Kategorie: / Zegarki i biżuteria

Zegarki.com.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.96
opinie o Zegarki.com.pl
5 / 5 2019-03-14

Szybka wysyłka, mila obsługa, konkurencyjne ceny.

5 / 5 2019-03-13

Dobry sklep poznaje się w sytuacjach problematycznych. Zatem muszę przyznać, że zegarki.com.pl to bardzo dobry sklep. Zamówiłem zegarek, okazało się, że nie ma go na stanie i omyłkowo nie został jeszcze usunięty ze strony internetowej. Sprzedawca zadzwonił, mocno przeprosił za zaistniałą sytuację, zaproponował zwrot pieniędzy lub dodatkowy 10% rabat na inny zegarek. Ostatecznie kupiłem tam inny zegarek po bardzo promocyjnej cenie. Polecam!

5 / 5 2019-03-09

Wszystko szybko, sprawnie, bezproblemowo. Bardzo dobry sklep

2019-03-07

bardzo fachowa obsługa, miły kontakt, towar znakomity, serdecznie polecam

5 / 5 2019-02-26

Sympatyczna obsługa, stały kontakt telefoniczny, błyskawiczna wysyłka i piękny zegarek. Dziękuję i POLECAM!!!

5 / 5 2019-02-22

Pełen profesjonalizm obsługi! Żadne pytanie nie pozostaje bez odpowiedzi! Gorąco polecam ten sklep!

5 / 5 2019-02-21

POLECAM. 100% PROFESJONALIZM. 100% POLECAM.

5 / 5 2019-02-17

szybka realizacja zlecenia korzystna cena

5 / 5 2019-02-13

Wszystko tak jak miało być ! Polecam wszystkim !

5 / 5 2019-02-04

Zamówienie zegarka CASIO PRW-6000Y -1ER , zrealizowane zgodnie z umową , otrzymałem w sklepie najniższą cenę w Polsce , super kontakt . POLECAM sklep

5 / 5 2019-01-14

Szybko i na temat, tak jak powinno być !

5 / 5 2019-01-06

Dobry kontakt, szybka realizacja zamówienia, zegarek bardzo dobrze zabezpieczony. Z przyjemnością polecam wszystkim ten sklep!

5 / 5 2018-12-31

Super ceny, szybka obsługa, monitoring wysyłki. Nie mam sie do czego przyczepić czyli POLECAM !

5 / 5 2018-12-23

Super kontakt i pełen profesjonalizm. Polecam zakupy u Pana Macieja.

5 / 5 2018-12-20

profesjonalne podejście do klienta,miły kontakt,przesyłka na czas, towar zgodny z oczekiwaniem - jak najbardziej polecam

5 / 5 2018-12-03

Wszystsko w najlepszym porządku! Szybka wysyłka, zamowiona rzecz zgodna z opisem, dobry kontakt ze sprzedawca. Polecam!

5 / 5 2018-11-30

Mogę tylko polecić. Szybka realizacja, towar zgodny z opisem, dobra cena i naprawdę miła obsługa.

5 / 5 2018-11-25

WSPANIAŁA OBSŁUGA,BŁYSKAWICZNA ODPOWIEDŹ NA ZAPYTANIA.ZEGAREK TAKI JAK POWINIEN BYĆ.DOSTAWA W CIĄGU 20 GODZIN. POLECAM SZCZERZE TEN SKLEP.

5 / 5 2018-11-16

Gorąco wszystkim polecam! Wszystko w najlepszym porządku! Rzetelny sprzedawca=zadowolony klient!!!

5 / 5 2018-11-11

Pełen profesjonalizm, miła obsługa, szybka przesyłka i co najważniejsze piękny zegarek dostarczony w stanie idealnym!:)Ceny najniższe na rynku a przy zakupie powyżej 200 zł dodatkowo kurier za darmo. Sklep jak najbardziej godny polecenia:)

2 / 5 2018-10-31

NIE POLECAM tego sklepu. Gorąco odradzam nawet wchodzenie na stronę i kontaktowanie się z nimi. Chciałem kupić zegarek - na prezent, więc na tydzień przed przyszedłem do ich stacjonarnego sklepu, gdzie dowiedziałem się, że chociaż na stronie wpisane jest, że dostępny, to na stanie go nie ma. "Zamówimy" - no dobra, to zamówimy. Mija tydzień, przychodzę do sklepu - zegarka wciąż nie ma. W sklepie nie wiedzą nic, dzwonią po jakichś kurierach, ale całkowita dezinformacja. Czyli już zegarka na prezent nie miałem. Ale mówią mi w sklepie, że przepraszamy, jak tylko zegarek dojdzie, to skontaktują się ze mną i wyślą tam, gdzie będę chciał. Minął kolejny tydzień, oczywiście zero kontaktu ze strony sklepu. Postanowiłem zadzwonić i dopytać - nie odebrano mojego telefonu. Wkurzyłem się i zamówiłem zegarek gdzie indziej (nie wiem, czy mogę podać tu ich nazwę - sklep z zegarkami na literę B, z Katowic, który przysłał zegarek w 2 dni i to jeszcze taniej oraz z gratisem). Tymczasem dzisiaj mijają chyba 3 tygodnie jak wybrałem się do sklepu zegarki.com.pl, a oni wciąż się nie skontaktowali - znaczy zegarka wciąż nie ma, a i o mnie pewnie zapomnieli czy coś. Może to i lepiej. NIE KUPUJCIE W TYM SKLEPIE. W OGÓLE NIE WCHODŹCIE DO NIEGO I NIE MYŚLCIE O ZAKUPACH W NIM. Będą was pewnie tylko zwodzić i nic w ostateczności nie załatwią. Dawno nie miałem tak negatywnego doświadczenia z zakupami GDZIEKOLWIEK.

5 / 5 2018-10-17

sklep ok

5 / 5 2018-10-14

DOSTAWA SUPER SZYBKA!!! ZEGAREK ZGODNY Z ZAMOWIONYM!!! TYLKO PREZENTU BRAK ALE TO ZAPEWNE MOJ BLAD W ZAMOWIENIU!!! POLECAM GORACO A FIRMIE ZYCZE DUZYCH OBROTOW

5 / 5 2018-10-09

Bardzo sprawna obsługa, szczerze polecam.

2018-10-02

Po rozmowie telefonicznej i zamówieniu mailowym zegarek po 2 dniach był do odbioru i co najważniejszej w bardzo atrakcyjnej cenie.

5 / 5 2018-09-26

Polecam ten sklep. Nigdzie nie mogłam znaleźć interesującego mnie modelu zegarka na prezent, zaczął naglić mnie czas i już myślałam, że nici z tego prezentu, ale szybciutko mi odpisali, że mogą go dla mnie zamówić i w dodatku w terminie na którym mi zależało czyli szybko. Poza tym fajna cena. POZYTYW pod każdym względem. POLECAM.

5 / 5 2018-08-30

kupiłam zegarek o 70 zł taniej niż taki sam w centrach handlowych. Szybko i sprawnie. Polecam.

5 / 5 2018-08-14

Polecam osobiście bardzo sklep zegarki.com.pl Szybka wręcz błyskawiczna realizacja. Sympatyczna i miła obsługa. Pozdrawiam i dziękuję za owocną współpracę. Na pewno skorzystam ponownie

5 / 5 2018-07-24

Na mój casio DBC-32 czekalem 2 dni (odbiór osobisty), dobry kontakt. Polecam

5 / 5 2018-07-18

super kontakt, pełen profesjonalizm, naprawdę polecam

5 / 5 2018-07-12

Osobista obsługa. Przesyłka na czas. Miałem drobny problem z płatnością i po moim kontakcie ze sklepem wszystko zostało od ręki załatwione. Polecam.

5 / 5 2018-06-14

Miły kontakt, w razie problemów, konsultant szybko reaguje.

5 / 5 2018-06-10

Transakcja przebiegła bardzo sprawnie i profesjonalnie. Dobre ceny i towar bez zarzutu.Polecam ten sklep. Pozdrawiam

2018-06-01

Zegarek suunto otrzymałam po 18 godzinach po zamówieniu dodatkowo rewelacyjna cena Wow :)

2018-05-25

zakupy bez problemow

5 / 5 2018-05-16

wszystko super, cena ,czas realizacji, towar profesjonalnie zapakowany. polecam

2018-05-03

Towar dostarczony zgodnie z zamówieniem. Jedynie mankament, że sklep nie miał akurat tego zegarka i należało go sprowadzić co wydłużyło czas oczekiwania

5 / 5 2018-04-21

Mega szybko i solidnie!!!

5 / 5 2018-04-14

Z ogromna przyjemnością polecam. Szybka realizacja, profesjonalne opakowanie.

2018-03-25

Wszystko w najlepszym porządku. Zegarek zamawiałem 3. maja a więc w święto, a otrzymałem już 5.go przed południem. Zegarek bardzo dobrze opakowany, sprawny. Miałem możliwość śledzenia przesyłki. Zdecydowanie polecam

5 / 5 2018-03-17

super

2018-03-01

Jestem zachwycona poziomem usługi. Doradzono mi przy wyborze zegarka. Udało się również uzyskać niewielki rabat. Przesyłka dotarła błyskawicznie, dobrze zabezpieczona. A sam zegarek jest przepiękny.

2018-02-25

Dostawa następnego dnia po zamówieniu , bez problemu- cena bardzo konkurencyjna.Aga

5 / 5 2017-12-30

Co tu dużo pisać PROFESJONALIŚCI!!!

5 / 5 2017-12-20

Szybka realizacja, zegarek doskonale zapakowany Polecam serdecznie

5 / 5 2017-12-16

szybka realizacja zamowienia

5 / 5 2017-12-14

Dobrzy kontakt, szybka przesyłka. Sklep warty polecenia.

2017-11-27

zdecydowanie polecam firme zegarki.com.pl !!! towar super, realizacja super! mysle, ze za jakis czas cos jeszcze tam kupie... :-)

2017-11-14

i am really impressed, good job !!!

2017-11-11

Złożyłam zamówienie na zegarek dla męża , przyszedł email dziękujący za złożenie zamówienia. Niedługo mój mąż otrzymał telefon ze sklepu , że zegarek nie może być sprzedany w tej cenie jaka widniała na stronie sklepu i w zamówieniu , tylko o 100 % droższej .Zadzwoniłam do sklepu , żeby dowiedzieć się o co dokładnie chodzi , otrzymałam odpowiedź ,ze na stronie sklepu był błąd i mogę kupić zegarek tylko w cenie 0 100 % wyższej. Błędy zdarzają się każdemu ,na moje pytanie , co sprzedawca sądzi o odpowiedzialności za błędy , sprzedawca dostał furii -zaczął wrzeszczeć i nazwał mnie "wyłudzaczem ", który usiłuje wyłudzić drogi zegarek. Całą rozmowę trudno nazwać rozmową , ponieważ agresja ze strony sprzedającego uniemożliwiała konwersację. Do zakupów w tym sklepie zostałam raz na zawsze skutecznie zniechęcona

5 / 5 2017-11-10

Kupiłem GW-9200-1ER. Profesionalna obsługa, no i cena po negocjacji ze sprzedającym - najniższa w Poznaniu. Polecam w 100%

5 / 5 2017-11-06

Super. Zamówienie zrealizowane błyskawicznie, bardzo dobry kontakt. Nie mam żadnych zastrzeżeń ;)

2017-11-01

Bardzo dobry sklep Znalazłem na stronie Casio Mudmastera GWG 1000GB1AER Wszystko załatwiłem telefonicznie Bardzo miła obsługa i dodatkowo otrzymałem rabat Warto robić zakupy w takich sklepach Zegarek otrzymałem po 24 godz

5 / 5 2017-10-26

Super szybka przesyłka,dobry kontakt, a przede wszystkim najnizsza cena i mozna negocjowac rabat.Polecam wszystkim ten sklep, bez wahania!

5 / 5 2017-10-24

solidna obsługa- polecamy z żoną

5 / 5 2017-10-16

Witam, zegarek dotarł, bardzo mi się podoba,będzie wspaniałym prezentem dla syna.Jeszcze raz serdecznie dziękuję za transakcję.Wszystkim zainteresowanym bardzo polecam firmę zegarki.com.pl

2017-10-04

ponowne zakupy i ponownie bez problemu a jeszcze dodatkowy rabat 5%

5 / 5 2017-10-03

super obsługa no i zegarek oczywiście te

5 / 5 2017-09-25

Super sklep. Współpracujemy już z tym sklepem 4 rok i jak dotąd oceniamy go w samych superlatywach. Super kontakt, szybka dostawa, najwyższej jakości towar. Pełen profesjonalizm.

5 / 5 2017-09-09

Nie rozumiem poniższych negatywów... Jeszcze nigdy tak szybko nic nie zamówiłam. Potrzebowałam zegarka na prezent "na już" i nigdzie nie mogłam go dostać a inne hurtownie czy sklepy internetowe proponowały dostawę w 3-4 dni. Po kontakcie telefonicznym w czwartek około godziny 13 zegarek dostałam następnego dnia w piątek o 10 rano! Mega wielki pozytyw na kontakt i szybkość realizacji. Mąż jest zachwycony z zegarka!Naprawdę mega polecam!!

5 / 5 2017-09-01

Sprzedający dba o przyszłego klienta więc w 100% polecam

2017-08-28

dziękuje za piękny zegarek i bardzo dobrą obsługę

5 / 5 2017-08-22

Kupiłem Casio G-shock AW 590, szybka fajna obsługa. Jeszcze w sklepie przed wysyłką okazało się, że jeden zegarek ma wadę fabryczną, od razu telefon od właściciela z propozycją zamiany lub rezygnacji. Polecam sklep

5 / 5 2017-08-21

Idealny kontakt z klientem, szybka obsługa, błyskawiczna przesyłka. 10/10. Polecam!

5 / 5 2017-08-19

po raz kolejny się nie zawiodłam, super sklep!!!!

2017-08-18

kupiłem EFA-131PB-1AVEF.Poznańska rzetelnosci i dokładność.Po prostu normalny świat i v.good shop

2017-08-14

kolejny zakup i po raz kolejny wszystko w jak najlepszym porządku, oczywisćie również i cena.

2017-08-11

Dobry sklep poznaje się po tym jak wychodzi z kłopotliwych niestandardowych sytuacji, Zegarki.com wyszły z takowej nienagannie. Są mili, elastyczni i skupieni na kliencie.

5 / 5 2017-08-01

Szybka i sprawna obsługa. Dali dobra cenę. Wysyłka jeszcze w ten sam dzień. Napewno przy zakupie kolejnego zegarka skorzystam z tego sklepu

2017-07-29

SKLEP O DUŻEJ KOMPETENCJI :)

5 / 5 2017-07-27

Polecam.

5 / 5 2017-07-24

Polecam całkowicie

2017-07-14

solidna poznanska firna zegarek cudenko

5 / 5 2017-07-13

Świetna obsługa, czas reakcji, elastyczność. Polecam

2017-07-01

Przed złożeniem zamówienia wysłałam mailem zapytanie, czy można zmniejszyć bransoletę zegarka przed wysyłką. Po dwóch dniach, kiedy nie doczekałam się odpowiedzi, zadzwoniłam tam i poinformowano mnie, że można bransoletę dostosować do wymiaru nadgarstka. Napisałam więc stosowny komentarz w zamówieniu, jednak zegarek przyszedł z o wiele za dużą bransoletą. Musiałam iść więc do zegarmistrza w moim mieście by ją zmniejszyć. Nie o to chyba w zamówieniach internetowych chodzi.

5 / 5 2017-06-28

Obsługa bardzo miła, błyskawiczna realizacja zamówienia na mój zegarek Suunto, kurier był już u mnie następnego dnia po parunastu godzinach od zamówienia polecam

5 / 5 2017-06-26

Wszystko bardzo profesjonalnie, dobry kontakt, szybka wysyłka, towar zgodny z opisem. 10 na 10. POLECAM !!!!!!!!

5 / 5 2017-06-21

Szybka obsługa, kurier GLS dostarczył paczkę na drugi dzień, cena zegarka bardzo konkurencyjna - po negocjacjach ): Arek

2017-06-19

kontakt telefoniczny bez problemu, na moja prośbę ściągnięto zegarek, którego nie było na magazynie - odbiór osobisty nastąpił nazajutrz po zamówieniu! towar odpowiada specyfikacji i zdjęciom

2017-06-13

zegarek otrzymałem 2 dnia po zamówieniu.Rzetelny i sprawny sklep.Kontakt bez problemów

2017-06-07

Kupiłem drogi zegarek Obsluga i termin realizacji bez zastrzerzeń

5 / 5 2017-06-01

Kupiłem w tym sklepie internetowym zegarek Atlantic Seacrest Chrono. Po złożeniu zamowienia otrzymałem niemal z dnia na dzień to wymarzone "cacko". Informacja i kontakt bardzo sympatyczny, rzeczowy, nastawiony pozytywnie na klienta !!!!! Naprawdę zgrzeszyłbym ciężko, gdybym nie powiedział POLECAM i DZIĘKUJĘ !!!!

5 / 5 2017-05-24

Mega szybko!!!

5 / 5 2017-05-22

Polecam sklep zegarki.com.pl Bardzo miła obsługa, rzetelne informacje i szybka realizacja. Pozdrawiam i dziękuję za owocną współpracę

2017-05-09

Bardzo dobry kontakt, miła obsługa, zegarek casio w dobrej cenie

5 / 5 2017-05-05

Polecam sklep, miła obsługa, szybki kontakt.

5 / 5 2017-04-22

bardzo dobry kontakt, wszystko było ok polecam

5 / 5 2017-04-17

Polecam. W miarę szybka przesyłka. Profesjonalna informacja o stanie zamówienia. Dobrze opakowana.

5 / 5 2017-04-17

Dobry kontakt i szybka wysyłka, zegarek b. fajny. Czego chcieć więcej ?

5 / 5 2017-04-04

Zamówienia co prawda nie udało się zrealizować jednak zegarki.com.pl zwróciły bez problemu wpłacone pieniądze. Bardzo dobry kontakt. Polecam.

5 / 5 2017-04-02

Super szybka przesyłka,dobry kontakt, a przede wszystkim najnizsza cena i jeszcze rabat na powitanie :-). Bardzo polecam wszystkim ten sklep, bez wahania!

5 / 5 2017-04-01

sklep bardzo dobrze zaopatrzony, przesyłka szybka, polecam wszystkim

Rzetelne opinie o Zegarki.com.pl

Zegarki.com.pl

Siedziba
Poznań

WWW
http://www.zegarki.com.pl

Email
[email protected]

Telefon
(061)-8474951

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie