Kategorie: / Ogród / Dom / Dla Dzieci

zFABRYKI.PL Opinie Klientów

średnia ocen: 4.64
opinie o zFABRYKI.PL
4 / 5 2019-03-22

Polecam

5 / 5 2019-03-18

gorąco polecam

4 / 5 2019-03-17

12345

5 / 5 2019-03-13

Szybko sprawnie i profesjonalnie opakowane. Towar zgodny z opisem :)

4 / 5 2019-03-05

Dobra transakcja !-

5 / 5 2019-03-05

Ok ok

5 / 5 2019-02-27

Profesjonalna i szybka obsługa. Sklep godny polecenia

5 / 5 2019-02-26

Lampa bardzo ladna ,szybka wysyłka.Mają ciekawe rzeczy.Zdecydowanie polecam

5 / 5 2019-02-26

Miła obsługa . Expresowa wysyłka. Na drugi dzień odebrałam moje zamówienie. Polecam!!!!

4 / 5 2019-02-24

Bez uwag

5 / 5 2019-02-09

wszystko super, lampa bardzo ładna i super wykonana

5 / 5 2019-02-01

Polecam super.!!!

5 / 5 2019-01-30

Polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2019-01-27

Rzeczowy, miły i szczery kontakt, ludzkie podejście do sprawy. Na zamówione lampy trzeba było poczekać, ale sklep informuje o tym na stronach produktów, wszystko zrealizowane na czas, wysyłka dodatkowo zabezpieczona - wzorowe zakupy!

5 / 5 2019-01-27

Bardzo dobry kontak z obsluga sklepu, mila i profesjonalna obsluga. Poza tym ladne i desajnerskie produkty. Polecam!!!!

5 / 5 2019-01-08

Polecam :)

5 / 5 2019-01-03

Polecam zakupy w tym sklepie!

5 / 5 2019-01-01

Super sprawnie, towar zgodny ze zdjęciami i opisem POLECAM

4 / 5 2018-12-29

Wszystko ok.

5 / 5 2018-12-21

Super

4 / 5 2018-12-18

Bardzo sprawny zakup z bardzo profesjonalną obsługą. Firma odpowiada błyskawicznie na każde, nawet najbardziej drobiazgowe pytanie klienta. Jeśli dostanę jeszcze za jakiś czas, obiecaną informację na temat dostępności części zamiennej (taką otrzymałem deklarację), to należy się absolutnie najwyższa ocena. Towar w 100% zgodny z opisem.

4 / 5 2018-12-11

Polecam! Co prawda czekałam na lampę 3 tygodnie (była dostępna na zamówienie), ale było warto :) Byłam na bieżąco informowana o statusie zamówienia. Na pewno zamówię w tym sklepie ponownie.

5 / 5 2018-11-27

Super

4 / 5 2018-11-21

Polecam zakupy, informacje drogą elektroniczną super, tylko nie mogłam dodzwonić się na stacjonarny.Towar zgodny z opisem i bardzo dobrze zapakowany.

5 / 5 2018-11-20

Jestem bardzo zadowolona z zamówionego towaru (żyrandol),efektownie wygląda.Polecam sprzedawcę za szybką dostawę i przystępne ceny :)

5 / 5 2018-11-19

Serdecznie polecam :)

5 / 5 2018-11-19

jestem bardzo zadowolona

4 / 5 2018-11-19

Polecam zakup w tym sklepie.

5 / 5 2018-11-18

Pełen profesjonalizm, błyskawiczna realizacja zamówienia. Gorąco polecam.

5 / 5 2018-11-17

Szybko i sprawnie

5 / 5 2018-11-14

Szybka realizacja zamówienia, super kontakt. Wysoki poziom obsługi.

4 / 5 2018-11-12

Bravissimi!

5 / 5 2018-11-06

Polecam sklep. Lampy piękne, dobrze zabezpieczone. Dostawa w tempie expresowym.

5 / 5 2018-11-06

wszystko ok

5 / 5 2018-11-02

Towar dotarł jestem zadowolona

5 / 5 2018-10-25

Witam wszystkich zainteresowanych , wszystko na plus , lampy zgodne z opisem , kontakt z klientem super z chęcią polecę i w razie potrzeby skorzystam jeszcze , może ktoś być zaskoczony że przy szybkości realizacji 5 gwiazdek ale decydując się na zakup wiedziałam jaki jest czas oczekiwania , oraz jak wspomniałam doskonały kontakt więc byłam na biezaco, co więcej nie musiałam płacić za całość odrazu tylko zaliczka i reszta jak towar był już do wysłania .Myślę że inni mogli by brać z was przykład.Niejeden raz składałem zamówienie płaciłam całość czekalam po 9 tyg i bezskutecznie i bez informacji .także same plusy dla was .

5 / 5 2018-10-21

Wszystko w porządku, polecam.

5 / 5 2018-10-21

Profesjonalnie, szybko, bez zastrzeżeń. Zdecydowanie polecam.

4 / 5 2018-10-12

Zakupy w tym sklepie spełniły moje oczekiwania. Zakupiony towar otrzymałem na drugi dzień. Kinkiet świetnie wkomponował się do gabinetu. Polecam

4 / 5 2018-10-12

Zakupione lampy wiszące Homer 280 w ilości 4 sztuk są SUPER. Oto nam chodziło. Polecam wszystkim . Szkoda tylko, że do tych modelu lamp nie ma żadnego żyrandola.

5 / 5 2018-09-27

Profesjonalnie i szybko. Świetnie zapakowane lampy. Polecam.

5 / 5 2018-09-24

Wszystko ok. Polecam

5 / 5 2018-09-16

OK polecam

5 / 5 2018-09-15

Absolutna rewelacja!!!! 100% elastyczności. Obsługa odpisuje na maile z prędkością światła. Polecam z całego serca.

5 / 5 2018-09-06

Mila obsluga, ciekawy asortyment.

4 / 5 2018-09-02

Udana współpraca

5 / 5 2018-09-02

profesjonalna obsługa. Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie

4 / 5 2018-08-23

Długi czas realizacji. dobry kontakt. Lampa zgodna z ofertą.

5 / 5 2018-08-22

Bardzo dobry produkt, zgodny z opisem. Swietna i szybka dostawa. Uwaga: zadziwiajaco slaba, miejscami malo czytelna i niezbyt dokladna instrukcja skladania fotela (dostarczanego w stanie rozlozonym).

5 / 5 2018-08-19

Piękna lampy dobra cena ,realizacja zamowienia szybko i bez komplikacji

5 / 5 2018-08-16

Lampa przyszła wcześniej cała i zdrowa

5 / 5 2018-08-09

Profesjonalna obsługa jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie

4 / 5 2018-08-09

Polecam

5 / 5 2018-07-29

Wszystko OK. Polecam

5 / 5 2018-07-29

Szybka obsługa, darmowa wysyłka, towar zgodny z opisem. Idealnie :)

5 / 5 2018-07-27

Polecam

4 / 5 2018-07-23

Transakcja ok

4 / 5 2018-07-20

jestem zadowolona

4 / 5 2018-07-18

Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2018-07-18

Profesjonalna, szybka obsługa. Polecam

5 / 5 2018-07-15

Lampa piękna. Na żywo jeszcze ładniejsza.

5 / 5 2018-07-14

Profesjonalna obsługa, polecam.

3 / 5 2018-07-09

Jeżeli komuś zależy na czasie to odradzam czeka się długo,ale poza tym brak zastrzeżeń.Towar ładny,zgodny z opisem bez retuszu ,dobrze zapakowany .

5 / 5 2018-07-08

Profesjonalne podejście do tematu.Bardzo bezpieczne opakowanie lamp!Brawo

5 / 5 2018-07-07

Wszystko odbyło się sprawnie. Polecam.

5 / 5 2018-07-03

Wszystko szybko i sprawnie

4 / 5 2018-07-02

Super. profesionalnie i odpowiedzialnie . Sklep idzie na rękę kupującemu . polecam

4 / 5 2018-06-29

Polecam zakupy w tym sklepie.Czekałam na przesyłkę bardzo długo ale o tak odległym terminie realizacji zamówienia wiedziałam juz w chwili jego składania.

5 / 5 2018-06-22

Szybko, sprawnie, polecam

5 / 5 2018-06-09

.......

5 / 5 2018-06-03

Bardzo polecam zakupy w zFabryki.pl! Kontakt z klientem jest na najwyższym poziomie- po wysłaniu zapytania drogą mailową, odpowiedź miałam dosłownie po paru chwilach. Pracownicy bardzo mili i pomocni. Przysłane lamy były zapakowane tak, że nie było opcji by powstały choć drobne zniszczenia. Jeśli będę potrzebowała kolejnych lamp- zdecydowanie skorzystam ponownie z możliwości zakupu przez stronę zFabryki.pl. Świetne produkty, dobra cena i super kontakt ze sprzedawcami:)

5 / 5 2018-05-28

Mega super

5 / 5 2018-05-22

Wszystko ok, atrakcyjne ceny i towar pierwsza klasa. szybka przesyłka. polecam

5 / 5 2018-05-21

Bardzo dobry kontakt ze strony sklepu. Bardzo szybka realizacja zamówienia. I duże zadowolenie z produktów!

3 / 5 2018-05-12

Jak najbardziej polecam.

5 / 5 2018-05-09

Wszystko ok

5 / 5 2018-05-08

Lampa PRZEŚLICZNA (robi wrażenie ;) Framia5 ;* , termin realizacji zgodny z ustaleniami, towar zapakowany starannie i bezpiecznie , polecam !!!

5 / 5 2018-05-07

Super.

4 / 5 2018-05-05

Jeżeli komuś zależy na czasie to odradzam czeka się długo,ale poza tym brak zastrzeżeń.Towar ładny,zgodny z opisem bez retuszu ,dobrze zapakowany .

5 / 5 2018-05-01

Jestem bardzo zadowolona. Sklep działa sprawnie. Szczególnie jestem zadowolona z bardzo wysokiej jakości komunikacji. Towar prześliczny, zgodnie z opisem na stronie i zgodnie z moimi oczekiwaniami. Polecam.

4 / 5 2018-04-17

Bardzo długi czas oczekiwania, ale byłam o tym uprzedzona. Kontakt ze sprzedającym czasem natychmiastowy, czasem odpowiedź nadchodziła po kilku dniach, ale bez większych zastrzeżeń. Produkt identyczny ze zdjęciem, a nawet ładniejszy, bardzo dobrze zapakowany. Ogólnie polecam.

4 / 5 2018-04-10

Towar świetnie zapakowany, bardzo dobry kontakt, tylko czas realizacji długi.

5 / 5 2018-04-07

Bardzo dobry kontakt ze sklepem. Na wszystkie moje pytania udzielono odpowiedzi. Polecam sklep.

2018-04-06

POLECAM 100%

3 / 5 2018-04-06

Wszystko ok.

4 / 5 2018-04-03

Jestem bardzo zadowolona z zakupionych lamp , prezentują się znakomicie , 3 gwiazdki za szybkosc realizacji zamówienia jednak wynika to z faktu iż wszystko robione jest na zamówienie. Kontakt z klientem super , napewno skorzystam z tego sklepu ponownie.Warto było poczekać.

3 / 5 2018-03-31

Towar otrzymałam uszkodzony, niekompletny. Zapakowany bardzo dobrze i wysłany szybko. Mimo to nie polecam współpracy z tą firmą, bo towar nie uszkodził się podczas dostawy tylko był wysłany od dostawcy wadliwy.

5 / 5 2018-03-21

Dostałem to co chciałem

5 / 5 2018-03-19

polecam

5 / 5 2018-03-12

Najlepsza transakcja, jaka miałam okazję przeprowadzić do tej pory, a mam ich dużo na swoim koncie. Przede wszystkim szybkość realizacji zamówienia powinna być wzorem dla innych sprzedawców. W poniedziałek w nocy zakupiłam hokery, a w środę były już u mnie w domu. REWELACJA!!!! Towar pełnowartościowy, zgodny z opisem, taki o jakim marzyłam robiąc zakupy. SERDECZNIE DZIĘKUJĘ I GORĄCO POLECAM.

5 / 5 2018-03-09

Miła obsługa , produkt zgodny z oczekiwaniami

5 / 5 2018-03-05

Polecamy.

5 / 5 2018-03-04

polecam.,

5 / 5 2018-02-22

Profesjolana obsługa bardzo łatwy i bezpośredni kontaktin. Co prawda dlugo sie czeka na towar ale jest się o tym uprzedzonym przed zakupem. Wszystkie informacje są rzetelnie przedstawione w mailu i terminy dotrzymywane co do dnia. Po prostu super obsługa. Bardzo polecam

5 / 5 2018-02-08

Wszystko ok

5 / 5 2018-02-05

Ekspresowa przesyłka A zakupione krzesła solidne i piękne. Bardzo dobrze zapakowane A pudełko z przesyłki do tej pory służy dziecku za zabawkowy domek.

5 / 5 2018-01-24

Polecam

5 / 5 2018-01-22

Obsługa pomocna.

5 / 5 2018-01-20

Wszystko ok

5 / 5 2018-01-16

Polecam wszystko ok

5 / 5 2018-01-05

Profesjonalna obsluga. Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-01-03

Transakcja przebiegła pomyślnie nie mam żadnych zarzutów

5 / 5 2017-12-29

Sprawnie, miło i rzeczowo!

5 / 5 2017-12-28

Polecam zakupy . Szybka realizacja, dobra komunikacja.

4 / 5 2017-12-27

Byłam zachwycona lampami, które zamówiłam, a mój podziw wręcz wzbudziło profesjonalne zabezpieczenie dostarczonej przez kuriera przesyłki.

5 / 5 2017-12-22

Polecam

5 / 5 2017-12-16

Jak najbardziej polecam.

5 / 5 2017-12-15

Lampa wykonana z dużą dbałością o detal. Doskonała cena jak na ten model. Obsługa zlecenia na najwyższym poziomie.Przesyłka błyskawiczna. Sklep godny zaufania. Gorąco polecam.

1 / 5 2017-12-04

nie polecam

5 / 5 2017-11-24

Super sklep, bardzo dobry kontakt, polecam w 100%

4 / 5 2017-11-20

Profesjonalna obsługa, szybka i miła. Lampa przepiękna. Polecam.

5 / 5 2017-11-15

Sklep jak najbardziej godny polecenia, błyskawiczna dostawa, super kontakt, towar ok. Polecam!!!

5 / 5 2017-11-15

Świetny kontakt i ekspresowa wysyłka! Bardzo duży wybór i konkurencyjne ceny. Polecam

5 / 5 2017-11-15

Profesjonalna obsługa. Jestem zadowolona z zakupu.

5 / 5 2017-11-11

Polecam sklep

5 / 5 2017-11-08

Polecam

4 / 5 2017-10-30

Super

4 / 5 2017-10-22

Polecam zakupy

4 / 5 2017-10-22

Sklep na wysokim poziomie. Polecam. Zakupiona lampa Hunter jest bardzo fajnie wykonana z naturalnych materiałów. POLECAM

4 / 5 2017-10-10

Polecam

4 / 5 2017-10-05

Polecam

5 / 5 2017-10-03

Szybka dostawa, lampa dobrze zabezpieczona do transportu.

4 / 5 2017-10-01

Lampa piękna dokładnie taka jak na zdjęciu. Mega dłuuugi czas oczekiwania bo 72 dni ale warto było ;)

5 / 5 2017-09-22

Produkt w pelni zgodny z zamowieniem. Szybka i sprawna dostawa, dotarl w stanie w pelni nieuszkodzonym. Przed zamowieniem profesjonalny, sprawny i mily kontakt z osoba odpowiedzialna za obsluge klientow (co do detali produktu i dostawy, a pozniej takze montazu - poniewaz zalaczona istrukcja byla dosc zlej jakosci).

5 / 5 2017-09-20

Szybka , bezproblemowa dostawa. Lampa piękna. Polecam

5 / 5 2017-09-17

wszystko ok.polecam.

5 / 5 2017-09-11

Wszystko ok

2017-09-03

Polecam

5 / 5 2017-09-02

POLECAM 100%

5 / 5 2017-08-26

Rewelacyjna obsługa. Bardzo dobre produkty w korzystnej cenie. Wysyłka zamówienia była ekspresowa.

5 / 5 2017-08-21

Bardzo bobra

4 / 5 2017-08-14

Polecam.Lampa imponująca

3 / 5 2017-08-14

Obsługa, jeśli o takiej można mówić przy sklepie internetowym ok. Produkt przyszedł na czas . Fotel był zgodny z zamówieniem. Jednak po dwóch czy trzech miesiącach niezbyt intensywnego użytkowania szalenie się postarzał. Materiał "skulkował się". Wyglada tak jakby miał dobrych kilka lat. Wydaje mi się że zastosowany materiał nie nadaje się na obicia. Noszę się z zamiarem złożenia reklamacji.

5 / 5 2017-08-11

Świetna bezproblemowa obsługa klienta, nawet jak powstał temat z pobitym kloszem , to nie było problemu z dostarczeniem nowego, sklep jak najbardziej godny polecenia.

5 / 5 2017-07-10

Towar zgodny z opisem, bardzo szybka przesyłka. Akurat trafiłam na promocję i to prawdziwą, a nie udawaną, bo obniżka ceny była naprawdę bardzo duża. Z pewnością zajrzę tu jeszcze nie raz.

5 / 5 2017-07-09

Warto skorzystać z oferty tej firmy. Towar wysokiej jakości, dobrze zabezpieczony przed uszkodzeniem, no i co najważniejsze życzliwe podejście do klienta.

4 / 5 2017-07-08

Polecam

5 / 5 2017-06-21

Przepiekna lampa

5 / 5 2017-06-20

Lampa śliczna, dotarła w całości ponad tydzień przed pierwotnym terminem .

5 / 5 2017-06-19

Transakcja ekspresowa, udane zakupy

5 / 5 2017-06-18

Wszystko super :)

5 / 5 2017-06-13

Bardzo ladne wzory lamp, szybka dostawa i dobry kontakt ze sprzedawca. Polecam!!!

5 / 5 2017-06-13

szybka przesylka, swietnie zapakowana, lampa piekna.

4 / 5 2017-06-12

Dobra obsługa,i szybkość zamówienia, tylko trochę za wysoka cena produktu do jakości

5 / 5 2017-06-06

Goraco polecam

5 / 5 2017-05-24

Polecam!

5 / 5 2017-05-06

Polecam zakupy w sklepie. Swietna cena , ekspresowa wysylka.

5 / 5 2017-05-03

Polecam

1 / 5 2017-04-26

Polecam

5 / 5 2017-04-25

Polecam

4 / 5 2017-04-18

jest OK

4 / 5 2017-04-16

Towar i obsługa

5 / 5 2017-04-13

Polecam zakupy zfabryki.pl

5 / 5 2017-04-12

Sklep i lampę polecam. Popracowałabym nad mocowaniem lampy Homer.

5 / 5 2017-04-05

REWELACJA!!!!!! Jak najbardziej wszystkim polecam !!!!!!!

Rzetelne opinie o zFABRYKI.PL

zFABRYKI.PL

Siedziba
Gdańsk

WWW
https://zfabryki.pl/

Email
[email protected]

Telefon
58 522 44 88

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie