Kategorie: / Odzież i Obuwie / Pozostałe

Wygodnie.com Opinie Klientów

4.92/5.00 - ilość ocen: 90
opinie o Wygodnie.com
5 / 5 2019-03-11

Profesjonalna obsługa , polecam innym.

5 / 5 2019-03-07

super super super dowiedziałem się o Was przez przypadek ale będę korzystał częściej

5 / 5 2019-03-06

Zakupy udane ,towar dobrej jakości , rozmiary w sam raz dla "wielkoludów" ,szybka ,sprawna obsługa.Sklep godny polecenia .

5 / 5 2019-02-21

Długo korzystam już z Wygodnie.com i serdecznie polecam.

5 / 5 2019-02-17

Kolejny raz the best!

5 / 5 2019-01-30

Wszystko spoko

5 / 5 2019-01-24

Kozacko, bo jako jedna z 7 firm dostarczyli paczke przed świętami - bardzo dobry serwis i duża poprawa szybkości realizowania zamówień od ostatniego roku. Polecam!!!

5 / 5 2019-01-14

Rewelacja!

4 / 5 2019-01-13

Wszystko na wysokim poziomie!

5 / 5 2019-01-10

Z usług tego sklepu korzystam po raz kolejny. Zawsze usługa realizowana była szybko i zgodnie z zamówieniem. Oczywiście polecam wszystkim korzystanie z usług tego sklepu

4 / 5 2019-01-07

bez uwag

5 / 5 2018-12-29

Dobry sklep Polecam

5 / 5 2018-12-27

[polecam zakup bardzo profesjonalna obsługa

5 / 5 2018-12-25

Dobry sklep. Szybka wysyłka

5 / 5 2018-12-23

Towar bardzo dobrej jakości. Super sklep.

5 / 5 2018-12-13

Super obsługa.

5 / 5 2018-12-01

Ok!!!

5 / 5 2018-11-15

Świetny kontakt z klientem, miło i profesjonalnie. Oferowany towar dobrej jakości, za rozsądne pieniądze. Ciekawe wzornictwo. Polecam

5 / 5 2018-11-07

Sspodnie super Mąż jest zachwycony z bardzo długich nogawek

5 / 5 2018-11-05

Super sklep dla trochę większych panów ! wystarczy zrobić zakupy jeden raz aby się o tym przekonać. rozmiary rzeczywiste i bardzo dobrze dopasowane, Polecam!

5 / 5 2018-11-02

Super

5 / 5 2018-10-29

Polecam na 100%

5 / 5 2018-10-19

Super obsługa, ekspresowa przesyłka, świetna jakość. Polecam.

5 / 5 2018-10-17

Jestem zadowolony. Odzież bardzo dobrej jakości. Dobre fasony.

5 / 5 2018-10-16

Polecam. Za każdym razem tak samo dobrze

4 / 5 2018-10-16

Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-09-21

Ciekawa oferta. Szybka realizacja zamówienia.

5 / 5 2018-09-19

Profesjonaliści w każdym calu.

5 / 5 2018-09-10

Kupuję od lat i nigdy się nie zawiodłam. Polecam zakupy w Wygodnie.com

5 / 5 2018-08-15

wszystko ok

4 / 5 2018-08-13

Sklep ok. Polecam

5 / 5 2018-08-13

Kupuje tura zawsze spodnie marki Viking. Pasują idealnie.

5 / 5 2018-07-25

Fajny sklep, otwarty na klienta.

5 / 5 2018-07-22

b dobrze

5 / 5 2018-07-06

Super

5 / 5 2018-07-05

Kolejne zakupy. Jestem zadowolony.

5 / 5 2018-07-05

Jak zawsze wszystko super. Polecam Wygodnie.com

5 / 5 2018-06-30

Mega szybko! Towar idealny.

5 / 5 2018-06-18

Szybko i bezproblemowo. Polecam!

5 / 5 2018-06-17

Szybko i sprawnie. Polecam

5 / 5 2018-05-28

Zakupiona bluza jest świetna. Realizacja zamówienia na wysokim poziomie.

5 / 5 2018-05-08

PROFESJONALNA I SZYBKA OBSŁUGA .kupiłbym więcej jak by były wszystkie rozmiary /spodnie bordo 118 cm w pasie/

5 / 5 2018-05-07

Wszystko ekstra. Polecam!

5 / 5 2018-05-07

Wszystko zgodne z zamówieniem.

5 / 5 2018-04-27

Sklep dla ludzi o nietypowych rozmiarach choć w moim przypadku często zdarza się że nie łapię się już na normalne sklepy a z kolei zdarza mi sie nie łapać na sklepy z dużymi rozmiarami. W tym sklepie udaje mi się znaleźć ubiory na moje wymiary. Co do cen nie są niskie ale jakość wyrobów wydaje się to usprawiedliwiać.

5 / 5 2018-04-22

Kupuje w tym sklepie od lat i obsługa klienta jest super. Polecam

5 / 5 2018-04-19

Wszystko OK

5 / 5 2018-03-31

Wszystko super

4 / 5 2018-03-28

Polecam.

5 / 5 2018-03-22

polecam

5 / 5 2018-03-19

Bardzo duży wybór ubrań w nietypowych rozmiarach renomowanych firm w bardzo przystępnych cenach.

5 / 5 2018-03-09

OK OK OK

5 / 5 2018-02-20

Bardzo duży wybór ubrań, szczegółowe tabele rozmiarowe, dobra jakość oraz szybka wysyłka. POLECAM NA 100%

5 / 5 2018-02-18

Wszytko ok. Polecam koszule marki Viking

5 / 5 2018-02-01

Wszystko gra. Polecam bo warto

5 / 5 2018-01-17

Jak zawsze wszytki super

5 / 5 2018-01-17

Polecam

5 / 5 2018-01-12

Bardzo dobry zakup. Sklep godny polecenia. Dostawa trwała ok 24 godziny.

5 / 5 2018-01-09

Super obsługa.

5 / 5 2018-01-08

Super zakupy!

5 / 5 2017-12-31

Jestem stałym klientem tego sklepu. Wszystko jak zawsze na piątkę w koronie i z trzema plusami! POLECAM!

4 / 5 2017-12-22

Obsługa szybka i łatwa. Sposób pakowania spowodował istotne zagniecenia co w przypadku płaszcza jest dość istotne. Ogólnie oceniam pozytywnie.

5 / 5 2017-12-11

Profesjonalnie

5 / 5 2017-12-08

Zdecydowanie polecam sklep ,błyskawiczna realizacja zarówno zamówień jak i co nie jest oczywiste zwrotów . Brawo i oby tak dalej

5 / 5 2017-12-05

Jak zawsze na czas. Kurtka super

5 / 5 2017-12-05

Klasa! POLECAM

5 / 5 2017-12-03

good job

5 / 5 2017-11-21

ok. dobry sklep

5 / 5 2017-11-12

Profesjonalnie i szybko. Polecam sprzedawcę.

4 / 5 2017-11-10

w porzo

5 / 5 2017-09-05

Profesionalna obsługa, transakcja okazała się szybka i przyjemna. Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-08-12

błyskawiczna dostawa zamówionego towaru ... w 100% polecam :)

5 / 5 2017-08-11

Najlepsze spodnie xxl

5 / 5 2017-08-10

W pełni profesjonalna obsługa - polecam.

5 / 5 2017-08-01

Wszystko super! Polecam

5 / 5 2017-07-29

Doskonała jakość ubrań,szybka dostawa, przemiła obsługa.

5 / 5 2017-07-20

dobry towar i obsluga ok polecam

5 / 5 2017-07-19

Bardzo szybka wysyłka.

5 / 5 2017-07-17

polecam

5 / 5 2017-07-04

OK

5 / 5 2017-07-01

Wszytki Ok.

5 / 5 2017-06-12

wszystko ok

5 / 5 2017-06-07

Wszystko bardzo dobrze

5 / 5 2017-05-15

Super obsługa. Super sklep

5 / 5 2017-05-07

Spodnie idealne. Realizacja zamówienia sprawna.

5 / 5 2017-05-03

Miły Pan (Warszawa), fajne ubrania, szybka dostawa. Super.

5 / 5 2017-04-20

Bez problemów.Wszystko ok

5 / 5 2017-04-12

zadowolająca

5 / 5 2017-04-11

polecam

5 / 5 2017-03-28

polecam

Rzetelne opinie o Wygodnie.com

Wygodnie.com

Siedziba
Warszawa

WWW
http://www.wygodnie.com

Email
[email protected]

Telefon
798 161 961

Komórka
797 416 839

Infolinia
(42) 208 03 08

Logowanie