Kategorie: / AGD / Biuro / Dom / Zegarki i biżuteria

Zegaryzegarki.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.94
opinie o Zegaryzegarki.pl
5 / 5 2019-03-25

Transakcja przebiegła bardzo sprawnie, towar nieuszkodzony, w stanie bdb. Polecam!

5 / 5 2019-03-13

Profesjonalna obsługa, polecam!

2019-03-12

Podobało.

5 / 5 2019-03-05

Polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2019-02-22

Transakcja szybka i przyjemna. Towar w 100% zgodny z opisem.Polecam ten sklep.

2019-01-25

Okej

5 / 5 2019-01-15

Bardzo profesjonalna obsługa, szybka transakcja. Umiejętność wybrnięcia z trudnej sytuacji: przesyłka uległa uszkodzeniu w trakcie transportu, po kontakcie ze sklepem wysłano do mnie drugi egzemplarz, nie czekając na zwrot uszkodzonego, a do przesyłki włożono pieniądze rekompensujące wydatek przesyłki zwrotnej. Nowa nieuszkodzona przesyłka zdążyła dojść przed wigilią, dzięki czemu dziecko mogło otrzymać prezent.

5 / 5 2018-12-24

Serdecznie polecam. Szybka wysyłka. Towar zgodny z opisem.

5 / 5 2018-12-09

Profesjonalna obsługa,szybko sprawnie,polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2018-12-03

Szybko i sprawnie, polecam;)

5 / 5 2018-11-30

Profesjonalna obsługa, jak najbardziej poleciałbym ten sklep swoim znajomyn

5 / 5 2018-11-29

Wszystko ok

5 / 5 2018-11-05

Wszystko OK. Szybko i bezproblemowo. Polecam

5 / 5 2018-10-30

Profesjonalnie, szybko, dobry kontakt i wyczerpujące informacje. Polecam

5 / 5 2018-10-27

Super!

5 / 5 2018-10-21

Transakcja przebiegła pomyślnie, szybka wysyłka, towar zgodny z opisem. Polecam!

2018-10-20

Sklep rzetelny i godny polecenia

5 / 5 2018-10-13

Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym, szybka i sprawna obsługa klienta. Jedyną uwagę jaką mam to to że zegar dotarł z niewielką wadą na obręczy zegara, na szczęście nie jest widoczna gdy zegar został zawieszony na ścianie. Poleciłabym ten sklep znajomym.

5 / 5 2018-10-10

Zegar dostarczony bardzo szybko, odpowiednio zapakowany. Jestem bardzo zadowolona z zakupu w tym sklepie

5 / 5 2018-10-07

towar i wysyłka ok firma ok(polecam) jedynie zdenerwowała mnie prośba o wystawienie opini dlatego że paczka ledwo została nadana i 2 godziny później wystaw opinie to przegięcie OGÓLNIE ZEGAR DZIAŁA I BYŁ SUPER BEZPIECZNIE ZAPAKOWANY

5 / 5 2018-10-07

Produkt zgodny z opisem na stronie. Miła obsługa klienta, odpowiedzieli szybko i sprawnie na moje pytania dotyczące produktu.

2018-10-05

Spoko

5 / 5 2018-10-05

Profesjonalna obsługa, towar zgodny z opisem. Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-10-03

OK., OK.

5 / 5 2018-10-02

wszystko jak najbardziej na plus, polecam

5 / 5 2018-09-30

Pełen profesjonalizm

5 / 5 2018-08-28

Polecam

5 / 5 2018-08-02

Szybko, sprawnie, tanio i przyjemnie. Polecam w 100%'ach

5 / 5 2018-08-02

Polecam zakupy w tej firmie

5 / 5 2018-07-29

Wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam zdecydowanie

5 / 5 2018-07-27

jestem bardzo zadowolona z zakupu. sklep warty polecenia!

2018-07-09

Bez zastrzeżeń Bez zastrzeżeń

5 / 5 2018-07-09

Polecam !!!

5 / 5 2018-06-27

Wszystko ok :)

5 / 5 2018-06-17

Bardzo szybka wysyłka. Jestem miło zaskoczona. Polecam.

5 / 5 2018-06-16

Wszystkiego super.

5 / 5 2018-05-05

Produkt zgodny z opisem, szybka dostawa. Polecam

5 / 5 2018-05-03

Polecam

5 / 5 2018-04-25

Super sklep i obsługa :) POLECAM

5 / 5 2018-04-25

Super profeska

5 / 5 2018-04-21

Szybko sprawnie i dokladnie!Polecam

2018-04-19

Wjjhh

5 / 5 2018-03-30

Profesjonalna obsługa, polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-03-29

Bardzo szybko, sprawnie. Polecam.

5 / 5 2018-03-06

Bardzo szybko i sprawnie

5 / 5 2018-02-24

Polecam

2018-02-21

Dostawa - bez zastrzeżeń, Zdjęcie zegara na witrynie sklepu - nie pokazuje wszystkiego ):

5 / 5 2018-02-21

Bezproblemowo. Sprawnie. Polecam!

2018-02-12

zamówiłem zapłaciłem dostałem. o to chyba chodzi

5 / 5 2018-02-05

Bardzo polecam

2018-01-25

Terminowo , zgodnie z zamówieniem, sklep godny polecenia. Pozdrawiam.

5 / 5 2018-01-16

wszystko jak należy :) polecam!

5 / 5 2018-01-15

Wszystko ok poza czasem przesyłki realizowanej przez InPost i konieczności odbioru w innym punkcie niż deklarowany na drugim końcu miasta.

5 / 5 2018-01-13

Wszystko ok. Jak najbardziej polecam.

5 / 5 2018-01-07

Szybka realizacja, produkt jest zgodny z opisem. Gorąco polecam. Mariola

5 / 5 2018-01-01

Profesjonalnie

5 / 5 2017-12-28

pasek bardzo dobrej jakości, bardzo szybka dostawa - co tu więcej pisać , tylko kupować - polecam

2017-12-23

.....

5 / 5 2017-12-17

Polecam

5 / 5 2017-12-13

szybkie dostarczenie przesyłki - pomimo okresu świątecznego

5 / 5 2017-11-25

Profesjonalna obsługa jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2017-11-25

Wszystko super! Zegar piękny :)

5 / 5 2017-11-11

Profesjonalna obsługa tranzakcjia przebiegła pomyślnie z całą pewnością polecam produkt

1 / 5 2017-11-08

Pan z infolinii sympatyczny i kompetentny. Kontakt nawet po 17 i 18. Złożyłam zamówienie, źle zinterpretowałam jedną rzecz, chciałam dopytać o szczegóły, więc napisałam na czacie. Tam jakaś Agnieszka z obsługi klienta wylała na mnie swoje żale i robiła niestosowne uwagi. Sorry, nie lubię gdy ktoś usiłuje ze mnie zrobić oszusta. Pani Agnieszko klimakterium naprawdę da się przejść. Wierzę w Panią. Pozdrawiam.

5 / 5 2017-11-07

Wszystko ok

5 / 5 2017-11-02

szybko i sprawnie, polecam gorąco

2017-11-01

Wysyłka w deklarowanym czasie, bezproblemowy przebieg płatności. Jedyne co mnie zmartwilo, to fakt, że pudełko z zegarkiem zostało zapakowane w foliowy worek i tak wysłane, łatwo mogło ulec uszkodzeniu, całe szczęście tak się nie stało.

5 / 5 2017-10-26

Polecam!!!

5 / 5 2017-10-17

polecam

5 / 5 2017-09-03

Super

2017-09-02

trafiłam na przedświąteczne "korki" w firmach kurierskich;) zegar wygląda solidnie.

2017-08-19

Budzik z oddzielnymi alarmami na każdy dzień tygodnia – tylko w tym sklepie.

5 / 5 2017-08-17

Towar zgodny z opisem, szybka realizacja pomimo przedświątecznego czasu, tzn. w tym samym dniu zrealizowane, dostarczone po 3 dniach. Polecam sklep, budzik ładnie wykonany, przetestowany będzie po świętach :)

2017-08-15

Dziękuje bardzo

2017-08-11

warto

5 / 5 2017-08-10

Polecam

2017-08-10

Udana transakcja. towar zgodny z opisem.

5 / 5 2017-08-08

Zegarek jest super!!!

5 / 5 2017-07-09

Szybko sprawnie

5 / 5 2017-07-06

Lux wszystko ok. Polecam

5 / 5 2017-06-25

Wszystko ok

5 / 5 2017-06-01

Realizacja zamówienia OK

5 / 5 2017-05-15

Transakcja, szybka, sprawna, bez problemów. Pełna profeska:-). Gorąco polecam i na pewno tu wrócę po kolejny zegarek

5 / 5 2017-05-12

Gorąco polecam.

5 / 5 2017-05-05

Profesjonalnie i szybko załatwiona przesyłka. Polecam.

5 / 5 2017-04-06

Wszystko ok polecam

Rzetelne opinie o Zegaryzegarki.pl

Zegaryzegarki.pl

Siedziba
Świdnik

WWW
https://zegaryzegarki.pl/

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
505 52-72-12

Infolinia
505 52-72-12

Logowanie