Kategorie: / Komputery / Telefony

Xgsm.pl Opinie Klientów

5.00/5.00 - ilość ocen: 132
opinie o Xgsm.pl
5 / 5 2019-03-20

Szybko, sprawnie i profesjonalnie, zdecydowanie polecam

5 / 5 2019-03-14

Polecam zakupy w tym sklepie!

5 / 5 2019-03-06

Transakcja szybka, pomyślna, towar zgodny z opisem. Polecam

5 / 5 2019-03-05

SZYBKO i PROFESJONALNIE - POLECAM

5 / 5 2019-03-03

super

2019-02-28

Odbiór w sklepie - bez uwag sprawna obsługa

5 / 5 2019-02-12

solidna firma, polecam

5 / 5 2019-02-06

Super sklep

5 / 5 2019-02-03

Wszystko przebiegło sprawnie. Polecam

2019-01-29

Wszystko w porządku.

5 / 5 2019-01-21

Super!!!!

5 / 5 2019-01-15

Bardzo szybka realizacja zamówienia, przedmioty dostarczone zgodnie z zamówieniem,polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2019-01-13

Wszystko ok

5 / 5 2019-01-12

Super

5 / 5 2019-01-11

Polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2019-01-09

Super

5 / 5 2019-01-06

Wszystko ok

5 / 5 2019-01-02

Polecam

5 / 5 2018-12-31

Wszystko ok

2018-12-31

Wszystko przebiegło bardzo sprawnie i bezbłędnie. Jedyny mały minus że duża kolejka w sklepie. Kolejka świadczyć o dużej popularności sklepu więc można to zaliczyć do plusów.

2018-12-28

Ok.....

5 / 5 2018-12-25

Polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2018-12-20

Polecam

2018-12-19

Słabo

2018-12-18

Najlepszy.

5 / 5 2018-12-17

ok ok ok

2018-11-19

Poleca!!!

5 / 5 2018-11-18

Wszystko ok

5 / 5 2018-11-14

szybko łatwo i uprzejmie , polecam

5 / 5 2018-11-09

Polecam

5 / 5 2018-11-08

Profesjonalna i szybka obsługa. Polecam

5 / 5 2018-11-01

Jestem zadowolony z obsługi sklepu i z przesyłki, wszystko przebiegło ok.

2018-10-31

Ok!!!

5 / 5 2018-10-29

Polecam wszystkim

5 / 5 2018-10-26

Polecam !

5 / 5 2018-10-09

Profesjonalnie szybko i sprawnie

5 / 5 2018-10-06

Wszystko ok.

5 / 5 2018-09-26

Jestem zadowolona z obsługi jak i z towaru wszystko zgodnie z opisem

5 / 5 2018-09-22

Wszystko OK.

5 / 5 2018-09-19

Szybko i sprawnie, więcej niż bezproblemowa reklamacja. Dziękuje.

5 / 5 2018-09-18

Super!

2018-09-09

wszystko, długi czas oczekiwania na przesyłkę (paczkomat)

5 / 5 2018-09-05

Jestem zadowolona z zakupu

2018-09-05

Wszystko w najlepszym porządku!

5 / 5 2018-09-04

Jak najbardziej polecam zakup w tym sklepie

5 / 5 2018-09-02

Polecam, szybki kontakt w razie problemów.

5 / 5 2018-09-01

Wszystko super.

5 / 5 2018-08-25

Szybko i sprawnie , polecam w 100%

5 / 5 2018-08-23

Szybko i sprawnie

5 / 5 2018-08-06

Wszystko ok

2018-08-06

Spoko. Mało informacji o statusie zamówienia. Po południu dostałem info że towar jest do odebrania chociaż odebrałem już rano. Poza tym bez zastrzeżeń. Towar zgodny z opisem wszystko na umówiony termin.

2018-08-05

Folia kiepskiej jakości

5 / 5 2018-07-26

szybka i profesjonalna obsługa

5 / 5 2018-07-26

Etui jak najbardziej zgodne z opisem. Polecam

2018-07-21

Byłoby wyżej ale potężny spam żeby wystawić opinię. Bez przesady

5 / 5 2018-07-17

Wszystko ok.polecam

5 / 5 2018-07-17

Profesjonalna obsługa, szybka dostawa, towar super.Polecam wszystkim

5 / 5 2018-07-17

Jak zwykle SUPER !!!!

2018-07-14

Nie zgadzam się z argumentacją sklepu, że jeżeli coś jest gratis to może to być bezużyteczne i wybrakowane. Chodziło o dołączoną folię ochronną na ekran do obudowy telefonu, która była zbyt wąska. Poniżej odpowiedź jaką otrzymałem: "Dzień dobry. Folia dołączona jest jako gratis i nie stanowi w żadnym sensie częsci oferty handlowej - w opisie towaru nigdzie nie wspominamy, że do etui dołączona jest folia. Tym samym reklamacja nie jest zasadna i zostaje odrzucona."

5 / 5 2018-07-09

Profesjonalna obsługa

5 / 5 2018-07-05

wszystko ok

2018-06-30

Sklep godny polecenia.

5 / 5 2018-06-26

Świetny sklep! Produkty zgodne z opisem i szybka wysyłka. Polecam!

5 / 5 2018-06-26

Polecam

5 / 5 2018-06-25

Zgodne z zamówieniem i na czas. Polecam

5 / 5 2018-06-24

Profesjonalna obsługa, szybka realizacja zamówienia. Jak zawsze :)

5 / 5 2018-06-16

Polecam

5 / 5 2018-06-10

Wszystko załatwione profesjonalnie i szybko.

2018-06-06

okokok

5 / 5 2018-06-06

Polecam !

5 / 5 2018-05-29

Polecam

5 / 5 2018-05-25

Jak zwykle 100% ok.

5 / 5 2018-05-24

Jestem jak najbardziej zadowolony z zakupu w tym sklepie.

2018-05-16

sollidna firma..

5 / 5 2018-05-11

Wszystko w najlepszym porządku. Towar zgodny z opisem, szybka dostawa. Polecam

5 / 5 2018-05-09

Bardzo szybka wysyłka.

5 / 5 2018-05-07

super sklep

5 / 5 2018-05-07

szybka, profesjonalna obsługa

5 / 5 2018-05-01

Polecam! W poniedziałek rano zamówiłam kabel. Pomyliłam adres, napisałam do sprzedawcy. Szybki kontakt i pomyślne załatwienie problemu. Kabel u mnie był już we wtorek rano. Sprawny, nowy, oryginalny- zgodny z opisem. Sama nie mogłam uwierzyć w tak szybki czas realizacji. Solidna firma.

5 / 5 2018-04-19

Jestem bardzo zadowolony z zakupu

5 / 5 2018-04-18

Polecam zakupy w tym sklepie

2018-04-16

Kupiłam obudowę do iphona 7 ( obudowa z logo BMW) bardzo ładna

5 / 5 2018-04-14

Polecam

5 / 5 2018-04-12

szybko i przyjemnie

5 / 5 2018-04-12

Bardzo polecam

5 / 5 2018-04-12

Bardzo przyjemne zakupy w sklepie o szybka realizacja.

5 / 5 2018-04-10

Bardzo profesjonalna obsluga

5 / 5 2018-03-29

Profesjonalnie, szybko, uczciwie. Polecam.

2018-03-27

Ło oi

5 / 5 2018-03-26

szybko, sprawnie

5 / 5 2018-03-12

Sklep błyskawicznie wysłał zamówiony towar. Bardzo polecam.

5 / 5 2018-03-10

Profesjonalna obsługa, jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie. Transakcja przebiegła szybko i sprawnie.

5 / 5 2018-03-02

100% zadowolenia. Polecam.

2018-02-16

Bardzo dobry sklep

5 / 5 2018-02-01

szybka dostawa(w tym przypadku do sklepu). Wiadomo, że to tylko był pokrowiec na telefon, ale opakowane trochę jak w folię do śmieci, tanie pokrowce i wiele wzorów do telefonów z wyższej pułki.

5 / 5 2018-02-01

Super

5 / 5 2018-01-30

polecam!

5 / 5 2018-01-20

Super

5 / 5 2018-01-14

100% polecam!

5 / 5 2018-01-12

Gorąco polecam, współpraca bez zarzutu, produkt spełnił moje oczekiwania.

5 / 5 2018-01-10

Wszystko super

5 / 5 2017-12-27

Polecam zakupy w tym sklepie, jestem zadowolony z towaru

5 / 5 2017-12-09

Profesjonalna obsługa

5 / 5 2017-12-08

Wszystko ok, produkt zgodny z opisem

5 / 5 2017-12-07

Super, szybko, polecam.

5 / 5 2017-12-01

Polecam.

2017-12-01

gitara

2017-12-01

Wszystko w porządku.

5 / 5 2017-11-29

Szybko, sprawnie, bez problemów

5 / 5 2017-11-29

Wszystko OK. Polecam

5 / 5 2017-11-22

ok ok ok

5 / 5 2017-11-14

Towat zgodny z opisem. Transakcja przebiegła wzorowo. Polecam.

5 / 5 2017-11-08

super

2017-11-05

Towar zgodny z opisem

2017-11-02

Dobrze

5 / 5 2017-10-29

Polecam zakupy

5 / 5 2017-10-27

Polecam

2017-10-18

generalnie OK!

5 / 5 2017-10-13

Polecam

5 / 5 2017-10-09

polecam

5 / 5 2017-10-03

Polecam

2017-10-02

Wszystko sprawnie, towar zgodny z opisem.

2017-09-29

wszystko zgodne z zamówienie

5 / 5 2017-09-19

Super

5 / 5 2017-09-17

Szybko i bez problemów. Polecam.

5 / 5 2017-09-13

Sprawny i szybki handel.

2017-09-09

Wszystko przebieglo bez zastrzezen

5 / 5 2017-09-05

Szybko ,sprawnie , zgodnie z oczekiwaniami .

5 / 5 2017-09-03

Polecam

2017-08-31

Wszystko odbyło się sprawnie ,towar otrzymałam zgodny z zamówieniem .

5 / 5 2017-08-29

Wszystko ok, towar oryginalny, polecam

5 / 5 2017-08-29

Polecam!

5 / 5 2017-08-28

jestem szczęśliwy z zakupu w tym sklepie. Polecam.

5 / 5 2017-08-24

Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-08-10

Produkt zgodny z opisem, szybka przesyłka

5 / 5 2017-08-08

Polecam.

5 / 5 2017-08-06

Polecam.

5 / 5 2017-08-06

Super !

2017-08-06

Realizację zamówienia oceniam pozytywnie.

5 / 5 2017-07-22

Jest ok

5 / 5 2017-07-21

Szybka wysyłka, produkt w 100% zgodny z opisem.

2017-07-20

Git jest

5 / 5 2017-07-08

ok super

5 / 5 2017-07-06

Polecam

5 / 5 2017-07-06

Polecam zakupy w tym sklepie. Szybka obsługa i wysyłka

5 / 5 2017-07-05

Polecam

5 / 5 2017-06-22

Towar zgodny z opisem, polecam i dziękuję za udane zakupy

5 / 5 2017-06-12

Polecam!!!

5 / 5 2017-06-06

Bardzo szybka realizacja zamówienia. Polecam.

5 / 5 2017-06-04

Obudowa jest piękna , polecam sprzedającego

5 / 5 2017-05-26

Polecam...

5 / 5 2017-05-25

Jestem zadowolony,nie pierwszy raz zamawiam z tego sklepu i nigddy nie bylo problemow.POLECAM

5 / 5 2017-05-23

Polecam

5 / 5 2017-05-09

Super sklep.Mimo ze zamówienie było złożone w czasie przedświątecznym,zostało zrealizowane natychmiast,a następnego dnia przesyłka była u mnie.Polecam.

5 / 5 2017-05-06

Profesjonalne podejście do klienta. Transakcja przebiegła bardzo dobrze. Żadnych problemów. Zamówienie dotarło błyskawicznie. Zdecydowanie polecam

5 / 5 2017-04-30

Wszysyko ok

5 / 5 2017-04-28

Szybko i poprawnie :) polecam

5 / 5 2017-04-24

Wszystko szybko i rzetelnie jestem bardzo zadowolony

5 / 5 2017-04-14

Polecam

5 / 5 2017-04-12

Wszystko ok

2017-04-10

jjjjjj

5 / 5 2017-04-05

Szybka, miła i fachowa obsługa. Warto negocjować ceny.

5 / 5 2017-04-01

Super sprzedawca polecam

5 / 5 2017-03-29

Szybko, a produkty zgodne z opisem!

Rzetelne opinie o Xgsm.pl

Xgsm.pl

Siedziba
Warszawa

WWW
http://xgsm.pl

Email
[email protected]

Telefon
22 115 15 10

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie