Kategorie: / Komputery / AGD / Telefony

Xiaomi-poland.pl Opinie Klientów

4.79/5.00 - ilość ocen: 144
opinie o Xiaomi-poland.pl
5 / 5 2019-03-25

Bardzo profesjonalna obsługa.

5 / 5 2019-03-25

Wszystko w porządku

5 / 5 2019-03-17

CENA KONKURENCYJNA W PORÓWNANIU INNYCH ,BŁYSKAWICZNA DOSTAWA

5 / 5 2019-03-15

Szybko i sprawnie. Telefon spełnia oczekiwania, godny polecenia.

5 / 5 2019-02-23

Dostawa ekspresowa nawet w sobotę ! Polecam . Towar zgodny z opisem.

5 / 5 2019-02-10

Jestem zadowolony z tego sklepu. To już drugi mój zakup telefonu tutaj. Jeśli będę kupował Xiaomi ponownie, to pewnie też u nich.

5 / 5 2019-02-05

Polecam sklep. Już drugi raz korzystam z ich usług. Świetny kontakt (reklamacja), szybka przesyłka.

5 / 5 2019-02-05

Polecam

5 / 5 2019-02-04

Wszystko w najlepszym porządku , szybko i profesjonalnie

5 / 5 2019-02-02

Szybko i solidnie, a co najważniejsze towar zgodny z opisem. Polecam

5 / 5 2019-02-02

Polecam

5 / 5 2019-01-31

Szybko i bez problemów realizacja zamówienia. Towar zgodny z zamówieniem.

4 / 5 2019-01-24

Wszystko zgodnie z planem, przesyłka przyszła praktycznie następnego dnia po wysłaniu, bez uszkodzeń. Telefon działa bez zarzutu.

5 / 5 2019-01-17

Wszystko OK

5 / 5 2019-01-16

Wszystko dobrze

5 / 5 2019-01-15

Szybka i sprawna obsługa. Polecam.

4 / 5 2019-01-11

Transakcja szybka i przyjemna. Jednak brak możliwości odbioru osobistego jest minusem szczególnie gdy adres przesyłki we Wrocławiu.. Odbiór przesyłki przez kuriera DPD właściwie niemożliwy dla osób pracujących w stałych godzinach - doręczenia do południa, a punkt odbioru paczek czynny 8-16. Brak możliwości dogrania godziny odbiory z firmą kurierską. Sam produkt zgodny z opisem i w konkurencyjnej cenie.

5 / 5 2019-01-10

Polecam

5 / 5 2019-01-02

Wszystko super

5 / 5 2018-12-28

Wszystko git!

5 / 5 2018-12-12

Wszystko ok, polecam

5 / 5 2018-11-29

Produkt w dobrej cenie, ekspresowa wysyłka, opakowanie bezpieczne tak, że można by przesłać porcelanę.

5 / 5 2018-11-23

Polecam ten sklep!

4 / 5 2018-11-17

Wszystko zgodnie z opisem. Tel sprawny tylko brak było plomb na pudełku.

5 / 5 2018-11-11

Szybko i sprawnie. Sprzęt nowy nie żadna posklepówka.

5 / 5 2018-11-08

Suoer

2018-11-01

Kupiłem w tym sklepie zegarek Amazfit. Wszystko było pięknie do momentu gdy chciałem zawrócić towar po 14 dniach. Miła Pani z obsługi, najpierw "postraszyła", że zwracają tylko koszty najtańszego dostarczenia towaru, a potem zrobiła wycenę zegarka po 2 tygodniach używania. Według nich przedmiot ma być w stanie NIENARUSZONYM. Przepraszam bardzo to mam się na niego patrzeć? Zarzut, że została zdjeta folia z ekranu, chociaż folia ma wydrukowany cyferblat więc nie widać wskazań urządzenia. Minimalny odprysk lakieru na jednym z przycisków pojawił się zaraz po rozpakowaniu w trakcie normalnego korzystania z rzeczy. Słowem to wszystko "zmniejszyło" wartość towaru o 369PLN. Szkodz mi czasu, żeby się z nimi szarpać. Po prostu nic więcej u nich nie kupię i szczerze wszystkim odradzam szkoda nerwów. Mają klienta centralnie tam gdzie słońce nie dochodzi.

5 / 5 2018-10-24

Wszystko super

5 / 5 2018-10-23

Polecam.

4 / 5 2018-10-19

Bezproblemowa obsługa.

5 / 5 2018-10-08

Polecam

5 / 5 2018-09-27

Obsługa bardzo miła i co najważniejsze kompetentna i rzeczowa. Realizacja szybka, polecam

4 / 5 2018-09-19

Bardzo słaba procedura odstąpienia od umowy. Nie ma formularza na stronie, nie ma podanego adresu do odesłania towaru itp. Zakup spoko ale procedura zwrotu słabo.

5 / 5 2018-09-16

Zamówiłam telefon w środę o 23, w piątek o 13 był i mnie. Super szybko.

4 / 5 2018-09-09

Poziom usługi klienta : Brak kontaktu telefonicznego więc 4 gwiazdki Szybkość : Zamówiona w czwartek o 13, w piątek o 9 wysłana. Poniedziałek na 11 była.

5 / 5 2018-09-06

Telefon działa bez zarzuty, ekspresowa wysyłka. Gorąco polecam

5 / 5 2018-09-02

Wszystko pomyślnie

5 / 5 2018-08-19

Szybko sprawnie - polecam.

5 / 5 2018-08-18

Polecam.

5 / 5 2018-08-18

Profesjonalna obsługa,towar wysłany błyskawicznie,sprzedawca godny polecenia.

5 / 5 2018-08-11

Dobry sklep, dobre ceny, polecam !!!

5 / 5 2018-08-10

polecam

5 / 5 2018-08-09

wszystko ok

5 / 5 2018-08-01

Super

5 / 5 2018-07-18

Polecam.

5 / 5 2018-07-17

ok.polecam

5 / 5 2018-07-16

Profesjonalna obsługa. Polecam ten sklep.

5 / 5 2018-07-12

Wszystko ok, brak problemów. Telefon z dystrybucji Indonezyjskiej.

4 / 5 2018-07-12

Szybko.

5 / 5 2018-07-03

Szybko, sprawnie, super

5 / 5 2018-07-03

Szybka i sprawna dostawa - polecam.

5 / 5 2018-06-05

Wszystko w porządku. Szybka dostawa.

5 / 5 2018-06-04

Świetna realizacją zamówienia

5 / 5 2018-06-03

wszystko przebiegło prawidłowo. Produkt zamówiony spełnia moje wymagania.

5 / 5 2018-05-30

Szybko i konkretnie polecam

5 / 5 2018-05-30

Szybko konkretnie i na temat żadnych zastrzeżeń. Polecam.

5 / 5 2018-05-24

Polecam

5 / 5 2018-05-21

Polecam! Głośniki zgodne z opisem, w trochę innej wersji niż w innych sklepach, za to tańsze. Bieżące informowanie o stanie realizacji zamówienia oraz szybka i darmowa wysyłka kurierem.

5 / 5 2018-05-20

okokok

5 / 5 2018-05-15

Szybka realizacja zamówienia, przesyłka dokładnie zabezpieczona, szczerze polecam!

5 / 5 2018-05-14

ok ok ok

5 / 5 2018-05-11

SZYBKO,SPRAWNIE,TOWAR ZGODNY Z OPISEM.

5 / 5 2018-05-08

Polecam!!!

5 / 5 2018-05-05

Jestem bardzo zadowolona

5 / 5 2018-04-27

Profesjonalnie. Zamówiony produkt dotarł szybko i sprawnie. Nie mam potrzeby reklamacji i zwrotu.

5 / 5 2018-04-27

Polecam zakupy w tym sklepie, bardzo szybka dostawa, wszystko zgodnie z opisem.

4 / 5 2018-04-25

Wszystko ok

5 / 5 2018-04-22

Super

2018-04-22

sprzęt nie sprawny od początku, sprzedawca nie chce go wymienić ani naprawić tylko zwrócić pieniądze.

5 / 5 2018-04-19

Wszystko naprawdę super!!!

5 / 5 2018-04-14

Wszystko ok. Polecam

3 / 5 2018-03-29

Telefon OK, dostawa trwała cztery dni

5 / 5 2018-03-25

Polecam

5 / 5 2018-03-19

Wszystko w najlepszym porządku polecam

4 / 5 2018-03-17

Towar opakowany bez finezji, ale bezpiecznie (pudełko owinięte folią bąbelkową, całość owinięta tekturą i taśmą klejącą)

5 / 5 2018-03-10

Wszystko w porządku telefon przyszedł dobrze zapakowany. Polecam wszystkim kupowanie w Xiaomi-Poland. Pl

5 / 5 2018-03-04

Przesyłka po przyszła bardzo szybko, a z telefonu jestem bardzo zadowolona

5 / 5 2018-03-03

Super

5 / 5 2018-02-24

Mega szybka dostawa, słuchawki ok, Cena atrakcyjna jak u Producenta. Profesjonalna obsługa polecam ten sklep, na pewno będę kupował u Was. Pozdrawiam, Mariusz z Łodzi

5 / 5 2018-02-15

Niesamowicie szybka wysyłka. Cena produktu również bezkonkurencyjna.

4 / 5 2018-02-11

Polecam tu kupować. Jedyna uwaga to ze sklep zmusza do wystawienia opinii a ja akurat mogę nie miec na to ochoty co nie znaczy ze nie jestem zadowolony z zakupu

5 / 5 2018-02-03

Bardzo dobra

5 / 5 2018-01-24

Szybka przesyłka. Polecam

5 / 5 2018-01-22

Profesjonalna obsługa szybka dostawa polecam polecam wszystkim ok

4 / 5 2018-01-20

Profesjonalna obsługa

5 / 5 2018-01-11

Wszystko profesjonalnie jesteśmy bardzo zadowolona z zakupu w tym sklepie.

5 / 5 2018-01-03

Szybka wysyłka, zero problemów, jakość towaru idealna! Polecam sklep xiaomi-poland.pl

4 / 5 2017-12-22

Wszystko w porządku, towar zgodny z opisem

5 / 5 2017-12-20

Polecam

5 / 5 2017-12-18

polecam

5 / 5 2017-12-09

Serdecznie polecam

5 / 5 2017-12-05

Szybka przesyłka. Transakcja przebiegła bez problemów. Polecam

4 / 5 2017-11-25

Zgodnie ze specyfikacją

5 / 5 2017-11-24

ok ok

5 / 5 2017-11-16

Bardzo szybka realizacja. Produkt zamówiłam w poniedziałek około godziny 11, a we wtorek o 9 był już u mnie.

4 / 5 2017-11-14

Szybka obsługa Wady: lakoniczność opisu produktu na stronie

5 / 5 2017-11-13

Szybko. Sprawnie.

5 / 5 2017-11-13

Bardzo dobra obsługa dziękuję

4 / 5 2017-11-11

Szybka realizacja zamówienia.

5 / 5 2017-11-10

Wszystko przebiegło zgodnie z zamówieniem , błyskawiczna dostawa .

5 / 5 2017-11-09

Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie:)

5 / 5 2017-11-08

Polecam

4 / 5 2017-11-05

Szybko sprawnie ,na każdym kroku informacje .

5 / 5 2017-10-21

doskonały sprzedawca

4 / 5 2017-10-17

Szybka realizacja zamówienia.

5 / 5 2017-10-14

Gorąco polecam

5 / 5 2017-10-13

Wszystko przebiegło bezproblemowo w trybie expresowym. Sklep posiada bardzo atrakcyjne ceny

4 / 5 2017-10-06

To już drugi zakupiony telefon w tym sklepie. Za pierwszym razem wybraliśmy opcje za pobraniem, żeby nie przelewać tak dużych pieniędzy w ciemno. Jednak przesyłka z telefonem dotarła do nas ekspresowo, paczka bardzo dobrze zabezpieczona przed uszkodzeniem. 4 gwiazdki zamiast 5 za polecenie znajomym, ponieważ nie mają w ofercie ubezpieczenia sprzętu.

5 / 5 2017-10-06

Polecam. Produkt bezpiecznie zapakowany, dostawa na czas. Opaska działa, nie mam zastrzeżeń

4 / 5 2017-10-05

Szybko, telefon w oryginalnym opakowaniu. Polecam

4 / 5 2017-10-03

Wszystko sprawnie z naciskiem na szybką wysyłkę.

5 / 5 2017-09-30

Transakcja przebiegła bez problemów. Sklep polecam. Tak trzymać!

5 / 5 2017-09-27

wysyłka błyskawiczna, towar otrzymałem następnego dnia

5 / 5 2017-09-14

Szybko i sprawnie, gwarancja na piśmie. Polecam.

5 / 5 2017-09-14

Ze strony sklepu wszystko ok

5 / 5 2017-09-08

PROFESJONALNA SZYBKA OBSŁUGA. JAK NAJBARDZIEJ POLECAM.

5 / 5 2017-08-31

Polecam

5 / 5 2017-08-26

Wszystko spodobała mi

5 / 5 2017-08-26

Szybko, sprawnie. Polecam

4 / 5 2017-08-18

Transakcja przebiegła bez zastrzeżeń. Towar jak w opisie. Wszystko ok.

4 / 5 2017-08-09

Wszystko było ok. Paczka doszła szybko

5 / 5 2017-08-07

Ok polecam

5 / 5 2017-07-31

polecam

5 / 5 2017-07-19

Wszystko przebiegło wzorcowo. Polecam sklep

5 / 5 2017-07-10

Wszystko ok.

5 / 5 2017-07-08

Dość szybka wysylka,niska cena w porównaniu z innymi ofertami na ceneo,dobre zabezpieczenie paczki,a w dodatku darmowa dostawa.Jak najbardziej polecam !!

4 / 5 2017-06-26

Witam. Kamerka jest prawie "super". Obraz świetny, ale 2-way audio to jakaś porażka. Kompletnie nie działa. Nie da się słuchać dzwięku z mikrofonu. Trzeszczy i szumi. Odpowiedzi od producenta w tej sprawie nie doczekałem się do dziś. Dodzwonić się nie idzie. Gdyby nie jakość obrazu to oddał bym to natychmiast.

5 / 5 2017-06-26

Polecam

5 / 5 2017-06-24

Pełen profesjonalizm! Szybko,sprawnie i bezproblemowo! Polecam!!!

5 / 5 2017-06-19

Szybko, w dobrej cenie, polecam każdemu.

5 / 5 2017-06-02

Super szybka dostawa

5 / 5 2017-06-01

Niezwykle szybka realizacja zamówienia. Telefon Red Mi 5 sprawuje się bardzo dobrze.

5 / 5 2017-05-17

Profesjonalna obsługa, szybka wysyłka. Serdecznie polecam. Morfi

5 / 5 2017-05-05

Usługa bez zarzutu.

5 / 5 2017-05-04

Wszystko okej

5 / 5 2017-05-03

Wszystko na czas. Na plus

5 / 5 2017-04-29

Oryginalne opakowanie towaru, szybkość i jakość obsługi. Nie mam żadnych zastrzeżeń i szczerze polecam !

5 / 5 2017-04-14

Zamówiłam telefon, w którym okazało się, że jest wada fabryczna. Odesłałam go do naprawy gwarancyjnej i płyta główna została wymieniona na płytę z lepszymi parametrami. Bardzo polecam zakupy w tym sklepie :)

5 / 5 2017-04-10

Wszystko szybko i bez problemów.

5 / 5 2017-04-10

szybko i sprawnie

1 / 5 2017-04-03

Tel dwa razy reklamowany....wiadomo raz mogło się zdarzyć ... po pierwszej reklamacji tel wrócił niby sprawdzony dokładnie niestety nie działało kilka podstawowych funkcji...po 2 reklamacji sprzęt wrócił cały ubrudzony jakby go mechanik samochodowy naprawiał..

5 / 5 2017-03-29

Szybko, sprawnie, na czas. Bardzo polecam!

5 / 5 2017-03-29

Profesjonalnie / szybko !

5 / 5 2017-03-28

Ok. Profesjonalne

5 / 5 2017-03-28

Błyskawiczna realizacja zamówienia - towar dostarczony 1 dzień po zamówieniu, starannie zapakowany, zgodny z opisem. Polecam!

4 / 5 2017-03-26

Szybko, sprawni, zgodnie z opisem, polecam.

Rzetelne opinie o Xiaomi-poland.pl

Xiaomi-poland.pl

Siedziba
Wrocław

WWW
http://xiaomi-poland.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie