Kategorie: / Biuro / Dla Dzieci

Zabawkaiwyprawka.pl Opinie Klientów

4.96/5.00 - ilość ocen: 25
opinie o Zabawkaiwyprawka.pl
5 / 5 2019-03-10

Świetna jakość zabawek i artykułów szkolnych, błyskawiczna wysyłka. POLECAM.

5 / 5 2019-03-04

Bardzo szybka realizacja i dostawa zamówionego towaru. Zdecydowanie polecam ten sklep!

5 / 5 2019-03-01

Fachowe doradztwo, szeroki wybór produktów na prezent, mega ekspresowa wysyłka - produkt dotarł do mnie już na drugi dzień. Paczka zapakowana bardzo starannie i estetycznie. Polecam serdecznie

5 / 5 2019-02-18

Jak zawsze zabawka i wyprawka trzyma poziom! Dziękuje za gratisy!

5 / 5 2019-01-23

Sklep super, jak najbardziej daje same 5 ! Wróce napewno

5 / 5 2019-01-04

Towar w 100% zgodny z opisem na sklepie! Dobry kontakt ze sprzedającym! Bardzo szybka wysyłka! Towar zapakowany w gruby solidny karton! Polecam

5 / 5 2018-12-02

miła obsługa. Polecam wszystkim.

5 / 5 2018-10-30

Szybko, sprawnie, bez żadnych problemów... Polecam w 100 %

5 / 5 2018-08-31

Bardzo szybka realizacja zamówienia. Jestem bardzo zadowolony z zakupu w tym sklepie.

5 / 5 2018-06-22

Paczka bardzo estetycznie zapakowana. Polecam ten sklep

5 / 5 2018-05-31

Wzorowo pod każdym względem. Ekspresowa wysyłka !!! Towar zgodny z opisem. Super jakość. Dziękuje za udany zakup. ZDECYDOWANIE POLECAM!

5 / 5 2018-05-21

Z przyjemnością wystawiam pozytywną opinie za: szybka wysyłkę, wspaniały kontakt telefoniczny, super zapakowaną paczkę. Na pewno tu wrócę, będę polecać znajomym! Pozdrawiam

5 / 5 2018-04-26

Wszystko zgodne z opisem, ekspresowa wysyłka, dobrze zabezpieczona, robić zakupy w tym sklepie to sama przyjemność!!! POLECAM

5 / 5 2018-03-12

Zadzwoniłem w czwartek przed świętami z zapytaniem czy paczka zostanie doręczona do świąt(sobota) więc został tylko piątek. Następnego dnia rano odebrałem paczkę. Święta uratowane! Odbierają telefony, co się coraz rzadziej zdarza wśród sklepów internetowych!

5 / 5 2018-02-20

Wszystko przebiegło pomyślnie polecam

5 / 5 2018-02-16

wszystko super:) przed wszystko błyskawiczny kontakt ze sklepem ,bardzo polecam:)

5 / 5 2018-01-30

Pełen profesjonalizm, duży wybór asortymentu i bardzo dobre podejście do klienta. Polecam :)

5 / 5 2018-01-04

Polecam, szybko, sprawnie.

5 / 5 2017-12-27

Fajny sklep, dobra obsługa. Wszystkiego dobrego :)

5 / 5 2017-12-21

Wszystko super ☺

5 / 5 2017-11-23

Sklep godny polecenia.Wszystko w jak najlepszym porządku.

5 / 5 2017-11-13

Polecam serdecznie, Wszystko w należytym porządku. Miły kontakt. Szybka i dobrze zapakowana przesyłka.

5 / 5 2017-10-05

Wszystko w jak najlepszym porządku.

4 / 5 2017-09-04

Super

5 / 5 2017-07-17

SUPER

Rzetelne opinie o Zabawkaiwyprawka.pl

Zabawkaiwyprawka.pl

Siedziba
Olszewo-Borki

WWW
http://zabawkaiwyprawka.pl

Email
[email protected]

Telefon
530400702

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie