Kategorie: / Odzież i Obuwie / Pozostałe

Wyprzedazebielizny.pl Opinie Klientów

5.00/5.00 - ilość ocen: 11
opinie o Wyprzedazebielizny.pl
2019-02-18

Profesionalna obsługa

5 / 5 2019-01-18

super

5 / 5 2019-01-12

reealizowałam kilka zamówień i jestem zadowolona zarówno z produktów które są opisane na stronie w sposób jasny jak i z realizacji zamowienia =szybko sprawnie i profesjonalnie

5 / 5 2018-08-30

Jestem zadowolona z zakupów, bo szybko dotarła paczka i produkty były ładnie opakowane (tak jak na prezent).

5 / 5 2018-08-20

Strasznie lubię robić tam zakupy! Szybko realizują zamówienia,towar jest super,a jeśli kupiony w promocji-cieszy jeszcze bardziej!(hi hi) Generalnie jestem zadowolona i polecam!!!

5 / 5 2018-05-27

Produkty zamówione odpowiadające wyglądem na zdjęciach. Jestem bardzo zadowolona.

5 / 5 2018-02-04

Super sklep !!!!!!!!!!! Doskonała jakość produktów, szybka wysyłka. Polecam ten sklep w kręgu znajomych.

5 / 5 2018-01-22

Bardzo dobry kontakt i szybka realizacja.

5 / 5 2018-01-13

Jestem bardzo zadowolona z Waszych produktów :-)

5 / 5 2018-01-13

Super sklep !!!!!!!!!!! Doskonała jakość produktów, szybka wysyłka. Polecam ten sklep w kręgu znajomych.

2017-12-20

Towar zgodny z zamówieniem. Duży wybór i przystępne ceny.

2017-11-01

bielizna jaką kupiłem żonie podobała się jej bardzo jeszcze bardziej mi na niej pani z którą rozmawiałem przez telefon bo miałem mały problem doradziła mi jak bym z żona rozmawiał na ten temat który mnie interesował za co dziękuję

5 / 5 2017-08-16

Transakcja okazala sie trafna. Polecam.

5 / 5 2017-07-24

super

2017-04-17

Sklep jak najbardziej godny polecenia.

Rzetelne opinie o Wyprzedazebielizny.pl

Wyprzedazebielizny.pl

Siedziba
-

WWW
http://www.wyprzedazebielizny.pl

Email
[email protected]

Telefon
85 740 40 76

Komórka
601 567 806

Infolinia
-

Logowanie