Kategorie: / Odzież i Obuwie

X-but.pl Opinie Klientów

5.00/5.00 - ilość ocen: 13
opinie o X-but.pl
5 / 5 2019-02-16

wysyłka szybka. Towar dobrej jakości. Polecam!

5 / 5 2018-09-01

Super profesjonalny sklep, świetna obsługa, błyskawiczna przesyłka i możliwość zwrotu dają pewność zakupów. Buty śweitne, to był mój pierwszy ale napewno nie ostatni zakup w tym sklepie. Pozdrawiam

5 / 5 2018-06-21

Pierwsze zakupy w tym sklepie i jestem zachwycona! Bardzo miły kontakt, rzetelna pomoc w dokonaniu wyboru i bardzo szybka wysyłka. Buty dokładnie takie jak w opisie i jakich oczekiwałam. Szczerze polecam!

5 / 5 2018-06-11

Pełen profesjonalizm.Ekspresowa dostawa,wszystko solidnie z dbałością o klienta.Buciki super.Szczerze polecam

2018-05-16

badzo, bardzo dobry sklep - pod każdym względem

5 / 5 2018-05-05

Profesjonalny sklep, buty zgodne z opisem, szybka realizacja zamówienia, klient jest na bieżąco informowany mailami o stanie zamówienia, błyskawiczna wysyłka, a cena butów znacznie niższa niż w sklepach stacjonarnych. Zdecydowanie polecam!

5 / 5 2018-03-28

Bardzo dobry sklep, solidny, wysyłający towar pełnowartościowy i zgodny z opisem. Realizacja zamówienia w bardzo szybka. Polecam, naprawdę warto!

5 / 5 2018-02-17

Profesjonalna obsługa.Ekspresowa transakcja , z dbałością o klienta

5 / 5 2018-02-04

Polecam sklep, towar jak najbardziej zgodny z opisem, szybka wysyłka, same plusy.

5 / 5 2017-11-03

Wzorowa obsługa, szybko, kurier zadzwonił przed przyjazdem. Towar zgodny z opisem.

5 / 5 2017-09-08

Bardzo sprawnie,szybko i dobry towar polecam

2017-09-07

Błyskawiczna transakcja, kupiłam piękne buty znacznie taniej niż w sklepie stacjonarnym.

5 / 5 2017-08-09

Mega pozytyw!!!Błyskawiczna wysyłka,bardzo dobry kontakt ze Sprzedającym a torebki super!!Polecam w 100 %!!!!!

5 / 5 2017-06-17

Bardzo dobry, polecam !jesetm zadowolona z mega szybkiej wysyłki,z fachowej pomocy i porady.Dziękuje

5 / 5 2017-04-04

Super sklep! Bardzo miły kontakt telefoniczny, ekspresowa wysyłka a sam towar świetny! To były moje pierwsze zakupy w X-but, ale z pewnością nie ostatnie!

Rzetelne opinie o X-but.pl

X-but.pl

Siedziba
Olsztyn

WWW
http://x-but.pl

Email
[email protected]

Telefon
857411134

Komórka
-

Infolinia
22 100 62 28

Logowanie