Kategorie: / Zegarki i biżuteria

Zegarki.twoje-zakupy.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Zegarki.twoje-zakupy.pl
5 / 5 2019-03-24

Gorąco polecam zakupy w tym sklepie. Super kontakt ze sprzedającym połączony z fachową poradą. Jakość i szybkość dostarczenia przesyłki również bez zarzutu. Polecam!

5 / 5 2019-03-12

Nie byłbym soba gdybym nie napomniał iż tak precyzyjnej,rzetelnej,idealnej wrecz profesionalnej obsługi nie miałem od dawna. Zycze Państwu i sobie samych takich wzorcowych,szybkich,konkretnych transakcji. Sklep godny uwagi,a na pewno polecenia:)

5 / 5 2019-03-10

Rzetelna i miła obsługa telefoniczna. Bardzo dobry kontakt. Szybka przesyłka. Sprzedający godny polecenia.

5 / 5 2019-03-06

Polecam! Pełna kultura, świetny kontakt e-mailowy, natychmiastowa wysyłka, nie mówiąc już o cenach zegarków, które są dużo niższe, niż w innych sklepach. Na pewno kiedyś jeszcze zrobię tu zakupy :)

5 / 5 2019-03-05

REWELACJA,NAJLEPSZY SKLEP INTERNETOWY,BARDZO POLECAM! Często kupuję przez internet, pierwszy raz spotkałem się z tak dobrą obsługą,rzetelną informacją na temat wysyłki,szybkością dostawy.Towar w domu po 24h od złożenia zamówienia.Miły gest w postaci darmowej wysyłki kurierem + gratis kalkulator.

5 / 5 2019-02-28

Bardzo przyjemna, kompetentna obsługa. W czasie telefonicznej konsultacji otrzymałam wyczerpujące odpowiedzi i porady. Zamówioną przesyłkę otrzymałam szybko, zegarek był solidnie zabezpieczony, w efektownym opakowaniu (wspaniały na prezent), do przesyłki dodano długopis-reklamówkę ;). Długość paska sprzedawca wyregulował na miarę, po wcześniejszym uzgodnieniu mailowym. Podkreślam fakt, że cena zagarka była najniższą, jaką znalazłam w internecie a także we wszystkich okolicznych sklepach z zegarkami w moim mieście! W dodatku wartość zegarka nie była powiększona o koszt przesyłki, co jest kolejnym plusem. POLECAM tę Firmę z czystym sumieniem :)

5 / 5 2019-02-24

Jest to sklep, który mogę polecić z czystym sumieniem. Mimo że moje zamówienie mogło być kłopotliwe, zostało bardzo sprawnie zrealizowane, za co raz jeszcze serdecznie dziękuję. Takiej obsługi, na jaką ja trafiłam w tym sklepie, życzę każdemu kupującemu. Świetny kontakt i duży profesjonalizm. Zamówiony zegarek dotarł do mnie bardzo szybko, był bardzo dobrze zapakowany, jeszcze nie został wypróbowany, ale o to akurat jestem spokojna. Takiej firmie można zaufać. Sklep oceniam w samych superlatywach i z całą pewnością ponownie skorzystam z jego usług.

5 / 5 2019-02-24

Błyskawiczna przesyłka i do tego pocztą ( dwa dni). Ceny najniższe - kilka procent w porównaniu z innymi sklepami internetowymi i nawet kilkanaście procent w porównaniu z tradycyjnymi. Towar bardzo dobrze zabezpieczony i zapakowany do wysyłki. Miły kontakt mailowy. Szczerze polecam!

5 / 5 2019-02-16

Rewelacja. Polecam w 100%.

2019-02-12

Firma Gerke spełnia wszelkie wymagania co do świadczenia wysokiej jakości usług. Miły kontakt i konkretne przekazywanie informacji zachęca do robienia u nich zakupów. Towar wysyłany jest dobrze zapakowany, a informacja o przesyłce jest na bieżąco monitorowana. Oczywiście nie ma żadnych rozbieżności jeśli chodzi o zamówiony towar.

5 / 5 2018-12-25

W tej firmie pracują zawodowcy.Zarówno z zegarka jak i obsługi jestem bardzo zadowolony.Polecam. Piotrek

5 / 5 2018-12-22

Po prostu ARCY - DOBRZE! Szybko, sprawnie, a zegarek o wiele ładniejszy niż na zdjęciu!!!

5 / 5 2018-12-21

Polecam sklep godny polecenia. Dobry kontakt ze sprzedającym i to co klienci lubią najbardziej czyli dobre ceny :).

5 / 5 2018-12-18

Bardzo dobry kontakt, bardzo dobra obsługa oraz doradztwo. Szybka realizacja zamówienia. Polecam.

5 / 5 2018-12-13

Bardzo szybka i profesjonalna transakcja, mimo okresu przedświątecznego. Bardzo gorąco polecam.

5 / 5 2018-12-09

Profesjonalna obsługa, szybka realizacja, brak problemów ze zmianą zamówienia. Gorąco polecam ten sklep!

5 / 5 2018-12-06

Zdecydowanie polecam ten sklep. Profesjonalne podejście do klienta a do tego świetna cena. Bezproblemowa transakcja.

5 / 5 2018-12-05

Szybka realizacja zamówienia, świetny kontakt z obsługą sklepu.

5 / 5 2018-11-30

Sklep po prostu wzorcowy! Nic dodać, nic ująć :) Zegarek Casio EFA-121D-1AVEF. Genialna obsługa, szybka wysyłka, super kontakt! Życzę wszystkiego dobrego! Za mówione w sobotę wieczorem (czyli faktycznie w poniedziałek) w środę zegarek jest u mnie. Paczka zabezpieczona bardzo rzetelnie. Będę rozsławiał Wasze imię wszem i wobec ;p ;p ;p

5 / 5 2018-11-26

Miły, szybki, profesjonalny kontakt. Bardzo duży wybór towarów.

2018-11-21

Poleam , mila obsługa i terminowa dostawa.Warto.

2018-11-19

lepiej być nie może

5 / 5 2018-11-17

Sklep oceniam jak najbardziej pozytywnie, po zadowalającej negocjacji cenowej towar otrzymałem szybko i bezproblemowo, dobry kontakt ze sprzedającym.

5 / 5 2018-11-16

Bardzo dobry wszystko ok Polecam

5 / 5 2018-11-13

Ceny, w porównaniu z innymi sklepami internetowymi, konkurencyjne. Kontakt bardzo dobry, na każdym kroku realizacji zamówienia dokładne informacje. Przesyłka błyskawiczna, dobrze zabezpieczona. Produkt oryginalny, zgodny z opisem. POLECAM!!!

5 / 5 2018-11-07

polecam

5 / 5 2018-11-04

Bardzo profesjonalna obsługa,dbają o klienta.Bardzo dobry kontakt meilowy.Mimo tego że musiałem poczekać na zegarek(brak w magazynie) to wysyłka była bardzo szybko.Zegarek jak w opisie,ładnie zapakowany.POLECAM!!!!!

5 / 5 2018-10-30

Jestem bardzo zadowolony z zakupów w tym sklepie. Zegarek zgodny z opisem. No i udało mi się wynegocjować lepszą cenę.

5 / 5 2018-10-22

Bardzo miła obsluga klienta, zorganizowana perfekcyjnie. Wysyłka bez zarzutu. zegarek sam sobie oczywiście super, (ładniejszy niż na zdjeciu..) zycze powodzenia Panu zegarmistrzowi;)

5 / 5 2018-10-17

Rewelacyjne, zindywidualizowane podejście do klienta, wzorowy kontakt, konkurencyjne ceny, dodatkowe usługi i szybkość działania. Ogromny pozytyw!

5 / 5 2018-10-13

Polecam ten sklep. Bardzo szybka i profesjonalna obsługa. Od początku do końca Pan Krzysztof odpowiada na wszystkie zapytania bezzwłocznie. Jestem bardzo mile zaskoczony.

5 / 5 2018-10-10

Bardzo szybka realizacja zamówienia, fachowa i profesjonalna obsługa.Dziękuję.

5 / 5 2018-10-03

Sklep godny polecenie, miła obsługa i szybka realizacja zamówienia.

2018-09-23

Bardzo dobry kontakt! Towar zgodny z opisem!Expresowa przesyłka! Zdecydowanie polecam

5 / 5 2018-09-23

Pełny profesjonalizm!

5 / 5 2018-09-22

Świetna profesjonalna obsługa, nastawiona na potrzeby klienta. Szybka konkretna informacja na temat każdego produktu oraz jego dostępności.

5 / 5 2018-09-16

Duży pozytyw,zegarek który zamówiłam zgodny ze zdjęciem,opisem,przesyłka szybko dotarła,cena zegarka niewygórowana,przesyłka gratis.POLECAM

2018-09-11

Duży wybór,

5 / 5 2018-08-28

Z czystym sumieniem polecam ten sklep.

2018-08-28

Sklep godny polecenia. Szeroki wybór zegarków, precyzyjny opis każdego modelu, atrakcyjna cena, łatwy kontakt ze Sprzedającym, błyskawiczna wysyłka. Czy można chcieć czegoś więcej? Jestem w pełni usatysfakcjonowana i zdecydowanie polecam ten sklep.

5 / 5 2018-08-27

pełen profesjonalizm , ekspresowa obsługa, jestem super zadowolony.

5 / 5 2018-08-23

Bardzo dobry kontakt. Szybka przesyłka. Towar pierwsza klasa. Sklep i obsługa na najwyższym poziomie. Robienie interesów w tym przypadku to czysta przyjemność.

5 / 5 2018-08-21

Super szybka obsluga , towar zgody z zamowionym . Pozdrawiam Michal

5 / 5 2018-08-21

Bardzo dobra obsługa, indywidualne podejście do klienta, konkurencyjne ceny; polecam.

5 / 5 2018-08-15

Bardzo łatwa i szybka realizacja zamówienia. Polecam

5 / 5 2018-07-31

Szybka reazlizacja, sprawna obsługa.

5 / 5 2018-07-21

Pozytywne zaskoczenie! Bardzo szybka przesyłka, produkt świetnie zapakowany, natychmiastowy kontakt mailowy, same pozytywy. Dziękuję za transakcję i polecam wszystkim!

5 / 5 2018-07-19

Profesjonalna obsługa, towar dokładnie opakowany i zgodny z opisem. Serdecznie polecam

5 / 5 2018-07-10

Jestem bardzo zadowolony z zakupów w tym sklepie. Szybka wysyłka,bardzo dobry kontakt telefoniczny oraz co najważniejsze niska cena. Towar znakomicie zabezpieczony przed uszkodzeniem podczas przesyłki, a co do samego zakupu, to jestem z niego jak najbardziej zadowolony.

2018-07-07

To moje kolejne zakupy w tym sklepie i pewno nie ostatnie,zegarki piękniejsze niż na zdjęciach, zakupy sprawne. Wielki plus dla Pana z Działu Sprzedaży Wysyłkowej-konkretny,wyrozumiały a przede wszystkim miły. Wielkie dziękuję!

5 / 5 2018-06-24

Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Polecam!!!

5 / 5 2018-05-23

Super! Polecam gorąco:) Kupowałam zegarek! Przyszedł bardzo szybko i jest fantastyczny.

5 / 5 2018-05-20

jestem niezwykle zadowolony, bez wahania polecam zakupy w tym sklepie, w przyszlosci chetnie ponownie dokonam zakupow.

2018-05-04

Rewelacja!

5 / 5 2018-05-02

Model zegarka wybrałam podczas wizyt w sklepach stacjonarnych. Akurat tak się złożyło, że ten sklep proponował najtańszy produkt. Mimo tego zastanawiałam się, czy nie kupić zegarka w sklepie za granicą, bo tam był jeszcze tańszy. Napisałam do sklepu, czy mogliby mi zaproponować niższą cenę niż tę sugerowaną na ich stronie i dostałam opust 20 zł. To niby niewielka obniżka, ale było warto :). Zegarek oczywiście piękny, kontakt ze sprzedawcą bardzo dobry, ceny konkurencyjne, a i tak można liczyć jeszcze na jakieś rabaty. POLECAM :)

5 / 5 2018-04-10

Sklep rewelacja! Kontakt przyjemny i bardzo sprawny. Wysyłka tak błyskawiczna że sam byłem bardzo miło zaskoczony że tak szybko. Towar zapakowany profesjonalnie, nie było szans żeby coś uległo zniszczeniu. Informacja na bieżąco o stanie zamówienia. Zegarek dokładnie taki jak zamawiałem, oryginalny i nowy. Naprawdę udane zakupy. Polecam.

5 / 5 2018-03-23

Polecam!!! Miła obsługa telefoniczna i mailowa.Dostawa bardzo szybka.

2018-03-14

Bardzo solidna i kompetentna obsługa . Realizacja zamówienia b. sprawna ( 2 dni). Jestem b.zadowolony ,że trafiłem do tej Firmy.

5 / 5 2018-03-11

Profesjonalne podejście do klienta, bardzo dobry kontakt przez e-mail ze sklepem, szybka wysyłka zamówionego zegarka, przesyłka bardzo dobrze zabezpieczona przed uszkodzeniem. Towar zgodny z opisem.

5 / 5 2018-03-01

Super,rewelacyjna, szybka, sprawna obsluga. Polecam!! Zegarek pierwsza klasa!!Esprit Future World 100321001

2018-02-26

Sklep godny polecenia. Szeroki wybór zegarków i dokładny,szczegółowy opis towaru.

5 / 5 2018-02-16

Gorąco polecam, rzetelny opis produktów i dobre ceny. Szybka odpowiedz na każde zapytanie.

5 / 5 2018-02-06

Wszystko w jak najlepszym porzadku, gorąco polecam!!!!!!!!!!!!!!!!

2018-02-06

Świetny kontakt, najlepsze ceny. Towar w 100% zgodny z opisem, ekspresowa przesyłka. To naprawdę o wiele lepszy sposób na zakup zegarka niż prywatne aukcje allegro.

5 / 5 2018-02-05

Błyskawiczna przesyłka i do tego, przy zamówieniach powyżej 300 zł jest ona darmowa. Ceny najniższe - kilka procent w porównaniu z innymi sklepami internetowymi i nawet kilkanaście procent w porównaniu z tradycyjnymi. Towar bardzo dobrze zabezpieczony i zapakowany do wysyłki. Miły kontakt mailowy. Szczerze polecam!

5 / 5 2018-01-19

zakupiłem barometry,wszystko emailami, towar zgodny z opisem na stronie firmy,wszystko ok, małe ale-prezenty zamawiać wcześniej przed świętami, z firmą kurierską trochę było zabawy z powodu natłoku dostaw.

5 / 5 2018-01-13

Konkurencyjne ceny, duży asortyment, błyskawiczna dostawa. Polecam!

5 / 5 2018-01-10

Gorąco polecam zakupy w tym sklepie. Super kontakt ze sprzedającym połączony z fachową poradą. Jakośc i szybkośc dostarczenia przesyłki również bez zarzutu. Polecam!

2018-01-09

BARDZO MIŁA I FACHOWA OBSŁUGA. REWELACYJNY KONTAKT ZE SPRZEDAWCĄ. TOWAR W IDEALNYM STANIE I ZGODNY Z OPISEM.

5 / 5 2018-01-04

Bardzo miła obsługa. Szybki czas realizacji zamówienia.Termin dostawy- jak ustalono.

5 / 5 2017-12-29

Sprzedawca ma profesjonalne podejście do swojego biznesu, a Klient może liczyć na fachową obsługę.

5 / 5 2017-12-27

Najlepszy sprzedawca i najlepsze ceny ! Polecam wszystkim którzy chcą towar wysokiej jakosci !

5 / 5 2017-12-11

Polecam tego pana na prawdę profesjonalna obsługa szybka wysyłka towar zgodny z opisem polecam.

5 / 5 2017-12-08

Bardzo dobry kontakt telefoniczny, zapewniono mnie że towar otrzymam we wskazanym terminie - tak też się stało. Zegarek fabrycznie nowy, z podbitą gwarancją i paragonem. Wszystko przebiegło bez najmniejszych problemów. Życzę samych udanych transakcji i tylko zadowolonych klientów

5 / 5 2017-12-02

bardzo profesjonalne podejście do klienta. sklep godny polecenia.

5 / 5 2017-11-27

BArdzo dobry kontakt, szybka wysyłka. Polecam sprzedajacego

5 / 5 2017-11-26

Super szybka przesyłka, dobry kontakt i bardzo konkurencyjne ceny. Polecam!

2017-11-26

pozytywne

5 / 5 2017-11-24

Profesjonalnie i szybko załatwiona sprawa, towar bardzo dobrze zabezpieczony przed uszkodzeniami w transporcie.

5 / 5 2017-11-11

jak najbardziej polecam!!!

5 / 5 2017-10-30

Polecam sklep wszystkim szukającym dobrej jakości produktów. Osobiście kupiłem w tym sklepie już drugi zegarek. Bardzo miła i fachowa obsługa. Pierwszy sprowadzono specjalnie dla mnie ze Szwajcarii... Drugi zakup (damski zegarek) był dostępny w Polsce w magazynach i w ciągu zaledwie 3 dni był już u mnie w domu. Obsługa cały czas na bardzo wysokim poziomie, precyzyjna informacja o postępach realizacji zamówienia. I co ważne... ceny jak najbardziej do negocjacji Polecam sklep... sam na pewno jeszcze nie raz skorzystam z ich usług, ponieważ nie wyobrażam sobie zakupu zegarka w żadnym innym miejscu.

2017-10-13

Bardzo dobry kontakt zarówno mail'owy, jak i telefoniczny.

5 / 5 2017-10-08

Szanowni Państwo, nic dodać nic ująć tylko robić zakupy, naprawdę polecam. Super kontakt, super towar i do tego dobra cena.

5 / 5 2017-10-08

Szybkie i konkretne odpowiedzi emile na każde zapytanie. Bardzo krótki czas od zamówienia do dostarczenia.

5 / 5 2017-09-21

Bardzo rzetelny sprzedawca. Miły i szybki kontakt mailowy, błyskawiczna przesyłka, towar dobrzezabezpieczony. Polecam!!

2017-09-18

Doskonały kontakt ze sprzedawcą. Błyskawiczna wysyłka, również w okresie przedświątecznym. Przesyłka ślicznie zapakowana. Zegarek zgodny z zamówieniem. To prawdziwa przyjemność kupować w takim sklepie. Serdecznie polecam ten sklep.

5 / 5 2017-09-09

Sklep godny polecenia każdemu kto chce dokonać zakupów towaru wysokiej jakości, w miłej atmosferze, z możliwością negocjacji ceny no i bardzo szybka dostawa.

5 / 5 2017-08-15

Dobry kontakt szybka realizacja ,towar zgodny z opisem bardzo polecam

5 / 5 2017-07-30

Obsługa 1 klasa. Towar taki jak ma być. W razie wątpliwości natychmiastowy kontakt w celu wyjaśnienia. Polecam serdecznie. Dodaję do ulubionych sklepów :-)

5 / 5 2017-07-28

Polecam tego sprzedawcę- pełen profesjonalizm! Bardzo miły kontakt, szybko dostarczono zakupiony produkt zgodny w 100% z opisem.

5 / 5 2017-07-27

100% pozytyw !!! Zegarek super a przesyłka błyskawiczna :)

5 / 5 2017-07-25

Towar bardzo dobry,zgodnie z oczekiwaniami. Obsługa również profesjonalna, na najwyższym poziomie. Przesyłka błyskawiczna. Polecam ten sklep. Najwyższa ocena.

5 / 5 2017-07-21

wszystko jak najlepiej, szybka przesyłka, zegarek pierwsza klasa, troche słabo zapakowany (zabezpieczony) ale polecam!!!

5 / 5 2017-07-20

POLECAM !!! Produkt zakupiony przeze mnie w tym sklepie internetowym jest w 100 % oryginalny i oryginalnie zapakowany, do tego dochodzi szybka realizacja, łatwy kontakt ze sprzedajacym - JESTEM BARDZO ZADOWOLONA Z ZAKUPU !!!

5 / 5 2017-07-02

Pełen profesjonalizm. Godny polecenia. Produkt idealny z opisem. Polecam w stu procentach.

5 / 5 2017-06-16

Bardzo dobra, szybka i fachowa obsługa. Dostałem pełną informację w korespondencji mailowej. A najważniejsze - NISKIE CENY.

5 / 5 2017-06-07

Gorąco polecam! Przesyła zgodna z zamówieniem, atrakcyjna cena, ekspresowa wysyłaka, nic tylko kupować.

5 / 5 2017-05-29

Wszystko jak należy. Polecam !

5 / 5 2017-05-18

Bardzo dobry kontakt i konkurencyjne ceny. Szczerze polecam.

2017-05-11

W ostatnim czasie miałem przyjemność kupowac w sklepie pana Krzysztofa. Podczas rozmowy telefonicznej otrzymałem wiele informacji na temat interesującego mnie zegarka. Pomimo unikatowości zakupowanego przedmiotu uzyskałem bardzo atrakcyjną cenę. Na pochwałę zasługuje także zabezpieczenie przedmiotu. Zegarek przyszedł fachowo zapakowany do transportu a samą przesyłkę otrzymałem punktualnie. Bez cienia wątpliwości jest to punkt godny polecenia. Pozytywnie zaskoczony zostałem także gratisowymi firmowymi gadżetami obecnymi w paczce w postaci długopisu oraz smyczy na klucze:)

5 / 5 2017-05-09

Widać, że jest to firma z tradycjami. Kulturalnie, rzeczowo, szybko, sprawnie -jak w zegarku :))

5 / 5 2017-05-05

Gorąco polecam sklep. Szybka wysyłka, świetne ceny, doskonały towar. Dopasowanie bransolety w zegarku gratis. Oby tak dalej.

5 / 5 2017-04-24

Zegarek, który w w/w sklepie kupowałam dotarł do mnie bardzo szybko pocztą kurierską i był fachowo zapakowany. Przy zamówieniu nie miałam również żadnych problemów aby dodzwonić się do pracowników sklepu i uzgodnić wszelkie szczegóły dotyczące towaru i przesyłki. Szczerze polecam ten sklep.

5 / 5 2017-04-09

Polecam sprzedawce zegarmistrza w 100% Dziękuje za udaną tranzakcję.

Rzetelne opinie o Zegarki.twoje-zakupy.pl

Zegarki.twoje-zakupy.pl

Siedziba
Grudziądz

WWW
http://www.zegarki.twoje-zakupy.pl

Email
[email protected]

Telefon
0564656015

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie