Kategorie: / Dla Dzieci / Żywność

Zdroweslodycze.pl Opinie Klientów

4.88/5.00 - ilość ocen: 42
opinie o Zdroweslodycze.pl
5 / 5 2022-05-06

Polecam

Dziękuję - pani ze sklepu bardzo mi pomogła i doradziła - dzieci zadowolone, wszystkim smakowało. Wrócę.

5 / 5 2022-01-15

Lubie ten sklep, zawsze jest cos nowego i naprawde produkty sa z czystym skladem - duzy plus za to. Paczka dociera bardzo szybko.

5 / 5 2019-02-10

Polecam wszędzie, gdzie się da, super obsługa, ekspresowo i najwyższej jakości produkty oczywiście!!! Są bezkonkurencyjni.

5 / 5 2019-01-31

Wszystkie produkty świeże i pyszne. Natychmiastowa realizacja zamówienia. Produkty bez porównania z tymi z marketów, nawet herbata inaczej smakuje i nie ma barwników i jest intensywna! Będę systematycznie robił u Was zakupy! Polecam!

5 / 5 2019-01-20

Profesjonalne podejście do klienta! Szybka dostawa, ładnie zapakowane ;) Jak najbardziej polecam!

5 / 5 2019-01-12

SPRAWIE ZDROWO I ŚWIETNIE :) GORĄCO POLECAM!

5 / 5 2019-01-07

Wszystko przebiegło sprawnie i profesjonalnie. Polecam!

4 / 5 2018-12-21

Wszystko ok, polecam

5 / 5 2018-12-14

Goood

5 / 5 2018-12-06

Pełen profesjonalizm ogromny wybór produktów pozdrawiam

5 / 5 2018-11-27

szybko nastepnego dnia reewelacja produkty

5 / 5 2018-11-16

Bardzo miła i życzliwa obsługa, towar w przystępnych cenach.

5 / 5 2018-09-03

Pyszne produkty i bardzo dobry kontakt ze sklepem.

5 / 5 2018-08-27

Zamówienie zostało bardzo szybko zrealizowane.Produkty starannie zapakowane.Na pewno będę stałym klientem sklepu.Polecam.

5 / 5 2018-08-17

Miło i smacznie

5 / 5 2018-06-14

Wszystko super

5 / 5 2018-06-11

Szybka wysyłka, wszystko się zgadza.

5 / 5 2018-02-03

Polecam wszystkim, bardzo dobre produkty, wzorcowa obsługa.

5 / 5 2018-01-29

Szybko i sprawnie

5 / 5 2017-12-30

Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2017-12-27

Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.

5 / 5 2017-12-26

Profesjonalizm i miła obsługa polecam serdecznie

4 / 5 2017-12-01

Ogólnie wszystko ok.ale ze "słodyczy" nie jestem zadowolona. ciastka- wyczuwalny tłuszcz. Ja muszę uważać na cholesterol..... Nie dla mnie. Pozdrawiam.

5 / 5 2017-11-27

Wszystko w porządku, polecam

5 / 5 2017-11-24

super

5 / 5 2017-11-08

Najlepszy sklep ! Mój ulubiony!

5 / 5 2017-11-06

Przesympatyczna obsługa, błyskawiczne dostarczenie towaru. Polecam!!!

4 / 5 2017-11-01

Polecam

5 / 5 2017-10-11

Zamówienie zrealizowane sprawnie i szybko:) Produkty pierwsza klasa!!

5 / 5 2017-09-27

Bardzo ciekawa i bogata oferta. Produkty zawsze ładnie opakowane.

5 / 5 2017-09-08

Świetny kontakt i obsługa. Słodycze pyszne ;)

5 / 5 2017-09-08

Wszystkim polecam sklep wszystko co zamowilam jest pyszne dobre jakosciowo polecam

4 / 5 2017-08-26

dobra

5 / 5 2017-08-06

Polecam

5 / 5 2017-06-10

Obsługa jest rewelacyjna, bardzo szybka realizacja zamówienia i dobry kontakt. Naprawdę polecam.

4 / 5 2017-06-06

Polecam

5 / 5 2017-06-03

Najsolidniejszy sklep w jakim kiedykolwiek zamawiałam żywność. Gorąco polecam. Zawsze szybko i zgodnie z opisem.

5 / 5 2017-04-12

Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-04-05

Bardzo szybko i sympatycznie!

5 / 5 2017-03-31

Szybko i profesjonalnie! Polecam ten sklep!

5 / 5 2017-03-29

Polecam!Systematycznie wracam!Mój ulubiony!

5 / 5 2017-03-28

slodycze jak zwykle super.polecam

Rzetelne opinie o Zdroweslodycze.pl

Zdroweslodycze.pl

Siedziba
Pabianice

WWW
https://www.zdroweslodycze.pl/

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
730131135

Infolinia
730131135

Logowanie