Kategorie: / Komputery / Pozostałe

Yalu.pl Opinie Klientów

5.00/5.00 - ilość ocen: 10
opinie o Yalu.pl
5 / 5 2019-03-15

Pomimo kilku niedopatrzeń z mojej strony obsługa sklepu okazała się bardzo wyrozumiała i życzliwa. Zdecydowanie POLECAM tą PROFESJONALNĄ firmę!!!

2018-12-30

Pierwszy sklep internetowy w którym po zamówieniu w ogóle nie otrzymałem towaru!!!!

5 / 5 2018-12-12

Witam, zamawiałem w piątek o 12.00 AMD Phenom X4 970, 15 min później zrobiłem przelew na 630 zł , po 10 minutach telefon od przedstawiciela, przesyłkę dostarczono w poniedziałek. Jestem bardzo zadowolony

5 / 5 2018-12-06

Bardzo sprawna realizacja zamówienia i wysyłka. Polecam serdecznie wszystkim! Niby mało znany sklep a zachowują się, jak najwięksi profesjonaliści.

5 / 5 2018-11-28

Szybka realizacja zamówienia, bardzo dobry kontakt ze sklepem, odbiór osobisty bez problemów.

5 / 5 2018-11-16

Jestem mile zaskoczony szybką i sprawną realizacją zamówienia. .duży plus dla sklepu.

5 / 5 2018-09-20

bardzo szybka wysylka, kupilem nettop marki ntt wszystko dziala, nie trzeba sie rejestrowac na stronie zeby kupic towar co jest wielkim plusem jak dla mnie bo mi sie zwyczajnie nie chce rejestrowac:)

5 / 5 2018-03-27

Wszystko po zakupie ok ale urzadzenie (HUB USB) przestal dzialac i po odeslaniu z paragonem uszkodzonego huba cisza juz kilka miesiecy. Ostrzegam osoby ktore chca kupic cos w tym sklepie i licza sie z wazna gwarancja! Dla nich gwarancja jest bez podstawna.

5 / 5 2018-02-27

Jestem mile zaskoczony szybką i sprawną realizacją zamówienia. .duży plus dla sklepu.

5 / 5 2018-01-22

W PEŁNI PROFESJONALNY SKLEP-SZYBKA REALIZACJA ZAMÓWIENIA-TOWAR ZABEZPIECZONY BDB-GORĄCO POLECAM!

2017-11-17

wszystko zgodne z zamowieniem i sprawne. szkoda tylko ze asortyment ktorymi moga konkurowac z innymi sklepami jest troche maly. chcialem kupic dysk twardy i pamiec do laptopa o okreslonych wlasciwosciach i niestety go nie mieli,dlatego musialem kupic go gdzie indziej. kupowanie znowu ocenione na 5 bo nie moglem kupic wszystkiego co chcialem po dobrej cenie.

2017-10-17

Tak powinno być wszędzie.Przesyłka na czas, fachowa obsługa, inni mogą się uczyć.

2017-07-11

W czasie rozmowy telefonicznej powiedziano mi, że Router jest na stanie. Po dwóch tygodniach, bez żadnej informacji ze strony Sklepu, dowiedziałem się telefonicznie, że Router'a jednak nie dostanę ponieważ nie ma go na stanie. Kolejne trzy tygodnie czekałem na zwrot pieniędzy. Pomijając mylną informację o tym, że Router jest na stanie kontakt telefoniczny oceniam na dobry. Kontakt e-mailowy - zerowy.

2017-06-16

Realizacja 1 dzień - odbiór osobisty: obsługa OK!

5 / 5 2017-05-15

Przesyłka dotarła w ciągu 4 dni od zamówienia . Wszystko ok. polecam sklep :)

Rzetelne opinie o Yalu.pl

Yalu.pl

Siedziba
-

WWW
http://www.yalu.pl

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie