Kategorie: / Odzież i Obuwie

Yourstyle.pl Opinie Klientów

4.85/5.00 - ilość ocen: 65
opinie o Yourstyle.pl
5 / 5 2019-03-13

super polecam

5 / 5 2019-03-10

bardzo profesjonalna obsługa, atrakcyjne ceny, szybka dostawa=idealna transakacja

2019-02-20

Beznadziejny, chciałam kupić sukienkę która mieli wystawiona na swojej stronie i okazało się, ze jej nie maja na stanie, odpisali mi ze "przypadkowo" ja wystawili. Tłumaczyli sie , ze to przez ten świąteczny okres . !! skandal i tyle ;/

5 / 5 2019-01-15

Jestem pozytywnie zaskoczona szybkością, z jaką dostarczono mi przesyłkę. Polecam każdemu!

5 / 5 2019-01-07

Szybko, sprawnie ;) towar zgodny z opisem!! Super, jak najbardziej polecam!!

5 / 5 2019-01-01

Polecam sklep:)

2 / 5 2018-12-31

Zdecydowanie nie polecam, otrzymałam zamówienie niekompletne z powodu braku towaru jak się domyślam, (nie uprzedzono mnie o tym) zrwrot na konto dotarł bardzo późno z potrąceniem za przesyłkę, która miała być bezpłatna zgodnie z kwotą zamówienia. Na maile nie odpowiadają. Bardzo dużo zamawiam internetowo, szkoda, stracili klienta...

5 / 5 2018-12-28

Bardzo dobry kontakt, szybka dostawa, towar zgodny z opisem. Profesjonalne podejście do klienta.

1 / 5 2018-12-14

Mój pierwszy i ostatni zakup w tym sklepie. Towar przyszedł w innym rozmiarze niż zamówiłem.Kontak ze sprzedawcą urwał się w momencie,gdy próbowałem wyjaśnić zaistniałą sytuację.Zero jakiejkolwiek odpowiedzi,nawet zwykłego "przepraszam za pomyłkę".Poziom kultury i profesjonalizmu pracujących tam ludzi pozostawia wiele do życzenia,a szkoda,bo wolałem się dogadać niż wystawiać negatywną opinię. Nie polecam!

5 / 5 2018-12-06

To jest najlepszy sklep internetowy jaki mogłby istnieć. Szybka obsługa. Rewelacyjny kontakt. Pełna opieka nad klientem. Dziękuję że jesteście. Pozdrawiam.

2018-12-02

godny polecenia

5 / 5 2018-11-26

Naprawdę rewelacja ; )) . Polecam .

2018-11-14

Ogromny wybór świetnych towarów, zachęcający do zakupu design witryny oraz liczne rabaty - yourstyle.pl to świetny wybór!

2018-11-13

Rewelacja! Dziękuję za prezent.

5 / 5 2018-11-06

Polecam. Szybka realizacja zlecenia. Towar w 100 % zgodny z opisem i zdjęciami.

2018-10-24

bardzo fajny sklep.olecam wszystkim ,bo naprawde warto.

5 / 5 2018-10-15

Jak zwykle udane zakupy. :-) Towar super, obsługa sympatyczna, informacja rzetelna i na bieżąco. POLECAM !!!

5 / 5 2018-10-13

bardzo polecam :-)wsztstko jest dla potrzeb klijenta:-)POLECAM!!!

5 / 5 2018-09-23

Dobra i szybka realizacja zamówienia.

5 / 5 2018-09-12

Bardzo dobry sklep. Jestem bardzo zadowolona. POLECAM!

5 / 5 2018-09-05

Fajny sklep,super ciuszki,polecam.

5 / 5 2018-09-01

Wszystko ok. Polecam

2018-08-28

Największy dostępny wybór gadżetów erotycznych, dziewczyna aż się zgubiła jak zapytałem co kupić na prezent. Plus błyskawiczna obsługa, w ciągu 30 sekund ktoś może się skontaktować telefonicznie co jest bardzo na plus.

5 / 5 2018-08-16

Szybka i bezpieczna wysyłka . Towar super.Polecam

2018-08-10

Były to moje pierwsze zakupy w tym sklepie ale napewno nie ostatnie.

5 / 5 2018-08-04

Szybka i sprawna obsługa. Polecam!

5 / 5 2018-07-27

Super. Gorąco polecam. Towar w rzeczywistości jeszcze lepszy niż na zdjęciach. Rewelacja

5 / 5 2018-06-13

Transakcja przebiegła pomyślnie, towar zgodny z opisem , ładny, materiał w porządku, przesyłka w miarę sprawna. Polecam, to moja pierwsza transakcja,ale uważam sklep za godny zaufania.

5 / 5 2018-06-13

przesyłka dotarła w terminie ku mojemu zaskoczeniu z próbkami o które poprosiłam. polecam ten sklep..

2 / 5 2018-06-10

Zdecydowani nie polecam jedna wielka masakra, brak towaru na magazynie =brak zwrotu pieniędzy . Można czekać i czekać KATASTROFA

5 / 5 2018-05-25

nie myślałem, że przesyłka tak szybko dojdzie do mnie, polecam i pozdrawiam

5 / 5 2018-05-18

Kupiłam kiedyś śliczny biały płaszczyk do dziś jest na czasie i modny mam go już 4 lata, nie spotkałam jeszcze nikogo w takim samym i to jest naprawdę ważne!!! Polecam naprawdę ten sklep i asortyment.

5 / 5 2018-04-29

super sklep! oryginalne produkty, stosowne ceny- polecam!

2018-04-19

Sklamalabym mówiąc, że ten sklep jest taki sobie bo jest świetny! I napewno będę ponownie z niego zamawiala, nie dość że przesyłka ekspresowa to towar jest jeszcze lepszy niz na zdjęciach i gatunkowo cudowny! Jak najbardziej zasłużona pozytywna ocena! Będę jeszcze korzystać :)

2018-04-11

Fajnie zorganizowany,przejrzysty i łatwy w obsłudze:-)

5 / 5 2018-04-06

od ok trzech, może czterech lat odwiedzam wasz sklep internetowy i muszę powiedzieć,że kiedyś ubrania były o wiele ładniejsze.. zmieniliście styl, niestety nie na waszą korzyść..

5 / 5 2018-04-02

Super sprawnie rewelacja polecam w 100%

5 / 5 2018-03-26

szybka przesyłka,

5 / 5 2018-03-19

super:)

5 / 5 2018-03-16

Błyskawiczna przesyłka, dobry kontakt ze Sprzedawcą, świetny produkt. Polecam

5 / 5 2018-03-10

sponio. polecam

5 / 5 2018-03-07

szczerze polecam!!!!PEŁEN PROFESJONALIZM!! produkt taki jaki chciałam.zamówienie w środę wieczorem , przesyłka już w Poznaniu w piątek!REWELACJA!!!!

5 / 5 2018-02-28

Pełen profesjonalizm....Sukienka zakupiona, 24 h później była już u mnie. Doskonały kontakt.Szczerze polecam sklep

2018-01-30

kiepskie opakowanie, wydłużony czas oczekiwania na towar

5 / 5 2018-01-29

Bardzo szybka realizacja zamówionego towaru.Polecam

2018-01-05

Dla mnie sklep beznadziejny najdroższe ceny w innych te same ciuchy są tańsze. Zwrot zamówienia i jesteś traktowany jak przestępca a pieniądze przetrzymują w nieskończoność a potem pieniądze przesyłają z pobraniem 4% prowizji. Czysta złośliwość i już nigdy nie skorzystam z tego wątpliwego sklepu!!!!

5 / 5 2018-01-04

Gorąco polecam współprace ze sklepem yourstyle.pl.. Produkty wysokiej jakości są dostarczane w bardzo krótkim czasie:):)

2017-12-21

Swietny sklep! :)

5 / 5 2017-12-21

Super!!!

5 / 5 2017-12-15

Ubrania o dobrej jakości,polecam.

2017-12-11

dobry,solidny i pewny sklep

5 / 5 2017-12-01

Sklep super! eleganckie i niebanalne ubrania za niewygórowaną cenę. Jak najbardziej polecam!

5 / 5 2017-11-28

Szczerze polecam sklep YourStyle, kupiłam już kilka produktów w tym sklepie, ważne jest że jest zachowana historia moich zakupów i automatycznie naliczają się rabaty. Ciuszki są bardzo efektowne, dobrzy wykończone a obsługa rewelacyjnie szybka.

5 / 5 2017-11-24

Dobry i miły kontakt, dużo zrozumienia dla potrzeb kupującego, pomoc sprzedawcy przy zakupach. Wszystko ok.

5 / 5 2017-11-23

Kupuję w YourStyle.pl od dawna i jestem bardzo zadowolona. Obsługa przesympatyczna, informacja na bieżąco, szybka realizacja zamówień a towar zgodny z opisem. :-) Zdecydowanie polecam ten sklep !!! :-)

5 / 5 2017-11-22

Kupiłam już 3 sukienki z tego sklepu i jestem bardzo zadowolona!!! Polecam!

5 / 5 2017-11-16

polecam

5 / 5 2017-11-05

Bardzo polecam, sklep jakich mało, w odróżnieniu od innych tego typu, towar jest świetnej jakosci a nie jak w przypadku innych szmaty. Gorąco POLECAM!!!

2017-10-29

rewelacyjna obsługa, nie drogie ubrania i zawsze mozna znalesc cos dla siebie.

5 / 5 2017-10-27

Obsługa w sklepie bardzo przyjemna, zamówienia realizowane bez problemu, towar zgodny z opisem. Szybki czas realizacji... a poza tym ciągle dostępne modne ubrania. Polecam

5 / 5 2017-10-07

Sklep bardzo mi się podoba, bardzo dobry kontakt i świetny asortyment -polecam !!!

5 / 5 2017-09-30

Bardzo dobry sklep, duży wybór i przede wszystkim dobry styl. Gorąco polecam :)

5 / 5 2017-09-28

Godny polecenia. Szybka wysyłka, solidny sprzedawca.

5 / 5 2017-09-20

polecam goraca,nie pierwszy raz robie zakupy w tym sklepie i jestem bardzo zadowolona

5 / 5 2017-09-15

Super.. zakupiłam tunikę/sukienke. Szybka realizacja zamówienia, jakościowo b. dobra, i jak nigdy przedtem przy zamówieniu jakimkolwiek przez internet nie mam najmniejszych zarzutów - pasuje jak ulał bez żadnych poprawek. Na pewno sklep stanie się moim ulubionym.

5 / 5 2017-09-10

pozytywnie,szybko,jakość bez zarzutu,polecam

5 / 5 2017-09-09

super! polecam!

2017-08-30

ok !

5 / 5 2017-08-07

wszystko starają się szybko załatwić i nie zapominają o kliencie w razie opóźnienia.

5 / 5 2017-07-28

Gorąco polecam ten sklep....pomoc przy zakupach, świetny kontakt i ekspresowa wysyłka:)

2017-06-29

szczerze mówiąc jestem bardzo rozczarowana :( a tak dobrze się zapowiadało. Wszystko byłoby oki gdyby nie fakt, że w magazynie nie było towaru który zamówiłam. Zawiadomiono mnie o tym fakcie po czym wysłałam moje dane wraz z kontem do zwrotu pieniędzy i do dnia dzisiejszego nie mam zwrotu mimo kilku meily wysłanych do sprzedawcy. Liczę jednak na uczciwość Sprzedawcy i mam nadzieję, że dostanę te pieniadze z powrotem. Nadmienie że zamówienie złożym 5.07.2013. i w tym samym dniu wpłaciłam pieniądze:(

2017-06-26

Miła obsługa. Produkty dobrej jakości.

2017-06-26

miła, uprzejma obsługa.

5 / 5 2017-06-22

Obsługa świetna, towar najwyższej jakości zgodny ze zdjęciem i opisem. Przesyłka ekspresowa. PS moja Narzeczona jest bardzo zadowolona z zamówionej kreacji. Pozdrawiam

5 / 5 2017-06-18

jestem bardzo zadowolona. Zawsze miła szybka obsługa. KUpiłam juz kilka rzeczy i jestem z tej odziezy bardzo zadowolona.

5 / 5 2017-06-09

Wzorowo przeprowadzona transakcja. Towar bardzo dobrej jakości zgodny z opisem i ze zdjeciem. Przesyłka błyskawiczna(1 dzień). Polecam ten sklep! :)

5 / 5 2017-06-06

Super sklep! Szybka transakcja! Polecam!

5 / 5 2017-06-04

Bardzo fajny . Polecam . ; )

2017-05-24

bardzo dobry kontakt ze sprzedającym oraz szybciutka przesyłka

2017-05-22

Dobry kontakt

5 / 5 2017-05-19

fajny sklep bardzo go polecam

5 / 5 2017-05-16

super sklep,tylko niektóre rzeczy drogie jak dla mnie

2017-05-01

Spodziewałem się lepszego kontaktu i prawidłowej wysyłki towary kurierem GLS a dostałem DPD w słabo zabezpieczonej kopercie. Ogolnie polecam ale bez szału.

2017-04-26

przesyłka błyskawiczna, nie całe 24h, towar pierwsza klasa

5 / 5 2017-04-24

świetny....naprawdę polecam

2017-04-23

Dba o zadowolenie klienta.

5 / 5 2017-04-13

Pierwszy raz dokonywałam zakupu w tym sklepie i jeśli nie będę musiała, to tego nie powtórzę. Zamówiłam produkty, wpłaciłam pieniądze i okazało się, że zamówiona spódniczka jest tylko w innym kolorze; gdyby poinformowano mnie o tym przed wpłatą z pewnością zmodyfikowałabym zamówienie....a tak niestety zależało mi na czasie z powodu innych rzeczy więc wzięłam to, co mi zaproponowano. Wszystko trwało dość długo, choć muszę przyznać, że kontakt ze sklepem jest ok.

2017-04-10

Bardzo solidny

2017-04-05

zła- brak towaru podanego na stronie juz po złożeniu zamowienia (na stronie bylo podane iz produkt jest dostepny) obsluga bezplciowa i brak słów przeprosin za braki towaru

5 / 5 2017-03-27

Wszystko ok.Polecam.

Rzetelne opinie o Yourstyle.pl

Yourstyle.pl

Siedziba
Knurów

WWW
http://www.yourstyle.pl

Email
[email protected]

Telefon
888 509 704

Komórka
600 876 937

Infolinia
888 509 704

Logowanie