Kategorie: / Komputery

Zawszenajtaniej.com.pl Opinie Klientów

4.92/5.00 - ilość ocen: 39
opinie o Zawszenajtaniej.com.pl
5 / 5 2019-03-23

Profesjonalna obsługa i ekspresowa wysyłka! :) Polecam wszystkim ten sklep :)

5 / 5 2018-12-01

Bardzo dobry szybki kontakt! Polecam

5 / 5 2018-09-16

Bardzo miła obsługa, szybka wysyłka rewelacyjna cena zakupu Polecam

5 / 5 2018-09-04

Polecam serdecznie ten sklep internetowy. Wysoka jakość obsługi, szybka wysyłka, zero problemów.

5 / 5 2018-08-31

Polecam sprzedawce, potrafią doradzić i polecić podobne produkty w super cenach. Szybka wysyłka i dobra cena!!!

5 / 5 2018-08-23

Świetna obsługa, szybka wysyłka oraz świetny sprzęt. Gorąco polecam sklep.

5 / 5 2018-08-12

Bardzo szybka, sprawna realizacja zamówienia, towar zgodny z opisem. Sklep jest bardzo dobrze zaopatrzony. jak najbardziej polecam zakupy :)

5 / 5 2018-07-25

Super obsługa, szybka wysyłka, towar rewelacyjnie zapakowany i w rewelacyjnej cenie po nad to bardzo miły kontakt i pełen profesjonalizm gorąco polecam

5 / 5 2018-07-25

Dobry sklep! Szybko i tanio POLECAM

5 / 5 2018-07-24

szybka realizacja

5 / 5 2018-04-24

Polecam zakupy w tym sklepie!

5 / 5 2018-03-29

Profesjonalna obsługa, przejrzysta oferta i naprawdę niskie ceny! Polecam! :)

5 / 5 2018-03-26

Niesamowicie szybka przesyłka i świetna obsługa sprawiła, że jestem mega zadowolony z zakupów u nich. Na pewno jeszcze do nich wrócę. Pozdrawiam.

5 / 5 2018-03-15

3 x tak: szybko, sprawnie i bezproblemowo. Polecam

5 / 5 2018-02-28

Bardzo miła obsługa, szybka dostawa i bardzo dobry kontakt. Najlepsza cena w internecie! Polecam

5 / 5 2018-02-24

Szybko i na temat! Polecam tych Panów z obsługi! Gra którą zakupiłem dziecku wciągnęła i mnie!!! REWELACJA

5 / 5 2018-02-09

Jest OKey! POLECAM szybko tanio miło!

5 / 5 2018-01-21

To mój drugi zakup w tym sklepie i z chęcią wystawiam drugą pozytywną opinię! Panowie szybko i sprawnie dostarczyli towar i jeszcze dostałam mały gratisik :) Dzięki!!

5 / 5 2018-01-02

Szybko, sprawnie i na temat! POLECAM wszystkim kupującym

2 / 5 2017-12-25

Nie polecam. Po informacji o wysyłce czekałem tydzień na zamówiony towar, przesyłka nie dotarła. Sklep nie odpowiadał na maile, telefony nie były odbierane, zrezygnowałem z zamówienia. Totalne lekeceważenie klienta.

5 / 5 2017-12-12

Rewelacyjna obsługa i natychmiastowa wysyłka! Polecam!

5 / 5 2017-11-26

super obsługa,szybka wysyłka towar za 100% zgodny z opisem

5 / 5 2017-11-21

Szybka i profesjonalna obsluga i zakup projektora marki Optoma

5 / 5 2017-11-20

Polecam

5 / 5 2017-10-22

Bardzo szybki kontakt, konkretna informacja i szybka dostawa! Cena mnie przekonała, a obsługa bardzo miła. Polecam

5 / 5 2017-10-06

Szybka wysyłka, bardzo miła obsługa sklepu. Polecam!

2017-10-02

Jeden z tańszych sklepów godny uwagi - towar nie zawsze jest do odebrania tego samego dnia ale wątpię by tak było w innych sklepach.

5 / 5 2017-10-01

Bardzo profesjonalna i miła obsługa, towar najwyższej jakości, szybka realizacja, GODNY POLECENIA SKLEP.

5 / 5 2017-08-29

Jestem bardzo zadowolony! Polecam

5 / 5 2017-08-24

Super szybka dostawa a ceny rewelacyjne! Polecam

5 / 5 2017-08-22

Bardzo udany zakup! pełen profesjonalizm i szybkie działanie! Polecam

2017-08-20

perfekcyjna realizacja zamowienia, błyskawiczna dostawa, fachowy doradztwo.

5 / 5 2017-08-01

Szybko, sprawnie i bezproblemowo. Sklep pierwsza klasa !

5 / 5 2017-07-25

Polecam

5 / 5 2017-07-23

Super realizacja i cena! Jestem zadowolony

5 / 5 2017-07-06

Bardzo dobra obsługa. Polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2017-05-31

Szybko sprawnie i tanio, ZawszeNajtaniej naprawdę działa gorąco polecam...

5 / 5 2017-05-13

Bardzo profesjonalna i miła obsługa. Towar dostarczany szybko. Gorąco polecam

5 / 5 2017-05-10

To już 3ci mój zakup w firmie komputeo, tym razem sprzęt do firmy, readynas 4000. Panowie doradzili mi odpowiednie urządzenie do moich potrzeb i jeszcze w najlepszej cenie na rynku -super i na pewno tu wrócę!!

5 / 5 2017-04-15

Wszystko OK :) POLECAM !!!!!

5 / 5 2017-04-10

Bardzo udana transakcja zakupu! szybko i sprawnie, dobry kontakt! Polecam

Rzetelne opinie o Zawszenajtaniej.com.pl

Zawszenajtaniej.com.pl

Siedziba
Kraków

WWW
http://zawszenajtaniej.com.pl

Email
[email protected]

Telefon
502-254-707

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie