Kategorie: / Dom

Zawszecieplo.pl Opinie Klientów

5.00/5.00 - ilość ocen: 13
opinie o Zawszecieplo.pl
5 / 5 2019-01-24

polecam sprzedawce

5 / 5 2018-12-04

Rewelacyjna i profesjonalna obsługa. Doradztwo sprzedaż i montaż - pełny profesjonalizm. Takich fachowców w Polsce naprawdę potrzeba.

5 / 5 2018-11-21

Polecam sklep zawszecieplo.pl, zamówienie zrealizowane szybko bardzo dobry kontakt, towar zgodny z opisem i bardzo dobrze zapakowany.

5 / 5 2018-10-30

super

5 / 5 2018-10-24

Bardzo solidna firma. Elastyczne i atrakcyjne ceny. Przesyłka doszła zgodnie z ustaleniami. POLECAM

5 / 5 2018-10-18

na razie ok

5 / 5 2018-10-11

Polecam ze względu na szeroką ofertę, ale także znakomite podejście do klienta. W sklepie można liczyć na fachowe doradztwo i pomoc przy wyborze spełniających oczekiwanie produktów. Udało mi się też kupić baterię łazienkową w cenie o wiele niższej niż w innych sklepach.

5 / 5 2018-08-25

Polecam!

5 / 5 2018-07-12

Profesjonalne doradztwo i miła obsługa. Bardzo szybki czas realizacji zamówienia. Serdecznie polecam.

5 / 5 2018-03-02

Super sklep. Zamówiłem pompę Wilo w południe i otrzymałem ją (Warszawa) następnego dnia o 8:30. Polecam wszystkim.

Rzetelne opinie o Zawszecieplo.pl

Zawszecieplo.pl

Siedziba
Tychy

WWW
http://www.zawszecieplo.pl

Email
[email protected]

Telefon
32 444 64 77

Komórka
731712198

Infolinia
-

Logowanie