Kategorie: / Komputery / Foto / RTV / Telefony

Zantech.pl Opinie Klientów

3.75/5.00 - ilość ocen: 12
opinie o Zantech.pl
5 / 5 2019-03-02

Sklep zantech polecam każdemu, kto ma chęć oszczędzić pieniądze, jednak nie spieszy się z zakupem - bo czekanie to tylko dla cierpliwych...

5 / 5 2018-12-11

Ceny rewelacyjne, jakość zdecydowanie dobra, polecam. Do poprawki natomiast w sklepie sposób obsługi oraz czas dostarczenia - 2 dni to za długo.

2018-11-24

Ogólnie ocena dobra. Dosłownie jak w szkole - czwórka. Słaby kontakt z klientem, długi czas oczekiwania. Ale cena idealna, towar też pierwszego sortu, wprost od producenta, z gwarancją.

2018-06-03

Obsługa rzetelna, konkretna, kamerka dostarczona bez zgrzytów. Jedyny minus to 3 dni oczekiwania.

5 / 5 2018-06-03

Niestety bardzo słabo z szybkością realizacji zamówienia. Reszta zdecydowanie na plus, szczególnie ceny. Towar nowy, na gwarancji, na życzenie dostałam fakturę.

2018-05-02

Wszystko w porządku, ceny świetne - sklep idealny, można powiedzieć.

2018-04-07

Plusy - nowy towar, fabrycznie zapakowany, bardzo tanio. Minusy: zdecydowanie zbyt długie oczekiwanie na przesyłkę, bo prawie 3 dni, a także kiepski kontakt ze sklepem. Ogólne wrażenie pozytywne, za tą cenę można przeżyć podejście do klienta, ale musi ono się poprawić.

5 / 5 2018-03-08

Polecam zdecydowanie, dobry sklep

1 / 5 2017-10-29

Uwaga na ten sklep. Brak kontaktu na email, nr. tel. nie istnieje, a ja naiwny kupiłem towar i pewnie kasa przepadła. Jak ktoś chce ryzykować to tylko płatność przy odbiorze. Ja jutro zgłaszam sprawę na policję i będę pewnie szukał wiatru w polu.

5 / 5 2017-10-22

Sklep profesjonalny, chociaż zdecydowanie widać, że kilka spraw można byłoby dopracować. Słaby kontakt, mimo, że wszystko załatwione jak należy, to na maile odpisywać powinni częściej. Sam zakup bez zarzutu i bez problemów, także pozytyw.

5 / 5 2017-08-06

Zamówienie zrealizowane rzetelnie, czas oczekiwania na przesyłkę za długi, cena - rewelacyjna. Takie podsumowanie tego sklepu. Polecam, choć można sobie zaczekać nawet 3 dni.

5 / 5 2017-07-13

Obsługa klienta i czas wysyłki - minus. Cała reszta na plus. Super towar w świetnych cenach. A że trzeba poczekać - czasami warto. Za tą cenę na pewno warto. Tylko na maile moglibyście odpisywać, nawet nie wiedziałem kiedy kurier przyjedzie.

1 / 5 2017-06-16

Sklep to oszustwo paczki nie ma od tygodnia A pieniadze wzięli brak kontaktu ze sklepem telefon nie istnieje sprawa zostaję skierowana na policje..

2 / 5 2017-06-14

Nie polecam. Zamówiłem towar, wpłatę zrobiłem na konto i całe szczęście odeslali z powrotem bo konto nie istnieje. Dziwne bo za pobraniem nie było opcji .To jakaś lipa o cena zaskakujaco niska.

1 / 5 2017-05-29

Oszuści, telefon nie istnieje, sprawa skierowana na policję

5 / 5 2017-04-04

Wszystko w porządku, tylko strasznie długo. Poza tym OK, polecam.

Rzetelne opinie o Zantech.pl

Zantech.pl

Siedziba
Warszawa

WWW
http://zantech.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie