Kategorie: / Komputery / Foto / RTV / AGD / Gry

Zakupic.pl Opinie Klientów

5.00/5.00 - ilość ocen: 10
opinie o Zakupic.pl
5 / 5 2018-12-23

WITAM,POLECAM SPRZEDAWCE,BARDZO MIŁA OBSŁUGA,BŁYSKAWICZNA DOSTAWA,PROFESJONALNE DORADZTWO,TOWAR ZGODNY Z OPISEM.JESZCZE NIE RAZ SKORZYSTAM Z USŁUG TEJ FIRMY.GORĄCO POLECAM.POZDRAWIAM.KasiaM.

2018-04-19

Bardzo sprawna obsługa

2018-03-25

dziękuję

5 / 5 2018-03-08

Bardzo dobry kontakt, błyskawiczna wysyłka, solidne opakowanie, z czystym sumieniem polecam każdemu!

5 / 5 2018-01-07

POLECAM. Dobry kontakt, dobra cena.

5 / 5 2017-11-12

Bardzo dobra i szybka wysyłka. Towar bardzo dobrze zapakowany. Zakupu dokonałem tak jak należy, bez zbędnego effortu na zbędne wodotryski czy utrudnienia w płatnościach.

5 / 5 2017-08-25

Super obsługa, przesyłka w tempie expressowym, wszystko jak należy.

5 / 5 2017-08-03

Bardzo miła obsługa, towar do odebrania na drugi dzień, więc lepiej chyba już być nie może. Super, polecam każdemu.

5 / 5 2017-06-29

Polecam, znakomity kontakt mailowy i telefoniczny, przesyłka express, śiwetnie zabezpieczona, pierwszy mój zakup i z pewnością nie ostatni.

5 / 5 2017-06-22

Wspaniały sklep,profesjonalna obsługa,błyskawiczna dostawa. Polecam serdecznie:))

5 / 5 2017-05-27

OK

5 / 5 2017-05-03

ok

Rzetelne opinie o Zakupic.pl

Zakupic.pl

Siedziba
Warszawa

WWW
http://www.zakupic.pl

Email
[email protected]

Telefon
+48 22 250 17 84

Komórka
+48 664 64 74 72

Infolinia
-

Logowanie