Kategorie: / Komputery / Telefony / Biuro / Odzież i Obuwie / Dom / Dla Dzieci

Zakupyreklamowe.pl Opinie Klientów

5.00/5.00 - ilość ocen: 62
opinie o Zakupyreklamowe.pl
2019-03-22

wszystko było tak jak powinno być

2019-03-21

Godne polecenia.

5 / 5 2019-03-20

Świetne ceny, szybka wysyłka. Polecam każdemu

5 / 5 2019-03-14

rewelacyjna i szybka obsługa. na każde pytanie klienta jest szybka i konkretna odpowiedź.

5 / 5 2019-02-20

Wszystko sprawnie, polecam.

5 / 5 2019-02-07

Bardzo szybka dostawa, produkt zgodny z opisem.Jednak wolałabym żeby było więcej zdjęć.

5 / 5 2019-01-14

Naprawdę polecam!Towar zgodny z opisem, bardzo szybka wysyłka, kontakt ze sprzedającym bardzo dobry!

2018-12-29

Dostawa w porządku, produkt dotarł bez przeszkód i usterek:)

5 / 5 2018-12-27

Szybko, sprawnie, bezproblemowo. Polecam

2018-12-23

Bardzo dobry kontakt, terminowa dostawa.

2018-12-22

sklep godny polecenia

2018-12-18

budzik ma zepsuty wyświetlacz

5 / 5 2018-12-15

Bezproblemowa transakcja, bardzo dobry kontakt i oczywiście GORĄCO POLECAM !!!

2018-10-30

Po złożeniu zamówienia , ktoś ze sklepu kontaktował się ze mną w celu ustalenia wysyłki.Bardzo miła osoba(W.Janowski).

5 / 5 2018-10-29

Tanio i szybko.

5 / 5 2018-10-26

Orientacja skierowana na klienta, także w pełni polecam.

5 / 5 2018-10-24

Sklep bardzo solidny. Zamówienie zrealizowano szybko, fachowo i bez jakichkolwiek problemów. Zachwalam i zachęcam do korzystania z usług tegoż sklepu.

2018-10-22

Ciekawa oferta w atrakcyjnych cenach

2018-09-30

OK.

5 / 5 2018-09-26

Polecam zakupy w tym sklepie. Szybka i profesjonalna obsługa.

5 / 5 2018-09-09

Sklep rewelacja, błyskawiczna dostawa, towar zgodny z zamówieniem - 100% zadowolenia. GORĄCO POLECAM

5 / 5 2018-08-01

pierwszy raz robiłam zakupy w tym sklepie i jestem bardzo zadowolona. Transakcja przebiegła sprawnie, płatność internetowa i możliwość przesyłki przy pomocy InPost to jest to co lubię najbardziej!

5 / 5 2018-07-11

Polecam sklep! Profesjonalna i wprost błyskawiczna obsługa!

5 / 5 2018-07-05

Bardzo dobry kontakt, różnorodne metody płatności (PayPal) i przede wszystkim szybka przesyłka. Pełen profesjonalizm. Polecam.

5 / 5 2018-06-11

wszystko ok .szybko,sprawnie,policam

5 / 5 2018-06-10

Profesjonalna obsługa sklepu.Rzeczowa informacja. Produkty zgodne z opisem. Obsługa potrafiła odpowiednio doradzić w sprawie produktu i znakowania. Terminowa realizacja. Polecam!

5 / 5 2018-06-08

Blyskawiczna dostawa...polecam

2018-06-01

wszystko zgodne z opisem, ekspresowa przesyłka.

5 / 5 2018-05-28

Polecam, wspaniały kontakt, ekspresowa przesyłka, rzetelność i profesjonalizm.

5 / 5 2018-05-22

Bardzo szybka i miła obsługa:):):).

5 / 5 2018-05-08

Polecam, bardzo dobry kontakt, błyskawiczne odpowiedzi na maile, sprawna przesyłka.

5 / 5 2018-05-07

witam sklep jest bardzo dobry tranzakcia przebiegla szypko polecam ten sklep

5 / 5 2018-05-03

Jest OK. wszystko szybko i sprawnie załatwione. Jak zawsze panowie dostarczający przesyłkę mają problemy z terminowym dowozem, ale to nie wina sklepu. Produkt jest dobry i sprawny polecam.

5 / 5 2018-04-29

dobry kontakt,towar zgodny z oczekiwaniem,szybka wysyłka.

2018-04-18

Realizacja zamówienia bez zarzutu - wszystko w jak najlepszym porządku!

5 / 5 2018-04-09

Szybka realizacja wysyłki, towar jak najbardziej o.k. Polecam sklep.

5 / 5 2018-04-08

Bardzo rzetelna obsługa. Polecam.

5 / 5 2018-04-04

Współpraca rewelacyjna i pod każdym względem godna polecenia: poważne podejście do transakcji, przesympatyczny kontakt oraz błyskawiczna finalizacja. Z całym przekonaniem polecam wszystkim !!!!!

2018-04-01

Bezproblemowy zakup z darmową przesyłką (mimo bardzo niewielkiej wartości zakupu).

5 / 5 2018-03-24

Bardzo udane zakupy. Rzetelny, miły i błyskawiczny kontakt. Towar zgodny z opisem. Jestem w pełni zadowolona z zakupów w tym sklepie.

5 / 5 2018-03-22

Szybka wysyłka przedmiotów. Bardzo korzystne ceny: za breloczek do kluczy zaplaciłam 4,91 zł - taki sam w punkcie grawerowania widzialam za 22 zł. Serdecznie polecam.

5 / 5 2018-03-16

bardzo miły i profesjonalny kontakt, ekspresowa realizacja, gorąco polecam

2018-03-13

Bardzo fachowa obsługa i chętnie polecę sklep znajomym :)

5 / 5 2018-03-07

ok

2018-02-28

bardzo sympatyczna i pomocna obsluga, ciekawy asortyment, korzystne ceny

5 / 5 2018-02-21

polecam

5 / 5 2018-02-08

Bardzo szybka przesyłka - na następny dzień paczka była już u mnie. Miły kontakt. Bezproblemowo. Gorąco polecam!! Oby wszystkie sklepy internetowe tak działały!

5 / 5 2018-01-29

Produkt pomimo wysyłki przez Pocztę Polską i okres przedświąteczny przyszedł bardzo szybko. Zgodny z opisem. Polecam jak najbardziej ten sklep. I może w Poczcie Polskiej coś drgnęło?? :-) Pozdrawiam

5 / 5 2018-01-22

Zakupy bardzo udane, szeroki asortyment i bardzo zadowalające ceny produktów, naprawdę bardzo polecam zakupy w tym sklepie nie raz. A przesyłka szybka i profesjonalna, sama jeszcze skorzysta

2018-01-19

Sklep posiada ciekawy asortyment i jest godny polecenia:)

5 / 5 2018-01-17

szybka realizacja, towar bez zarzutu

5 / 5 2018-01-14

Sklep godny polecenia. Szybka obsługa, pełnowartościowe produkty, szybka realizacja.

5 / 5 2018-01-03

Bardzo szybka realizacja zamówienia. Profesjonalna obsługa.

2017-11-30

Pozytywnie

5 / 5 2017-11-28

Polecam!!! Mimo przedświątecznej gorączki przesyłka dotarła bardzo szybko. Informacje na temat produktu udzielono precyzyjnie, miła obsługa. Gorąco polecam.

5 / 5 2017-11-23

Wszystko super!

5 / 5 2017-11-21

Bardzo miła, sympatyczna i profesjonalna obsługa sklepu. Zamówiony towar był u mnie błyskawicznie - na drugi dzień towar miałam już u siebie w domu. Cena również konkurencyjna -bardzo duża różnica w cenie w porównaniu z innymi sklepami. Jestem bardzo zadowolona z zakupu oraz z obsługi. Życzę wszystkim tak udanych zakupów i oczywiście z czystym sumieniem polecam ten sklep.

5 / 5 2017-11-19

wszystko ok

5 / 5 2017-11-03

Pełen profesjonalizm , wysoka kultura handlowa , towar idealny jak w opisie , przesyłka expresowa.Przemiły kontakt . Szczególne buziaczki dla Pana Wojciecha J :) :) :)

5 / 5 2017-10-31

Szybka, solidna i sprawna obsługa. Sklep polecam bez zastrzeżeń.

5 / 5 2017-10-27

Szybka realizacja zamówienia, bardzo miła, rzetelna obsługa klienta. Z acłą przyjemnością polecam

5 / 5 2017-10-26

Polecam ,szybko i wszystko sprawnie,dzieki

5 / 5 2017-10-21

Szybka i bardzo udana transakcja. Dziękuję i polecam wszystkim

2017-10-18

zadnych zastrzezen - wszystko zgodnie z zamowieniem.

5 / 5 2017-10-09

Bardzo sprawnie, szybko

5 / 5 2017-10-02

Profesjonalna i miła obsługa. Wszystko sie zgadza z opisem. Polecam!

2017-09-07

wszystko doskonale od zamówienia po realizację

2017-09-01

Bardzo dobra obsługa

2017-08-27

sklep bardzo dobrze zaopatrzony,ze smakiem bez zarzutu

2017-08-17

Obsługa bardzo miła a odpowiedzi na moje pytania konkretne i rzeczowe. Przesyłkę otrzymałam według ustaleń, byłam na bieżaco informawana co się z nią dzieje. Solidnie zapakowana i co bardzo miłe: w przesyłce otrzymałam gratisy od firmy:))))

5 / 5 2017-08-07

dobra i szybka obsługa ,bieżący kontakt z klientem, obsługa i zainteresowanie klientem jest na piątkę.

5 / 5 2017-08-03

Szybka i konkretna informacja.Bieżący kontakt ze sklepem.Towar przesłany błyskawicznie.Jestem bardzo zadowolona.

2017-07-13

Godny polecenia

5 / 5 2017-07-12

OK

5 / 5 2017-06-30

Szybka przesyłka, bardzo dobry kontakt. Chętnie jeszcze skorzystam w przyszłości, polecam wszystkim.

5 / 5 2017-06-26

Bardzo miła i szybka obsługa. Polecam!

2017-06-19

Ciekawy!

2017-06-17

wszystko zgodne z opisem.polecem

5 / 5 2017-05-21

Wszystko tak jak powinno być. Polecam.

5 / 5 2017-04-18

Jak najbardziej pozytywnie. Szybko, sprawnie i rzeczowo. Polecam.

5 / 5 2017-04-17

Szybka dostawa, produkty zgodne z opisem, niewygórowana cena, świetny kontakt ze sprzedawcą, profesjonalna obsługa. Polecam!

2017-04-17

Sklep godny polecenia.

5 / 5 2017-04-15

Polecam. Bardzo dobry kontakt. Solidna firma.

5 / 5 2017-04-10

Sprzedawca rzetelny.Zamówiony produkt zgodny z opisem.Wysyłka terminowa.W razie wątpliwości Sprzedawca jest łatwo dostępny i pozostaje w dobrym kontakcie z klientem.Z przyjemnością polecam ten sklep !

5 / 5 2017-04-08

W sklepie zamówiłem pakiet 1000 wizytówek. Obsłużono mnie bardzo miło, sprzedający bezpłatnie pomógł mi przygotować pliki( projekt), sformatował, a potem przysłał do ostatecznego zatwierdzenia. Wszystko to bardzo szybko sprawnie i profesjonalnie. Po paru dniach dostałem reprezentacyjne wizytówki i ulotki. Polecam Sklep a sam dziekuje i na pewno jeszcze coś zamówię.

5 / 5 2017-04-02

Świetna, błyskawiczna i przemiła obsługa. Doskonały kontakt. Towar bardzo dobry jakościowo. Polecam!

5 / 5 2017-03-27

Bardzo dobry kontakt, produkt zgodny z oczekiwaniami, dobrze zapakowany. Bardzo miła i pomocna obsługa. POLECAM

Rzetelne opinie o Zakupyreklamowe.pl

Zakupyreklamowe.pl

Siedziba
Wrocław

WWW
http://www.zakupyreklamowe.pl

Email
[email protected]

Telefon
71 325 11 79

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie