Kategorie: / Odzież i Obuwie / Pozostałe

Zande.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Zande.pl
5 / 5 2019-02-18

Portfel bardzo ładny ze skóry , opakowanie było solidne .Portfel bardzo wzorzysty i posiada piękne kolory.

5 / 5 2018-12-31

Profesjonalna obsługa, szybka realizacja zamówienia polecam w 100 %

5 / 5 2018-12-30

Szybka realizacja, świetne opakowanie, towar wpełni satysfakcjonujący, polecam do skorzystania z oferty.

5 / 5 2018-12-01

Świetny towar, szybka i solidna realizacja zamówienia. Polecam !!!

5 / 5 2018-10-13

Oba zamówione portfele Pierre Cardin bardzo wysokiej jakości. Szybka wysyłka oraz bezproblemowa transakcja. Serdecznie polecam.

5 / 5 2018-10-05

Wspierajmy polskie przedsiębiorstwa takie jak to, bo warto. Super szybka wysyłka, produkt świetnej jakości, który używam już drugi rok i dalej wygląda jak nowy!! Do tego bardzo miła obsługa. Zdecydowanie POLECAM!

5 / 5 2018-07-29

Fachowa i miła obsługa , należy się 6 - tka zamiast 5 . Saszetka rewelacyjna , wynegocjowałem nawet niższą cenę ,polecam wszystkim .

5 / 5 2018-05-11

Wysyłka ekspresowa. Produkt zgodny z opisem.wysokiej jakosci

5 / 5 2018-02-24

Galanteria skórzana wysokiej jakości w dobrej cenie i w dużym wyborze

5 / 5 2018-02-13

Firma na piątkę z plusem.

5 / 5 2018-02-08

Zakupy przebiegły pomyślnie, kontakt ze sprzedawcą bardzo dobry, czas realizacji jak i cena w porządku, ogólnie polecam

5 / 5 2017-11-04

Szybko,sprawnie. Dla mnie super

5 / 5 2017-10-24

Serdecznie polecam !!!

5 / 5 2017-10-05

JESTEM BARDZO ZADOWOLONA.TOWAR ZGODNY Z OCZEKIWANIAMI.BŁYSKAWICZNA REALIZACJA..DZIĘKUJĘ.

5 / 5 2017-09-05

Błyskawiczna przesyłka portfela, wzorowy kontakt ze sklepem. Polecam w 100%.

5 / 5 2017-08-01

Miła i fachowa obsługa, towar bardzo dobrej jakości oraz szybki czas realizacji. Gorąco polecam !

Rzetelne opinie o Zande.pl

Zande.pl

Siedziba
Zagnańsk

WWW
http://www.zande.pl

Email
[email protected]

Telefon
505109103

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie