Kategorie: / Zegarki i biżuteria

Zegarkowy.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.85
opinie o Zegarkowy.pl
5 / 5 2019-03-24

Polecam sklep z czystym sumieniem, o zegarkach wiedzą bardzo dużo i przed zakupem zachęcam do kontaktu ze sklepem w celu wybrania właściwego wyboru. Ja kupiłem zegarek casio, najbardziej cenię tą markę. W tym sklepie mają ogromny wybór i dodają instrukcję w języku polskim. Odnoszę wrażenie, że casio jej nie daje, a sklep dodaje od siebie - super pomysł.

5 / 5 2019-03-20

Wszystko super

5 / 5 2019-03-19

wszystko OK

5 / 5 2019-03-17

Szybka wysyłka, dobry kontakt, tylko polecać :)

2019-03-03

Wszystko w najlepszym porządku. Błyskawiczna przesyłka.

5 / 5 2019-03-02

W 100% polecam ten sklep. Produkt oryginalny i dobrze zabezpieczona przesyłka. Bardzo dobry kontakt i rzetelne, profesjonalne podejście do klienta. Z chęcią zakupię jeszcze jakiś zegarek w tym sklepie. Pozdrawiam

5 / 5 2019-02-22

Polecam ten sklep :)

5 / 5 2019-02-12

Natychmiastowa wysyłka. Produkt dobrze zabezpieczony. Gorąco polecam sklep zegarkowy.pl.

2019-02-02

Transakcja przebiegła pomyślnie. Towar zamówiony i zapłacony w środę a w poniedziałek juz został dostarczony. Szczerze polkecam!!!

5 / 5 2019-01-25

Konkret! Szybko i bez bólu. Polecam

5 / 5 2019-01-14

Szybko i sprawnie. Dobre ceny. OK.

5 / 5 2019-01-08

Jestem bardzo zadowolona. Polecam.

2018-12-24

Doskonała

5 / 5 2018-12-20

Sklep oceniam bardzo pozytywnie. Dobry kontakt, szybka wysyłka. Wszystko w porządku. Sprzedawca godny zaufania. Polecam!

5 / 5 2018-12-06

Bardzo sprawnie działający sklep. Ceny podejrzanie niskie, jednak towar okazuje się w 100% oryginalny i sprawny. Polecam innym.

5 / 5 2018-11-28

dobry - godny polecenia - bardzo niskie ceny i szybka dostawa

5 / 5 2018-11-27

Tranzakcja przebiegla bez prblemow .Polecam

5 / 5 2018-11-26

super sklep transakcja w iście ekspresowym tempie oby tak dalej powodzenia

5 / 5 2018-10-28

Szybko i profesjonalnie polecam

5 / 5 2018-10-18

Krótko. Polecam ten sklep!

5 / 5 2018-10-13

Zamówienie zrealizowane szybko, profesjonalnie, na wątpliwości oraz pytania obsługa odpowiada szybko.

5 / 5 2018-10-07

polecam ten sklep .... żadnych problemów wręcz pozytywnie ... ;) pozdrawiam a zegarek ... elegancko polecam wszystkim .. i konkurencyjne ceny .. heh

2018-09-22

Wszystko w porządku.

2018-09-21

Z ogromną przyjemnością godny polecenia 100% BRAWO

5 / 5 2018-09-16

Towar najwyższej jakości, obsługa sklepu służy radą i pomocą przy wyborze towaru a wszystko to podczas miłej i kulturalnej rozmowy. Polecam.

5 / 5 2018-09-13

Bardzo sprawnie i szybko , zamówiłem w poniedziałek o 9:30 a następnego dnia o 11:10 miałem go na ręku! Zegarek oryginalny i cena uczciwa. Polecam sklep w 100%

5 / 5 2018-08-28

sprawna transakcja, miły kontakt, polecam sklep

5 / 5 2018-08-18

Super

2018-07-28

Sprawna obsługa.

5 / 5 2018-07-06

po prostu polecam !

5 / 5 2018-06-24

Polecam szybko i sprawnie przesylka zgodna z opisem

2018-06-09

Wzorowo i jak najbardziej pozytywnie.

5 / 5 2018-05-29

Dobra współpraca.Zamówiłem zegarek w czwartek rano a następnego dnia około południa zegarek już miałem na ręku. Poza tym cena w porównaniu z innymi jest zachęcająca. Jedyny minus to nie poinformowanie kuriera o możliwości spotkania w miejscu o którym wspomniałem w uwagach. Sprzedanie produktu to nie wszystko, liczy się również współpraca do samego końca. Ale to nie duży problem- kurier wcześniej zadzwonił i umówiliśmy się gdzie trzeba. Jednak generalnie bardzo polecam sam sklep i produkty. Opakowanie również bez zastrzeżeń. Polecam, bez obaw.

2018-05-24

Błyskawiczna przesyłka, konkurencyjne ceny :-)

5 / 5 2018-05-16

Bardzo profesjonalne podejście. Przez cały czas, byłem informowany o statusie mojego zamówienia, a potem tego co dzieje się z przesyłką.

5 / 5 2018-05-08

Szybka i świetnie zapakowana przesyłka. Zegarek odpowiadał opisowi. Zakupy w tym sklepie to sama przyjemność, polecam wszystkim.

5 / 5 2018-05-08

Serdecznie polecam! Atrakcyjna cena, dobry kontakt ze sprzedawcą, szybka przesyłka.

5 / 5 2018-05-02

Jestem zadowolony z szybkiej dostawy produktu (dwa dni robocze). Co do samego produktu, to mam jedną uwagę, ale to już na stronie sprzedającego. Sklep Polecam Bez Uwag.

2018-04-27

sklep bez zastrzeżeń

5 / 5 2018-04-23

no, pełen profesjonalizm. brawo :-) polecam

2018-04-04

Godny polecenia!!!

2 / 5 2018-04-02

Sklep, owszem szybko zrealizował moje zamówienie, ale zegarek, który miał być wodoodporny nabrał wody i przestał wyświetlać godzinę. Potem woda z niego wyparowała i wszystko wróciło do normy. Odesłałem zegarek do nich, wraz z kompletem dokumentów. Czas "uszczelniania" trwał ponad 2 tygodnie, po czym zegarek do mnie wrócił, ale bez oryginalnej karty gwarancyjnej i nie działało podświetlenie. Podczas korespondencji, nikt ze sklepu nie podpisuje sie pod mailami, więc na dobrą sprawę nawet nie wiadomo, z kim się rozmawia. Nie polecam tego sklepu.

5 / 5 2018-03-29

Bardzo polecam współpracę z tym sklepem. Bardzo dobry kontakt, szybka realizacja zamówienia. Towar solidnie zapakowany i zgodny z opisem.

5 / 5 2018-03-06

OK

5 / 5 2018-03-02

polecam

5 / 5 2018-02-27

Szybka dostawa, produkt według oczekiwań.

2018-02-22

Wielki pozytyw, wysylka ekspresowa :)

2018-02-15

Wszystko w porządku.

5 / 5 2018-02-14

Sklep sprawnie działający, towar identyczny jak na zdjęciach. Polecam!

5 / 5 2018-02-04

Bezproblemowe bardzo szybkie wysłanie produktu cena bardzo konkurencyjna.Polecam

5 / 5 2018-02-01

Przesyłka bardzo szybko dotarła,dobrze zapakowana, towar zgodny z zamówionym, ocena bardzo dobra

2018-01-22

Wszystko bez zastrzeżeń, towar zgodny z opisem, w naprawde niskiej cenie. Zdecydowanie polecam

5 / 5 2018-01-13

Sklep Ok.

5 / 5 2018-01-06

Ok

5 / 5 2017-12-27

Jednym słowem REWELACJA !!! Niska cena - najniższa jakie znalazłem. Bardzo szybka wysyłka i miła obsługa.

5 / 5 2017-12-27

Szybko i sprawnie produkt zgodny z opisem,szybka dostawa.Polecam jak najbardziej

2017-12-09

Sklep godny polecenia

5 / 5 2017-12-06

Sklep "Zegarkowy.pl" działa sprawnie i to bardzo szybko. Zamówienie jednego dnia i zakupiony zegarek był u mnie na drugi dzień. Polecam

2017-11-24

Wszystko jest w należytym porządku!

5 / 5 2017-11-13

Bardzo szybka i sprawna realizacja. Zegarek w porządku, w użyciu okaże się czy dobry zakup.

5 / 5 2017-10-29

polecam

5 / 5 2017-10-27

Wszystko sprawnie załatwione, produkt taki jak na zdjęciu. Polecam.

5 / 5 2017-10-26

Czas realizacji bardzo szybki. Towar zgodny z opisem.

5 / 5 2017-10-24

Wszystko Super

5 / 5 2017-10-13

Sklep godny polecenia - przejrzyście, szybko i tanio

5 / 5 2017-10-01

super

5 / 5 2017-09-30

SUPER SKLEP

2017-09-28

ok.

5 / 5 2017-09-25

Polecam

1 / 5 2017-09-16

Paczka dotarła następnego dnia, towar zgodny z zamówieniem, żadnych negatywnych uwag nie mam. Mogę bez wątpliwości polecić.

2017-09-06

Bardzo dobra

5 / 5 2017-08-29

Bardzo solidny kontrahent, szybka wysylka i towar zgodny z opisem

2017-08-25

Wysoki poziom obsługi. Bezproblemowy kontakt, do tego uprzejmy i konkretny. Cena zamówionego zegarka dużo niższa niż gdzie indziej.

2017-08-21

Wysyłka natychmiastowa. Bez problemu. Jednak zegarek otrzymałem bez żadnego pudełka, luzem w torbie bąbelkowej. Sprzedawca mógłby: a) informować o tym b) oferować do produktu pudełko Napisałem w tej sprawie do nich wiadomość - bez odzewu.

5 / 5 2017-08-05

Sprawnie i szybko + dobre zabezpieczenie towaru (dobre opakowanie)

2017-08-01

Sklep w porządku

5 / 5 2017-07-27

Błyskawiczna realizacja, towar zgodny z opisem, wszystko jak najlepiej. Polecam

2017-07-10

Sklep godny polecenia.

5 / 5 2017-07-03

polecam sklep w 100%

5 / 5 2017-07-02

Superszybko i profesjonalnie. Polecam!

5 / 5 2017-06-18

Zakup zegarka przebiegł bez żadnego problemu. Polecam.

2 / 5 2017-06-17

Najgorszy sklep internetowy w jakim miałam okazję coś zamawiać!! Postanowiłam pod choinkę podarować ukochanemu zegarek, zachęcona dobrymi opiniami i stosunkowo niską ceną zamówiłam go na stronie zegarkowy.pl. Metoda płatności ( na szczęście ) za pobraniem, a przesyłka kurierem,więc powinna przyjść bardzo szybko, na co liczyłam, bo święta coraz bliżej i czas goni. Niestety już po samym zamówieniu dziwne było dla mnie to, że nie otrzymałam radnego potwierdzającego meila. Postanowiłam dzień pózniej zadzwonić z zapytaniem czy zamowienie jest złożone pomimo braku meila. Pan przez telefon zbył mnie mówiąc, że mają teraz dużo pracy przed świetami i na pewno jest wysłane( nie pytając się ani o numer paczki ani o moje dane, aby sprawdzić to w systemie ). Dzwonię kolejne dwa dni pózniej, bo paczki nadal brak- znów mnie zbywają mówiąc, że wyjaśnią sprawę i za godzinę oddzwonią, czego oczywiście nie czynią. Oddzwaniam ja. Odebrał ( moim zdaniem, po głosie ten sam pan ) pan, który zupełnie nie wiedział o co chodzi, więc na nowo tłumaczenie całej sprawy i kolejne obietnice szybkiego wyjaśnienia sprawy i oddzwonienia do mnie. Znów telefon milczał. Zdenerwowana zadzwoniłam, a pan poinformował mnie o braku zegarków na stanie ! Zero przeprosin, zaproponowania innego modelu- czegokolwiek ! Zostałam bez prezentu przed samymi świetami ! Nie polecam tej firmy nikomu !

5 / 5 2017-05-11

Rzetelna firma, działająca bardzo sprawnie. Polecam serdecznie.

5 / 5 2017-05-09

sprawnie, szybko, profesjonalnie!

2017-04-29

pozytyw

5 / 5 2017-04-27

Nic dodać! Nic ująć! Polecam sklep!!!

2017-04-26

Sklep godny uwagi.

5 / 5 2017-04-23

Jestem zadowolony

5 / 5 2017-04-05

Jestem zadowolony, bez uwag.

2017-04-01

bardzo ciekawy sklep :)

Rzetelne opinie o Zegarkowy.pl

Zegarkowy.pl

Siedziba
Łomża

WWW
http://www.zegarkowy.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
662 601 201

Infolinia
-

Logowanie