Kategorie: / Zdrowie I Uroda

Xperfume.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.49
opinie o Xperfume.pl
5 / 5 2019-03-12

Po raz kolejny kupuje w tym sklepie. Ceny bezkonkurencyjne! polecam polecam polecam

4 / 5 2019-03-09

Wiarygodny i rzetelny

4 / 5 2019-03-09

Sprawdzony sprzedawca

5 / 5 2019-03-08

Zamawiałam nie pierwszy raz,wszystko zgodne z opisem,szybka wysyłka i co najważniejsze taniej niż w sklepie,polecam!!!

4 / 5 2019-03-06

Pierwsze zakupy przebiegły pomyślnie toteż kontynuowałam zamawianie i po raz kolejny się nie zawiodłam. Paczka dotarła w terminie bez żadnych problemów. Wszytskie produkty były odpowiednio zabezpieczone i dotarły w całości.

5 / 5 2019-02-20

super

4 / 5 2019-02-19

Polecam. Szybka i sprawna realizacja zamówienia.

5 / 5 2019-02-12

Dobry towar i szybka wysyłka

4 / 5 2019-02-02

Jest ok

4 / 5 2019-01-28

Stawiam pozytyw. Szybko i tanio

5 / 5 2019-01-26

Szybka przesyłka, produkt zgodny z opisem. Polecam!

5 / 5 2019-01-11

Zakupy w tym sklepie to sama przyjemność.Profesjonalnie i szybko

5 / 5 2019-01-07

Jak najbardziej kolejny raz szczerze polecam zakupy na xperfume.pl

5 / 5 2019-01-02

Wszystko przebiegło szybko i bez problemów.

4 / 5 2018-12-11

troche wolne może przez świeta

5 / 5 2018-12-10

super

4 / 5 2018-12-04

Zawsze tam kupuję swoja ulubioną perfumkę :D Jestem pewna że to nie podróbka. Mają promocje i rabaty - jeden z tańszych sklepów. Polecam

4 / 5 2018-12-01

sklep bardzo szybko i solidnie obsługuje klientów

5 / 5 2018-11-29

Świetne ceny, szybka obsługa i bardzo miła. Dziękuję i polecam.

5 / 5 2018-11-20

bardzo dobra

5 / 5 2018-11-20

szybko solidnie polecam

5 / 5 2018-11-13

Super

5 / 5 2018-11-07

jest super

5 / 5 2018-11-04

super

5 / 5 2018-10-28

To moje kolejne zakupy i po raz kolejny nie zawiodłam się. Kontakt ze sklepem bardzo dobry.

5 / 5 2018-10-26

Pierwszy sklep na liście do którego zaglądam kiedy czekają mnie zakupy :)

5 / 5 2018-10-21

profesjonalnie

4 / 5 2018-10-20

super!

5 / 5 2018-10-17

Wszystko super !!! Wróciłem i wracać będę.

5 / 5 2018-10-17

Szybko, sprawnie, profesjonalnie

4 / 5 2018-10-16

Ok

4 / 5 2018-10-13

sprawnie przeprowadzona transakcja, pozytywnie zaskoczyła mnie błyskawiczna reakcja na mojego maila, gdy pomyliłem rodzaj płatności. Jedyne czego mi zabrakło w sklepie to właśnie tego szybkiego rodzaju płatności - paypala nie używam a przyzwyczaiłem się do korzystania tego w przypadku innych sklepów internetowych. Osobne wchodzenie na konto, wklepywanie wszystkich danych jest o wiele mniej wygodne

4 / 5 2018-10-09

B.dobry

5 / 5 2018-10-08

Jestem zadowolona z obsługi. Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą. Szybko odpisują na maile i realizują zamówienie.

5 / 5 2018-10-06

Bardzo dobry

5 / 5 2018-10-04

SUPER SKLEP , ZAKUPY ROBIĘ KOLEJNY RAZ, JESTEM BARDZO ZADOWOLONA I NIEDŁUGO BĘDĘ ROBIĆ NASTĘPNE ZAKUPY PERFUM. SKLEP POLECIŁAM ZNAJOMYM

5 / 5 2018-10-03

Wszystko w najlepszym porządku . polecam innym

4 / 5 2018-09-30

Cała moja opinia zawarta jest w punktacji poniżej

5 / 5 2018-09-25

super

5 / 5 2018-09-24

Bardzo szybka realizacja zamówienia, produkt dobrze zabezpieczony. Dobra informacja o przebiegu zamówienia.

5 / 5 2018-09-21

super sklep

1 / 5 2018-09-20

Jestem rozczarowana obsługa ponieważ jeśli nawet wg regulaminu powinnam dostać informacje a o tym co z moja przesyłka a jak im zadałam pytanie to najpierw dostałam odp że wg regulaminu to maja jeszcze czas a jak im się ten czas skończył to przestali odpisywać! To jest lekceważenie klienta! Odradzam zakupy z tej strony!

4 / 5 2018-09-17

Fajny

5 / 5 2018-09-12

Solidni,szybka dostawa do domu,towar w/g opisu,polecam,

2018-09-10

Sklep wystawił produkt, którego nie miał na stanie.

5 / 5 2018-09-08

Super

5 / 5 2018-09-07

Szeroka gama produktów. Zawsze kupuję w tym sklepie.

5 / 5 2018-09-07

Wszystko, co kochaja kobiety w jednym miejscu! Produkt i cena rewelacyjne!

1 / 5 2018-09-06

Miało być Ok,ale nie było,ponieważ już po złożeniu zamówienia okazało się,że sklep nie posiada tego,co wystawia na sprzedaż. Nieprofesjonalne podejście i tyle.Nie można oferować towaru,którego się nie ma... Zrezygnowałem z pozostałej części zamówienia.

5 / 5 2018-09-04

Bardzo szybko przesyłka została wysłana i zgodna z zmówieniem

5 / 5 2018-08-29

bardzo dobry kontakt, szybka wysyłka

4 / 5 2018-08-26

Polecam

5 / 5 2018-08-12

Super

5 / 5 2018-08-06

Dziękuję jestem zadowolona z szybkiej dostawy wszystko ok

5 / 5 2018-08-06

Zamawiałam, już po raz kolejny, zawsze jestem bardzo zadowolona i serdecznie polecam zakupy w tym sklepie

4 / 5 2018-08-04

Perfumy pięknie pachną i długo utrzymują zapach. Polecam

4 / 5 2018-07-23

Gorąco polecam

4 / 5 2018-07-22

jestem zadowolona ale brakuje mi większych bonusów dla stałych klientów , od paru lat jestem klientem tego sklepu i jako bonusy dostaję rajstopy lub próbki. to można by poprawić.

5 / 5 2018-07-15

Profesjonaly, ze świetnym wyborem i taką samą obsługą. I atrakcyjny cenowo. Wysyłka sprawna, bez najmniejszych problemów. Polecam!

4 / 5 2018-07-14

ok. zgodnie z zamówieniem

4 / 5 2018-07-09

bardzo fajny sklep.błyskawiczna dostawa,przystępne ceny

4 / 5 2018-07-09

Przysłany towar został dobrze , bezpiecznie zapakowany, zgodny z zamówieniem

4 / 5 2018-07-07

Szeroka i atrakcyjna oferta. Bardzo dobry kontakt i informacja. Solidna obsługa. Gorąco Polecam!!!

4 / 5 2018-06-29

..

4 / 5 2018-06-27

sklep bardzo szybko i solidnie obsługuje klientów

4 / 5 2018-06-21

Godny polecenia,szybko,sprawnie,bez problemów

5 / 5 2018-06-19

Gorąco polecam. Dla mnie perfecto :)

4 / 5 2018-06-13

Fajny sklep bardzo dobre ceny i szybko dostarczyli

5 / 5 2018-06-07

szybko i sprawnie polecam

4 / 5 2018-05-31

Fajny sklep bardzo dobre ceny i szybko dostarczyli

5 / 5 2018-05-27

Polecam

5 / 5 2018-05-25

Super!

5 / 5 2018-05-24

Robienie zakupów w tym sklepie to sama przyjemność. perfumy najwyższej klasy. Szybka realizacja zamówienia. Wszystko super

5 / 5 2018-05-14

Jak zawsze , super! !!

4 / 5 2018-05-14

Ze zdjęć i opisu perfum wynikało, że zamawiam zwykłe 212, a nie NYC. Całe szczęście, że te również są bardzo ładne. Poza tym bezproblemowo, informowanie o przebiegu zamówienia na bieżąco.

4 / 5 2018-05-11

Bardzo fajny sklep, bez problemu zrobiony zakup :)

5 / 5 2018-05-06

sklep w pełni spełnił moje oczekiwania,szybko i solidnie

4 / 5 2018-05-02

MIŁE PANIE I SUPER OFERTY ALE MOGŁOBY BYĆ I TAK TANIEJ> WESOŁYCH ŚWIĄT..

5 / 5 2018-04-30

ok

5 / 5 2018-04-21

Sklep bardzo dobry.Korzystam z usług wielokrotnie. Oceniam bardzo dobrze oferowane produkty.Szybko i sprawnie towar dociera do adresata.Polecam.

4 / 5 2018-04-19

ok

5 / 5 2018-04-08

Polecam zakupy w tym sklepie. Perfumy naprawdę super.

5 / 5 2018-04-06

Godny uwagi

5 / 5 2018-04-06

Bardzo dobry, szybka dostawa.

5 / 5 2018-04-05

sklep ok polecam

5 / 5 2018-04-01

POLECAM SUPER SKLEP

5 / 5 2018-03-31

Bardzo solidna firma - sprawny kontakt, szybka wysyłka i zakupiony produkt całkowicie zgodny z opisem. Polecam z pełnym przekonaniem!

4 / 5 2018-03-23

Rewelacyjne ceny. Obsługa ok.

5 / 5 2018-03-23

pozytywna

5 / 5 2018-03-22

Dobry kontakt,szybka realizacja zlecenia. Polecam

5 / 5 2018-03-21

Wszystko OK :) Szybko i solidnie :) Dziękuję i polecam :)

4 / 5 2018-03-15

Jestem bardzo zadowolona! Z czystym sercem moge polecic!Godni zaufania.

5 / 5 2018-03-09

bez problemu

3 / 5 2018-03-09

wszystko ok,produkt zgodny z opisem, wysyłka prawie po tygodniu, można pewnie szybciej..

5 / 5 2018-03-08

Jak zawsze bez zarzutu.

5 / 5 2018-03-01

bardzo dobry sklep

4 / 5 2018-02-17

Wszystko OK

4 / 5 2018-02-16

Bardzo fajny sklep. Dobrej jakości produkty.

5 / 5 2018-02-10

Duży wybór, świetne ceny, sprawna dostawa.

4 / 5 2018-02-08

Bardzo polecam

5 / 5 2018-02-04

Bardzo pozytywna opinia, kolejna udana transakcja.

4 / 5 2018-01-29

Wszystko ok. Jestem stałym klientem

4 / 5 2018-01-29

świetnie zaopatrzony, łatwo znajduję to czego szukam,

5 / 5 2018-01-24

b.dobry

5 / 5 2018-01-15

Bardzo szybka, dobrze spakowana wysylka. Polecam

4 / 5 2018-01-02

Wszystko super-polecam

4 / 5 2017-12-31

Polecam!

5 / 5 2017-12-20

super

4 / 5 2017-12-19

szybkie powiadamianie klienta o przyjetym zamowieniu do realizacji

4 / 5 2017-12-12

trochę mnie już męczy to wystawianie opinii za każdym razem mam to samo pisać myślę że raz na rok by starczyło a nie za każde zakupy kupiłam na prezent to mam teraz wszystkich obdarowanych o opinię prosić

5 / 5 2017-11-23

Jestem bardzo zadowolony z zakupu w tym sklepie napewno polecę go znajomym

4 / 5 2017-11-22

bardzo dobra i szybka obsługa

5 / 5 2017-11-15

rewelacja ogolnie super na wszystko. polecam i jeszcze wróce nie raz.

4 / 5 2017-11-12

bardzo dobry sklepik

5 / 5 2017-10-22

Profesjonalna obsługa

5 / 5 2017-10-19

Wszystko OK :) Perfumy super :) Dziękuję i polecam :)

5 / 5 2017-10-18

Szybko, sprawnie, bez problemów. POLECAM!

4 / 5 2017-10-14

Polecam. Transakcja przebiegła szybko i skutecznie.

5 / 5 2017-10-06

super

4 / 5 2017-10-04

POLECAM WSZYSTKIM ZAINTERESOWANYM ZAKUPAMI W TYM SKLEPIE JEDYNIE DO CZEGO MOGĘ SIĘ PRZYCZEPIĆ TO SŁABO ZABEZPIECZONA PRZESYŁKA.

5 / 5 2017-09-28

wszystko super!

4 / 5 2017-09-27

Polecam sklep jak najbardziej choć czas oczekiwania dość długi. Zaletą jest bardzo dobry kontakt ze sprzedającym odpowiada na maile błyskawicznie dla tego też jest się pewnym, że przesyłka dotrze w 100%.

4 / 5 2017-09-26

Tani i rzetelny sklep, oferujący perfum w dobrej cenie

5 / 5 2017-09-16

Sklep godny polecenia.Jakość szybka realizacji.Towar oryginalny,trwały!Polecam!

5 / 5 2017-09-16

super

4 / 5 2017-09-15

sklep uczciwy , perfumy oryginalne , Polecam

5 / 5 2017-09-10

Transakcja przebiegła bardzo sprawnie, paczuszkę starannie zapakowaną dostałam bardzo szybko. Polecam.

4 / 5 2017-08-28

Super! Perfumy oryginalne, szybka realizacja.

2017-08-26

3 tygodnie czekania na paczkę to trochę przesada . Rozumiem święta itp ale bez prZesady towar zamówiony 22 grudnia i dalej nie ma paczki a mamy 7.01

5 / 5 2017-08-24

Wszystko ok. zakup udany. sklep potrafi dostosować się do moich potrzeb,

1 / 5 2017-08-23

zamówiłem wodę toaletową po 24h odpisali że w trakcie realizacji po kolejnych 24h napisali że transakcja anulowana z powodu zbyt dużego zainteresowania owym produktem i nie mają na stanie. po 1h produkt sie pojawił 100 pln drożej żenada nie polecam

5 / 5 2017-08-17

Wszystko przebiegło szybko i pomyślnie.Polecam

5 / 5 2017-08-16

Przesyłka została doreczona bardzo szybko, towar zgodny z opisem, dobrze zapakowany, polecam każdemu kto szuka oryginalnych próbek zapachów :)

5 / 5 2017-08-13

super sklep,czesto zamawiam i jestem zadowolna

5 / 5 2017-08-13

Niezawodny, sprawdzony, przyjazny

4 / 5 2017-08-12

Bez problemu, polecam

5 / 5 2017-08-09

b. dobra

4 / 5 2017-08-06

bardzo dobry

5 / 5 2017-08-04

szybko i sprawnie

5 / 5 2017-07-29

Bezproblemowo

5 / 5 2017-07-22

Bardzo solidny sklep

4 / 5 2017-07-13

Towar zgodny z zamówieniem. Ceny atrakcyjne, aczkolwiek na zamówienie czekałam prawie 2 tygodnie. Mimo wszystko polecam!

5 / 5 2017-07-11

Super sklep,super ceny !!!!

5 / 5 2017-07-06

Rewelacyjny produkt i cena okazała..polecam

4 / 5 2017-07-03

Kupuje w tym sklepie już kolejny raz. Jestem zadowolona z e sposobu realizacji zamówienia i z dostarczonych kosmetykow.Polecam

4 / 5 2017-06-28

Najlepszy sklep internetowy pod słońcem. Kilka razy zamawialam i zawsze byłam zadowolona. Produkty oryginalne, obsługa wyśmienita.Polecam.

5 / 5 2017-06-23

polecam

5 / 5 2017-06-21

super

4 / 5 2017-06-12

jest super

4 / 5 2017-06-05

ok

5 / 5 2017-06-02

Szybko, terminowo i lepiej niż zamówiłem

5 / 5 2017-06-01

Jest ok.

4 / 5 2017-05-30

Jestem zadowolona Mieliście zawsze konkurencyjne ceny teraz już nie.

3 / 5 2017-05-29

słaba

4 / 5 2017-05-23

jestem zadowolona

5 / 5 2017-05-11

Jak zawsze pełen profesjonalizm. Szybko, solidnie i bez zarzutu. :) Dziękuję i polecam wszystkim znajomym Wasz sklep.

5 / 5 2017-05-10

Super!

5 / 5 2017-05-10

JESTEM BARDZO ZADOWOLONA Z ZAKUPÓW, POZDRAWIAM

5 / 5 2017-04-27

10

4 / 5 2017-04-22

bardzo wiarygodny sklep,zawsze robie tu zakupy i jestem bardzo zadowolona,polecam.

5 / 5 2017-04-20

Polecam na 100%

5 / 5 2017-04-15

polecam :)

4 / 5 2017-04-07

bez zastrzeżeń, polecam

4 / 5 2017-04-06

Jestem zadowolona z obsługi

1 / 5 2017-03-30

Bardzo dziękuję za wzorowe podejście do klienta, jednym słowem beznadzieja i żenada. Nie dość, że termin realizacji był źle podany na stronie, to jeszcze podczas pakowania jakiś pracownik zapakował otwartą odlewkę, która zalała etykiety innych odlewek. Zostało to zgłoszone do działu obsługi klienta, a dział za przeproszeniem miał to w d...ie. ŻENADA!!!Z taki podejściem do klienta będzie mieli więcej takich komentarzy. POWODZENIA

Rzetelne opinie o Xperfume.pl

Xperfume.pl

Siedziba
Praha

WWW
http://www.xperfume.pl

Email
[email protected]

Telefon
+48 222 963 644

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie