Kategorie: / Zegarki i biżuteria

Zegarmistrz.com Opinie Klientów

średnia ocen: 4.85
opinie o Zegarmistrz.com
5 / 5 2022-09-10

Prawdziwi specjaliści, życzliwość i profesjonalizm. Bardzo wysoka klasa.

5 / 5 2019-03-20

Bardzo często dokonuję zakupów w sklepach internetowych, które surowo oceniam. W ostatnich kilku dniach kupiłem w tym sklepie dwa zegarki. Moja ocena jest jednoznacznie pozytywna. Wyróżniam sklep za szybkość reakcji i profesjonalność obsługi.

5 / 5 2019-03-19

Obsługa fachowa i rzetelna. Polecam sklep Zegarmistrz.com

5 / 5 2019-03-14

Polecam :)

5 / 5 2019-03-03

Błyskawiczna realizacja do Warszawy. Certina przepiękna. Jestem bardzo zadowolona. Polecam z całego serca

3 / 5 2019-03-03

Szybka dostawa, konkurencyjne ceny.

5 / 5 2019-03-03

Bardzo profesjonalna oraz miła obsługa. Zamówiłem dwa takie same zegarki, firma na tyle interesuje się klientem, że postanowiła skontaktować się ze mną i upewnić, czy oby na pewno chciałem je zamówić. Praktycznie po 2 dniach otrzymałem przesyłkę (Kraków -> Szczecin).

5 / 5 2019-03-01

Bardzo szybko, wszystko ok

5 / 5 2019-02-25

Super. Polecam!!!

5 / 5 2019-02-23

super sklep polecam

5 / 5 2019-02-12

Cala transakcja przebigla pomyslnie, bardzo szybka dostawa, towar zgodny z opisem.

5 / 5 2019-02-11

wszystko w najlepszym porządku

5 / 5 2019-01-30

sklep godny polecenia.szybko.solidnie i konkurncyjne ceny. dziekuje i pizdrawiam

5 / 5 2019-01-25

To już moje kolejne zakupy w tym sklepie. Jestem ogromnie zadowolona z przebiegu całego procesu zamówienia. Sam zegarek jest znakomity. Bardzo korzystne ceny i duży wybór. Chętnie tu wrócę. Polecam gorąco.

5 / 5 2019-01-24

Wszystko bez najmniejszych problemów, polecam. Sprzedawca godny zaufania

4 / 5 2019-01-20

Pomimo tego, że kupiłam zegarek w niedzielę natychmiast otrzymała telefon z potwierdzeniem, jednym słowem POLECAM. Następny zakup tylko w tym sklepie.

5 / 5 2019-01-17

Polecam, obsługa na wysokim poziomie.

5 / 5 2019-01-16

Doskonały kontakt ze sklepem, kulturalna, miła i kompetentna obsługa, błyskawiczna wysyłka zakupionego zegarka. Wszystko na najwyższym poziomie, gorąco polecam !!!

5 / 5 2019-01-08

Wszystko bez zarzutów. Zegarki dotarły przed planowanym terminem, kontrakt z obsługą w porządku. Do tego najlepsza cena, oryginalne i pięknie zapakowane produkty.

5 / 5 2019-01-06

Super sklep. Towar zgodny z opisem. Polecam

4 / 5 2018-12-29

Sklep z tradycjami. Kupując zegarek w firmie Płonka Zegarmistrz kupujesz coś więcej niż tylko dobrej jakości zegarek. Stajesz się częścią historii tej firmy i historii marki, której zegarek kupiłeś/kupiłaś. Pozdrawiam i polecam.

4 / 5 2018-12-25

Z uwagi na szybką i profesjonalną obsługę mogę polecić ten sklep innym potencjalnym klientom.

5 / 5 2018-12-24

Pozytywna. Produkt zgodny z opisem, szybka realizacja zamówienia, profesjonalna obsługa. Polecam.

5 / 5 2018-12-24

Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Sklep oferuje bardzo konkurencyjne ceny i szeroki asortyment. Przesyłkę z moim Tissotem otrzymałam następnego dnia, wszystko na 5+, pewnie wrócę w okolicy Świąt :)

5 / 5 2018-12-23

Polecam!

4 / 5 2018-12-19

Zakupy super Polecam

5 / 5 2018-12-14

Zamówienie zreazlizowane szybko i profesjonalnie. Kontakt z Zegarmistrzem wzorowy. Polecam.

5 / 5 2018-12-01

Wszystko było idealnie.

5 / 5 2018-11-24

Transakcja przebiegła pomyślnie, wszystko w najlepszym porządku, polecam zegarmistrz.com :)

5 / 5 2018-11-19

Gorąco polecam. Zegarek zgodny z opisem. Przesyłka bardzo dobrze zabezpieczona. Ekspresowa dostawa.

3 / 5 2018-11-17

Zegarek bardzo ładny , trochę musiałam czekać na zamówienie ale byłam telefonicznie uprzedzona. Musiałam go wymienić na inny kolor i niestety zrobić to na swój koszt , nie otrzymałam zwrotu pieniążków ani propozycji zamówienia kuriera

5 / 5 2018-11-12

Pełny profesjonalizm.Zegarek Tissot zgodny z opisem.

5 / 5 2018-11-07

Pełen profesjonalizm. Bardzo szybka wysyłka. Towar zgodny z opisem Jestem baaaardzo zadowolona. Polecam wszystkim

5 / 5 2018-10-25

Pełna profeska, szybko i skutecznie, jestem bardzo zadowolony

5 / 5 2018-10-22

Zegarek Doxa D-Light 173.90.201.03 z konkretnym rabatem - elegancki garniturowiec no i konkretna marka nie jakiś "modowiec" z nieadekwatną ceną do jakości. Jestem super zadowolony z zakupu jak również ze sklepu z elegancką obsługą i doradztwem. Polecam !

5 / 5 2018-10-17

Wszystko poszło sprawnie i mega szybko:) bardzo polecam:)

4 / 5 2018-10-08

Profesjonalny sklep. Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. Polecam gorąco.

5 / 5 2018-10-06

Świetna obsługa klienta! Przy odbiorze osobistym na Szewskiej w Krakowie informowanie klienta telefonicznie o statusie zamówienia. Jednak z zegarkiem było coś nie tak - nie trzymała rezerwa tyle ile miała. Poszedłem do salonu - został od razu wymieniony na nowy egzemplarz + dostałem mały upominek i przeprosiny za to że trafiła mi się na niesprawna sztuka. Pierwszy raz trafiłem na taką obsługą klienta. Polecam i napewno wrócę!

5 / 5 2018-10-06

Pełen profesjonalizm.Polecam- tam dbają o klienta :)

5 / 5 2018-10-01

Profesjonalna obsługa, cierpliwie odpowiadająca na wszelkie pytania. Zegarek pierwsza klasa, zapakowanie idealne.

5 / 5 2018-09-29

Kolejny już zakup i znowu pełny profesjonalizm w podejściu do obsługi klienta. Dziękuję i polecam serdecznie.

5 / 5 2018-09-25

Obsługa na najwyższym poziomie. Firma z tradycjami i piękną historią.

5 / 5 2018-09-19

Polecam z czystym sumieniem. Ekspresowa wysyłka, przedmiot wyglądał identycznie jak na zdjęciu, przesyłka bezpiecznie zapakowana.

5 / 5 2018-09-15

Bardzo serdecznie polecam! Wszystko szybko i sprawnie,zakupiony towar zgodny z opisem , pięknie zapakowany,

5 / 5 2018-09-07

Realizacja zamówienia szybko i sprawnie . Rzetelna informacja na każdym etapie zamówienia.

4 / 5 2018-09-06

Najniższe ceny, nienaganna obsługa , pełnia satysfakcji. Szczerze polecam.

5 / 5 2018-09-05

Miła i fachowa obsługa, bardzo atrakcyjne rabaty i możliwość negocjacji ceny. Duży wybór, pełny profesjonalizm! Gorąco polecam

5 / 5 2018-08-28

Szybka fachowa obsługa. Polecam ten sklep wszystkim

5 / 5 2018-08-23

Dzisiaj zamówiłem - jutro kurier przyniósł mi paczkę ( Kraków -Szczecin) , towar zgodny z zamówieniem . Wzór obsługi.Wszystkim poecam

5 / 5 2018-08-22

Szybka dostawa i najtaniej.

5 / 5 2018-08-20

Fantastyczny sklep

5 / 5 2018-08-16

Wszystko w jak najlepszym porządku :) Polecam

5 / 5 2018-08-11

Profesjonalna obsługa. Towar bardzo dobrej jakości w atrakcyjnej cenie. Polecam z czystym sumieniem

5 / 5 2018-08-09

rewelacja, obsługa wzorowa nawet w obliczu mojej pomyłki POLECAM

5 / 5 2018-08-07

Transakcja przebiegła szybko i bardzo sprawnie. Towar w 100% zgodny z opisem. Niespotykanie miła obsługa. Zdecydowanie polecam !

5 / 5 2018-07-21

Kontakt z klientem na poziomie super zaawansowanym. Chyba jeszcze nie kupowałem w sklepie o takim profesjonalnym podejściu do klienta.

5 / 5 2018-07-17

Wszystkie moje uwagi zostały wzięte pod uwagę, cena zegarka najniższa wśród oficjalnych dystrybutorów Tissot - klasa.

5 / 5 2018-07-17

Obsługa na najwyższym poziomie. Szybko, sprawnie i profesjonalnie. Polecam!!!

5 / 5 2018-07-15

wszystko swietnie

5 / 5 2018-07-06

Super sklep, polecam.

5 / 5 2018-07-05

Profesjonalna obsługa,polecam.

5 / 5 2018-06-25

Obsługa klienta na wysokim poziomie.

5 / 5 2018-06-25

polecam!

5 / 5 2018-06-20

Zakupiłem zegarek przez internet, wysyłka za pobraniem - obsługa w pełni profesjonalna, bardzo szybki czas realizacji zlecenia. Polecam wszystkim zainteresowanym.

5 / 5 2018-06-16

Zdecydowanie polecam!

5 / 5 2018-06-13

Obsługa na bardzo wysokim poziomie. Na każdym etapie realizacji zamówienia powiadamianie mail oraz telefoniczne z dokładną informacja. Wszystkie informacje były zgodne z rzeczywistym czasem realizacji. Absolutnie polecam sklep.

5 / 5 2018-06-13

Wszystko na wysokim poziomie.Pełen profesjonalizm i kultura.Towar originalny bez zastrzeżeń.Tak powinno być.Pozdrawiam.

5 / 5 2018-06-12

Sklep na poziomie. Znają się na temacie, ale mimo wszystko serwis mógłby być nieco tańszy.

4 / 5 2018-06-04

Miałem pytanie dot. zakupionego zegarka, wysłałem maila - błyskawiczna odpowiedź. Wszystko odbyło się ok.

5 / 5 2018-05-26

Wszystko na piątkę :-)

5 / 5 2018-05-19

Profesjonalna obsługa ,stały kontakt ze sprzedawcą , towar zgodny z opisem . Polecam.

5 / 5 2018-05-18

Bardzo miła i szybka obsługa

5 / 5 2018-05-18

Profesjonalna obsługa. Błyskawiczna dostawa. Zegarek zgodny z opisem. Polecam !!!!

5 / 5 2018-05-17

To już mój kolejny zakup w tym sklepie, za pierwszym razem mimo małego problemu z nowym zegarkiem sklep stanął na wysokości zadania i mój problem rozwiązał, więc po jakimś czasie wróciłem tu po następny czasomierz. Cena najlepsza na rynku, miła, cierpliwa i profesjonalna obsługa, na każde pytanie przed zakupem uzyskiwałem wyczerpującą i szybką odpowiedź, po zakupie wysyłka ekspresowa i solidne zapakowanie w zupełnie anonimową paczkę (po co w pracy mają widzieć co się zamawia?). Tak powinno być w każdym sklepie. Polecam.

5 / 5 2018-05-15

Transakcja przebiegła ekspresowo, a przy tym pełen profesjonalizm. Polecam

5 / 5 2018-05-14

Bardzo dobra cena zegarka, szybka i miła obsługa. Polecam.

5 / 5 2018-05-06

Profesjonalna,szybka obsluga.

5 / 5 2018-04-29

Zegarek super, pełen profesjonalizm, jak najbardziej polecam.

5 / 5 2018-04-28

Tylko można pochwalić firmę właściciela i pracowników świetna obsługa nawet poza godzinami nr tel dziękuję za zakup świetny zegarek i pomoc w uruchomieniu także otrzymałem dziękuję i gratulacje...

5 / 5 2018-04-25

Transakcja przebiegła pomyślnie, wszystko w najlepszym porządku, polecam zegarmistrz.com :)

5 / 5 2018-04-20

Zegarek zamówiłem "między świętami" i mimo tego przesyłkę otrzymałem błyskawicznie:) Poza tym, co nie mniej istotne, w rewelacyjnej cenie, niższej niż u konkurencji!!!

5 / 5 2018-04-10

Szybka profesjonalna i mila obsluga. Goraco polecam

5 / 5 2018-04-04

Jak dla mnie wszystko super. Przesyłka dobrze zapakowana. Czas realizacji również dobry. Polecam z czystym sumieniem.

5 / 5 2018-03-22

Profesjonalna obsługa, szybka wysyłka, polecam

5 / 5 2018-03-22

PEŁNY PROFESJONALIZM.NAPRAWDĘ POLECAM

5 / 5 2018-03-15

Wszystko jak najbardziej w porządku, do tego "nocne promocje cenowe" - warto tam zaglądać w nocy! :-D

5 / 5 2018-03-10

Perfekcyjny kontakt , towar najwyższej jakości , szybka wysyłka

5 / 5 2018-02-27

Super

5 / 5 2018-02-26

Profesjonalna obsługa i ekspresowa dostawa.

5 / 5 2018-02-23

Same pozytywy - najlepsza cena jaką znalazłem za swojego Seiko Presage, błyskawiczna wysyłka - czego chciec więcej ? Zdecydowanie polecam ten sklep.

5 / 5 2018-02-14

Wszystko w porządku.

5 / 5 2018-02-08

Super!!!

4 / 5 2018-01-29

Profesjonalna obsługa, kontakt ze sprzedawcą bardzo pomógł w rozwiązaniu problemu, ekspresowa realizacja. Produkt oczywiście zgodny z opisem w bardzo konkurencyjnej cenie. Polecam.

5 / 5 2018-01-25

Wszystko tak jak należy, dobry kontakt, szybka wysyłka. Sklep godny polecenia. Miłym zaskoczeniem był telefon od pracownika sklepu po odebraniu przesyłki z pytaniem czy wszystko jest w porządku.

5 / 5 2018-01-20

Bardzo szybka dostawa, towar starannie zapakowany, bez wad. Polecam !!!!

5 / 5 2018-01-18

Świetna obsługa, miła, profesjonalna, z wyjściem do klienta. Zamawiałam w tym sklepie po raz drugi i jestem bardzo zadowolona. Polecam w 100%

5 / 5 2018-01-13

Przemiła i fachowa obsługa. Konkurencyjna cena i szybko dostępny towar. Z czystym sumieniem mogę polecić zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-01-08

Mega szybka przesyłka, idealnie zapakowana, towar zgodny z opisem, jak najbardziej polecam, sam wrócę z pewnością

5 / 5 2017-12-26

Szybko, sprawnie i oczywiście dokładnie z zamówieniem :-) Poszukiwanie kolejnego zegarka do zakupu na prezent na pewno rozpocznę od firmy Pana Filipa.

4 / 5 2017-12-14

Bez zastrzeżeń, wszystko przebiegło sprawnie i bez problemów.

5 / 5 2017-12-11

Polecam ! Wszystko w jak najlepszym porządku !

5 / 5 2017-12-06

Profesjonalna obsługa, szybka realizacja zamówienia, świetny kontakt. Jak najbardziej polecam. PS Śliczny zegarek :)

5 / 5 2017-12-02

Doskonały kontakt, miła i bezproblemowa obsługa, a zegarek śliczny i bransoleta idealnie dopasowana na podstawie danej informacji o obwodzie nadgarstka. Jestem zachwycona, gorąco polecam!

5 / 5 2017-11-26

Obsługa Klienta na najwyższym poziomie ! Mili ludzie, życzliwi, towar w 100% zgodny ze zdjęciami i z opisem. REWELACJA ! Bardzo Państwu dziękuję ! :)

5 / 5 2017-11-25

Z tak błyskawiczną dostawą jeszcze się nie spotkałem. Polecam zdecydowanie :)

4 / 5 2017-11-21

Polecam każdemu

5 / 5 2017-11-19

Gorąco polecam, pełen profesjonalizm.

5 / 5 2017-11-12

MIly kontakt, profesjonalna osluga.

5 / 5 2017-11-12

Polecam Sprzedawcę !!!

5 / 5 2017-10-30

Szybko tanio profesjonalnie

4 / 5 2017-10-28

Znakomity.mila fachowa obsluga.realizuja zamowienia piorunem.

5 / 5 2017-10-25

Zamówienie zrealizowano bardzo szybko i terminowo. Sklep godny polecenia.

5 / 5 2017-10-25

Polecam

5 / 5 2017-10-12

Bardzo miła i konkretna obsługa, odpowiadają na każde pytania jak i również kontaktują się w celu przekazania informacji. Serdecznie polecam

5 / 5 2017-09-30

Szybka przesyłka, bezproblemowy kontakt! Polecam bardzo!

5 / 5 2017-09-26

Świetna obsługa, szybkie działanie. Bardzo przyjemni pracownicy, pasjonaci. Dodatkowo świetne promocje. Z pewnością tutaj wrócę.Polecam wszystkim.

5 / 5 2017-09-19

Szczerze polecam.

5 / 5 2017-09-15

Bardzo miła i profesjonalna obsługa klienta, zegarek w bardzo dobrej cenie. Na pewno skorzystam w przyszłości i polecam innym kupującym.

5 / 5 2017-09-13

Wszystko tak jak powinno być, towar zgodny z opisem, szybka dostawa. Polecam.

5 / 5 2017-09-07

Zamowilem zegarek o 14 zegarek był już o 930 następnego dnia. Szybka realizacja i obsługa na najwyższym poziomie

5 / 5 2017-09-05

Bardzo szybko i profesjonalnie - polecam

5 / 5 2017-09-03

polecam, bardzo szybka dostawa oraz produkt w wyśmienitym stanie.

4 / 5 2017-09-03

Fachowa i miła obsługa. Polecam.

5 / 5 2017-08-30

Wszystko ok, pełna profeska!

5 / 5 2017-08-29

Profesjonalna obsługa, ekspresowa wysyłka, szczerze polecam zakupy w tym sklepie!

5 / 5 2017-08-21

Bardzo szybka przesyłka,polecam

4 / 5 2017-08-20

Polecam za rzetelność i profesjonalizm

5 / 5 2017-08-13

Wszystkie warunki spełniono. Towar dostarczono szybko, informowano na bieżąco o statusie zamówienia. Zegarek super! Polecam.

5 / 5 2017-08-13

Miła obsługa, szybka wysyłka

5 / 5 2017-08-13

Fantastyczna obsługa. Zegarek zamówiony w nocy dotarł na drugą stronę Polski w ciągu 30 godzin. Paczka świetnie zabezpieczona. Wcześniej telefon od pracownika z zapytaniem jaką ustawic długość paska. POLECAM, POLECAM, POLECAM !!!!! Jak zegarek to tylko TU!!!!

5 / 5 2017-08-12

wszystko profesjonalnie zalatwione

5 / 5 2017-08-11

Swietny sklep, dobre ceny, bardzo szybki transport, produkt zamowiony we wtorek w poludnie, dostarczony w czwartek o 8 rano. Polecam!!

5 / 5 2017-08-07

Gorąco polecam!!!!!!!!!!!

5 / 5 2017-08-07

Szybka realizacja, paczka dobrze zabezpieczona, towar zgodny z zamówieniem, jednym słowem 10/10.

5 / 5 2017-08-06

Zdecydowanie polecam ten sklep. Zegarek przyszedł tak naprawdę w niecałe 24 h od złożenia zamówienia (z Krakowa do Gdańska!). Profesjonalna, uprzejma obsługa. Przesyłka bardzo dobrze zabezpieczona. Takie sklepy to się chwali :) A sam zegarek śliczny, tylko zapięcie motylkowe mi nie pasuje.

5 / 5 2017-08-05

Super transakcja! Szybka, profesjonalna. Towar zgodny z opisem. Polecam

5 / 5 2017-08-04

bardzo dobry kontakt ze sprzedającymi, przesyłka dobrze zabezpieczona i szybko dotarła . Polecam na maxa z czystym sumieniem

5 / 5 2017-07-30

Zegarek Certina super.

5 / 5 2017-07-28

Sprawnie i szybko - polecam. Zegarek super

5 / 5 2017-07-12

Szybko, sprawnie, bez najmniejszych problemów. Bardzo dobry kontakt. Towar zgodny z opisem.

5 / 5 2017-07-05

Polecam sklep za profesjonalną i ekspresową obsługę. Paczka zapakowana bardzo solidnie, za co ogromny plus!

5 / 5 2017-07-02

Sklep godny polecenia, bardzo szybka realizacja zamówienia. Towar wysokiej jakości. Polecam

5 / 5 2017-07-02

obsługa na najwyższym poziomie.polecam

5 / 5 2017-06-29

Był to mój pierwszy zakup w tym sklepie i naprawdę nie mam się do czego przyczepić - zakup zrobiony, zamówienie za pobraniem, szybka wysyłka, towar taki jak zakupiony, wysokiej jakości. POLECAM!

5 / 5 2017-06-23

Profesjonalna obsługa, szybka realizacja zamówieni. Polecam

5 / 5 2017-06-22

JESTEM BARDZO ZADOWOLONY Z ZAKUPU ZEGARKA MARKI TISSOT. ZGODNIE Z UZGODNIENIAMI ZE SKLEPEM OTRZYMALEM ZEGAREK FABRYCZNIE NOWY Z FOLIAMI OCHRONNYMI I METKAMI. CENA ROWNIEZ BYLA ATRAKCYJNA. WSZYSTKO ZGODNIE Z OPISEM. TOWAR DOBRZE ZABEZPIECZONY W TRANSPORCIE. SZCZERZE POLECAM TEGO SPRZEDAWCE !

5 / 5 2017-06-19

Szybka dostawa, zegarek piękny. polecam!!

1 / 5 2017-06-19

Zegarek Doxa D-Light 173.90.201.03 z konkretnym rabatem - elegancki garniturowiec no i konkretna marka nie jakiś "modowiec" z nieadekwatną ceną do jakości. Jestem super zadowolony z zakupu jak również ze sklepu z elegancką obsługą i doradztwem. Polecam !

5 / 5 2017-06-17

Rewelacyjny sklep internetowy. Tylko pozytywne wrażenia, a to mój drugi zakup i jedna reklamacja, ale też załatwiona w sposób rewelacyjny. Gorąco polecam!

5 / 5 2017-06-12

Wszystko w porządku. Polecam.

5 / 5 2017-06-12

Polecam szybko, tanio, pełen profesjonalizm.

5 / 5 2017-06-12

Bardzo szybka i solidna obsługa

5 / 5 2017-06-07

Bogata oferta sklepu. Bardzo szybka realizacja zamówienia, dostawa szybciej niż się spodziewałem. Paczka dobrze zabezpieczona. Towar kompletny, zgodny z opisem.

3 / 5 2017-06-06

Szybka dostawa, konkurencyjne ceny.

5 / 5 2017-05-30

Sklep godny zaufania!

5 / 5 2017-05-16

Pełen profesjonalizm, obsługa na wysokim poziomie, to moje pierwsze zakupy ale myslę że nie ostatnie :)

5 / 5 2017-05-12

Swietny sklep ze wzgledu na ogromny wybor zegarkow, jak i na na bardzo mila i fachowa obsluge, ktora sluzy fachowa porada i przyjaznym podejsciem do klienta. Kiedy odeslalem jeden z zakupionych zegarkow, zaproponowalem ze koszty wysylek w obie strony ja poniose, mimo to sklep oddal mi cala kwote, koszty wysylki wzial na siebie, pieniadze mialem na konce juz 3 godz po tym jak odebrali paczke. Bardzo profesjonalna firma.

5 / 5 2017-05-10

Jak najbardziej polecam - konkurencyjne ceny, bardzo dobra obsługa

5 / 5 2017-04-29

Sprzedawca godny pokładanego w nim zaufania. Konkurencyjne ceny, błyskawiczna realizacja zamówienia, przesyłka zabezpieczona w sposób idealny. Bieżące informacje o statusie zamówienia i wysyłki. Polecam sklep wszystkim poszukującym zegarków.

5 / 5 2017-04-29

Dokonałem kolejnego zakupu . Najniższa cena na rynku , towar zgodny z opisem , profesjonalny sprzedawca , super kontakt , natychmiastowa reakcja na problemy związane z dostawa . Firma której zaufałem i polecam z pełną świadomością....

5 / 5 2017-04-17

Nie spodziewałem się tak szybkiej realizacji zamówienia! polecam!

4 / 5 2017-04-17

Malutkie kłopoty z dostawą, zegarek z magazynu dostarczony do punktu w Galerii "Kazimierz" zamiast na ul. Szewską 12. Oprócz tego obsługa i jakość bez zarzutu.

4 / 5 2017-04-05

Sklep ok

5 / 5 2017-04-03

Bardzo profesjonalna , szybka i miła obsługa.POLECAM!!!!

5 / 5 2017-03-29

Polecam najlepszego zegarmistrza w Krakowie!

5 / 5 2017-03-28

Transakcję oceniam pozytywnie. Szybka i sprawna obsługa, dobry kontakt ze sprzedawcą. Zegarek odpowiednio zapakowany i zabezpieczony przed uszkodzeniami.

Rzetelne opinie o Zegarmistrz.com

Zegarmistrz.com

Siedziba
KRAKÓW

WWW
http://www.zegarmistrz.com

Email
[email protected]

Telefon
12-422-46-91

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie