Kategorie: / Budownictwo / Dom i ogród / Usługi

Zafaceta.pl Opinie Klientów

4.88/5.00 - ilość ocen: 17
opinie o Zafaceta.pl
5 / 5 2021-06-13

Jestem bardzo zadowolona z wykonanej pracy. Pracownicy tej firmy zafaceta.pl wykonywali mi remont łazienki i ta choć była robiona przez fachowca z ogłoszenia 4 lata temu naprawdę tego wymagała. Już nigdy nie połaszczę się na cenę i zawsze podpisze umowę na wykonanie prac tak jak to robią w firmie zafaceta. Polecił mi firmę zafaceta znajomy, przyjechał pracownik i najpierw wszystko pomierzył, omówił i doradził . Prace w łazience przebiegały tak sprawnie że postanowiłam żeby zrobić remont również kuchni. Dlatego mam nowiutką łazienkę i kuchnie z pięknymi meblami z Castorama. Jestem bardzo zadowolona i Polecę tę firmę każdemu. Zresztą teraz wyremontują mi taras który właśnie wycenią.

5 / 5 2019-01-18

Prawdziwi fachowcy.Polecam!

5 / 5 2019-01-16

Moja współpraca z tą firmą była owocna i jestem bardzo zadowolona.Firma godna zaufania!

5 / 5 2018-12-28

Bardzo dobrzy są w tym co robią. Profesjonalne podejscie do klienta, zwiezle i na temat . Także polecam wszystkim, bo wartoo

5 / 5 2018-12-16

Pierwszy raz piszę komuś tak dobrą opinię -wykonali u mnie remont łazienki (płytki, armatura) i malowanie całego mieszkania - uczciwie bez naciągania, cena raz ustalona nieuległa zmianie, płytki położone idealnie, polecam i będę polecał znajomym

5 / 5 2018-09-18

Dobrze wykonują zlecenia,atrakcyjne ceny i miła obsługa,Jestem zadowolona z remontu.Polecam!

5 / 5 2018-08-28

Ci panowie w tym tygodniu montowali u mnie 6 sztuk drzwi . Wszystko było jak miało być. Profeska. Polecam.

5 / 5 2018-08-04

Przekazuję jak najbardziej pozytywną opinię o wykonawcach w Państwa firmie, zamówienie zostało zrealizowane fachowo, terminowo,w razie konieczności panowie służyli radą, byli otwarci na wszelkie uwagi i pytania z mojej strony . Wyremontowali mi całe mieszkanie w Żyrardowie i to co mnie i moich znajomych zaskoczyło na koniec zabrali wszystkie pozostałe materiały i oddali do Castoramy, odjęli kwoty od rozliczenia, Super polecam.

5 / 5 2018-07-16

Moje doświadczenia są oczywiście jak najbardziej pozytywne, osobiści bardzo polecam tą firmę. Od początku kontakt z Paniami doskonały a ekipa świetna. Firma zafaceta realizowała prace wykończeniowe w mieszkaniu dla mojego syna. Pokoje, korytarz- ściany i podłogi oraz cała łazienka i kuchnia, płytki, panele, gładzie malowanie wyposażenie i osprzęt Projekt łazienki wykonywała mi firma obok punktu firmy budowlanej. Panie z ekipy zafaceta zawsze służyły poradą, zresztą spędziłem z nimi jakiś czas wybierając elementy wyposażenia i tu przy okazji dziękuję Pani Dorocie i Katarzynie za aktywną pomoc. Panowie z ekipy również zasłużyli na pochwałę, wszystko jak najbardziej w porządku jest wykonane i zamontowane. Na pewno nie jest to firma nieuczciwa. Pracują tu ludzie którzy wiedzą co i jak należy wykonać żeby klient był zadowolony. Osobiści polecam firmę bez dwóch zdań. Najlepsza z jaką miałem okazję prowadzić remont a trochę już na tym świecie żyję. Zresztą spotkałem przy okazji przebywania w punkcie ekipy na Popularnej równie zadowolone jak ja osoby.

5 / 5 2018-06-30

Bardzo jestem zadowolony z usług tej firmy!

5 / 5 2018-05-30

Wszystkie prace zostały wykonane zgodnie z projektem wnętrza, z dużą dokładnością, precyzją i dbałością o detale. Drobne, problematyczne kwestie były z nami wcześniej konsultowane i omawiane, dzięki czemu udało się uniknąć przypadkowych rozwiązań. Polecam

5 / 5 2018-02-14

Firma ta zakładała okna w moim nowym domu. Jestem pod wrażeniem profesjonalizmu!

2017-11-13

Firma jest porządna, terminowa i zna się na fachu. Wykonali kawał świetnej roboty. Nic nie trzeba było poprawiać, został porządek. I ceny też mają bardzo konkurencyjne.

5 / 5 2017-10-06

Bardzo profesjonalni i słowni.POLECAM!

5 / 5 2017-08-17

Firma godna polecenia.Wszystko na najwyższym poziomie.Polecam!

3 / 5 2017-06-27

Nieuczciwa firma! Mimo że w punkcie w Castoramie mówiłam, że chodzi o remont jednego pokoju, Pani zainkasowała kaucję pomiarową i umówiła spotkanie. Po oględzinach zaproponowano mi kwotę z "zaangaźowania czasowego ekipy" tzn. podana była tylko lista prac do wykonania, przy każdej 0zł i jedynie cena całościowa. Kiedy mimo wszystko chciałam zaakaceptować ofertę, stwierdzili, że "nie kładą fototapety", co jest bezczelnym kłamstwem, ponieważ w cenniku ogólnodostępnym jest podana cena za układanie fototapety, a w punkcie gdzie opłacałam kaucję miałam nawet wspomnianą fototapetę ze sobą, ponieważ właśnie co ją zakupiłam w Castoramie. Mimo to Pani w punkcie uporczywie mi wmawia, że nie o fototapetę chodziło. Skoro nie mieli zamiaru podjąć się remontu na tak małą skalę (co innego, przecież, mieszkanie w stanie deweloperskim) powinni o tym powiedzieć zanim zapłaciłam kaucję pomiarową. Nieuczciwa firma, która kłamie w żywe oczy. Stanowczo odradzam, chyba że chcecie Państwo okłamywani, manipulowani i oskubani z Waszych pieniędzy.

5 / 5 2017-06-11

Moim zdaniem to świetna firma.W krótkim terminie wykonali prace montażowe (okna i drzwi),bardzo starannie i profesjonalnie.I nie musiałam po nich sprzątać;-)

5 / 5 2017-04-16

korzystałem z usług tej firmy i nie mogę się ich nachwalić. wynająłem ich do prac remontowych w moim biurze. wywiązali się znakomicie. ce***e ich terminowość i rzetelność i bardzo miły kontakt. idealna firma do takich spraw. polecam!

2017-04-04

Korzystałam z usług firmy Zafaceta i śmiało mogę powiedzieć , że jest to firma godna polecenia.

Rzetelne opinie o Zafaceta.pl

Zafaceta.pl

Siedziba
Warszawa

WWW
http://zafaceta.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie