Kategorie: / Komputery / Foto / RTV / AGD / Telefony / Biuro

Zapraszamybowarto.pl Opinie Klientów

4.93/5.00 - ilość ocen: 88
opinie o Zapraszamybowarto.pl
5 / 5 2019-03-19

wszystko OK

5 / 5 2019-03-16

Szybko i zgodnie z ustaleniami.

5 / 5 2019-03-09

Dom i ogród? Tylko tutaj. Polecam !!

5 / 5 2019-03-02

szybko sprawnie i relatywnie Tanio

5 / 5 2019-02-28

Szybka dostawa, konkretne informacje i instrukcje kupna. POLECAM!!!

5 / 5 2019-02-27

pozytywna

5 / 5 2019-02-27

Wszystko super sprawnie, na bieżąco byłam informowana mailowo o etapie realizacji. Z czystym sumieniem poleciłabym każdemu.

5 / 5 2019-02-12

Profesjonalna obsługa szybka realizacja zamówienia.polecam.

5 / 5 2019-02-12

Jak zawsze obsługa na najwyższym poziomie. Polecam!!!

2019-02-02

Sprzęcik jak sprzęcik . Ale co do obslugi to bylem zdziony . Baliśmy sie zakupow w sklepie ktory nie ma opini wiec stwierdzilismy ze zrobimy sobie sobotnia wycieczke. No to byl szok sklep AGD to chyba najlepiej wyposarzony sklep jakiego widzielismy nawet we Wroclawiu nie widzielismy takiej oferty nie liczac molochow ale tam zakupow z zasady nie robie . 1 piętro sklepu takze wypasiony tyle towaru ze hej . A obsluga takze przemila . Dziekuje i napewno kiedys bede szukal u was towaru .

2 / 5 2019-02-02

Oceniam karygodnie tą firmę, zaproponowali mi kupno u nich lodówki, zmywarki i pralki firmy Bosch, ustaliliśmy przez telefon jakie to mają być modele i cenne za ten sprzęt oraz dowóz. Została przesłana do mnie faktura na maila do potwierdzenia, zadzwoniłem że faktura doszła i cenna sie zgadza lecz nie patrzyłem na dokładne numery modeli, przy odbiorze okazało się że wcisneli mi nie ten model pralki co chciałem różnił się tylko jedną cyferką i ilością obrotów, tego się niedopatrzyłem na fakturze ale byłem pewien że Pan (T.....-sprzedawca) z którym rozmawiałem przywiezie mi ten model jaki ustaliliśmy telefonicznie a nie inny, do tego zmywarka nie była w ogóle zapakowana tylko owinięta czarną folią. Nie polecam tej Firmy jako zaufanej chyba, że chcecie inny sprzęt niż ustalacie u nich.

5 / 5 2019-02-01

profesjonalne doradztwo, zakupiłem klimatyzator super się sprawuje, idealnie mi doradzili. Widać że dla nich liczy się klient, rzeczowi konkretni, polecam bardzo gorąco. Formalności związane z kredytem załatwia się w kilka chwil.

5 / 5 2019-01-29

Jestem pod wrażeniem. Telefoniczne zamówienie przyjęte bardzo sprawnie i miło.Dostawa kurierem za pobraniem już na drugi dzień (24h)! Telewizor sprawdzony, sprawny i zgodny z opisem. Polecam wszystkim ten sklep,na pewno jeszcze nie raz zrobię tu zakupy.

5 / 5 2019-01-16

Bardzo miła, fachowa i szybka obsługa. Polecam.

5 / 5 2019-01-10

kupłem ekspres do kawy i jestem bardzo zadowolony, poniewaz wszysko otrzymałem tak jak chciałem.

5 / 5 2019-01-06

polecam z całego serca. idealna obsługa, towar zgodny z opisem.

5 / 5 2019-01-05

bardzo szybka i sprawna obsługa .Towar w/g opisu.

5 / 5 2018-12-27

ZAKUPIŁEM LISTWY PRZECIWPRZEPIĘCIOWE W ZAPRASZAMY BO WARTO, DLA SIEBIE I DLA ZNAJOMYCH. CO MOGĘ NAPISAĆ NA TEN TEMAT? OTÓŻ DO ICH ZALET NALEŻY PERFEKCYJNY KONTAKT Z KLIENTEM, TOWAR DOBRZE OPAKOWANY I EKSPRESOWO DOSTARCZONY. OCZYWIŚCIE Z JAKOŚCI TOWARU JESTEŚMY RÓWNIEŻ ZADOWOLENI. POLECAM ZAKUPY W TYM SKLEPIE

5 / 5 2018-12-25

Po raz kolejny wszystko ok

5 / 5 2018-11-28

Kontakt ze sklepem b.dobry. Towar dostarczono b.szybko i sprawnie - polecam ten sklep

5 / 5 2018-11-23

Wszystko ok , sprawnie i profesjonalnie , polecam .

5 / 5 2018-11-19

Bardzo miła obsługa.Szybkie odpowiedzi na emaile. Doradztwo przy moim braku zdecydowania. Bardzo szybka dostawa(około 28 godz od ustalenia warunków transakcji). Gorąco polecam.

5 / 5 2018-11-17

Z pewną niepewnością podszedłem do zakupów w sklepie bez recenzji, ale już po pierwszym kontakcie okazało się, że obsługa jest miła i fachowa, kontakt rewelacyjny, dostawa bardzo szybka. Kupowałem już w kilku sklepach internetowych, ale z tego jestem najbardziej zadowolony. Gorąco polecam i zapraszam do zakupów w tym sklepie. Pozdrawiam.

5 / 5 2018-11-10

Super towar, super obsługa, ekspresowa wysyłka, po 24 h towar był na miejscu, Śmiało kupujcie- to super sklep!!!! I najważniejsze - oni mają towar, który jest w ofercie- nie musisz zamawiać i cekać 2 tygodnie. Naprawdę warto tam kupować!

5 / 5 2018-11-10

Szybko i sprawnie. Obsługa na wysokim poziomie! Polecam

5 / 5 2018-11-07

Polecam. Zapakowane w tyle folii bombelkowej, że spokojnie mógłby czołg po paczce jeździć :)

5 / 5 2018-11-04

Bardzo dobry kontakt ze sklepem przez mail. Zostałem poinformowany o dostępności towaru, wpłaciłem pieniadze i dalej informowano mnie co się dzieje z moim zamówieniem. Szybko i sprawnie. Pełny profesjonalizm.

5 / 5 2018-10-19

Bardzo polecam :)

5 / 5 2018-10-17

Szybko, sprawnie i profesjonalnie! Naprawdę dobry sklep!

5 / 5 2018-10-16

Szybko, tanio. Bardzo dobry kontakt telefoniczny i mailowy. Towar odebrałem osobiście, więc nie wiem jak zakupy przez internet.

5 / 5 2018-10-14

Bardzo dobry kontakt ze sklepem. Szybka wysyłka. Tak trzymać :-)

5 / 5 2018-09-25

wyśmienity kontakt telefoniczny i mailowy, ku mojemu niepomiernemy zdziwieniu zmywarka zamówiona w poniedziałek znalazła się u mnie w środę rano!!! pomimo tego, że zostałam uprzedzona, że nie ma jej w magazynie i czas oczekiwania na realizacje zamówienia wynosi do 7 dni. POLECAM SERDECZNIE!BŁYSKAWICZNA TRANSAKCJA!

2018-09-24

pełna satysfakcja i fachowa obsługa! towar zgodny z opisem i pomoc w znalezieniu montażysty. serdecznie polecam!

5 / 5 2018-09-20

Rzetelni, szybko odpowiadają na e-mail z pytaniami o produkt. Bez problemu zapakowali TV 42-calowy w świąteczny papier i dołączyli kartkę z przesłanymi życzeniami. POLECAM!!!

5 / 5 2018-09-13

Mega szybko sprawnie produkt 10/10 polecam:) !

5 / 5 2018-09-07

To nie sklep. To po prostu Mistrzostwo Świata. REWELACJA. Dziekuje raz jeszcze i polecam tam zakupy. O 17,30 zamówiłem a o 9 rano miałem towar w domu w dniu następnym. W Olsztynie. Są pytania ?.

5 / 5 2018-08-11

Sklep godny polecenia robiącym zakupy w internecie.Dory i fachowy kontakt,szybka przesyłka

5 / 5 2018-08-08

Polecam zakupy u Was

5 / 5 2018-08-03

Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam

5 / 5 2018-07-14

Kupiłem w sklepie zapraszamybowarto.pl sokowirówkę, czajnik, toster oraz mikrofalówkę. Przyznam że na początku miałem obawy co do zakupu przez internet bo bałem się ze taki sprzęt w transporcie ulegnie zniszczeniu. Lecz skusiłem się na zamówienie w tym sklepie ponieważ szukałem kilku przedmiotów przez około miesiąca we wszystkich chyba juz sklepach internetowych i tradycyjnych i ceny w sklepie zapraszamybowarto.pl są absolutnie najniższe. Zamówiłem więc towar i tutaj moje zdziwienie osiągnęło maksimum! Obsługa SUPER PROFESJONALNA! Sprzęt otrzymałem kurierem z szybkością błyskawicy. Moim zdaniem ABSOLUTNIE REWELACYJNY SKLEP! A OBSŁUGA TO SPEŁNIENIE NAJWIĘKSZYCH OCZEKIWAŃ!!! POLECAM BO WARTO :-)

5 / 5 2018-07-03

Polecam zakupy, szybka realizacja zamówienia.

5 / 5 2018-07-02

Bardzo dobry kontakt i szybka wysyłka.Sama przyjemność.

5 / 5 2018-06-29

Profesjonalnie przeprowadzona transakcja, polecam sklep.

5 / 5 2018-06-20

BArdzo polecam , przesyła ekspresowa ,

5 / 5 2018-06-19

REWELACJA!!! produkt, kontakt, termin dostarczenia przesyłki - wszystko na najwyższym poziomie!!! Jestem bardzo zadowolony z usług "Zapraszamybowarto.pl" i wszystkim jak najbardziej polecam.

2018-06-02

Nie mogę mieć zastrzeżeń, wszystko zgodnie z opisem produktu i warunkami zamówienia.

5 / 5 2018-05-23

polecam bo warto

5 / 5 2018-05-17

Jestem zadowolony z szybkiej dostawy wybranego produktu i rzeczowej obsługi ze strony sklepu

5 / 5 2018-05-02

Zakupy w zapraszamybowarto.pl oceniłbym skrótem: PPBSiT. Czyli Porządnie, Przejrzyście Bezpiecznie, Sprawnie i Tanio. Dobry kontakt, towar bez zarzutu wysłany natychmiast po wpłacie. Cena bomba. W porównaniu do sklepów wielkopowierzchniowych i hipermarketów to kawę prawie przez 2 lata będę pił za darmo. Szczerze polecam.

5 / 5 2018-04-30

WSZYSTKO SUPER. POLECAM!!!

5 / 5 2018-04-25

Szybko, tanio. Proszę tylko nie umieszczać faktury bezpośrednio pod taśmą, bo ją przy odpakowaniu pocieliśmy.

2018-04-25

Kolejny mój zakup w tej firmie i wszystko w porządku :)

5 / 5 2018-04-22

Sklep naprawdę godny polecenia. Nazwa sklepu wszystko mówi :). Przede wszystkim profesjonalne podejście do klienta, bezproblemowy kontakt telefoniczny, bardzo szybka i miła absługa, w razie potrzeb nieoceniona pomoc i porada (miałem problem z ustawieniami TV, który został w przeciągu godziny rozwiązany), ekspresowa przesyłka (kilkadziesiąt minut po złożeniu zamówienia paczka była już w drodze). Według mnie tak powinien działać sklep internetowy. Szczerze polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-04-19

SAME SUPERLATYWY, POZDRAWIAM PANA TOMKA M. KTÓRY POMÓGŁ BARDZO W ZAKUPACH! TAK TRZYMAĆ!!!

2018-04-11

wszystko w jak najlepszym porządku

5 / 5 2018-04-09

Dołączam się jak najbardziej do pozytywnych opini o usłudze sklepu zapraszamybowarto.pl. Już od dłuższego czasu się zbierałam z zamówieniem przez internet bo ceny są zupełnie inne niż w zwykłym sklepie, choć w internecie też różne to w tym sklepie była najlepsza oferta! Nastepnym krokiem było upewnienie się czy dana firma jest godna zaufania i choć ma nie tak dużo opini w porównaniu z innymi sklepami, które mają ponad 1000 - to to że są same pozytywne przesądziło w zupełności. Najpierw zarejestrowałam się, zadzwoniłam, (nie ma problemu z połączeniem!)upewniłam się że dany produkt jest na stanie, przelałam pieniążki przez internet-23.03. w poniedziałek po południu, następnego dnia zostały zaksięgowane i w środę 25.03 o 10.00 godz. kurier dostarczył mi przesyłkę, z której dodam jestem bardzo zadowolona:) Dziękuję, Polecam niezdecydowanym, Pozdrawiam:) P.S. Śmieszna sytuacja bo kurier (dodajmy profesjonalna firma) znajomy dla mnie był - co miesiąc go spotykam bo dostarcza nam taką stałą przesyłkę z innej w ogóle firmy i branży (ale z regionu!) a firma zapraszamybowarto jest z drugiego końca Polski.

5 / 5 2018-03-28

Po moich przygodach z innym sklepem ostatecznie zakończonych po miesiącu bez rezultatu postanowilem zamowic TV w sklepie, ktory dopiero rozpoczyna zbieranie komentarzy:) - I na prawdę milo sie zaskoczylem. Telefon odbierany jest natychmiastowo, zmówienie realizowane szybko a TV miałem na drugi dzień:)

5 / 5 2018-02-22

Towar zgodny z opisem. Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.

5 / 5 2018-02-17

Towar wysłany szybko,do każdego etapu zamówienia była informacja na maila. Super pozytyw. Bardzo polecam ten sklep.

5 / 5 2018-02-08

do wszystkich kupujacych co szukaja dobrego taniego odkurzacza TEN jest rewelacja u mnie w miasteczku w sklepie kosztuje ponad 430zł w tej firmie kupiłem go za 195zł ( nowy gwarancja itd) POLECAM KAZDEMU **** SZUKAJCIE AZ ZNAJDZIECIE . CHOC JESTEM Z DRUGIEGHO KONCA POLSKI TO wybieram ten sklep

5 / 5 2018-02-07

Szybka wysyłka, dobry kontakt. To nie będą moje ostatnie zakupy . Polecam

2018-02-02

Najlepszy sklep internetowy w jakim do tej pory robilem zakupy. Juz sama informacja w porownywarkach cen, ze towar jest dostepny jest duzym plusem. Szukalem tv przed swietami. Wielu sprzedawcow nie podawalo, czy maja towar. Nie dalo sie do nich dodzwonic, ani nie odpowiadali na maile. Az zobaczylem na "Skapcu" przy symbolu TV, ze jest dostepny "od reki". Dodzwonilem sie od razu i dostalem potwierdzenie oraz zapewnienie, ze towar moga wyslac zaraz. Zlozylem zamowienie i zaraz dostalem telefon i maila. TV byl u mnie na drugi dzien. Dodatkowym plusem jest mozliwosc sledzenia przesylki u kuriera.

5 / 5 2018-01-25

Bardzo dobry kontakt telefoniczny jak i E-mailowy . Szybka dostawa a co za tym idzie -zadowolenie klienta . No oczywiście zakup udany .Pozdrawiam

5 / 5 2018-01-24

Super !

2018-01-13

Faktycznie warto :-)

5 / 5 2018-01-12

Jestem bardzo zadowolona z zakupu który tu zrobiłam. Bardzo dobra jakość i czas dostawy

5 / 5 2018-01-08

Wszystko załatwione bardzo sprawnie i profesjonalnie. Towar miał być dostarczony w czasie 7-14 dni a został dostarczony po 6 dniach od złożenia zamówienia.

5 / 5 2017-12-25

Super przyjazny sklep , miła obsługa i jakość na wysokim poziomie

5 / 5 2017-12-23

Jak zwykle wzorcowo.Polecam i pozdrawiam.

5 / 5 2017-11-19

Jak zawsze obsługa na najwyższym poziomie. Polecam!!!

5 / 5 2017-11-09

Same najwyższe noty dla sklepu. Super obsługa, bardzo szybka realizacja zamówienia i expresowa dostawa. Bardzo polecam!!!

2017-11-02

thermomix żone się bardzo podoba, dobrze, ze jest inny przedstawiciel niż Vorwerk z niższą stawką :)

2017-10-20

Dobre produkty w dobrych cenach

5 / 5 2017-10-19

Wszystko ok, najlepsza cena w internecie.

5 / 5 2017-10-12

Szybko i towar zgodny z moimi oczekiwaniami .

5 / 5 2017-10-08

Transakcja zakupu przebioegła szybko i zgodnier z zamówieniem.

5 / 5 2017-10-05

Zakupiłam w sklepie sokowirówkę.Jestem bardzo zadowolona z towaru i obsługi.Obsługa REWELACYJNA!!!-szybko odpowiadają na maile, dobry kontakt telefoniczny, wysyłka natychmiastowa. Super towar w najlepszej cenie:)

5 / 5 2017-10-04

bardzo szybka paczka,super produkt

2 / 5 2017-10-01

Zamówiłem w tym sklepie pralkę, otrzymałem maila z potwierdzeniem przyjecia zamówienia i informacją, że realizacja nastąpi po uiszczeniu zapłaty. W dniu w którym dokonałem wpłaty otrzymałem maila o tytule "aktualizacja zamówienia", w którym sklep poinformował mnie, że towaru nie mają i zmieniają status zamówienia na "anulowano" oraz informacją, że jak mam pytania to należy odpisać. Odpisałem i zażądałem wyjaśnień i rano skontaktował się ze mną bardzo niesympatyczny pracownik sklepu z informacją, że dzwoni bo pisałem i pytaniem, że czemu się dziwię - oni są sklepem i towar się sprzedał więc go nie ma i tyle, a kasę od razu mi odesłali i nie widzą problemu - normalna sprawa. Na pieniądze czekałem 4 dni. Ogólnie za taką normalność dziękuję bardzo. Cena była atrakcyjna, ale jakość obsługi, komunikacji i dostępności towaru zupełnie niezadowalająca. Nie polecam i omijam z daleka.

5 / 5 2017-09-15

Polecam ten sklep -szybka wysyłka nie jest tu wyłącznie hasłem reklamowym. Trochę się wahałem czy zrobić przedpłatę na konto ale inne opinie mi pomogły. W porównaniu z bardziej popularnymi sklepami TEN to jest po prostu błyskawica! Towar oczywiści 100% zgodny z opisem.

5 / 5 2017-09-05

Wszystko profesjonalnie i bez problemów. Expresowa wysyłka. Super POZYTYW - POLECAM!!! i Dziekuję.

5 / 5 2017-08-28

Jestem bardzo zadowolona z zakupów, towar b. dobrej jakości, szybka dostawa. Polecam

5 / 5 2017-08-27

Bardzo sprawnie bez problemow. Polecam serdecznie.

5 / 5 2017-08-24

Zrealizowałem 2 zamówienia, wszystko było ok. profesjonalnie, szybko i bez uwag. Pozdrawiam.

2017-07-21

noże i garnki oryginalne, bez cienia lipy !!

5 / 5 2017-07-17

Wszystko w najlepszym porządku. W 100% polecam

5 / 5 2017-07-15

Polecam bo ... Warto!

5 / 5 2017-07-10

Bardzo udany zakup! Szybko, miło, profesjonalnie i niedrogo, dodaję do Ulubionych i kontakt przekazuję znajomym.

5 / 5 2017-06-28

Szybko, sprawnie bez żadnych zarzutów :)

5 / 5 2017-06-25

Szybko sprawnie .

5 / 5 2017-06-20

Towar zamówiłem przez internet, odebrałem osobiście. Raty załatwiliśmy w 20minut, wszystko w miłej atmosferze. Szczerze polecam !

5 / 5 2017-06-20

Pełen profesjonalizm i miła obsługa. Polecam

5 / 5 2017-06-16

Bardzo szybka transakcja, dobry kontakt ze sprzedawcą.

2017-06-13

Firma solidna, choć przesyłka mogła by być szybciej realizowana.

5 / 5 2017-06-04

Jestem pod dużym wrażeniem. Telefoniczne zamówienie przyjęte bardzo sprawnie i miło. Zamówienie w czwartek, potwierdzenie wysyłki w piątek, a towar we wtorek!!! SUPER Telewizor sprawdzony, sprawny i zgodny z opisem. Polecam wszystkim ten sklep,pewnie jeszcze go odwiedzę!!!!

5 / 5 2017-06-03

pełen profesjonalizm - szybko, sprawnie, dobre ceny. WARTO U NICH KUPIĆ

5 / 5 2017-05-07

Wystawiam najwyższą ocenę. Zmówienie telefoniczne sprawnie przyjęte, z profesjonalną informacją na temat produktu. Dostawa kurierem za pobraniem w ciągu 24h!!! TV sprawdzone, sprawne i zgodne z opisem. Gorąco polecam ten sklep. Jego nazwa "Zpraszamybowarto" mówi prawdę.

2017-04-21

Przykro mi ale mam bardzo złe doświadczenie z tym sprzedawcą. Zamówionego towaru nie otrzymałam, a na e-maile sprzedawca nie odpowiada. Ekspres do kawy zamówiłam 21-01-2009 r. Zapłaciłam przelewem 21-01-2009r. Przelew został zaksięgowany przez sprzedawcę 22-01-2009 r. Dzisiaj 30-01-209 r. godz 17,15 towaru jeszcze nie mam.A miało być do 7 dni. Na monit sprzedawca nie odpowiedział. Proszę o ostrożność w zamawianiu towarów u tego sprzedawcy .

5 / 5 2017-04-21

Polecam, Szybko, sprawnie, terminowo.

2017-04-08

Po prostu ponownie mistrzostwo świata. Tylko tam kupować. Ja na pewno będę. W Olsztynie towaru mało i ceny inne. Wyższe.Dużo wyższe.

5 / 5 2017-03-28

sklep,,super,,obsługa bardzo miła,,:))duży wybór asortymentu,naprawdę polecam,,:)

Rzetelne opinie o Zapraszamybowarto.pl

Zapraszamybowarto.pl

Siedziba
Głogów

WWW
http://www.zapraszamybowarto.pl

Email
[email protected]

Telefon
768312745

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie