dostarczył po kilkunastu godzinach. Najszybszy i najtańszy (w porównaniu do cen innych sklepów) jak dotąd zakup w sieci. Polecam.

5 / 5 2018-11-04

Realizacja i wysyłka w ciągu jednego dnia, towar zgodny z opisem. Jestem zadowolony.

5 / 5 2018-10-21

Zamówiony towar dotarł na następny dzień. Szybko i sprawnie , towar zgodny z zamówieniem. POLECAM

2018-10-20

Sprawnie i rzetelnie.

2018-10-12

towar otrzymałem zgodnie z zamówieniem i na czas

2018-10-10

Bardzo pozytywna!!!!

2 / 5 2018-10-01

nie polecam sklepu, pracują tam kompletnie niekompetentne osoby, brak kontaktu telefonicznego, a na e-maile nie odpowiadają. Moja przesyłka najpierw poszła na zupełnie inny adres, a po mojej interwencji dostałam rzecz, której nie zamawiałam. Długo też czekałam na zwrot zapłaconych pieniążków.

5 / 5 2018-08-31

Bardzo dobry kontakt. Przesyłka odpowiednio zabezpieczona. Towar zgodny z opisem. Raz jeszcze dziękuję! Polecam

5 / 5 2018-08-09

Wszystko w jak najlepszym porządku. Transakcja przebiegła błyskawicznie. Na drugi dzień ciśnieniomierz miałem w domu. Gorąco polecam :D

5 / 5 2018-08-04

Sklep polecam z czystym sumieniem. Towar zgodny z opisem i w rewelacyjnej cenie. Błyskawiczna realizacja zamówienia. Tak trzymać! Dziękuję i pozdrawiam, BK

5 / 5 2018-07-26

Transakcja przebiegła pomyślnie, szybka wysyłka towaru. Polecam

5 / 5 2018-07-09

Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam

5 / 5 2018-06-29

Absolutny profesjonalizm, zadnych zastrzezen. Polecam!

5 / 5 2018-06-21

polecam . profi .

2018-06-16

Dobra

5 / 5 2018-05-19

Bardzo szybka realizcja zamówienia, wszystko przebiegło pozytywnie Polecam.

2018-05-16

Bardzo dobry

5 / 5 2018-05-15

Wszystko w jak najlepszym porządku, polecam z czystym sercem.

5 / 5 2018-05-07

Tanio Profesjonalnie Polecam

5 / 5 2018-04-15

Cała transakcja przebiegła bardzo szybko, sprawnie i profesjonalnie. Bardzo dobry kontakt ze strony Sprzedającego, towar jak najbardziej zgodny z opisem, wysyłka błyskawiczna. Nic tylko polecić.

5 / 5 2018-04-06

szybkie potwierdzenia wpłat, szybka wysyłka, dobrze zapakowane

5 / 5 2018-04-02

Bardzo dobry sklep duży wybór produktów szybka wysyłka

2018-03-29

sklep na szóstkę.

5 / 5 2018-03-24

100% satysfakcji. Polecam!

5 / 5 2018-03-08

Bardzo dobra informacja o produkcie. Szybka realizacja zamówienia. Polecam.

2018-03-04

Towar zakupiony zgodny z opisem. Dobrze opakowany dostarczony bez uszkodzeń.

5 / 5 2018-03-03

Bardzo szybko i sumiennie. Ciśnieniomierz super.

5 / 5 2018-02-18

Polecam ten sklep bardzo dobry kontakt szybka realizacja Polecam.

5 / 5 2018-02-11

Pozytywna ocena. Mega szybka dostawa.

2018-02-10

pierwszy raz kupowałem w tym sklepie i wrazenia mam jak najlepsze.

5 / 5 2018-02-07

Sklep godny polecenia, szybka realizacja, atrakcyjne ceny!!!

2018-02-06

wszystko sprawnie

5 / 5 2018-02-01

ok

5 / 5 2018-01-21

Bardzo dobry sklep. Wszystko w jak najlepszym porządku. Szybka wysyłka towaru

5 / 5 2017-12-22

Sprawnie i szybko otrzymałam zamówiony towar,produkt zgodny z opisem.Polecam!

5 / 5 2017-12-17

Profesjonalne podejście do tematu. Szybka wysyłka, super kontakt. Polecam!!!

5 / 5 2017-12-15

Tranzakcja przebiegła pomyślnie. Towar zgodny z opisem. Szybka dostawa. OK.

5 / 5 2017-12-11

Błyskawiczna wysyłka, towar zgodny z opisem.Polecam

5 / 5 2017-12-11

Polecam jak najbardziej sklep. Kontak świetny,towar przesłany od ręki. Oby wszyscy tak działali. Pierwszy raz korzystałem ze sklepu ale teraz z pewnościà wiem,ze nie ostatni. Profesjonalizm!

5 / 5 2017-12-04

Jestem bardzo zadowolony z zakupu aparatu do pomiaru ciśnienia OMRON M6 Comfort. Towar oraz szybkość realizacji godna polecenia. Dziękuję!

5 / 5 2017-11-24

Sklep godny polecenia. Duże problemy z kontaktem telefonicznym jeśli już to piszcie maile z tym nie ma problemu. Towar zgodny z opisem. Jestem usatysfakcjonowany dokonanym zakupem u tego sprzedawcy. Polecam!

5 / 5 2017-11-10

Bardzo szybka realizacja zamówienia, towar sprawny, nie zniszczony, zgodny z opisem. Polecam wszystkim!

5 / 5 2017-11-04

Towar spakowany i wysłany szybko i sprawnie. Kontakt ze sprzedającym mógłby być lepszy.

5 / 5 2017-11-01

Polecam gorąco ten sklep. Transakcja zrealizowana bez problemu, szybko i sprawnie. Zakupiony towar zgodny z opisem, solidnie zapakowany, dotarł bez uszkodzeń.

2 / 5 2017-10-28

STANOWCZO NIE POLECAM TEGO SKLEPU ZŁOŻYŁAM ZAMÓWIENIE 29 LIPCA I NIE OTRZYMAŁAM ZAKUPIONEGO TOWARU NIE MA ŻADNEGO KONTAKTU Z TYM SKLEPEM

5 / 5 2017-10-19

Sklep bardzo szybko zrealizował zamówienie - 48 godzin od chwili zamówienia przesyłka była już u zamawiającego. Powiadamianie o kolejnych etapach zamówienia jest sympatyczne i nie nachalne. Nie wiem jak wygląda transakcja przy dużym sprzęcie. Przy drobnych zamówieniach z przyjemnością sklep polecam.

1 / 5 2017-10-16

Niski poziom obsługi, po zakupie brak kontaktu ze strony sklepu w sprawie nadania przesyłki, informacji o firmie kurierskiej. Brak kontaktu telefonicznego ze sklepem, lakoniczny kontakt mailowy. Przesyłka zrealizowana po tygodniu. Dodatkowo firma kurierska obsługująca sklep również nie może poszczycić się jakością obsługi klienta - brak kontaktu telefonicznego. Podsumowując: nie spotkałam jeszcze sklepu internetowego z tak niską obsługą klienta, ale cena produktu była znacznie niższa niż w innych sklepach.

2017-10-06

Towar zgodny z opisem. Wysyłka nastąpiła zgodnie z deklaracją na stronie.

5 / 5 2017-10-06

Polecam

5 / 5 2017-10-06

szybka, kompetentna obsługa

2017-10-02

wporzo,żyć trzeba,oni i ja.

5 / 5 2017-09-26

pozytywna

5 / 5 2017-09-11

Sprzedawca jest uczciwą osobą, pełen profesjonalizm.

5 / 5 2017-09-09

Towar 100% zgodny z opisem, realizacja bardzo szybka, żadnych problemów. Sklep godny polecenia.

1 / 5 2017-08-29

sprzęt uszkodzony. sklep nie odpisuje na maile i nie odbiera telefonów... zero kontaktu... nigdy więcej tam nic nie kupię!!!

5 / 5 2017-08-24

Realizacja zamówienia błyskawiczna ,przesyłka dobrze zapakowana,zgodna z zamówieniem.Gorąco polecam.

5 / 5 2017-08-17

Goraco polecam. Szybka dostawa, towar w porzadku.

2017-08-10

sprzedawca godny polecenia :)

5 / 5 2017-08-09

szybko i profesjonalnie - polecam

5 / 5 2017-07-10

Pełny profesjonalizm firmy i moje zadowolenie z zakupów.

5 / 5 2017-07-06

Bardzo profesjonalne podejście do klienta, błyskawiczna wysyłka. Mogę polecić ten sklep z czystym sumieniem.

5 / 5 2017-07-05

polecam,szybko,fachowo, bez zastrzezen

5 / 5 2017-06-28

Pełen profesjonalizm.

5 / 5 2017-06-18

Transakcja bezproblemowa, bardzo szybka wysyłka, towar zgodny z ofertą. Polecam w 100%

2017-06-13

Sklep jak najbardziej w porządku

5 / 5 2017-06-02

Bardzo pozytywnie oceniam. Szybkość działania w okresie miedzyświąteczny- zadziwiająca.

5 / 5 2017-05-01

Wsio OK

5 / 5 2017-04-26

Profesjonalna obsługa,informacje o realizacji zamówienie na każdym jego etapie, towar dobrej jakości za małe pieniądze. Super!!!

5 / 5 2017-04-25

Transakcja przebiegła bardzo szybko i sprawnie.Niska cena.Polecam.

5 / 5 2017-04-09

Sklep z mojej okolicy-fajnie jest wspierać lokalny biznes :) Towar sprawdzonych marek w konkurencyjnych cenach. Szybka wysyłka i dobry kontakt-same plusy.

5 / 5 2017-04-01

Polecam, bardzo dobra współpraca oraz szybko zrealizowane zamówienie:)

5 / 5 2017-03-30

Szybko, sprawnie,bez problemów, życzyłbym sobie aby każda transakcja w internecie tak wygladała. BRAWO.

Rzetelne opinie o Wwwko24.pl

Wwwko24.pl

Siedziba
-

WWW
http://wwwko24.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie