Kategorie: / Zegarki i biżuteria

Zegarkicentrum.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.74
opinie o Zegarkicentrum.pl
1 / 5 2022-03-02

TRAGEDIA !!! NIE POLECAM!!! Otrzymałem niesprawny zegarek. Sklep odsyłał do serwisu Garett, serwis do sklepu. W końcu zegarek trafił do serwisu. Czas reklamacji prawie 2 tygodnie. Serwis potwierdził wade. Sklep mimo otrzymania wyników ekspertyzy bezpośrednio od serwisu oraz samego towaru , który serwis wysłał do sklepu nie chce zwrócić pieniędzy. Nie reagują nawet na przedsądowe wezwania do zapłaty , zatem sprawa trafi dziś do Sądu. Nie polecam zdecydowanie !!!

1 / 5 2021-09-09

Nie polecam. Wyslano mi zegarek Z WYCZERPANA BATERIA. Nie jestem nawet w stanie stwierdzic, czy to faktycznie bateria sie wyczerpala (zegarek byl ustawiony na godz 10.09...) czy moze sam zegarek jest uszkodzony To mial byc prezent komunijny, jestem bardzo rozczarowana.

5 / 5 2019-03-21

Profesjonalna obsługa Polecam

5 / 5 2019-03-19

Promocyjne ceny, szybka wysyłka, świetna jakość pakowania

5 / 5 2019-03-18

Ekspresowa szybkość dostawy!

5 / 5 2019-03-15

Polecam, zakupilam zegarek rosfield ze skorzanym paskiem jednak kolor paska odbiegaal od tego na zdjeciu, w rzeczywistości jest beżowy. postanowilam wymienic go, z czym nie bylo zadnego problemu. bardzo mila i pomocna obsluga klienta:) male zastrzezenie do tego, ze pierwszy zegarek posiadal folie ochronna na tarczy oraz plastikoww zabezpieczenie do uruchomienia przy zmiany godziny (wskazowki nie dzialaly). z kolei w przypadku drugiego zegarka nie bylo foli ochronnej ani tego zabezpieczenia( wskazowki sa uruchomione)..

5 / 5 2019-03-15

BEZ PROBLEMOWO

5 / 5 2019-03-14

Polecam.

5 / 5 2019-03-05

Mega szybko, mega sprawnie. Pani "na czacie" bardzo pomocna. Rano złożone zamówienie, na drugi dzień miałem zegarek u siebie :) Super! Generalnie cała obsługa, zamówienie + realizacja 10/10 :)

5 / 5 2019-03-05

G-9300 zakupiony w bardzo atrakcyjnej cenie, a do tego bardzo miła obsługa - szczerze polecam!

5 / 5 2019-03-04

Zegarek zapakowany w oryginalne pudełko Fossil, data dostarczenia przesyłki przebiegła zgodnie z planem. Serdecznie polecam :)

5 / 5 2019-03-01

Wszystko ok. Polecam

5 / 5 2019-02-27

Profesjonalna obsługa, szybko dostarczone zamówienie. Zdecydowanie polecam!

4 / 5 2019-02-24

Jedynym minusem była uszkodzona bransoleta od zegarka. Jednak szybko została dokonana wymiana i za dwa dni miałam już nowy zegarek całkowicie sprawny. Szkoda jedynie, ze ktoś wysłał zepsuty i tego niedopilnował. Kontakt z obsługa z działu reklamacji tez bardzo dobry! Polecam.

5 / 5 2019-02-21

Luuuuux

5 / 5 2019-02-07

Profesjonalna obsługa. Jak najbardziej polecam

5 / 5 2019-01-30

Przesyłka bardzo szybka. Zegarek smartwach GENIALNY, cena bezkonkurencyjna! Napewno zamowienie nie pierwsze! Polecam

4 / 5 2019-01-29

Okres realizacji dość długi, ale poinformowano mnie o tym mailowo. Ogólnie polecam.

5 / 5 2019-01-27

Wszystko przebiegło, bez żadnego problemu. Polecam :)

5 / 5 2019-01-25

Sklep jak najbardziej godny polecenia

5 / 5 2019-01-23

Wszystko Perfekt

4 / 5 2019-01-22

nananan

4 / 5 2019-01-17

Polecam !

5 / 5 2019-01-14

Profesjonalna i miła obsługa. Szybka realizacja. Polecam.

5 / 5 2019-01-11

Ceny niższe niż u konkurencji, szybka transakcja, rabat na pierwsze zakupy, oraz rabat na kolejne. Polecam : )

5 / 5 2019-01-10

Bardzo szybko, super zapakowane, dobra cena. Całość na 6.

5 / 5 2019-01-08

Szybka wysylka, opcja negocjacji cen jest fajnym pomysles - polecam

5 / 5 2019-01-02

Szybka realizacja, świetne zegarki, szeroki asortyment z całego serca polecam

5 / 5 2019-01-01

Wszystko super!

1 / 5 2018-12-14

Polecam !

5 / 5 2018-12-14

Obsługa szybka , towar w 100 % zgodny, polecam

5 / 5 2018-12-11

Wszystko ok

5 / 5 2018-11-30

dzięki

5 / 5 2018-11-24

Bardzo dobry sklep, sprawna obsługa i widać, że zależy na zadowoleniu klienta. Gorąco polecam !

4 / 5 2018-11-18

Zakupiłem zegarek G-SCHOCK GA-100CF-1A9, szybka wysyłka, zegarek bez zarzutów, wszystkie papiery w porządku, jedyną niedogodnością jest lekka wgniotka na opakowaniu (puszce) zegarka.

5 / 5 2018-11-17

Profesjonalna obsługa, a transakcja szybka i przyjemna. Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-11-15

Wszystkim polecam ten sklep, piękny zegarek, realizacja ekspresowa, bezproblemowy zakup :)

5 / 5 2018-11-15

OBSŁUGA SZYBKA,KONKRETNA, TOWAR NA TYM SAMYM POZIOMIE

5 / 5 2018-11-10

Najbardziej bałam się, czy zegarki będą dobrze zapakowane. Nie dość, że każdy miał firmowe pudełko, to sprzedawca solidnie je zabezpieczył. Polecam

5 / 5 2018-11-08

Wszystko ok

5 / 5 2018-11-03

Profesjonalna i terminowa obsługa

5 / 5 2018-10-20

Sprawnie przeprowadzona transakcja, możliwość negocjacji ceny, szybka wysyłka.

5 / 5 2018-10-17

Polecam wszystko przebiegło bezproblemowo

5 / 5 2018-10-10

Wszystko przebiegło bez żadnych komplikacji. Zegarek zgodny z opisem. Odebrałam go osobiście jeszcze tego samego dnia. Polecam.

5 / 5 2018-10-07

PO raz kolejny robiłem zakupy w tym sklepie i poziom obsługi pozostaje wzorowy. Szybkość, opakowanie zgodnośc z opisem i zdjęciem wzorowa. Polecam.

4 / 5 2018-09-25

Jestem bardzo zadowolony zarowno z zakupu jak i z jakości świadczonych usług, przesyłka ekspresowa, produkt zgodny z opisem, starannie zapakowany i zabezpieczony chociaż karton był lekko uszkodzony(prawdopodobnie podczas transportu kuriera). Polecam

5 / 5 2018-09-22

Profesjonalna a przede wszystkim błyskawiczna realizacja. Bardzo dobra współpraca i doradztwo w zakresie graweru. Dodatkowo baaaardzo duże wrażenie zrobiło opakowanie: sygnowane marką folia (z poręczną rączką) i karton - zdecydowanie całość na plus!

4 / 5 2018-09-19

Zegarek przepiękny, przesyłka bardzo porządnie zapakowana. Dziękuję pięknie i oczywiście POLECAM.

5 / 5 2018-09-17

Bardzo profesjonalna, życzliwa i kompetentna obsługa. Zamówienie zrealizowane błyskawicznie - przesyłka dostarczona w niecałe 24 godziny. Towar (zegarek Timex model T2P167) zgodny z opisem. Jestem pełna uznania i z pełnym przekonaniem polecam.

5 / 5 2018-09-16

Wszystko wporządku

5 / 5 2018-08-29

Profesjonalna obsługa. polecam ten sklep.

1 / 5 2018-08-28

Niestety nie polecam zakupów w tym sklepie. Kupiłem zegarek na prezent świąteczny. Zarówno na stronie internetowej jak i w sklepie osobiście zostałem poinformowany że mam 100 dni na zwrot. Zegarek nie przypadł do gustu więc 27.12 zawiozłem go do zwrotu. Dostałem informację że w ciągu 3 dni roboczych otrzymam zwrot na wskazany przeze mnie numer konta. Minął tydzień a pieniędzy wciąż nie było wiec zadzwoniłem do sklepu. Tam dowiedziałem się że mają bałagan po świętach i przelew zostanie natychmiast zrobiony ( był to czwartek). Dziś - wtorek wciąż nie mam pieniędzy na koncie. Zadzwoniłem ponownie i powiedziano mi że zlecenie zwrotu poszło w sobotę (?!) Po pierwsze miał iść w czwartek od razu po rozmowie a nie w sobotę, a po drugie skoro pieniędzy wciąż nie mam na koncie prawdopodobnie takie zlecenie w sobotę również nie zostało wydane. Jestem zawiedziony i z całą pewnością będę domagał się zwrotu moich pieniędzy do skutku.

5 / 5 2018-08-22

Skorzystałem z oferty sklepu, bo prezentacja w necie czytelna i prosta, bo wskazana droga zakupu budzi zaufanie, nie zawiodłem się, dziękuje.

5 / 5 2018-08-20

POLECAM

5 / 5 2018-08-15

Polecam

5 / 5 2018-08-10

Profesjonalna

5 / 5 2018-08-10

Szybka realizacja zamówienia. Produkt spełniający oczekiwania, zgodny ze specyfikacją i opisem. Przystępna cena, Wysoka jakość.

5 / 5 2018-08-08

Szybka i bezproblemowa realizacja zamówienia, polecam

5 / 5 2018-08-01

Profesjonalizm!

5 / 5 2018-07-27

Profesjonalna obsługa. Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie. Transakcja przebiegła szybko i pomyślnie.

5 / 5 2018-07-17

Polecam w 100%

5 / 5 2018-07-15

polecam

5 / 5 2018-07-13

Wszystko ok

5 / 5 2018-07-09

Polecam

5 / 5 2018-07-01

Szybko i zgodnie z zamówieniem.

5 / 5 2018-06-20

Szyba i profersjonalna obsługa

5 / 5 2018-06-09

Super. Polecam.

5 / 5 2018-06-09

Profesjonalna i szybka obsługa. Bardzo mili konsultanci i krótki czas oczekiwania na przesyłkę. Serdecznie polecam zrobiłam zakupy po raz kolejny i jestem bardzo zadowolona.

5 / 5 2018-06-09

Profesjonalna obsługa i sprzęt. Polecam zakupy w tym sklepie!

5 / 5 2018-06-07

polecam

5 / 5 2018-06-06

Wszystko super. Polecam

5 / 5 2018-06-05

Pełen profesjonalizm! Bardzo szybka wysyłka!

5 / 5 2018-06-03

Wszystko ok

5 / 5 2018-06-02

Piąteczka

5 / 5 2018-06-01

Pełna profeska.

5 / 5 2018-05-27

Profesjonalna obsługa. Stały kontakt mailowy ze Sprzedającym. Polecam.

5 / 5 2018-05-26

Jestem bardzo zadowolona z zegarka! Kupiłam już dwa piękne Korsy w sklepie, lepiej nie mogłam wybrać! Często są dostępne takie modele, których inni nie mają w ofercie :)

5 / 5 2018-05-19

Polecam.

4 / 5 2018-05-12

pozytyw

4 / 5 2018-05-11

fjkhkl.

5 / 5 2018-05-11

Produkt zgodny z zamówienie. Szybka realizacja - zamowione we czwartek, w poniedzialek w inpost.

5 / 5 2018-05-08

Zegarek zgodny z opisem. Bardzo szybka wysyłka. Polecam.

5 / 5 2018-05-06

Polecam

5 / 5 2018-05-01

Szybko, sprawnie. Jak najbardziej polecam

5 / 5 2018-04-30

Zniżka 30% na całą kolekcję marki Pandora pozwala na zakup w atrakcyjnej cenie ulubionej biżuterii, która nie jest objęta promocją w salonach Pandora. Od dawna "polowałam" na obie pary kolczykow, ale nie były objęte wyprzedażą.

5 / 5 2018-04-13

Szybka wysyłka, towar dobrze zabezpieczony. Polecam sklep

5 / 5 2018-04-12

Pozytywna ocena, towar zgodny z opisem, szybka dostawa.

5 / 5 2018-04-09

Szybko, sprawnie. Towar zgodny z zamówieniem. Polecam :)

5 / 5 2018-04-06

Wszystko bardzo dobrze! Bardzo szybko przesyłka została doręczona, produkt solidnie zapakowany oraz jego jakość jest zadowalająca.

4 / 5 2018-02-28

Jestem bardzo zadowolona

4 / 5 2018-02-27

Wszystko ok, towar super!

5 / 5 2018-02-24

Towar zgodny z opisem, szybka wysyłka, konkurencyjna cena. Polecam!!!!

5 / 5 2018-02-03

Szybkość realizacji zamówienia, cena możliwa do negocjacji, rzetelny sprzedawca

5 / 5 2018-01-19

Wysyłka w 16 minut od kupna ! Rewelacja :-) Polecam sklep

5 / 5 2018-01-18

Towar zgodny z opisem, szybka dostawa, jestem usatysfakcjonowana z zakupów w tym sklepie, jak najbardziej polecam :)

5 / 5 2018-01-07

Wszystko zgodnie z zamowieniem.

5 / 5 2018-01-02

Drugi raz korzystam z oferty Zegarki Centrum i znowu jestem bardzo zadowolony. Polecam!

5 / 5 2017-12-28

Po raz kolejny bez żadnego problemu zakupiony zegarek. Polecam

5 / 5 2017-12-24

Polecam

5 / 5 2017-12-17

Miły kontakt, szybka realizacja przesyłki a towar zgodny z oczekiwaniami. Polecam!

5 / 5 2017-12-16

Szybko i sprawnie.polecam

5 / 5 2017-12-14

Bardzo dobry i łatwy kontakt szybka realizacja zamówienia bardzo atrakcyjna cena. To już mój drugi zakup i na pewno będą kolejne.

5 / 5 2017-12-04

Bardzo szybko, solidnie. Zegarek super. Polecam

4 / 5 2017-12-03

Czas realizacji był niesamowicie szybki, jednak opakowanie zegarka przyszło uszkodzone - wgniecione .

3 / 5 2017-12-02

Profesjonalna obsługa. Stały kontakt mailowy ze Sprzedającym. Polecam.

4 / 5 2017-12-01

Jestem zadowolona ze sklepu i polecam je innym. Pozdrawiam

5 / 5 2017-11-25

Super. Polecam

5 / 5 2017-11-15

Zgodnie z oczekiwaniami.

5 / 5 2017-11-12

Polecam.

5 / 5 2017-11-11

Idealny sklep , perfekcyjna obsluga, idealny grawer oraz piekne zapakowanie na prezent !

5 / 5 2017-11-03

Super pełen profesjonalizm

5 / 5 2017-10-30

Zamówienie przyszło w ciągu dwóch dni, a zegarek był zapakowany jak autobus Warszawa - Kazimierz Dolny w piątek wieczorem, czyli szczelnie i solidnie tak, że nic nie latało i dotarło bezpiecznie :)

4 / 5 2017-10-29

Profesjonalna obsługa. Wszystko zgodnie z opisem. Produkt oryginalny. Szczerze polecam.

4 / 5 2017-10-22

Transakcja przebiegła pomyślnie. Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie. Obsługa bardzi miła i konkretna, a zegarek wyjątkowy i pięknie się prezentuje w realu. Grawer mógłby być delikatne większy.

5 / 5 2017-10-17

Bardzo polecam i dziękuję za przesyłkę. Wszystko bardzo ładnie zapakowane i przygotowane. Perfekcyjnie dopasowana bransoleta zamówionego zegarka! :) jak najbardziej polecam i sama przy innych okazjach bardzo chętnie będę wracać. Obsluga sklepu telefoniczna jak i na czacie na 5. Obsługa sklepu bardzo pomocna klientowi. Jak najbardziej zgadzam sie ze sklep słucha klientów. Bardzo szybka wysyłka i realizacja. Niestety nie mogę polecić usług dhl.

5 / 5 2017-10-09

Obsługa na profesjonalnym poziomie

5 / 5 2017-10-04

Polecam, oryginalne produkty szybka dostawa świetny kontakt

5 / 5 2017-09-29

Profesjonalna obsługa. Polecam ten sklep

5 / 5 2017-09-20

Sklep w pełni profesjonalny. Towar delikatny ale zapakowany bardzo solidni i bezpiecznie. Jedyne co bym zmienił to usprawnienie metody płatności.

4 / 5 2017-09-15

Dobra obsługa I szybka. Jestem zadowolona z zakupu

4 / 5 2017-09-14

Bardzo jestem zadowolony z szybkości realizacji zamówienia. Pakowanie prezentowe troszku mogłoby być lepiej.Polecam sklep .

4 / 5 2017-09-13

Transakcja przebiegła szybko i pomyślnie. Chętnie polecę ten sklep innym.

5 / 5 2017-09-09

Obsługa na najwyższym poziomie. Polecam!!!

4 / 5 2017-09-09

Polecam świetna obsługa klienta zegarek dotarł po 3 dniach chociaż mieszkam za granicą, jedyny problem to że nie dostałem w opakowaniu paragonu

5 / 5 2017-09-06

Opinia pozytywna, polecam

5 / 5 2017-09-04

Obsługa bardzo miła, dobrze zapakowana przesyłka dotarła na drugi dzień. Wszystko jak należy :)

5 / 5 2017-09-01

Polecam sklep w 100%!!

5 / 5 2017-08-24

Profesjonalna obsługa i szybka realizacja zamówienia.

5 / 5 2017-08-19

Wszystko super :)

5 / 5 2017-08-12

Bardzo szybka wysyłka, super kobtakt ze sprzedajacym. Naprawdę polecam.

5 / 5 2017-08-10

Z lekkim poślizgiem ale wszystko ok,bardzo na plus ze można się bez problemu i szybko dodzwonić i dowiedzieć co z wysyłką,bardzo pomocna i miła pani na infolinii

5 / 5 2017-08-08

Polecam

5 / 5 2017-08-06

Perfekcja w każdym calu

5 / 5 2017-08-05

Produkt zdodny z opisem, paczka byla bardzo dobrze zabezpieczona. Polecam

4 / 5 2017-07-30

Dobry kontakt ze sprzedającym. Trochę by£ problem ze skompletowaniem towaru - wpłata w sobotę zamówienie dotarło dopiero w czwartek. Ogólnie jestem zadowolona z zakupu.

5 / 5 2017-07-28

Polecam zakupy w tym sklepie transakcja była szybka i przyjemna

5 / 5 2017-07-12

Profesjonalna obsługa ,polecam zakupy w tym sklepie, szybko i przyjemnie .

5 / 5 2017-07-08

Super sklep !

5 / 5 2017-07-04

rewelacyjna

5 / 5 2017-07-03

Szybka wysyłka, bezpiecznie zapakowana. Dobre ceny.

5 / 5 2017-06-30

Bardzo szybka i solidna firma. Jak najbardziej polecam.

5 / 5 2017-06-29

Wszystko w jaki najlepszym porządku. Polecam

5 / 5 2017-06-28

Rewelacja!!! Polecam wszystkim.

5 / 5 2017-06-27

Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Polecam.

5 / 5 2017-06-24

Polecam w 100%%

5 / 5 2017-06-23

Profesjonalna obsługa zamówiony produkt już po 2 dniach roboczych był u mnie wszystko zgodne z oferta ;) szybko i bez problemowo

5 / 5 2017-06-18

Wszystko przebiegło szybko i sprawnie

5 / 5 2017-06-17

Profesjonalna obsługa

5 / 5 2017-06-14

Obsługa w pełni profesjonalna. Dokonywałam zakupów już kilka razy, nigdy się nie zawiodłam. Polecam!

5 / 5 2017-06-11

Polecam. Dostawa błyskawiczna,.

5 / 5 2017-06-05

Błyskawiczna transakcja, zegarek pierwsza klasa. Polecam!

5 / 5 2017-05-28

wszystko super

5 / 5 2017-05-14

Szybko i sprawnie

1 / 5 2017-05-07

Zamówiłam bransoletkę za 400zł. Przyszła w opakowaniu, które wyglądało na używane, sama bransoletka również wyglądała na używaną, nie miała metki. Do zamównienia nie dostałam paragonu (mimo kilku próśb wysłanych w-mailem) Zegarkicentrum to firma, która jest dla mnie niewiarygodna.

5 / 5 2017-05-01

Towa bardzo wysokiiej jakości, wszystko zgodnie z opisem. Wzorowe podejście do klienta, sympatyczna obsługa. Zdecydowanie polecam!

5 / 5 2017-04-30

Szybka realizacja zamówienia, zegarek zgodny z opisem. Polecam.

4 / 5 2017-04-29

Profesjonalna obsługa

5 / 5 2017-04-21

Ceny konkurencyjne, sprawna dostawa. Polecam

4 / 5 2017-04-20

Jestem zadowolony

5 / 5 2017-04-18

Zegarek bardzo dobrze zabezpieczony na czas dostawy.

5 / 5 2017-04-15

Profesjonalna obsługa, szybka wysyłka. Polecam w 100% zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-04-11

Polecam

5 / 5 2017-04-06

Profesjonalna obsluga, błyskawiczna wysyłka, produkt swietnej jakosci! Polecam!

5 / 5 2017-04-04

Wszystko idealnie! Mozna sie dogadac w kazdym calu! Przepiekny zegarek, jedyne czego troszke szkoda to tego ze grawer jest taki malutki i w malo widocznym miejscu, ale to juz chyba wina tarczy zegarka a nie sklepu. Polecam serdecznie :D

5 / 5 2017-03-28

Bardzo dobry kontakt z klientem i sympatyczna obsługa, świetnie zapakowana przesyłka - naprawdę nie byłoby opcji żeby uległa uszkodzeniu podczas transportu. A sam zegarek piękny, jestem bardzo zadowolona z decyzji zakupu w tym sklepie. Na pewno będę polecać i zamówię coś z niego kolejny raz :)

5 / 5 2017-03-27

Polecam

5 / 5 2017-03-27

Polecam.

Rzetelne opinie o Zegarkicentrum.pl

Zegarkicentrum.pl

Siedziba
Gdańsk

WWW
http://zegarkicentrum.pl

Email
-

Telefon
58 340 85 62

Komórka
666 970 430

Infolinia
801 01 13 12

Logowanie