Kategorie: / AGD / Zdrowie I Uroda / Artykuły Medyczne

zdrowie-dom.pl Opinie Klientów

4.91/5.00 - ilość ocen: 133
opinie o zdrowie-dom.pl
4 / 5 2019-03-23

Super

4 / 5 2019-03-09

Super

5 / 5 2019-03-05

Polecam zakupy w sklepie zdrowie-dom

5 / 5 2019-02-24

Szybka i profesjonalna obsługa. Towar zgodny z zamówieniem. Polecam

5 / 5 2019-02-20

Bardzo szybka realizacja zamówienia i wysyłka. Produkt spełnia nasze oczekiwania.

4 / 5 2019-02-18

Atrakcyjna cena, szybka wysyłka.

5 / 5 2019-02-14

Super kontrakt z klientem mimo okresu przedświątecznego. Bardzo miła i rzetelna obsługa. Bezproblemowy przebieg zakupów on-line i wyjątkowo szybka realizacja zamówienia. Serdecznie polecam!

5 / 5 2019-02-09

Super szybką wysyłka, dobra cena, wszystko super!

5 / 5 2019-02-06

Wszystko bardzo sprawnie

5 / 5 2019-02-06

Dobrze, szybko i sprawnie. Miła pani zna się doskonale na tym co sprzedaje i jak się to montuje. Polecam !!!

5 / 5 2019-02-01

transakcja OK

5 / 5 2019-01-28

Wszystko w porządku. Polecam Wszystkim!

5 / 5 2019-01-20

Dostawa zgodnie z zamowieniem Inffo n/t przesylki od zamowienia do momentu dostarczenia OK (emaile) Kurier DPD- OK (kontakt tfn) Ogolnie- bdb

5 / 5 2019-01-16

Polecam zdecydowanie.

5 / 5 2019-01-12

Pan osobiście przyjechał do domu w sobotę zamontować mi urządzenie.Nie wziął za to ani grosza !!

5 / 5 2019-01-11

W sklepie zamowilem filtry do rekuperatora. Pomijajac juz fakt, ze cena byla bardzo dobra to przede wszystkim duze slowa uznania za szybkosc realizacji zamowienia. Przesylka dotarla do mnie na drugi dzien.

5 / 5 2019-01-10

Polecam

5 / 5 2018-12-25

Wszystko OK.

5 / 5 2018-12-05

Polecam, szybka i bezproblemowa transakcja.

5 / 5 2018-12-03

Szybko, sprawnie i tanio! :D

5 / 5 2018-11-22

Już wyraziłem swoją opinie , że wszystko przebiegało sprawnie, bez zastrzeżeń

5 / 5 2018-11-17

Polecam

5 / 5 2018-11-15

Profesjonalna obsługa.

5 / 5 2018-11-13

Transakcja przebiegła w sposób oczekiwany a więc profesjonalny. Polecam!

5 / 5 2018-11-12

Niebywale szybka dostawa. Otrzymałem również odpowiedź na szczegółowe techniczne pytania, natychmiast przez telefon. Pani z głowy podała dane techniczne i pomogła dobrać odpowiednie elementy wentylacji. Gratuluję kompetencji i znajomości tematu. POLECAM TEN SKLEP

5 / 5 2018-11-07

Kupiłam jonizator wody i jestem bardzo zadowolona. Super sprzęt i profesjonalna obsługa.

5 / 5 2018-11-06

bardzo szybka realizacja zamówienia

5 / 5 2018-10-28

Jak najbardziej polecam sprzedającego. Transakcja przebiegła bez zastrzeżeń.

5 / 5 2018-10-27

Polecam! Szybko i sprawnie!

5 / 5 2018-10-23

Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. Szybka dostawa. Produkt zgodny z opisem. Polecam tego sprzedawcę!

5 / 5 2018-10-16

Jak w ocenie tanio szybko solidnie towar zgodny z opisem Polecam

5 / 5 2018-10-03

szybka dostawa ,sklep godny polecenia

5 / 5 2018-10-01

Rewelacja polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2018-09-28

POLECAM zakupy w tym sklepie

5 / 5 2018-09-28

Szybko i profesjonalnie. Dostawa na drugi dzień.

5 / 5 2018-09-25

Szybko i profesjonalnie. polecam

5 / 5 2018-09-19

Naprawdę z czystym sumieniem POLECAM

5 / 5 2018-09-19

Profesjonalizm.

5 / 5 2018-09-13

przesyłka profesjonalna ,szybka , zgodnie z oczekiwaniami . Jak najbardziej polecam

5 / 5 2018-09-12

Polecam

5 / 5 2018-09-10

Polecam

5 / 5 2018-09-03

100% pozytyw. Polecam!!!!

5 / 5 2018-08-31

Jesteście profesjonalistami :)

5 / 5 2018-08-28

Profesjonaliści, dobra cena. Polecam

5 / 5 2018-08-18

Transakcja przebiegła bardzo sprawnie i szybko.Towar zgodny z opisem,spełnia w 100 % moje oczekiwania.Sprzedawca jest godny polecenia.

5 / 5 2018-08-16

Wszystko ok ,transakcja bez problemów.POLECAM :-).

4 / 5 2018-08-15

Dobrze

5 / 5 2018-08-14

Rewelacyjny sklep. Kolejny udany zakup. Dziękuję bardzo!

5 / 5 2018-08-09

Wszystko w najlepszym porządku!

5 / 5 2018-07-28

Sprzęt, jak i sklep pierwsza klasa. Polecam...

5 / 5 2018-07-26

Szybko przyjemnie i profesjonalnie

5 / 5 2018-07-23

polecam

5 / 5 2018-07-19

Polecam, wszystko w porządku. Szybka wysyłka

5 / 5 2018-07-18

polecam,

5 / 5 2018-07-17

Wszystko ok. Szybko i sprawnie.

5 / 5 2018-07-14

Sprawnie

5 / 5 2018-07-13

SUPER sklep. Filtry do Thessla oryginalne. Przesyłka express. Szczerze polecam!!! Na pewno wrócę.

5 / 5 2018-07-05

Bardzo profesjonalnie podejście. Obsługa sklepu zweryfikowała moje zamówienie i wysłała to, co rzeczywiście było mi potrzebne. Polecam!

5 / 5 2018-07-04

Szybko i bezproblemowo

5 / 5 2018-06-14

szybko, sprawnie polecam

5 / 5 2018-06-11

Wywiązanie się z obietnicy szybkiej przesyłki, co w tym wypadku było najważniejsze godne polecenia.

4 / 5 2018-06-09

ok, okm

5 / 5 2018-06-03

transakcja przebiegła b. dobrze

5 / 5 2018-05-26

W porządku.

5 / 5 2018-05-19

JONIZATOR WODY IONTECH IT-757 zamontowany, działa i jesteśmy zadowoleni tak z jonizatora jak i zakupu. Polecam StefanS

5 / 5 2018-05-14

Profesjonalna obsługa. Jak najbardziej

5 / 5 2018-05-09

Wszystko w jak najlepszym porządku. towar zgodny z opisem

5 / 5 2018-05-07

Profesjonalnie, szybko, sprawnie.

5 / 5 2018-05-06

Zakupy bez problemu .

5 / 5 2018-04-30

Profesjonalna obsługa. Polecam

5 / 5 2018-04-24

Wysyłka ok. Szybko i sprawnie. Bardzo dobra czytelność sklepu i łatwość złożenia zamówienia.

5 / 5 2018-04-22

Polecam

5 / 5 2018-04-18

Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-04-16

Kolejny bardzo udany zakup. Polecam

5 / 5 2018-04-16

Polecam innym.

5 / 5 2018-04-03

polecam

5 / 5 2018-03-19

Profesjonalna obsługa

5 / 5 2018-03-17

POLECAM

5 / 5 2018-03-13

Polecam

5 / 5 2018-03-10

Super

4 / 5 2018-02-27

wszystko ok

5 / 5 2018-02-20

Zakupy oceniam bardzo dobrze. Pozdrawiam

5 / 5 2018-02-16

Profesjonalna obsługa i transport.

5 / 5 2018-02-13

Wszystko ok

5 / 5 2018-02-05

Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. Szybka dostawa. Polecam tego sprzedawcę!

4 / 5 2018-01-29

Wszystko w porządku

5 / 5 2018-01-28

Profesjonalna obsługa. Polecam zakupy u Sprzedającego!

5 / 5 2018-01-24

Obsługa szybka, sprawna i profesjonalna. Jak najbardziej polecam.

5 / 5 2018-01-16

Super

4 / 5 2018-01-15

zgodnie z oczekiwaniem i instrukcją postepowania

5 / 5 2018-01-13

Polecam :)

5 / 5 2018-01-10

Błyskawiczna realizacja zamówienia. Polecam

5 / 5 2018-01-10

Gorąco polecam.

5 / 5 2018-01-09

szybka realizacja, polecam

4 / 5 2018-01-07

Polecam

5 / 5 2017-12-28

Wszystko ok.

5 / 5 2017-12-26

Bardzo profesjonalna obsluga. Terminowa dostawa. Jestem zadowolona. Polecam.

5 / 5 2017-12-25

Perfekcyjna jakość obsługi, towar zgodny z zamówieniem.

5 / 5 2017-12-07

Polecam

5 / 5 2017-12-07

Bardzo dobra obsługa i kontakt.

5 / 5 2017-11-28

Transakcja szybka i zgodna ze złożeniu zamówieniem.

5 / 5 2017-11-21

Polecam bdb kontakt

4 / 5 2017-11-15

Problemem jest brak telefonu od kuriera przed dostarczeniem przesyłki.

5 / 5 2017-11-13

Na szczególne podkreślenie zasługuje pomoc i doradztwo umożliwiające optymalny wybór produktów. Miła i fachowa obsługa, sprawna realizacja, Polecam!

5 / 5 2017-11-10

Polecam

5 / 5 2017-11-09

Obsługa sklepu szybka i profesjonalna. Jedynie towar nie spełnił moich oczekiwań.

5 / 5 2017-11-03

Profesjonalna i miła obsługa

5 / 5 2017-10-30

Super sprzedawca

5 / 5 2017-10-13

Profesjonalna obsługa i bardzo szybka przesylka. Polecam

5 / 5 2017-10-02

Super sklep, super zakup.

5 / 5 2017-09-29

Polecam

5 / 5 2017-09-20

Polecam

5 / 5 2017-09-13

obsługa profesjonalna

5 / 5 2017-09-12

Transakcja OK

5 / 5 2017-09-01

Super kontakt i super obsługa ;-)

5 / 5 2017-08-19

Wszystko super.

5 / 5 2017-08-02

Super

4 / 5 2017-07-30

Polecam

5 / 5 2017-07-22

polecam,

5 / 5 2017-07-14

Polecam.

5 / 5 2017-07-02

Profesjonalna obsługa klienta, paczka dotarła do mnie bardzo szybko. Było dobrze zapkownana. Jak najbardziej polecam ten sklep

5 / 5 2017-07-01

wszystko ok polecam

5 / 5 2017-06-07

Wszystko ok .

5 / 5 2017-06-02

Świetny wybor

5 / 5 2017-06-01

Szybko i solidnie

5 / 5 2017-05-28

Polecam!

5 / 5 2017-05-19

Dobra cena, szybka wysyłka

5 / 5 2017-05-16

Jestem zadowolona z zakupu.

5 / 5 2017-05-10

sklep godny polecenia

4 / 5 2017-04-30

polecam!

5 / 5 2017-04-14

Super

5 / 5 2017-04-08

Polecam zakupy w tym sklepie, realizacja zamówienia bardzo szybka.

5 / 5 2017-03-28

Materiał i cena jest ok.

Rzetelne opinie o zdrowie-dom.pl

zdrowie-dom.pl

Siedziba
Wronki

WWW
http://zdrowie-dom.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
+48 733 570 577

Infolinia
-

Logowanie