Kategorie: / Zegarki i biżuteria

Zegarkionline.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.96
opinie o Zegarkionline.pl
5 / 5 2019-03-13

re.welacja,miły kontakt telefoniczny,ekspresowa przesyłka.polecam jak najbardziej

5 / 5 2019-02-16

transakcja przebiegła bardzo szybko i sprawnie. Towar zgodny z opisem. Bardzo dobry kontakt ze sklepem. Polecam

5 / 5 2019-02-13

polecam

2019-02-07

Najlepszy sklep internetowy z zegarkami!

5 / 5 2019-02-06

Polecam transakcja bardzo udana, wszystko w porządku, szybka wysyłka, miły kontakt.

2019-02-04

Pod każdym względem IDEALNIE!!!!!

5 / 5 2019-01-31

Bardzo udane zakupy, szybka realizacja, towar doskonale zabezpieczony w przesyłce. Na pewno jeszcze skorzystam z tego sklepu. Polecam.

5 / 5 2019-01-29

Super obsługa i super zegarek.

5 / 5 2019-01-27

BARDZO jestem zadowolona z zakupu zegarka SWATCH, oraz z kontaktu ze sprzedajacym, nawet gdy nie mógł odebrać tel. to już za chwilę oddzwanial.Polecam bardzo.

2019-01-21

świetna jakość obsługi

5 / 5 2018-12-03

Wszystko OK.

5 / 5 2018-12-01

Sklep bez żadnych zarzutów, polecam!

5 / 5 2018-11-26

OK, polecam!!!

5 / 5 2018-11-23

Ogólnie wszystko ok.

5 / 5 2018-11-21

Sklep ok. polecam

5 / 5 2018-11-19

Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Z niekłamaną przyjemnością poleciłam i będę polecać znajomym Państwa sklep. Pozdrawiam i życzę wszystkim równie udanych zakupów, jak moje.

5 / 5 2018-11-10

Super zakup. Polecam ten sklep

5 / 5 2018-11-09

polecam

5 / 5 2018-11-06

były drobne problemy, ale firma stanęła na głowie, żeby było szybko i profesjonalnie Polecam!

5 / 5 2018-11-03

Same superlatywy. Komunikatywność , doradztwo i profesjonalizm

5 / 5 2018-10-24

Obsługa oraz towar spełniły moje oczekiwanIa. Polecam zakupy!

5 / 5 2018-10-23

Kontakt ze sklepem uważam za bardzo dobry - sprawna, miła i szybka obsługa, jestem bardzo zadowolona i to już po raz drugi.

5 / 5 2018-10-23

Wszystko OK. Polecam.

5 / 5 2018-10-23

Szybka obsluga klienta, polecam !

2018-10-22

Doskonały kontakt, ekspresowa obsługa zamówienia. Prezent dotarł na czas mimo bardo późnego zamówienia.

5 / 5 2018-10-16

Profesjonalna obsługa, błyskawiczna komunikacja mailowa ze sklepem, pełen dostęp do informacji. Gorąco polecam!

2018-10-14

Kupowanie przez internet z tą firmą to przyjemność.

5 / 5 2018-10-08

Zakupy jak najbardziej zgodne z opisem . Szybka i rzetelna obsluga klijenta .polecam wszystkim

5 / 5 2018-10-04

Witam, bardzo miła obługa, szybka wysyłka. Towar zgodny w 100% z opisem! polecam! :)

5 / 5 2018-09-22

Super obsługa -rzetelna miła -napewno będę dokonywała dalszych zakupow

5 / 5 2018-09-05

Szybka dostawa, bardzo dobry kontakt, produkt zgodnie z zamówieniem bardzo dobrze zabezpieczony

5 / 5 2018-08-30

polecam

2 / 5 2018-08-18

Sklep wystawia zegarki bardzo fajnie,niestety nie aktualizuje strony i widnieją na niej zegarki których nie ma a są dostępne,na dodatek pracownik zadaje głupie pytanie czy anulować zamówienie gdy nie ma zegarka ,co jest oczywiste ze skoro go nie ma to trzeba anulować!!! Nie polecam

2018-08-16

Wszystko elegancko. Kontakt, czas, zegarek zapakowany solidnie.

5 / 5 2018-08-13

Świetny kontakt, dbałość o klienta i uczciwość! Dziękuję za udany zakup i polecam z pełnym przekonaniem.

5 / 5 2018-08-11

Nie jestem zwolenniczką zakupów internetowych i tym razem byłam bardzo miłe zskoczona. Przesyłkę otrzymałam błyskawicznie świetny kontakt ze sklepem internetowym. Polecam

5 / 5 2018-08-03

Szybka realizacja zamówienia. Polecam.

2018-07-30

Wszystko, pozytwnie, sprawnie i bez komplikacji

2018-07-29

Sklep godny polecenia

5 / 5 2018-07-20

Polecam.

2018-07-04

Błyskawiczna wysyłka, firma godna polecenia

5 / 5 2018-06-28

Polecam !

5 / 5 2018-06-21

zakupy w takim sklepie, to czysta przyjemność ...POLECAM !!

2018-06-18

Miła obsługa, wszystko jak należy.

5 / 5 2018-06-18

Rewelacja polecam z czystym sumieniem! !!!

5 / 5 2018-06-03

Perfekcjonizm w każdym calu. Polecam w 100 procentach !!!!

5 / 5 2018-06-01

ok, bez uwag, fesma

5 / 5 2018-05-24

pozytywna

2018-05-24

wspaniała obsługa, świetne ceny, dostawa na drugi dzień po zamówieniu

2018-05-22

bardzo dobry

5 / 5 2018-05-20

wszystko ok

2018-05-09

Bardzo dobry sklep, miła mailowa obsługa - odpowiedź na każde pytanie. Szkoda jedynie, że zegarek nie doszedł na czas, ale sądzę, że było to spowodowane świątecznym nawałem pracy.

5 / 5 2018-05-01

Dobra informacja. Szybka obsługa.

5 / 5 2018-04-26

Gorąco polecam!!!

5 / 5 2018-04-24

Bardzo szybka realizacja zamówienia. Dokładny opis przedmiotu na stronie

5 / 5 2018-04-14

Zegarek, sprzedający rewelacja! Kontakt bez zastrzeżeń, polecam

5 / 5 2018-04-04

Świetnie obsługa , produkt zgodny , szybka wysyłka , polecam

5 / 5 2018-04-03

Polecam sklep! Szybka realizacja i dobra komunikacja o statusie zamówienia!

2018-03-11

Bardzo dobry sklep. Jestem zachwycony

5 / 5 2018-03-07

Profesjonalna realizacja zamówienia, szybka przesyłka, polecam serdecznie.

2018-03-01

Wszystko bezproblemowo tak jak zawsze to powinno być.

5 / 5 2018-02-28

Jestem bardzo zadowolona z przebiegu zamówienia, szybkości realizacji oraz sprawnej wysyłki. Bardzo polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-02-27

Wszystko OK. To już moje kolejne zamówienie.

5 / 5 2018-02-27

Polecam

2018-02-26

Dzybka realizacja zamówienia

5 / 5 2018-02-15

Zegarek zakupiłem przez internet. Cierpliwość Pana, z którym rozmawiałem jest imponująca tak samo jak Jego wiedza na temat branży zegarków. Gorąco polecam.

5 / 5 2018-01-31

Sklep bardzo profesjonalny duży wybór produktów strona czytelna ceny atrakcyjne

2018-01-23

Wszystko na najwyższym poziomie

2018-01-20

wszystko przebiegło zgodnie z opisem w ofercie. dostawa w terminie i na czas 24 h od potwierdzenia.

5 / 5 2018-01-14

Cała transakcji przebiegła bardzo szybko dpraenie i z bardzo bobrym kontaktem ze sprzedajacym. Polecam

5 / 5 2018-01-12

Poza posiadanymi w salonie zegarkami sprowadzili dla mnie specjalnie jeszcze inny model i przygotowali prezentacje. Ostatecznie dokonałem zakupu zegarka firmy TAG Heuer i jestem zadowolony.

5 / 5 2018-01-12

Super, polecam.

5 / 5 2018-01-05

super sklep super sprzedawcy

5 / 5 2018-01-04

Wszystko w 100 % zgodne. Sklep jak i sprzedający godny polecenia. Szybka realizacja . POLECAM ! dziękuje i pozdrawiam

2017-12-23

wystawiają zegarki w promocyjnych cenach, zegarki na stronie są "dostępne", a po zamówieniu okazuje się że nie są i trzeba anulować zamówienie.... bez sensu, po co w takim razie te ich promocje.... a gdy jeszcze pytam o powód to Pan wysyła mi jakąś regułkę z KC której tak na prawdę nie było w regulaminie, który dokładnie przejrzałam. za pewne po cenie standardowej by mi wysłano te zegarki... no szkoda bo się nakręciłam na zegarek w promocji....

5 / 5 2017-12-22

Sklep godny polecenia. Super kontakt, przedmiot zamówiony zgodny z opisem. Bardzo szybka wysyłka.

5 / 5 2017-12-13

Dobry kontakt i szybka wysyłka.

5 / 5 2017-12-03

Polecam realizację zamówień w tym sklepie internetowym. Bardzo profesjonalny kontakt, szybkie udzielanie odpowiedzi na zadane pytanie. Z zamówionego zegarka jestem bardzo zadowolona - także, serdecznie polecam!

5 / 5 2017-11-16

profesjonalna , szybka obsługa.polecam sklep

2017-11-09

godny polecenia

5 / 5 2017-11-06

Transakcja przebiegła bardzo płynnie, dostawa na czas, kontakt ze sklepem również bez zakłóceń. polecam!

5 / 5 2017-10-28

Dobra informacja. Szybka obsługa.

2017-10-22

Sklep godny polecenia

5 / 5 2017-10-18

Pozytywna

2017-10-16

Zdecydowanie PoLeCaM!!! Przez telefon wszystko uzgodniłem, zegarek zostal wysłany jeszcze tego samego dnia i dotarł na dzień następny. W salonie w Szczecinie zapłaciłbym 880zł a w tym sklepie tylko 633zł już z wysyłką.Super Sprzedawca, dziękuję:)

5 / 5 2017-10-11

Profesjonalna obsługa, Szybkie dostarczenie paczki.

5 / 5 2017-09-30

terminowo, produkt zgodny z zamówieniem. Polecam

5 / 5 2017-09-22

Profesjonalna obsługa

5 / 5 2017-09-21

Wszystko w jak najlepszym porządku, błyskawicznie, miło i profesjonalnie przeprowadzona transakcja. Serdecznie POLECAM

5 / 5 2017-08-31

Bardzo dobra i profesjonalna obsługa. Polecam zakupy w tym sklepie!

2017-08-25

No nieźle

2017-08-12

bardzo dobra

2017-08-09

Sklep godny polecenia.

5 / 5 2017-07-15

Miło,rzetelnie,polecam wszystkim zakupy w Tym sklepie.

5 / 5 2017-07-11

Jestem bardzo zadowolony z zakupow w sklepie Zegarkionline.pl, bardzo dobry kontakt, szybka i sprawna obsluga. Polecam

5 / 5 2017-07-01

Polecam ;)

5 / 5 2017-06-30

Szybko i dokładnie z opisem

5 / 5 2017-06-24

Super czadowo ! Polecam !

5 / 5 2017-06-15

Super obsługa ,rzetelna miła

5 / 5 2017-06-10

Jak najbardziej polecam, ekspresowa wysyłka, paczka bardzo dobrze zabezpieczona, towar oczywiście zgodny z opisem ale tutaj niczego innego się nie spodziewałem. Polecam !!!

5 / 5 2017-05-30

Polecam wszystkim, dobre ceny, super kontakt ze sprzedającym, pozdrawiam.

2017-05-03

Wysłali przesyłkę pod zły adres pomimo że ustalaliśmy telefonicznie inny

5 / 5 2017-04-11

Polecam.

Rzetelne opinie o Zegarkionline.pl

Zegarkionline.pl

Siedziba
Gdynia

WWW
http://www.zegarkionline.pl

Email
[email protected]

Telefon
508 706 578

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie