Kategorie: / Komputery

X13.pl Opinie Klientów

5.00/5.00 - ilość ocen: 10
opinie o X13.pl
5 / 5 2019-01-20

Profesjonalna obsługa, bardzo wysoka wiedza nie tylko na temat własnych rozwiązań. Oprócz modułów poprosiłam o zmiany wyglądu. Zostały one wdrożone z dbałością i dobrym ustawieniem na telefon i tablet.

2019-01-08

Rzetelna firma, wszystko wykonane na czas, wysoki poziom obsługi, duża wiedza, a cena odpowiednia do jakości świadczonych usług. Skorzystam jeszcze na pewno nie raz. Serdecznie polecam X13 :)

5 / 5 2018-11-11

Polecam, moduły sprawdzają się u mnie bardzo dobrze. Nie mogłem połączyć konta z allegro, chłopacy połączyli się zdalnie i w kilka sekund rozwiązali problem (nie logowałem się przez https na panel sklepu). Zamawiałem również zmiany w temacie, szybki w dobrej cenie, sami zaproponowali poprawkę pod telefon (teraz widzę więcej strony od razu). Jedni z nielicznych w Polsce z którymi da się normalnie porozmawiać. Jednym słowem polecam każdemu.

5 / 5 2018-08-23

Korzystam z ich usług już od ponad dwóch lat. Ani razu się nie zawiodłem, mega fachowa a przede wszystkim zawsze ekspresowa! Korzystam i będę korzystał na pewno cały czas :) POLECAM!

2018-07-23

Rewelacyjna obsługa. Nie problemem jest sprzedać moduł do PrestaShop. Robi to wiele firmy w Polsce i tysiące na świecie. Firmę poznaje się wtedy, gdy pojawiają się problemy i tutaj Panowie z X13 stają na wysokości zadania. Każdy mój problem został rozwiązany. Jakość usług wysoka. Ceny modułów przystępne, a same moduły działają u mnie świetnie mimo tego, że mam mocno niestandardowy szablon.

5 / 5 2018-05-21

Firmę X13.pl poleciłbym każdemu. Każdy zakupiony moduł zgodny z opisem. W razie jakichkolwiek problemu można liczyć na fachową pomoc. Potrzebujesz małej modyfikacji w module - żadna sprawa i to bez dodatkowych opłat. Szczerze polecam.

5 / 5 2018-05-20

Muszę to napisać :) Jedna z najlepszych firm oferujących dodatki do presty - czarodzieje! Każdy moduł działa tak jak w opisie, instalacja i użytkowanie to sama przyjemność. Kontakt i support na najwyższym poziomie. Szybki, rzeczowy, bezproblemowy. Po prostu jak mam kupić jakikolwiek dodatek najpierw szukam w bazie X13.pl - potem u reszty :-)

2018-03-26

Korzystam z modułów oraz integracji od x13.pl już od kilku lat i nigdy nie zostałem bez pomocy. Potrafią przerobić każdy moduł i nie tylko swój. Jeśli chodzi o Prestashop to nie ma lepszych.

5 / 5 2018-02-12

Fachowa obsługa, bardzo dobrze działające moduły, świetny kontakt i ogólnie zero wad. Polecam zakupy w sklepie x13.pl :) Zdecydowanie :)

2018-02-05

Błyskawiczna realizacja zamówienia, ale support i kontakt obrzydliwie powolny. Dodawanie hurtowni xml miesiącami, nieaktualny plik xml podmieniany miesiącami, weryfikacja niedziałającego modułu ciągnie się w nieskończoność. Nie polecam.

5 / 5 2018-01-23

Współpracuję z firmą X13 od około roku i jedyne co mogę napisać że to bardzo profesjonalna firma z najwyższą jakością usług i produktów. Zawsze mega szybka pomoc w razie problemów, a zakupione moduły spisują się zgodnie z oczekiwaniami. Polecam i na pewno będę dalej kontynuował współpracę.

5 / 5 2018-01-05

Zdecydowanie polecam moduły z X 13. Kupiłem kilka i wszystkie działają bardzo sprawnie. !!! Profesjonalne podejście do wykonania kilku modyfikacji sklepu niezwiązanych z zakupionymi modułami. Bardzo dobra współpraca :))) Pozdrawiam

2017-12-11

Nie ma takiego drugiego sklepu z modułami jak ten. Pomoc na najwyższym poziomie, łatwy kontakt, wszystko wytłumaczone co i jak, nawet jeśli sami coś popsujemy, to potrafią pomóc i to w takim tempie, że się nie spodziewałem. Oby więcej ludzi z takim podejściem

5 / 5 2017-11-18

Profesjonalizm najwyższych lotów. Korzystam od kilku lat z pluginu Allegro - bezaawaryjna i przyjemna praca. Polecam.

5 / 5 2017-09-10

Polecam - bardzo dobre moduły oraz wsparcie po zakupie. Na wszystkie zgłoszenia otrzymałem szybką odpowiedź i fachową pomoc. Polecam.

Rzetelne opinie o X13.pl

X13.pl

Siedziba
Wałcz

WWW
http://x13.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie