Kategorie: / Dom / Dla Dzieci

Zdalnehobby.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.49
opinie o Zdalnehobby.pl
1 / 5 2019-03-25

Niestety sklep to oszustwo, zakup i płatność 31 stycznia - do dzisiaj cisza, kasa stracona - chętnie przyłączę się do akcji zbiorowej przeciwko oszustom. Jan - jakiś mail na priva do kontaktu ?

5 / 5 2019-03-22

Duży asortyment, przystępne ceny, szybka dostawa. Polecam

5 / 5 2019-03-10

Obsługa na najwyższym poziomie. Jestem bardzo zadowolony z zakupów.

5 / 5 2019-03-07

dobrzy wyposażony sklep, znalazłam wszystko czego mi trzeba. Kupowałam prezent dla męża-fanatyka modelarstwa. Mąż zadowolony z produktów i z jakości :)

5 / 5 2019-03-02

doskonały kontakt szybka realizacja,polecam ten sklep.

5 / 5 2019-02-25

super polecam

5 / 5 2019-01-28

Super!

5 / 5 2019-01-16

Szybka i sprawna obsługa. Czytelne komunikaty , ogónie wszystko ok.

2019-01-03

realizacja błyskawiczna. Jednak trzeba wcześniej upewnić się czy części są nowy czy z rozbiórki innego modelu . Po za tym wzorowo .

5 / 5 2018-12-16

Mimo problemów z działaniem strony mogłam liczyć na pomoc obsługi sklepu i zostałam obsłużona z dbałością o jakość i szybkość realizacji zamówienia.

5 / 5 2018-11-19

Transakcja nie doszła do skutku z powodu braku w sklepie. Bardzo dobry kontakt. Polecam

5 / 5 2018-11-12

Bardzo dobre zaopatrzenie, szybka wysyłka towaru wysokiej jakości. Do tego dobra cena...

5 / 5 2018-10-27

Towar zgodny z zamówieniem, realizacja bardzo szybka, bez problemów, polecam.

5 / 5 2018-10-24

bardzo szybka realizacja zamówienia, kontakt ze sprzedającym na +

5 / 5 2018-10-23

Profesjonalny sprzedawca, dla którego klient jest najważniejszy. Służy wsparciem zarówno przed zakupem jak i po. Polecam ten sklep.

5 / 5 2018-10-11

Godny polecenia, błyskawiczny kontakt i realizacja Bardzo dobre podejście do klienta Polecam wszystkim

5 / 5 2018-10-04

Polecam

5 / 5 2018-09-19

Bardzo sprawnie, szybko i konkretnie.

2018-09-12

Oszuści. Wystawili sobie kilka nowych opini pozytywnych. Ja dałem się nabrać i straciłem bardzo dużo pieniędzy. Coraz więcej takich sklepów na internecie, nie kupujcie w nich. Przede wszystkim bądźcie wyczuleni na formę płatności (tylko przelewem), nie mówiąc już o reszczie rzeczy, które są dla nich charakterystyczne.

5 / 5 2018-09-09

Szybko, sprawnie, wszystko ok

2 / 5 2018-08-31

Uwaga ten sklep to fikcja jednym słowem utopiłem sporo kasy w tym sklepie nie polecam

2018-08-29

Bardzo dobry kontakt ze sklepem

5 / 5 2018-08-17

Wszystko w najlepszym porządku: świetny kontakt ze sprzedającym, błyskawiczna przesyłka. Dziękuję i polecam innym.

5 / 5 2018-08-13

Bardzo dobra. Ekspresowa przesyłka, super kontakt,

5 / 5 2018-08-02

Szybka realizacja zamówienia, kontakt ze sprzedawcą nawet w okresie świąt. Zamówiony produkt zgodny z opisem dostarczony terminowo. Gorąco polecam.

5 / 5 2018-07-30

OK

5 / 5 2018-07-21

Wszystko ok. Pozdrawiam

5 / 5 2018-07-01

Sklep godny polecenia. Miła i profesjonalna obsługa.

5 / 5 2018-06-29

Sklep sprawił się bardzo dobrze. Uwzględniono specjalne życzenie klienta. Procedury powszechnie stosowane. Szybkość działania bardzo dobra. Produkt nadesłany spełnił oczekiwania i przysporzył wiele radości - model spisuje się doskonale, nawet lepiej od oczekiwań. Mogę spokojnie polecić ten sklep innym klientom

1 / 5 2018-06-19

OSZUŚCI !!!!!!! Towar zakupiony w niedziele . Przelew wykonany . Zadnego kontaktu ze strony sklepu. Telefon podany na stronie bez odzewu. Czat na stronie - cały czas offline . Po wpisaniu danych właścicieli wskazanych w emailu - brak danych o jakiejkolwiek działalności w bazach Cedig . Brak zgłoszonego numeru telefonu pod adresem firmy. W bazach telefoni stacjonarnej i komórkowej. Po zawiadomieniu banku odbiorcy przelewu - uzyskałam informację że , wobec właściciela rachunku prowadzone jest postępowanie w Prokuraturze Rejonowej - Warszawa Wola. Nie jestem pierwszą osobą oszukaną . Ostrzegam . Nie Kupowac , nie wpłacać !!!!!

2018-06-16

Sklep godny polecenia

5 / 5 2018-05-30

Bardzo pozytywna. Szybka i skuteczna reakcja na reklamację

2018-05-25

Jedyny minus to płatność poprzez transferuj.pl, jak jak dla mnie -porażka.

5 / 5 2018-05-12

zostałem obsłużony sprawnie i szybko, otrzymałem to co zamawiałem

2018-05-08

ok!

5 / 5 2018-04-28

sklep jest ogólnie super mają części do większości modeli

5 / 5 2018-04-25

Tranzakcja przebiagła szybko i pomyślnie. Polecam

1 / 5 2018-04-05

uwaga!!!!!!! bank poinformował mnie o oszustwach sklepu z którym nie mam kontaktu a wyslalem pieniądze i zlożyłem reklamację

5 / 5 2018-03-19

Pelen profesjonalizm, blyskawiczna przesyłka, POLECAM!

5 / 5 2018-03-17

bardzo szybka realizacja zamowienia Polecam!

1 / 5 2018-03-15

Wystawiam negatywna opinie aby innych nie oszukali tak jak mnie. Jeżeli ktoś ma jakieś informacje proszę o email [email protected]

2018-03-14

Serdecznie polecam

5 / 5 2018-03-08

Błyskawiczna wysyłka ! towar w 24h u mnie w domu , Wzorowo zapakowany ! POLECAM

2018-02-12

duży wybór, dobre ceny i ekspresowa przesyłka

2018-02-07

Wszystkojak się należy

2018-02-03

DOSKONAŁA

5 / 5 2018-01-31

Jak najbardziej polecam. Wszystko sprawnie i bez zbędnego przedłużania.

2018-01-29

Bardzo dobra obsługa

2018-01-26

nie mam żadnych zastrzeżeń.

2018-01-21

transakcja przebiegła pomyślnie, wszystko dobrze i sprawnie dostarczone. Dobry kontakt ze sprzedającym

5 / 5 2018-01-02

Obsługa rewelacyjna. Polecam.

2017-12-31

Mam jak najlepsze zdanie o Państwa sklepie.Przepraszam za brak opinii, ale nie wiedziałem jak powinienem to zrobić.Pozdrawiam.KK

1 / 5 2017-12-28

Uwaga oszuści!!! Dziwi mnie że ta strona jest jeszcze aktywna - czy nie ma instrumentów prawnych na tego typu działalność???

5 / 5 2017-12-23

super

5 / 5 2017-12-23

Błyskawiczna wysyłka ! towar ekspresowo dostarczony i wzorowo zapakowany ! POLECAM

5 / 5 2017-11-26

Bardzo szybko i sprawnie.

5 / 5 2017-11-16

Bardzo dobry sklep, błyskawiczny kontakt, idą na rękę klientowi, polecam

5 / 5 2017-11-05

Gorąca polecam. Szybka obsługa o dostawa towaru. Towar dobrej jakoeści.

5 / 5 2017-10-31

Wspaniały kontakt, błyskawiczna wysyłka, super towar, po prostu super firma. Polecam!!!

2017-10-30

Bardzo dobry sklep, błyskawiczny kontakt, idą na rękę klientowi.

2017-10-24

warty polecenia

5 / 5 2017-10-24

Transakcja przebiegła bardzo sprawnie Polecam

1 / 5 2017-10-24

Cały czas cicho nie odbiera telefonów nie odpisuje na maila ani nie dostałem żadnego potwierdzenia o wysłaniu paczki zamówiłem kartę graficzną o wartości 1500 zl i od tygodnia nic nie przychodzi jeżeli w ciągu tygodnia paczka dalej nie przyjdzie sprawa zostaje zgłoszona na policję niestety szansę na odzyskanie pieniędzy sa małe jedyna możliwość to droga sondowa Ale to też kosztuje jednym słowem zostałem oszukany osoby które chciały by temu stawić czoła razem proszę o kontakt na maila : [email protected]

5 / 5 2017-10-21

Wszystko ok :-)

2017-10-17

Bardzo solidna obsługa

5 / 5 2017-10-16

Bardzo pozytywna! Szybka reakcja na problemy i dbałość o zadowolenie klienta. W moim przypadku reklamacja załatwiona w TRYBIE ODWROTNYM - NATYCHMIAST!!! Szczerze POLECAM TEN SKLEP innym kupującym.

5 / 5 2017-10-13

Wszystko ok. Szybka wysyłka, dobra obsługa. Polecam.

5 / 5 2017-10-04

Polecam.

2017-09-27

uprzejmy i rzetelny dostawca

5 / 5 2017-08-25

Wszystko maja co potrzebowałem. Szybka dostawa,

2017-08-06

Prosty sysytem . Dobra dostępność informacji .

5 / 5 2017-07-28

Obsługa na bardzo wysokim poziomie. Każdy etap zamówienia był sygnalizowany, a dostawa zgodnie z moją prośbą opóźniona o jeden dzień. Wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam!

5 / 5 2017-07-25

Dobry sklep, szybka dostawa, telefonicznie dobre konstultacje dodt. wyboru produktu.

5 / 5 2017-07-01

Polecam w 100%

5 / 5 2017-06-29

Pierwszy zakup w sklepie ZdalneHobby.pl i pełne zaskoczenie. Obsługa klienta fantastyczna, pełna informacja o statusie przesyłki, która zgodnie z moją prośbą wysłana została o jeden dzień później. Zawartość zapakowana bardzo dobrze, dotarła nieuszkodzona. Cena najlepsza na rynku, co poskutkuje dalszymi u nich zakupami. Polecam!

1 / 5 2017-06-24

Zostałem również oszukany. Teraz jednak trzeba wspólnie jakoś temu zaradzić i najlepiej grupowo na prokuraturę zgłosić tych oszustów. Może uda się ich w jakiś sposób pociągnąć do odpowiedzialności. Proszę o kontakt w tej sprawie.

5 / 5 2017-06-18

Szybka realizacja, towar zgodny z opisem, polecam!

2017-06-05

Ogromny plus za szacunek dla klienta.

5 / 5 2017-05-22

Polecam. Ja jestem zadowolony.

5 / 5 2017-05-19

Wszystko OK, żadnych zastrzeżeń.

2017-04-30

Tranzakcja przebiegła pomyślnie polecam sklep :)

5 / 5 2017-04-19

Jak najbardziej polecam. Zakupy tutaj to wielka przyjemność.

Rzetelne opinie o Zdalnehobby.pl

Zdalnehobby.pl

Siedziba
Gdańsk

WWW
http://zdalnehobby.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie