Kategorie: / Odzież i Obuwie / Zegarki i biżuteria

Zegarki24h.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.87
opinie o Zegarki24h.pl
5 / 5 2019-03-01

Obsługa na wysokim poziomie. Polecam!

5 / 5 2019-02-24

Bardzo szeroka oferta zegarków w dobrych cenach. Szybka realizacja zamówienia.

5 / 5 2019-02-20

ZADOWOLENIE 1000% Zegarek orginalny z dokumentami żadna chinszczyzna. Dobrze zapakowany, szybka przesyłak POLECAM

5 / 5 2019-02-19

Świetna cena, bez kosztów wysyłki, błyskawiczna dostawa. Porządna firma, dziękuję i polecam.

1 / 5 2019-02-10

Drugi zakup - ponownie bez problemów. Zegarek dotarł w najszybszym możliwym terminie od złożenia zamówienia, nieuszkodzony, dobrze zabezpieczony, zgodny z opisem. Miło jest wracać do takich firm z kolejnymi transakcjami i mam nadzieję, że nie stanie się nic, co wpłynęłoby negatywnie na moją opinię.

5 / 5 2019-02-09

Super sklep. Zegarek otrzymałem bardzo szybko, jest oryginalny dobrze zapakowany bez żadnych zarysowań i z założoną koronką. Polecam

5 / 5 2019-02-04

Polecam gorąco!!!!!

5 / 5 2018-12-15

Wszystko w najlepszym porządku. Towar zgodny z opisem. POLECAM!

5 / 5 2018-12-11

Super sklep. Polecam

5 / 5 2018-12-11

Polecam zakupy w sklepie, szybko i rzetelnie zrealizowano zamówienie. Pełna informacja, żadnych ukrytych/dodatkowych kosztów.

5 / 5 2018-12-08

Obsługa na najwyższym poziomie, szybka przesyłka, konkurencyjne ceny ! SERDECZNIE POLECAM ten sklep !!!

5 / 5 2018-11-11

Wszystko sprawnie, towar godny polecenia. Dobry kontakt ze sprzedając POLECAM

5 / 5 2018-11-01

Zdecydowanie polecam !!! Szybko, konkretnie, po prostu profesjonalnie.

2018-10-28

Świetny zegarek, wszystko w jak najlepszym porządku. Transakacja 932244066

5 / 5 2018-10-27

Bardzo polecam, szybko sprawnie profesjonalnie!

5 / 5 2018-10-19

Super sprzedawca, towar w 100% zgodny z opisem, błyskawiczna wysyłka. (429999677)

5 / 5 2018-10-16

Szybko, sprawnie, profesjonalnie. Towar bez zarzutu! Jestem bardzo zadowolony. Szczerze polecam!

5 / 5 2018-10-10

Super zakup! Towar zgodny z opisem, szybki odbiór, dobry kontakt. POLECAM

5 / 5 2018-10-06

wszystko ok! naprawde polecam!

5 / 5 2018-10-02

Jestem bardzo zadowolony. Serdecznie polecam.

5 / 5 2018-09-14

Jest mi niezmiernie miło polecić sprzedawcę:) Świetny kontakt, rzetelność, błyskawiczna realizacja zamówienia. Gorąco polecam!!!

5 / 5 2018-09-02

Jestem bardzo zadowolona! Zegarek ekstra i przyszedł do mnie w niecałe 48h.

5 / 5 2018-08-15

Transakcja przebiegła błyskawicznie. Świetny kontakt, towar zgodny z opisem. Gorąco polecam !! :)

5 / 5 2018-08-15

Wszystko w jak najlepszym porządku. Doskonały kontakt, expresowa i dobrze zabezpieczona przesyłka i co najważniejsze towar zgodny z opisem. POLECAM ! ! ! 632396042

5 / 5 2018-08-06

transakcja na najwyższym poziomie gorąco polecam wszystkim zakupy!!!

5 / 5 2018-07-29

Polecam! Zamówiłam 19 listopada zegarek na prezent i już dzisiaj dostałam przesyłkę . Transakcja przebiegła sprawnie i szybko. Jestem bardzo zadowolona zakupu. Świetny kontakt z kurierem co rzadko się zdarza. To nie ostatnie zakupy w tym sklepie :)

2018-07-28

Wszystko w jak najlepszym porządku. Towar zgodny z opisem, ponad to ekspresowe tempo realizacji

5 / 5 2018-07-23

Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Numer transakcji 156810079.

5 / 5 2018-07-12

Polecam ten sklep .

5 / 5 2018-06-28

Zegarek ma być prezentem na święta, więc jego jakości na razie nie ocenię - jeżeli zaś chodzi o sklep, to jestem bardzo zadowolona. Przesyłka ekspresowa, zapakowana bardzo bezpiecznie, do tego mały gratis i kod rabatowy na kolejny zakup. Super! Nie dość, że wybrałam sklep, w którym wybrany zegarek był w najkorzystniejszej cenie , to jeszcze tak profesjonalne podejście do klienta. Szczerze polecam !

5 / 5 2018-06-10

Perfekcja w każdym szczególe. Szybko, sprawnie i fachowo !!! Znakomity kontakt. POLECAM !!!"

5 / 5 2018-05-24

Pozytywna, szybko sprawnie fachowo.

5 / 5 2018-05-20

Jestem bardzo zadowolona z zakupów w tym sklepie. Szeroki asortyment, błyskawiczna dostawa, zegarek bardzo dobrze zapakowany. Polecam

5 / 5 2018-05-14

Wszystko ok

5 / 5 2018-05-03

Szybka dostawa, dobry kontakt ze sprzedawcą jak najbardziej zasłużony pozytyw, polecam w 100 % :)

5 / 5 2018-04-30

Transakcja przebiegła bardzo pomyślne! Polecam!

5 / 5 2018-04-19

WSZYSTKO W JAK NAJLEPSZYM PORZADKU !!! POLECAM !!!!!!!

5 / 5 2018-04-18

Szczerze polecam. Zegarek dotarł do mnie już na drugi dzień. Oryginał w 100% Pełen profesjonalizm. Pozdrawiam.

5 / 5 2018-04-05

Od początku do końca pełen profesjonalizm, polecam"

5 / 5 2018-04-02

Wszystko zgodne z opisem + prezent :)...Polecam

5 / 5 2018-03-22

Mój pierwszy zakup w tym sklepie i wszystko w porządku. Szybko i sprawnie. Dobry kontakt telefoniczny i mailowy - POLECAM

5 / 5 2018-03-18

Rewelacja, szybko i tanio.

5 / 5 2018-03-04

pozytywna

5 / 5 2018-02-12

Jestem bardzo zadowolona z zakupu, z towaru, z szybkiej i bezpiecznie zapakowanej przesyłki. Sprzedawca bardzo uczciwy, o czym przekonałam się "na własnej skórze". Zegarek Fossil idealny. Dziękuję i polecam!

5 / 5 2018-02-05

Szybka wysyłka, niezła cena za produkt, pełne informowanie klienta o statusie zamówienia, naprawdę dobrze zapakowana przesyłka. Sklep na wysokim poziomie.

5 / 5 2018-01-31

Szybko i pewnie. Polecam

5 / 5 2018-01-17

Wszystko ok. Polecam ;)

2018-01-14

Serdecznie polecam. Warto w 100% .

5 / 5 2018-01-10

Transakcja przebiegła bez problemu. Produkt zgodny z opisem. Bardzo szybka wysyłka! POLECAM!!!

5 / 5 2018-01-08

681323888 Szybko, sprawnie i wszystko zgodne z opisem. Oby więcej takich sprzedawców !!! Polecam.

5 / 5 2018-01-05

Polecam !!! Szybko, konkretnie, po prostu profesjonalnie. Jestem bardzo zadowolona

5 / 5 2018-01-01

Jestem bardzo zadowolony z zegarka a w zasadzie to moja żona, konkurencyjna cena, ekspresowa wysyłka, polecam Wszystkim!!!

5 / 5 2017-12-26

Wszystko wygląda tak jak powinno zegarki 100% oryginał ceny wręcz wyśmienite :) Polecam każdemu !!

5 / 5 2017-12-17

Szybko, sprawnie, idealnie o czasie została dostarczona przesyłka. Polecam bardzo każdemu! :)

5 / 5 2017-11-30

Pierwszy raz zakup zegarka przez siec, skuszony pozytywnymi opiniami w internecie. Dostawa w 24h porzadna firma kurierska. Polecam jak najbardziej, napewno wroce !

5 / 5 2017-11-19

Bardzo profesjonalna obsługa klienta, oferta czytelna, a otrzymany towar (zegarek CASIO G-SHOCK GA-100-1A4ER) 100% oryginał, prawidłowo zapakowany, zabezpieczony i dostarczony kompletnie i błyskawicznie oraz bez dodatkowych kosztów - w konkurencyjnej cenie. Polecam zakupy bo to rzetelna firma.

5 / 5 2017-11-17

Polecam! Zegarek dotarł bardzo szybko oraz bardzo dobry kontakt z pracownikami nawet w późnych godzinach. Z chęcią kolejny zegarek zakupię w tym sklepie!

5 / 5 2017-11-06

Błyskawiczna wysyłka i dostawa w 24h przed samymi świętami! Super! Polecam!

2017-11-04

Timex popsuł się po 1 roku normalnego użytkowania. Reklamacja nie uwzględniona z powodu złego użytkowania. :)

5 / 5 2017-11-03

Polecam - zakupy przebiegły bez zarzutu. Informacje o statusie zamówienia były przekazywane na bieżąco, była możliwość śledzenia, na jakim etapie zamówienie się znajduje. Kontakt ze sklepem był bezproblemowy, a odpowiedzi były udzielone bardzo szybko. Sklep służył pomocą, gdy była taka potrzeba. Sklep posiada wygodne formy płatności, nie było żadnych ukrytych opłat.

5 / 5 2017-10-28

Jak najbardziej polecam!

5 / 5 2017-10-13

Bardzo dziękuję za tak szybką realizację zamówienia, polecam Państwa sklep wszystkim Kupującym:)

5 / 5 2017-09-08

Jestem bardzo zadowolony z zakupu w tym sklepie - zegarek dobrze zapakowany, drobny gratis, paragon, gwarancja. GORĄCO POLECAM !!!

2017-09-08

Zegarek otrzymałam kurierem niecałe 24h po złożeniu zamówienia, jest oryginalny, przesyłka była bardzo dobrze zabezpieczona.

5 / 5 2017-09-01

Polecam sprzedającego!

1 / 5 2017-09-01

Sprostowanie za poprzednią opinie. Przepraszam, ze użyłem słowa OSZUST w mojej poprzedniej opinii. Niemniej negatywną ocenę sklepu podtrzymuje, nie warto tam kupować bo w razie problemów będziecie zdani tylko na siebie.

5 / 5 2017-08-26

Gorąco polecam zegarki 24.pl--. szybka sprawna i całkowicie bezproblemowa transakcja. Kontakt ze sprzedającym rzeczowy i konkretny . Wielki pozytyw

5 / 5 2017-08-22

Kontakt dobry, wysyłka natychmiastowa, ciekawa oferta zegarków. Przesyłka naprawdę solidnie zabezpieczona i co najważniejsze - Seiko zgodne z opisem i moimi wymaganiami. Polecam.

5 / 5 2017-08-19

Polecam zakupy w sklepie, szybko i rzetelnie zrealizowano zamówienie. Pełna informacja, żadnych ukrytych/dodatkowych kosztów.

2017-07-29

Kupiłem ROAMER-540951-49-06-05 - jest rewelacyjny

2 / 5 2017-07-23

Zdecydowanie nie polecam tego sklepu ani właściciela. Zegarek popsuł się już po 16 dniach od daty zakupu. Został wysłany na gwarancję, jednak przyszła odpowiedź, że mam sobie radzić sam. Właściciel nie zaproponował nawet odpłatnej naprawy. Jak pieniądze zostały wpłacone to już go nic nie interesuje, widać że to jest postępowanie standardowe w przypadku tej firmy. Nie pomógł rzecznik praw konsumenckich, właściciel też się nie poczuwa że po 2 tygodniach od zakupu zegarek jest popsuty( domniemanie wady fabrycznej z tytułu rękojmi). Polecam zapoznać się wcześniej co obejmuje gwarancja, po wczytaniu człowiek ma wrażenie że kompletnie NIC. Lepiej zapłacić trochę więcej ale kupić zegarek w porządnej firmie, która szanuje klienta.

5 / 5 2017-07-20

"Transakcja przebiegła pomyślnie. Bardzo szybka realizacja. Polecam."

5 / 5 2017-07-16

Polecam tego sprzedawcę - towar wysokiej jakości w dobrej cenie, a do tego ekspresowa wysyłka :)

5 / 5 2017-07-15

"Transakcja przebiegła Bardzo szybko i Sprawnie wszystko zgodne z opisem, polecam w 100% Sprzedającego !!!"

5 / 5 2017-06-25

Polecam! Szybko i bez komplikacji. Zegarki w atrakcyjnych cenach z kurierem w cenie. Ja jestem w 100% usatysfakcjonowany zakupem! Kolejnego zegarka też będę szukał w tym sklepie!

5 / 5 2017-06-22

Konkurencyjne ceny, szybka obsługa i duży wybór.

5 / 5 2017-06-03

Polecam zegarki bardzo mila obsluga

5 / 5 2017-05-26

Po raz pierwszy miałam przyjemność dokonać zakupu w tak profesjonalnym sklepie. Każdy etap, począwszy od zakupu do otrzymania paczki to czysta przyjemność. Polecam serdecznie. Dziękuję i pozdrawiam.

5 / 5 2017-05-11

Polecam

5 / 5 2017-04-24

Obsługa na najwyższym poziomie, szybka przesyłka, konkurencyjne ceny ! SERDECZNIE POLECAM ten sklep !!!

5 / 5 2017-04-23

Transakcja przebiegła pomyślnie. Towar zgodny z opisem. Szybka wysyłka. Gorąco polecam!

5 / 5 2017-04-23

Dziękuję za udaną transakcję :) Zegarek identyczny jak w opisie, bardzo szybka wysyłka, dodatkowo drobny upominek od sprzedawcy i rabat na kolejne zakupy. Polecam w 100%!!

5 / 5 2017-04-16

Wszystko super polecam z czystym sumieniem!

5 / 5 2017-04-15

Bardzo duży wybór, szybka wysyłka, produkt w pełni sprawny i dobrze zapakowany :) Sklep w 100% godny polecenia :)

5 / 5 2017-04-09

Szybka dostawa, dobry kontakt ze sprzedawcą jak najbardziej zasłużony pozytyw, polecam w 100 % :)

5 / 5 2017-04-07

Kupiłem zegarek SEIKO SNXS77K. Jestem bardzo zadowolony. Dostawa w ciągu trzech dni. Przesyłka bardzo dobrze zapakowana. Chętnie jeszcze coś w tym sklepie kupię. Polecam.

5 / 5 2017-04-06

Super obsługa, szybki czas realizacji i produkt w 100% zgodny. Tak trzymać :)

5 / 5 2017-04-03

Bardzo szybka realizacja. Więcej informacji o zegarku niż w innych sklepach. I bardzo niskie ceny!

5 / 5 2017-03-29

Polecam ten sklep ! Wszystko sprawnie ,wzorowy kontakt droga mailową. Zegarek dotarł tak jak powinien i szybko na drugi dzień już mialem.

2017-03-28

wszystko w jak najlepszym porządku :) :) :) numer zamówienia: [dane teleadresowe]

Rzetelne opinie o Zegarki24h.pl

Zegarki24h.pl

Siedziba
Polanica Zdrój

WWW
http://zegarki24h.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
(+48) 501479938

Infolinia
-

Logowanie