Kategorie: / Zdrowie I Uroda / Biuro / Dla Dzieci / Artykuły Medyczne

Zakatekzdrowia.com.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.62
opinie o Zakatekzdrowia.com.pl
5 / 5 2019-03-14

Bardzo dobry sklep, szybka realizacja, produkt dobrze zapakowany, godny polecenia

5 / 5 2019-03-06

Naprawdę rzetelna firma. Polecam!

2019-02-15

na szóstkę z plusem !!!

5 / 5 2019-02-09

pozytywna

5 / 5 2019-02-06

Sklep bardzo dobry, polecam!

2019-02-02

OK !!!

2019-01-24

bardzo dobry sklep, dobrze prezentowane [produkty

5 / 5 2019-01-18

Szybko, profesjonalnie.

5 / 5 2019-01-01

Jestem zadowolona z zakupu. Szybka dostawa, produkt dobrze zapakowany i zgodny z zamówieniem.

2 / 5 2019-01-01

Sklep chyba już nie istnieje, opłaciłam zamówienie przy zakupie, od dwóch tygodnie zamówienie nie jest zrealizowane ani nie mam żadnej informacji. Telefonu nikt nie odbiera, wszystkie są wyłączone całymi dniami. Na maile również nie odpisują. Chyba straciłam pieniądze. Zdecydowanie nie polecam !

5 / 5 2018-12-25

Profesjonalna ,miła obsługa.

5 / 5 2018-12-18

Brak kontaktu. Na e-maila brak odpowiedzi. Telefony nie odpowiadają. Przesyłka przyszła z opóźnieniem. Towar bez zastrzeżeń. Resztę OK.

5 / 5 2018-12-10

Szybka dostawa polecam wszystkim

5 / 5 2018-12-10

Wszystko ok ,sprawnie i szybko polecam

2018-12-05

Niestety dostałam nie ten produkt który zamawiałam. Dodatkowo tego produktu który otrzymałam nawet nie znalazłam na stronie, jak go rozpakowałam był fabrycznie uszkodzony. Wszystkie te rzeczy rozumiem bo wiadomo można się pomylić z wysłaniem nie tego produktu, z wadą fabryczną również rozumiem bo sklep nie ma na to wpływu a towar był zapakowany więc nie było możliwości tego sprawdzić. Aczkolwiek na zgłoszony przeze mnie problem do sklepu nie otrzymałam żadnego zwrotnego kontaktu czego już nie rozumiem. Przyszła tylko opinia do wystawienia więc chętnie podzielę się spostrzeżeniami. Brak obsługi oceniam kiepsko.

2018-12-03

kiepski kontakt ,plus za stronę z możliwością podglądu realizacji zamówienia

5 / 5 2018-11-24

Transakcia szybka,bez problemow,100%zadowolenia z otrzymanej przesylki ,towar odpowiada w pelni opisowi ,polecam

5 / 5 2018-11-12

wszystki ok miły kontakt wszystko jasne i przejrzyste

2018-11-11

Bdb

2018-11-09

transakcja przebiegła pomyślnie

5 / 5 2018-11-06

Szybko i profesjonalnie

5 / 5 2018-10-30

ok

5 / 5 2018-10-27

polecam!!!

2018-10-21

solidy i wiarygodny sklep godny polecenia

5 / 5 2018-10-14

Bardzo szybka wysyłka.Super sklep. Polecam , szybko i rzetelnie

5 / 5 2018-09-23

Wszystko ok ,sprawnie i szybko polecam

2018-09-21

INTERNETOWYM

2018-09-19

dobry

1 / 5 2018-09-12

Realizacja zamówienia trwała tydzień, nie udało mi się w tym czasie skontaktować ze sklepem (gdy jeden raz udało mi się dodzwonić, akurat nie było nikogo ze sklepu internetowego, prośba o kontakt - bez reakcji). O dwóch wysłanych mailach nawet nie wspomnę. Dzięki temu udało mi się prawie nie odebrać przesyłki, ponieważ chodziło właśnie o adres dostawy, na szczęście kurier zadzwonił. Ogólnie standard obsługi klienta w sklepie oceniam bardzo negatywnie.

2018-08-26

bd

5 / 5 2018-08-05

bardzo szybka dostawa,solidnie,- towar spełniał wymogi zawarte w ofercie.polecam

5 / 5 2018-07-16

Utrudniony kontakt telefoniczny, ale zamówienie zrealizowane bardzo szybko, zgodnie z ofertą.

5 / 5 2018-07-05

Szybka obsługa, wysyłany na bieżąco status operacji, towar zgodny z opisem, czytelna strona www. Sklep godny polecenia!

2018-06-21

Zamówienie Nr: 12523 - żadnego kontaktu. Pieniądze naiwnie wpłaciłam z góry.

5 / 5 2018-06-07

Jestem zadowolona z łatwości i szybkości realizacji zamówienia

5 / 5 2018-06-04

Transakcja przebiegła pomyślnie.Polecam

2018-05-18

Ekspresowa dostawa towar zgodny z opisem

5 / 5 2018-05-06

Polecam

2018-04-26

Również 09 października 2016 zamówiłam towar i cisza. Nie ma kontaktu mailowego ani telefonicznego. Pieniądze wpłacone za towar z góry wraz za przesyłkę. Czekam i mam nadzieję, że firma stanie na wysokości zadania.

5 / 5 2018-04-20

Wszystko sprawnie, szybko i bezproblemowo

5 / 5 2018-04-10

Bardzo szybka obsługa i bez zastrzeżeń

5 / 5 2018-04-04

Transakcja przebiegła wzorowo!!!! Polecam

5 / 5 2018-03-23

POLECAM!!!

5 / 5 2018-03-03

Zamówienie dostarczone bardzo szybko. produkty oryginalne.

2018-02-25

Od tygodnia czekam na realizację zamówienia, otrzymałem tylko informację status zamówienia zmieniony na zaksięgowano wpłatę i na tym koniec!!!nie mogę skontaktować się ze sklepem abonent niedostępny!!!

2018-02-25

Sama przyjemność z kupowania.

5 / 5 2018-02-22

Bardzo szybka transakcja. Dostawa i towar bez zastrzeżeń. Polecam o współpracy.

1 / 5 2018-02-17

zamówienie z 21.09 brak kontaktu i brak produktów , kwota niestety zapłacona, proszę o kontakt z osobami również naciągniętymi zamierzam złożyć doniesienie na policje

5 / 5 2018-02-12

Szybko i sprawnie

5 / 5 2018-02-02

godny polecenia, niskie ceny, szybka przesyłka

2018-01-27

W końcu się doczekałam na dostawę. Trochę to trwało, ale otrzymałam przesyłkę.

1 / 5 2018-01-26

Nie solidny.Brak kontaktu telefonicznego.

2018-01-11

jak zwykle, wszystko okej

5 / 5 2017-12-30

PROFESJONALNIE I SZYBKO. POLECAM

5 / 5 2017-12-15

Wszytsko ok, szybko i bez problemów polecam!

5 / 5 2017-11-30

Polecam! porządna firma

5 / 5 2017-10-26

Sklep godny polecenia. Bardzo szybka realizacja zamówienia.

5 / 5 2017-10-24

Jak najbardziej polecam. Apteka godna zaufania.

5 / 5 2017-10-24

Bezproblemowa, szybka transakcja. Polecam.

5 / 5 2017-10-23

Polecam,szybka i profesjonalan wysyłka,ceny też konkurencyjne.

2017-10-21

Sklep powinien częściej wysyłać powiadomienia o zmianach zachodzących w zamówieniu.

5 / 5 2017-10-15

Wszystko jak najbardziej zgodne z opisem! Towar dobrze zabezpieczony do transportu. Dobry kontakt, Klep informuje na bieżąco co się dzieje z przesyłką. Polecam!

5 / 5 2017-10-11

Wszytsko ok, szybko i bez problemów polecam!

5 / 5 2017-10-08

Transakcja przebiegła pomyślnie.Polecam ten sklep

5 / 5 2017-10-04

Szybka i sprawna realizacja zamówienia.

5 / 5 2017-09-30

Szybko i bezboleśnie :) już poleciłam

5 / 5 2017-09-29

Towar zgodny z zamówieniem, polecam zakupy w tym sklepie.

3 / 5 2017-09-25

FATALNA.Nie dosyć ,że dostałam to,czego nie zamawiałam ,to jeszcze muszę upominać się o zwrot pieniędzy.NIEUCZCIWY I SPRZEDAWCA!!! Brak jakiegokolwiek kontaktu-telefon wyłączony ,na maile nie odpisują.Odradzam zakupy w tym sklepie ,bo ani towaru ani zwrotu pieniędzy. nie mam !!!

5 / 5 2017-08-29

Wszystko ok ale przesyłka zdecydowanie za droga

5 / 5 2017-08-19

Miła i profesjonalna obsługa. Jestem bardzo zadowolona i polecam wszystkim ten sklep. Dziękuję.

2 / 5 2017-08-10

nie polecam podpinam się pod opinię wystawiona na Ceno ""UWAGA OSZUŚCI !!! Towar został zakupiony i od razu opłacony. Czekam już tydzień. Nie jestem w stanie się z nimi skontaktować telefonicznie ani mailowo. Sprawa zostanie skierowana na policje. NIE KUPUJCIE TAM, CHYBA ŻE CHCECIE STARCIC PIENIĄDZE.

2 / 5 2017-08-05

Nie polecam! Otrzymałam niepełne zamówienie - oprócz urządzenia do mierzenie glukozy i cholesterolu zamówiłam paski do pomiaru choleterolu (za 50 zł). Pasków nie otrzymałam! Reklamcji nie uwzględniono, gdyż za późno sprawdziłam zawartość przesyłki. Oprócz tego bateria w urządzeniu była zupełnie wyczerpana, tak że nie można było nawet sprawdzić czy ono działa. Niestety, to ja muszę kupić ponownie paski i zaopatrzyć się w nową baterię. Sklep trochę na mnie zarobił!

5 / 5 2017-07-21

Ok

5 / 5 2017-07-09

Wszystko ok., polecam.

5 / 5 2017-07-05

Szybka, sprawna obsługa, dobry kontakt. Polecam.

5 / 5 2017-06-19

Szybko, sprawnie i bezproblemowo ;)

5 / 5 2017-06-07

bardzo pozytywna

5 / 5 2017-06-03

Bardzo szybka przesyłka.

2 / 5 2017-05-31

Niestety ale nie polecam sklepu zaraz wyjaśnię dlaczego. Zamówiłem towar, który widniał na stronie sklepu jako dostępny, wpłaciłem pieniądze natychmiast nie ukrywam że zależało mi na czasie realizacji. Na następny dzień dostałem maila, że nie mają dostępności i że będę musiał czekać około 2 tygodni. Dla mnie to jakaś kpina ! Sam sprzedaje w internecie i nie wyobrażam sobie takiej sytuacji u siebie. Podsumowując, sklep jest niepoważny wprowadzając w błąd klienta dostępnością.

2017-05-27

Bardzo dobry sklep internetowy

5 / 5 2017-05-25

Pozytywna

5 / 5 2017-05-23

profesjonalna obsługa,szybka realizacja

5 / 5 2017-05-19

Wszystko ok,ale przesylka troche droga.

5 / 5 2017-05-14

Fachowo,rzetelnie.szybko-polecam

5 / 5 2017-04-30

Szybko, sprawnie, zgodnie z ofertą. Porządnie zapakowane. Polecam

2017-04-28

solidny

5 / 5 2017-04-21

Wszystko w porzadku. Polecam 100%%

5 / 5 2017-04-21

Szybka i sprawna realizacja zamowienia.

5 / 5 2017-04-19

Obsluga szybka i profesjonalana. Towar zgodny z zamowieniem. Goraco polecam.

2017-03-30

dobra

Rzetelne opinie o Zakatekzdrowia.com.pl

Zakatekzdrowia.com.pl

Siedziba
Łódź

WWW
http://www.zakatekzdrowia.com.pl

Email
[email protected]

Telefon
42 640 40 01

Komórka
0 608 647 513

Infolinia
42 640 40 01

Logowanie