Kategorie: / Zegarki i biżuteria

Zegarki-trend.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Zegarki-trend.pl
5 / 5 2019-03-24

Dobry kontakt, szybka przesyłka, cena adekwatna do jakości.

5 / 5 2019-03-18

Szybko, sprawnie i bez kłopotu. Tak powinno być

5 / 5 2019-03-06

Sklep oceniam bardzo pozytywnie. Ujęła mnie życzliwość i cierpliwość pracowników, z którymi kontaktowałam się telefonicznie. Towarł dotarł do mnie w idealnym stanie z kompletem dokumentów. Zapłaciłam 1/3 mniej niż za ten sam zegarek w zwykłym sklepie. Dodatkowo dostawa realizwoana przez kuriera była gratis i w bardzo elastycznych godzinach. Goraco polecam. Ja jestem w pełni usatysfakcjonowana.

5 / 5 2019-02-25

SZYBKO-SPRAWNIE-KONKRETNIE

5 / 5 2019-02-07

Polecam ten sklep - szybko, tanio - warto

2019-02-07

świetna strona internetowa

5 / 5 2019-02-05

Polecam gorąco!!! sprawnie, szybko, zegarki przepiękne!

2019-02-04

kontakt bardzo miły wszystko w porządku

5 / 5 2019-01-31

Zegarek zamówiłem w piątek a w poniedziałek juz miałem go na ręku. Szybkość realizacji zamówienia w przypadku sklepów internetowych chyba liczy najbardziej. Produkt był dobrze zapakowany więc o uszkodzeniu w trakcie transportu nie było mowy. Ogólnie jestem zadowolony.

5 / 5 2019-01-24

polecam,jestem b.zadowolony z profesjonalnej obsługi.

5 / 5 2018-12-01

Wszystko jak najbardziej ok, przesyłka dotarła w ciągu 24h, zegarek super, zapakowany w sposób uniemozliwiający uszkodzenie go w trakcie transportu. Sam zegarek w jednym ze sklepów znalazłem o 100zł drożej więc jestem bardzo zadowolony z zakupu przez internet w tym że sklepie.

5 / 5 2018-10-27

Super kontakt i szybka realizacja zamówienia.

5 / 5 2018-10-24

Nie bez wad, ale w ogolnym rozrachunku jestem zadowolony. Plusy: - darmowa przesylka; - bezproblemowy kontakt ze sklepem; Minusy: - zegarek dostalem po 3 dniach - w dniu zamowienia przesylka nie wyszla ze sklepu, pozniej z mojej winy przesuniete jeszcze o dzien, ale fakt, ze nie dostalem paczki nastepnego dnia po zamowieniu, okres przedswiateczny - brak karty gwarancyjnej, ale to tylko taki maly minusik, bo ma zostac doslana i mam nadzieje, ze tak tez sie stanie. Ogolnie polecam, mila obsluga, a zegarek DZIAŁA :)

5 / 5 2018-10-23

Polecam!

5 / 5 2018-10-09

sklep super

5 / 5 2018-10-02

Jestem bardzo zadowolona z zakupów w Waszym sklepie.Zegarek w bardzo atrakcyjnej cenie. Gorąco polecam!!!!!

2018-10-01

bardzo dobra

5 / 5 2018-09-25

Wszystko w jak najlepszym porzadku,zegarek sliczny.Polecam.

5 / 5 2018-09-21

Przyjemne i łatwe zamawianie produktów. Szybka dostawa.

2018-09-20

Szczególnie dziękuję Panu Tomkowi, który wykazał się ogromną cierpliwością, kulturą osobistą i pomocą (dot. zakupu zegarka Fossil JR 1158, zmiana zamówienia na 1113 i ponowna zmiana na 1158 ;D)Z tej okazji chcę go przeprosić za zamieszanie, które wprowadziłam.

5 / 5 2018-09-15

Szybko i terminowo towar zgodny z zamówieniem

5 / 5 2018-09-12

Wszystko ok, polecam

2018-08-26

godny polecenia, świetna obsługa, dostawa na czas, zgodnie z umowa

5 / 5 2018-08-10

Szybko i sprawnie. Polecam.

5 / 5 2018-07-14

Profesjonalizm w 100%!!!!! Dziękuję za współpracę. Hanka

5 / 5 2018-07-05

Dostawa bardzo szybka i sprawna. Zdecydowanie polecam!!!

5 / 5 2018-06-26

Bardzo miła obsługa, szybka realizacja.

2018-06-24

Świetny kontakt. Ekspresowa dostawa. Produkt najlepszej jakości.

5 / 5 2018-06-01

Profesjonalna realizacja zamówienia,expresowa dostawa,sklep godny polecenia.

5 / 5 2018-05-23

Profesjonalizm w 100% Sklep godny polecenia a sama marka ŚWIETNA. Doskonała jakość w stosunku do ceny a desing zegarków naprawdę zadowoli każdego wybrednego wzrokowca. POLECAM.

5 / 5 2018-03-29

Wszystko ok, przesyłka express, polecam

2018-03-11

Wszystko OK!

5 / 5 2018-03-04

Wszystko na najwyższym poziomie nie mam zastrzeżeń do sklepu, ale opóźniającą się przesyłkę (7 dni) mimo mojego e-maila do sklepu musiałam wyjaśnić sobie sama. Mimo tej małej wpadki polecam sklep w 100%.

5 / 5 2018-02-20

Wszystko OK! POLECAM !!!

2018-02-11

Czytelna strona internetowa.Łatwa obsługa.

2018-02-06

bez zarzutu

2018-02-04

Bardzo solidny.

5 / 5 2018-01-30

jestem bardzo zadowolona ze sposobu realizacji zamówienia, szybko sprawnie, faktycznie zegarek otrzymałam w ciągu 24 godzin od zamówienia. dostarczenie przsyłaki jest bezpłatne

5 / 5 2017-12-31

szybko, sprawnie i na temat !

2017-12-16

Oceniam sklep jako działający bez zarzutu.

5 / 5 2017-12-04

bez fajerwerków, ale jest ok

2017-10-24

Wszystko O.K.

5 / 5 2017-09-18

Polecam!wszystko ok

5 / 5 2017-08-24

Polecam

5 / 5 2017-08-22

Duży wybór transakcja przebiegła zgodnie z planem polecam

5 / 5 2017-08-22

Bez fajerwerków, ale jest ok !

5 / 5 2017-07-08

super

2017-07-05

Pozytywnie

5 / 5 2017-06-06

przedmiot zgodny z przeznaczeniem, dobrze zapakowany i szybko doręczony :)

5 / 5 2017-05-12

Szybko sprawnie i bez problemów polecam.

5 / 5 2017-05-08

Wszytko super b. szybka dostawa a co ważne darmowa

5 / 5 2017-04-23

Duży wybór zegarków, przystępne ceny. Towar zgodny z opisem, dostawa błyskawiczna. Gorąco polecam

5 / 5 2017-04-23

Produkt zgodny calkowicie z opisem i zdjeciem. Szybka wysylka a takze dobry kontakt ze sklepem. Szczerze polecam !!

2017-04-07

Fachowe i uprzejme podejście do klienta. Zdecydowanie polecam.

Rzetelne opinie o Zegarki-trend.pl

Zegarki-trend.pl

Siedziba
Kowary

WWW
http://www.zegarki-trend.pl

Email
[email protected]

Telefon
75 718 30 46

Komórka
-

Infolinia
801 011 232

Logowanie