Kategorie: / Zegarki i biżuteria

Zegarki.twoje-zakupy.pl Opinie Klientów

5.00/5.00 - ilość ocen: 88
opinie o Zegarki.twoje-zakupy.pl
5 / 5 2019-03-24

Gorąco polecam zakupy w tym sklepie. Super kontakt ze sprzedającym połączony z fachową poradą. Jakość i szybkość dostarczenia przesyłki również bez zarzutu. Polecam!

5 / 5 2019-03-12

Nie byłbym soba gdybym nie napomniał iż tak precyzyjnej,rzetelnej,idealnej wrecz profesionalnej obsługi nie miałem od dawna. Zycze Państwu i sobie samych takich wzorcowych,szybkich,konkretnych transakcji. Sklep godny uwagi,a na pewno polecenia:)

5 / 5 2019-03-10

Rzetelna i miła obsługa telefoniczna. Bardzo dobry kontakt. Szybka przesyłka. Sprzedający godny polecenia.

5 / 5 2019-03-06

Polecam! Pełna kultura, świetny kontakt e-mailowy, natychmiastowa wysyłka, nie mówiąc już o cenach zegarków, które są dużo niższe, niż w innych sklepach. Na pewno kiedyś jeszcze zrobię tu zakupy :)

5 / 5 2019-03-05

REWELACJA,NAJLEPSZY SKLEP INTERNETOWY,BARDZO POLECAM! Często kupuję przez internet, pierwszy raz spotkałem się z tak dobrą obsługą,rzetelną informacją na temat wysyłki,szybkością dostawy.Towar w domu po 24h od złożenia zamówienia.Miły gest w postaci darmowej wysyłki kurierem + gratis kalkulator.

5 / 5 2019-02-28

Bardzo przyjemna, kompetentna obsługa. W czasie telefonicznej konsultacji otrzymałam wyczerpujące odpowiedzi i porady. Zamówioną przesyłkę otrzymałam szybko, zegarek był solidnie zabezpieczony, w efektownym opakowaniu (wspaniały na prezent), do przesyłki dodano długopis-reklamówkę ;). Długość paska sprzedawca wyregulował na miarę, po wcześniejszym uzgodnieniu mailowym. Podkreślam fakt, że cena zagarka była najniższą, jaką znalazłam w internecie a także we wszystkich okolicznych sklepach z zegarkami w moim mieście! W dodatku wartość zegarka nie była powiększona o koszt przesyłki, co jest kolejnym plusem. POLECAM tę Firmę z czystym sumieniem :)

5 / 5 2019-02-24

Jest to sklep, który mogę polecić z czystym sumieniem. Mimo że moje zamówienie mogło być kłopotliwe, zostało bardzo sprawnie zrealizowane, za co raz jeszcze serdecznie dziękuję. Takiej obsługi, na jaką ja trafiłam w tym sklepie, życzę każdemu kupującemu. Świetny kontakt i duży profesjonalizm. Zamówiony zegarek dotarł do mnie bardzo szybko, był bardzo dobrze zapakowany, jeszcze nie został wypróbowany, ale o to akurat jestem spokojna. Takiej firmie można zaufać. Sklep oceniam w samych superlatywach i z całą pewnością ponownie skorzystam z jego usług.

5 / 5 2019-02-24

Błyskawiczna przesyłka i do tego pocztą ( dwa dni). Ceny najniższe - kilka procent w porównaniu z innymi sklepami internetowymi i nawet kilkanaście procent w porównaniu z tradycyjnymi. Towar bardzo dobrze zabezpieczony i zapakowany do wysyłki. Miły kontakt mailowy. Szczerze polecam!

5 / 5 2019-02-16

Rewelacja. Polecam w 100%.

2019-02-12

Firma Gerke spełnia wszelkie wymagania co do świadczenia wysokiej jakości usług. Miły kontakt i konkretne przekazywanie informacji zachęca do robienia u nich zakupów. Towar wysyłany jest dobrze zapakowany, a informacja o przesyłce jest na bieżąco monitorowana. Oczywiście nie ma żadnych rozbieżności jeśli chodzi o zamówiony towar.

Rzetelne opinie o Zegarki.twoje-zakupy.pl

Zegarki.twoje-zakupy.pl

Siedziba
Grudziądz

WWW
http://www.zegarki.twoje-zakupy.pl

Email
[email protected]

Telefon
0564656015

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie