Kategorie: / Zegarki i biżuteria / Hobby

wyrobymennicze.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.73
opinie o wyrobymennicze.pl
4 / 5 2019-03-22

jestem zadowolony, no moze troche za dlugi czas oczekiwania na przesylke

5 / 5 2019-03-17

Profesjonalna obsługa, polecam jak najbardziej!

5 / 5 2019-03-13

Profesjonalna obsługa.

5 / 5 2019-03-12

Rzetelna firma

5 / 5 2019-03-11

Pełen profesjonalizm. Bardzo miła, kompetentna obsługa. Polecam.

5 / 5 2019-02-27

Profesjonalnie i dyskretnie.

4 / 5 2019-02-26

polecam

5 / 5 2019-02-20

ok polecam

5 / 5 2019-02-13

Szybko i profesjonalnie. Zamierzam ponownie dokonać zakupu w tym sklepie.

5 / 5 2019-02-11

Dobry wybór, konkurencyjne ceny.

5 / 5 2019-02-06

Polecam

4 / 5 2019-02-05

Widzę potrzebę większej staranności przy kompletowaniu i pakowaniu wysyłki. Zbyt dużo pomyłek. Na szczęście są to pomyłki odwracalne ale powodują zbędne koszty dodatkowe.

5 / 5 2019-02-03

Profesjonalna obsługa , zdecydowanie polecam .

4 / 5 2019-01-28

polecam bardzo szybka przesyłka oraz szybka realizacja polecam

5 / 5 2019-01-28

Tak trzymać do końca i jeden dzień dłużej

5 / 5 2019-01-14

Wszystko w jak najlepszym porządku.

4 / 5 2019-01-11

Przesyłka 24h i tak zajmuje kilka dni w przypadku wpłaty przelewem ale i tak duży plus za taką opcję. Poprzednia przesyłka że zwykłą dostawą zajęła niecałe 3 tygodnie.

5 / 5 2019-01-10

profesjonalna obsługa

5 / 5 2019-01-02

Polecam w 100%

5 / 5 2018-12-31

Przebieg transakcji, kontakt z klientem, szybka i oczekiwana reakcja na zgłoszoną prośbę. To wszystko może być wzorem dla wielu innych sklepów online. Polecam wszystkim, a ja sam na pewno jeszcze nie raz skorzystam z oferty tego sklepu.

5 / 5 2018-12-27

Polecam

5 / 5 2018-12-21

Towar zgodny z opisem. Bezpiecznie zapokowany. Polecam

5 / 5 2018-12-20

Szybko i sprawnie. Darmowa wysyłka nawet 1 monety uncjowej. Polecam wszystkim. Ceny też jak szukałem najlepsze.

5 / 5 2018-12-17

Wszystko ok polecam

5 / 5 2018-12-12

Polecam :) wszystko ok, towar zgodny, dobrze zapakowany.

5 / 5 2018-12-10

Wszystko zgodnie z zamówieniem

5 / 5 2018-12-06

Polecam sprzedającego.

5 / 5 2018-12-04

Wszystko w jak najlepszym porżadku

5 / 5 2018-12-04

Profesjonalna obsługa, polecam wszystkim potencjalnym klientom

5 / 5 2018-11-29

Kolejny bardzo udany zakup.Polecam

5 / 5 2018-11-29

Polecam sklep

5 / 5 2018-11-27

Przepraszam za opóźnienie.. pzdr

1 / 5 2018-11-23

Kontakt ze sklepem fatalny, zwlekanie z wysyłką zakupionych towarów i tłumaczenia, że wszystko sprzysięgło się przeciwko, ale w zasadzie nie mają sobie nic do zarzucenia i "W przypadku dodatkowych pytań służę pomocą". Złożenie reklamacji praktycznie niemożliwe bo - strona nie funkcjonuje, pomimo zgłoszenia - nic z tym nie robią bo... wygodniej. Opłacenie opcji szybszej wysyłki - kurier lub 24H mija się z celem bo na realizację zamówienia oznaczonego jako 24h potrzeba - prawie tygodnia! i kilku interwencji mailowych, telefonicznych, więc opłacanie przesyłek kurierskich to wywalanie pieniędzy w błoto. Jakość obsługi zdecydowanie jest na szarym końcu ich wartości. Jeżeli ktoś chce zaryzykować kilkanaście tys. w sp. z.o.o. o kapitale 5 tys.! życzę powodzenia! Reasumując radzę omijać szerokim łukiem. Za nieco tańsze walory zapłaci się z nawiązką nerwami...

4 / 5 2018-11-12

Polecam.

4 / 5 2018-11-05

Profesjonalnie , wszystko zgodnie z planem .

5 / 5 2018-11-05

Polecam zakupy

4 / 5 2018-11-03

Polecam zakupy.

5 / 5 2018-11-02

Bardzo Dobra

5 / 5 2018-10-21

Profesjonalnie, rzetelnie, szybko. Godne polecenia

5 / 5 2018-10-19

Profesjonalizm w każdym calu

5 / 5 2018-10-06

polecam

5 / 5 2018-10-05

Wszystko OK. Polecam.

5 / 5 2018-10-04

Szybko sprawnie bezproblemowo.

5 / 5 2018-10-03

Konkurencyjne ceny, darmowa dostawa - warto.

5 / 5 2018-10-01

Polecam.

3 / 5 2018-09-30

ZAKUP 30 MAJA BR WYSYŁKA 4 CZERWCA BR DOSTAWA 11 CZERWCA BR !!!!!!!!! ODBIÓR 12 CZERWCA BR

5 / 5 2018-09-29

Szybko,profesjonalnie.Polecam

5 / 5 2018-09-29

Wszystko super

4 / 5 2018-09-26

Wszystko ok.

5 / 5 2018-09-18

Wszystko ok, szkoda, że dostawa do paczkomatu troche droga, ale milo ze listem za darmo

5 / 5 2018-09-16

Transakcja przebiegła zgodnie z oczekiwaniem, przesyłka dobrze zabezpieczona. Wszystko w porządku. Polecam.

4 / 5 2018-09-16

OK-OK

5 / 5 2018-09-15

WSZYSTKO PRZEBIEGŁO SPRAWNIE POLECAM W 100%

5 / 5 2018-09-15

Bardzo dobra obsługa , wszystko było zgodne z tym co było pokazane.

5 / 5 2018-09-14

Korzystalem wczesniej z innego sklepu jednak po bardzo zlych doswiadczeniach zdecydowalem na zmiane. Polecam w 100% wyroby mennicze grupy Metalmarket. Bardzo profesionalny serwis.

4 / 5 2018-09-13

polecam jest oki

5 / 5 2018-09-11

WSZYSTKO OK

5 / 5 2018-09-06

Wszystko OK

5 / 5 2018-09-04

Profesjonalnie

5 / 5 2018-09-04

Cena wyrobow bardzo konkurencyjna. Duzy wybor.

5 / 5 2018-08-28

Wszystko ok polecam

5 / 5 2018-08-22

Wszystko odbyło się sprawnie. Polecam sprzedawcę

3 / 5 2018-08-19

Dla mnie oky - realizacja mogła by być szybciej.

5 / 5 2018-08-19

Profesjonalna obsługa. Polecam zakupy w tym sklepie. Transakcja okazała się szybka i przyjemna.

5 / 5 2018-08-15

Dobra cena, profesjonalna obsługa, polecam.

5 / 5 2018-08-05

Jak zwykle rewelacja.

4 / 5 2018-08-02

Wsystko byloby ok. gdyby nie zbyt dlugi czas oczekiwania na przesylke bo az do 21 dni a ze mi sie ciagle spieszy wiec te 21 dni to dla mnie wiecznosc.

5 / 5 2018-07-28

Wszystko OK. Robilem kilka razy zakupy i moge polecic kazdemu ta firme pod kazdym wzgledem.

5 / 5 2018-07-20

Szybko i terminowo

5 / 5 2018-07-18

Transakcja przebiegła szybko i sprawnie. Polecam!

4 / 5 2018-07-18

Przesyłka dotarła po długim oczekiwaniu , ale to było w opisie. Poza tym transakcja przeprowadzona sprawnie. Polecam!

5 / 5 2018-07-12

Jak najbardziej polecam ++++++

5 / 5 2018-07-07

Wszystko super, polecam ten sklep

5 / 5 2018-07-05

Profesjonalna i szybka obsługa. Sklep godny polecenia

5 / 5 2018-07-05

Firma bardzo solidna.Oferta szeroka.Zamówienie zrealizowane bardzo szybko.Serdecznie polecam.

4 / 5 2018-07-03

Wporzadku

5 / 5 2018-06-28

Wszystko OK

5 / 5 2018-06-23

Rzetelna, szybka dostawa. Polecam

5 / 5 2018-06-17

Super

3 / 5 2018-06-07

Zamówienie ok, realizacja ok, tylko na przyszłość nie wybiorę Poczty Polskiej jako dostawcy towaru, powód prosty - przesyłka tkwiła w Zabrzu na sortowni przez kilka dni.

5 / 5 2018-06-02

Polecam zakupy

5 / 5 2018-05-29

Najlepsze ceny przede wszystkim! Oraz lokata kapitału.

5 / 5 2018-05-28

Bardzo profesjonalna obsługa, polecam wszystkim kolekcjonerom.

5 / 5 2018-05-25

Dobry kontakt i czytelna strona www

5 / 5 2018-05-24

jak zwykle doskonale , polecam

5 / 5 2018-05-22

Szybko i bezproblemowo

5 / 5 2018-05-20

wszystko ok

5 / 5 2018-05-19

Polecam. Zarówno kontakt telefoniczny jak i E-mailowy bez jakichkolwiek zastrzeżeń. Informacje profesjonalne i natychmiastowe. Przesyłka b.dobrze zapakowana. No i oferta:)

5 / 5 2018-05-10

Profesjonalna obsługa. Polecam

4 / 5 2018-05-09

Wszystko ok.

5 / 5 2018-05-04

Sklep jest fajny, polecam

5 / 5 2018-05-02

Profesjonalna obsługa. Transakcji szybko zrealizowana. Przymierzam się do następnego zakupu.

5 / 5 2018-04-26

Polecam serdecznie

5 / 5 2018-04-24

Super

5 / 5 2018-04-20

Wszystko jak zawsze w porządku. To już moja kolejna sztabka i zawsze czas realizacji i zapakowanie na najwyższym poziomie ale.. No właśnie ostatnia sztabka była nieco porysowana.. To dla mnie nauczka, żeby jednak trzymać się Kangurów..

5 / 5 2018-04-17

Szybko i sprawnie. Polecam.

5 / 5 2018-04-16

to już moje kolejne zamówienie w tym sklepie - wszystko ok !

5 / 5 2018-04-12

Szybka wysyłka, tanie zakupy

4 / 5 2018-04-05

Zadowolony

5 / 5 2018-04-02

Polecam sklep Sklep godny polecenia

4 / 5 2018-04-01

Polecam

4 / 5 2018-03-29

OK , POLECAM

5 / 5 2018-03-28

super sprzedawca

4 / 5 2018-03-26

Polecam dobra cena.

5 / 5 2018-03-20

Szybko i sprawnie. Polecam

4 / 5 2018-03-20

Fajny sklep internetowy :)

4 / 5 2018-03-18

Zawsze tu kupuję. Polecam.

4 / 5 2018-03-12

wszystko ok

5 / 5 2018-03-08

wszystko oki

5 / 5 2018-03-04

Myślę, że ok, ceny tak niskie, że aż czasem zastanawiam się czy kruszec jest prawdziwy, ale chyba jest :D

4 / 5 2018-03-01

super sprzedawca

4 / 5 2018-02-25

Specjalnie prosiłem mailem po zakupie zeby dopilnowac rozmiaru kapsli i po raz drugo dostałem wszystkie tylko nie rozmiar 40 mm mimo ze dwa razy zamawiałem a przyszly inne rozmiary juz drugi raz. A reszta oki.

3 / 5 2018-02-21

Ralizcja i szybkosc wysylki OK. Ale nie czytają lub nie reagują na przesyłane uwagi i sugeatie. Tak jakby zamowienie realizowane bylo w pelni automatycznie.

4 / 5 2018-02-17

Zdecydowanie polecam. Sklep sprawdzony i naprawdę godny polecenia.

5 / 5 2018-02-17

Szybko, sprawnie i profesjonalnie..Polecam sklep

5 / 5 2018-02-14

Polecam!

5 / 5 2018-02-06

Szybo, sprawnie i profesjonalnie ;) Polecam

4 / 5 2018-02-05

OK POLECAM

5 / 5 2018-01-18

Prezent dotarl na czas pomimo późnego zamowienia

5 / 5 2018-01-18

Zamówiłem monetę australijski emu dostawa niecałe dwa dni od złożenia zamówienia, duży plus to że całość przesylki płatna przy odbiorze ,bardzo dobrze zabezpieczona paczka ,oprócz tego dostałem dwa bonusy rękawiczki jubilerskie oraz płyta cd, jakość monety pierwsza klasa ,kontakt że sklepem bardzo dobry miła obsługa ,bardzo polecam ten sklep, ja na pewno tam wrócę .

5 / 5 2018-01-17

wszystko OK

5 / 5 2018-01-15

perfekcyjny sklep POLECAM

4 / 5 2018-01-09

Wporzadku

5 / 5 2018-01-04

Jestem zadowolonym klientem.

5 / 5 2018-01-01

Wysztko w najlepszym porządku. Przesyłka bardzo dobrze zapakowana. Ceny konkurencyjne. Polecam

4 / 5 2017-12-29

Bardzo profesjonalna obsługa telefoniczna, szybka realizacja. Jestem bardzo zadowolony z decyzji żeby dokonać zakupy w tym sklepie :)

5 / 5 2017-12-19

Kolejny zakup i jak zwykle wszystko wzorowo. Najlepsze ceny w Polsce, szybka realizacja - dużo przed terminem podanym przy zamówieniu na stronie internetowej. Polecam!

5 / 5 2017-12-19

Pełen profesjonalizm polecam

5 / 5 2017-12-17

Zamówienie szybko zrealizowane a przesyłka zapakowana idealnie

5 / 5 2017-12-16

Piekna moneta jak w opisie super kontakt od razu odpowiedz na pytanie swietna cena. Na pewno znow wroce do tego sklepu. Polecam

4 / 5 2017-12-14

Sklep OK!!!

5 / 5 2017-12-06

bardzo profesionalnie

5 / 5 2017-12-02

wszystko sprawnie i szybko + pełen kontakt ---100% +

5 / 5 2017-11-29

Szybka i udana transakcja. Przedmioty zgodne z opisem. Polecam

5 / 5 2017-11-25

Wszystko ok.

5 / 5 2017-11-18

Wszystko na najwyższym poziomie. Polecam

5 / 5 2017-11-10

Polecam.

4 / 5 2017-11-10

Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-11-07

Bardzo szybko i sprawnie przeprowadzona transakcja. Szybka wysyłka i towar przyszedł należycie zapakowany oraz oczywiście zgodny z tym co zamowilem. Na bieżąco byłem informowany mailowo o przebiegu realizacji zamówienia. Polecam

5 / 5 2017-10-30

ok wszystko

5 / 5 2017-10-26

Często tu kupuje - sklep OK no ocenę 5-.

5 / 5 2017-10-25

Wszystko OK.

4 / 5 2017-10-25

Korzystam z tego sklepu juz pare lat i jestem zadowolony

4 / 5 2017-10-21

Sprzedwaca zaoferował "srebrnego orła", wydanie na 2019 rokjako pierwszy na rynku, w dodatku w bardzo atrakcyjnej cenie, daleko poza zasięgiem konkurencji. Polecam zakupy numizmatów u Sprzedawcy.

5 / 5 2017-10-17

wszystko oki

5 / 5 2017-10-12

wszystko ok

5 / 5 2017-10-07

Nie raz już kupowałem w tym sklepie i polecił bym każdemu. Co do cen są najniższe na rynku.

4 / 5 2017-10-07

Szybko,tanio i solidnie!

5 / 5 2017-09-28

Wszystko w najlepszym porządku. Polecam!

5 / 5 2017-09-20

Profesjonqlnie

5 / 5 2017-09-19

sprawnie i szybko

4 / 5 2017-09-12

Profesjonalnie przeprowadzona transakcja. Polecam

5 / 5 2017-09-12

Polecam

5 / 5 2017-09-11

Super

5 / 5 2017-09-10

Wszystko zgodnie z opisem

5 / 5 2017-09-07

polecam

4 / 5 2017-08-28

Wszystko OK. Zamówienie zrealizowane profesjonalnie.

4 / 5 2017-08-28

Transakcja, ze strony sprzedającego, przebiegła sprawnie. Szybkie potwierdzenie wpływu należności i następnie wysyłka zamówionego towaru. Nieco wolniej niż się spodziewałem poszło samo dostarczenie, ale to już sprawa Poczty Polskiej

5 / 5 2017-08-27

Pierwszy raz dokonałem zakupu i muszę stwierdzić z zadowoleniem że transakcja przebiegła bardzo szybko i profesjonalnie.POLECAM!!!!!

5 / 5 2017-08-26

Wszystko bezproblemowo, polecam.

3 / 5 2017-08-25

Opoznienie zaistniale dla mojego zamowienia zostalo wyjasnione po moim kontakcie. Oczekiwalbym wczesniejszej informacji ze strony obslugi klienta.

5 / 5 2017-08-23

Odebrałem osobiście. Bardzo sympatyczna obsługa. Zdecydowanie polecam

5 / 5 2017-08-20

Polecam

5 / 5 2017-08-14

Super, na czasie, bezpiecznie, dyskretnie. Taniej niż u konkurencji.

4 / 5 2017-08-13

super sprzedawca

5 / 5 2017-08-10

Zamawiałem towary kilkukrotnie i wszystko jest tip top.

5 / 5 2017-08-07

Szczerze polecam !

4 / 5 2017-08-05

Polecam jak najbardziej zakupy w tym sklepie, niskie prowzje i w miare szybka dostawa

5 / 5 2017-08-02

Godny polecenia, konkurencyjne ceny

5 / 5 2017-07-31

Bardzo sprawnie i pewnie.

4 / 5 2017-07-30

dobry sklep

5 / 5 2017-07-30

Bardzo dobry sklep: POLECA,

4 / 5 2017-07-29

Polecam

5 / 5 2017-07-23

Profesjonalizm i wiarygodność

5 / 5 2017-07-22

Polecam

5 / 5 2017-07-21

OCENA 5/5 - wszystko było na najlepszym poziomie

5 / 5 2017-07-21

Sprawna transakcja, towar szybko wysłany. Przesyłka bardzo dobrze zabezpieczona.

5 / 5 2017-07-18

Profesjonalna, konkretna firma. Polecam każdemu kto chce być uprzejmie i szybko obsłużony w przedmiotach oferowanych przez firmę "wyrobymennicze.pl"

5 / 5 2017-07-18

Wszystko sprawnie i profesjonalnie..........

5 / 5 2017-07-17

Transakcja przebiegłą sprawnie - zgodnie z oczekiwaniami.

4 / 5 2017-07-13

W porząku

4 / 5 2017-07-12

Sklep ok. Ceny super. Problem a czasem zaleta z terminowoscia. Czas realizacji zamówienia ni jak się ma do rzeczywistości. Produkt z wysyłka 14 dni dostałem szybciej niż ten 24 h bo był wysłany dwa dni od opłacenia zamówienia gdzie produkt z wysyłka 24 h po trzech dniach. Wada/zaleta. Podsumowując: polecam.

5 / 5 2017-07-12

wszystko w najlepszym porządku

5 / 5 2017-07-11

wszystko na wysokim poziomie polecam

5 / 5 2017-07-03

Polecam

5 / 5 2017-06-30

Wyroby mennicze to 100% profesjonalna i fachowa obsluga. Polecam!!!!

5 / 5 2017-06-30

Super

5 / 5 2017-06-29

Fajna obsługa, pyszna kawa, miło spędzony czas, wysoka kultura sprzedaży.

5 / 5 2017-06-29

Wszystko OK

3 / 5 2017-06-28

Korzystałem z tego sklepu 5 razy. Paczki dochodzą, towar jest w środku także pod tym kątem jest ok. To z czego jestem niezadowolony to to że paczki są nadawane z opóźnieniem. Paczka która miała być nadana w 24h od zaksięgowania środków zostaje nadana dopiero drugiego dnia na noc. W praktyce środki są zaksięgowane w poniedziałek - paczka rusza w środę rano- dochodzi najwcześniej w piątek. Cała transakcja trwa tydzień.

5 / 5 2017-06-27

Polecam.

5 / 5 2017-06-25

Tradycyjnie wszystko super. Polecam

5 / 5 2017-06-24

Polecam

4 / 5 2017-06-24

Jest ok

5 / 5 2017-06-19

Szybko, sprawnie i bez zastrzeżeń.

2017-06-18

WSZYSTKO PRZEBIEGŁO SPRAWNIE POLECAM W 100%

5 / 5 2017-06-18

Profesjonaliści

5 / 5 2017-06-13

Szybko i solidnie

5 / 5 2017-06-10

Profesjonalizm 100%, bardzo miła i kompetentna obsługa telefoniczna, prosty, szybki zakup przez witrynę, terminowa realizacja zamówienia, towar całkowicie zgodny z opisem. Polecam.

5 / 5 2017-06-10

Jak najbardziej polecam !!!!!!!!!!!!!

Rzetelne opinie o wyrobymennicze.pl

wyrobymennicze.pl

Siedziba
Warszawa

WWW
http://wyrobymennicze.pl

Email
[email protected]

Telefon
(+48) 22 6238561

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie