Kategorie: / Zdrowie I Uroda / Artykuły Medyczne / Żywność

Zielarnia24.pl Opinie Klientów

4.17/5.00 - ilość ocen: 23
opinie o Zielarnia24.pl
5 / 5 2019-03-22

Fachowa i miła obsługa, ekspresowy czas realizacji zamówienia, żadnych zastrzeżeń co do towaru.. Profesjonalizm.

5 / 5 2019-03-19

Bardzo szybka realizacja zamówienia dostarczona wprost do domu. Sympatyczna obsługa i znajomość rzeczy. Polecam

2 / 5 2019-02-11

Być może na terenie Polski współpraca z tym sklepem układa się jak najlepiej. Ale jeśli chodzi o wysyłkę za granicę, to jest koszmar. Nie można sfinalizować na stronie zakupów, jeśli kraj wysyłki jest inny niż Polska. Ale to nie jest zarzut. Można zrozumieć problemy techniczne etc. Kontaktujesz się z nimi w tej sprawie, to piszą, żeby się z nimi skontaktować mailowo albo telefonicznie. Telefonicznie to oni powinni się z klientem kontaktować, bo to oni mają problemy techniczne. Wysyłasz maila z dokładnymi szczegółami dot, zamówienia (nie tak małego bo za 500 zł) i musisz prosić się o potwierdzenie, czy je zrealizują czy nie. Zero reakcji, Zero odpowiedzi, Pierwsza strona, na którą trafiłam, która PODOBNO wysyła za granicę. I straciłam 5 dni. Nie polecam. Warto znaleźć inne sklepy zielarskie z wysyłką za granicę, które reprezentują NORMALNY poziom obsługi klienta.

2019-02-02

doskonały

1 / 5 2018-12-09

Uwaga oszuści!!! Wyślesz przelew a towaru nigdy nie zobaczysz!!! Dno ! Zielarnia Herba Vita Kielce ul Konopnickiej 5

5 / 5 2018-12-01

Duzy wybor preparatow zielarskich i kosmetykow. Szybka wysylka. Polecam.

5 / 5 2018-09-17

Bardzo miła obsługa, gorąco polecam.

5 / 5 2018-09-16

Wszystko super! Jeszcze nie raz zrobię tam zakupy ;)

1 / 5 2018-08-18

Oszustwo!!! Wysłałem zamówienie i opłaciłem przelewem 30 stycznia 2019 roku. Do dnia dzisiejszego tj. 25 lutego nie otrzymałem zamówionego towaru. Wysyłałem maile i dzwoniłem - cisza. Tą firmą powinien zająć się prokurator. Ciekawe ile osób już oszukali i są dalej bezkarni. Strona działa i przyjmuje pewnie dalej zamówienia i zbiera pieniądze.

5 / 5 2018-06-21

wszystko ok.

2018-06-18

godna polecenia

1 / 5 2018-05-30

Niestety sklep to oszustwo, pobierają opłaty i nie wysyłają towaru i z tego co widzę, to trwa już jakiś czas. Dlaczego nikt nic z tym nie robi?

2018-05-29

Błyskawiczne przesyłki;natychmiastowe i wyczerpujące odpowiedzi na pytania wysłane do obsługi;bardzo dobre produkty.

5 / 5 2018-05-05

Wszystko w jak najlepszym porządku- towary zgodne z opisem, szybka wysyłka, dobrze zapakowane- nic się nie rozlało, nie popękało etc. Ceny konkurencyjne. Polecam!

5 / 5 2018-04-09

Bardzo dobry sklep, bardzo dobrze zaopatrzony, bardzo dobre ceny i bardzo miła obsługa :-) Polecam wszystkim znajomym :-)

2018-04-07

sklep bardzo dobrze zaopatrzony, konkurencyjne ceny, nie zdziera na przesyłce.

1 / 5 2018-03-26

Po prostu KOSZMAR! Zamówiłam leki 2 tygodnie temu, i do dzisiaj nie doszły. Zastanawiam się nad pójściem na policję, ponieważ przelew zrobiłam, doszedł już na pewno, a wysyłki dalej nie ma!

2018-02-20

bardzo dobra

5 / 5 2018-02-01

Polecam Wszystkim.

5 / 5 2017-09-30

ok

2017-08-30

Mimo że przesyłka dotarła do mnie uszkodzona w wyniku transportu, daję maksymalną ocenę, ponieważ sklep natychmiast uznał reklamację, a po przesłaniu protokołu szkody od razu otrzymałam nową paczkę. Sklep bardzo rzetelny, warto podkreślić, że obsługa jest miła i kompetentna, kontakt naprawdę błyskawiczny. Serdecznie polecam.

2017-08-25

Korzystam z odbioru osobistego lub zakupów stacjonarnych bez wcześniejszego zamówienia. Obsługa bardzo miła, duży wybór towaru i konkurencyjne ceny :)

5 / 5 2017-08-04

Szybko i sprawnie. Polecam

5 / 5 2017-07-26

Polecam w 100%

5 / 5 2017-07-14

Szybko i sprawnie. Jestem zadowolona.

5 / 5 2017-07-07

Zamówienie zrealizowane w tempie ekspresowym. Bardzo polecam ten sklep!

5 / 5 2017-06-25

same pozytywy, polecam!

5 / 5 2017-05-27

Bardzo fajny sklep, profesjonalna obsługa, duży wybór świetnych naturalnych kosmetyków w atrakcyjnych cenach. Szybka realizacja zamówienia. Polecam

5 / 5 2017-05-05

Super! Polecam:)

5 / 5 2017-04-08

Szybka, sprawna obsługa, przesyłka dobrze zapakowana. Polecam.

Rzetelne opinie o Zielarnia24.pl

Zielarnia24.pl

Siedziba
-

WWW
http://www.zielarnia24.pl

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie