Kategorie: / Dom

York-meble.pl Opinie Klientów

5.00/5.00 - ilość ocen: 18
opinie o York-meble.pl
5 / 5 2019-01-21

Szybko,tanio solidnie . Polecam!!

5 / 5 2018-12-18

MIŁA OBSŁUGA, POTRAFIĄCA ZADBAĆ O KLIJENTA W KAŻDYM SZCZEGÓLE.INNE SKLEPY MOGĄ BRAĆ PRZYKŁAD Z TEGO SKLEPU - POLECAM!!!

5 / 5 2018-10-21

Zakupione mebelki w salonie to strzał w 10!!! Jestem bardzo zadowolona. Zestaw mebli pokojowych nowoczesny i funkcjonalny. Szybka wysyłka, a kontakt z obsługą na szóstkę z plusem! Wszystko bardzo sprawnie i bezproblemowo. Aż chce się robić zakupy. Polecam wszystkim!!!

5 / 5 2018-09-07

Witam, jakiś czas temu kupiłam kanapę Kamelię. Bardzo szybki czas wysyłki, korzystne ceny a przede wszystkim przemiła obsługa, aż chce się wracać i kupować więcej od takiego kontrahenta. Polecam!

5 / 5 2018-06-03

Szybka realizacja,bardzo dobry towar,miła obsługa POLECAM!!!

5 / 5 2018-05-26

Polecam ten sklep , kupiłem biurko Andora i narożnik Larry, Z pewnością wróce jeszcze na zakupy. Obsługa pierwsza klasa, cena i dostawa. Pozdrawiam pracowników.

5 / 5 2018-05-01

Kupiłam w Yorku meble do sypialni. Jestem bardzo zadowolona z zakupów. Miła, fachowa obsługa (na GG odpowiadają od razu). Wachałam się jakie meble wybrać. Doradzono mi bardzo fajne mebelki - i jestem bardzo zadowolona, że posłuchałam podpowiedzi obsługi. Dzięki bardzo. Jak będę kupować kolejne meble na pewno skorzystam z usług tego sklepu

5 / 5 2018-01-06

Kupiłam w sklepie internetowym York sypialnie vera, jestem bardzo zadowolona, profesjonalna obsluga, i dość szybka realizacja zamówienie. Z pewnością to nie będzie mój jedyny zakup.

5 / 5 2017-12-27

Bardzo gorąco polecam sklep YORK, bo kupiłam u nich ostatnio skórzany narożnik. Obsługa była tak miła i profesjonalna, że aż miło się robiło zakupy. Mają duży wybór mebli u siebie, więc na pewno jeszcze do ich wrócę jak będę potrzebowała zmieniać coś w domku.

5 / 5 2017-12-26

Bardzo miła obsługa, konkretnie, szybko i na temat,

Rzetelne opinie o York-meble.pl

York-meble.pl

Siedziba
Aleksandrów Kujawski

WWW
http://www.york-meble.pl

Email
[email protected]

Telefon
054 282 41 16

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie